|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
4.6.2010 13:25:04   
sjmm
no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!!

grem lonce nafilat!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
4.6.2010 13:26:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy sem te že večkrat hotla vprašat a si ti med službico lahko vzameš kako kofi pavzico al ne?

30 minut malice ti pripada...ko ti jo določijo ..sevedauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
4.6.2010 13:29:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!!

grem lonce nafilat!!

evo že stiksam in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne pozabit pol lahko kandidirate tud za subvencije sam drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
4.6.2010 13:29:30   
petrušk_

grem lonce nafilat!!

user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti tud za vas seveda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
4.6.2010 13:29:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy sem te že večkrat hotla vprašat a si ti med službico lahko vzameš kako kofi pavzico al ne?

30 minut malice ti pripada...ko ti jo določijo ..sevedauser posted image

kot, da vejo kdaj si lačenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
4.6.2010 13:30:07   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE

čebel@ hvala user posted image user posted image user posted image user posted image se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabouser posted image user posted image user posted image

no ursa lepo se imejte uživajte maksimalno....če boš mela čas se pa mal javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
4.6.2010 13:30:30   
Katjusa
petrušk zdlke sem vidla da si članica tle od mojga RD-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
4.6.2010 13:32:52   
TAMIKA3

grem lonce nafilat!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   DRŽIMO PESTI in user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
4.6.2010 13:33:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE

čebel@ hvala user posted image user posted image user posted image user posted image se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabouser posted image user posted image user posted image

no ursa lepo se imejte uživajte maksimalno....če boš mela čas se pa mal javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša jst vam pa želim ful lepo vreme in veliko lepih skupnih trenutkov in naj se voda hitro ogreje, da se bosta lahko vsaj user posted image user posted image mal namakala..... uživajte in spočijte si od vsakdana........ ne bomo nič jezne, če se ne javiš sam da boste užival letos zadnič v 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
4.6.2010 13:34:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

urša jst vam pa želim ful lepo vreme in veliko lepih skupnih trenutkov in naj se voda hitro ogreje, da se bosta lahko vsaj user posted image user posted image mal namakala..... uživajte in spočijte si od vsakdana........ ne bomo nič jezne, če se ne javiš sam da boste užival letos zadnič v 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
4.6.2010 13:34:24   
Katjusa
tamika kako je tristan? so kej pomagali v laškem?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
4.6.2010 13:34:28   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
4.6.2010 13:36:15   
Katjusa
urša upam, da si spakirala kak mali bazenček za na plažo..... zjutraj ga nafilate z vodo in s ebo fino ogrela pa se lahko tam not mal cukrčka namakatauser posted image user posted image user posted image user posted image jst vedno tako nardim pol se pa še sama mal not vsedemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
4.6.2010 13:36:29   
claud
Katjusa mucki so beli s sivimi lisami...kar pomeni ne sam eno liso,ampak jih majo vec....lej sj v nedeljo dam res slikce gor...al pa ti jih kr na mail posljem......
Ce se odlocte se bomo pa zmenil da pridete pogledat.....sam zdj so komi shodil....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
4.6.2010 13:37:59   
TAMIKA3

sad ga vidiš, sad ga nevidiš user posted image user posted image user posted image user posted image .

.. ja so.... ostala je alergija na beljak, lososa in limono in amangan... zdaj uvajava rumenjak, nato pa mleko, nato skupaj jajce in mleko = palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na vprašanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tvoja sončka?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
4.6.2010 13:40:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjusa mucki so beli s sivimi lisami...kar pomeni ne sam eno liso,ampak jih majo vec....lej sj v nedeljo dam res slikce gor...al pa ti jih kr na mail posljem......
Ce se odlocte se bomo pa zmenil da pridete pogledat.....sam zdj so komi shodil....

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je itak čist navdušen, všeč nama je tud da so v stanovanju in ne zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu mogla mamo poslat tak da sem ti na FB slikce kradlauser posted image user posted image user posted image user posted image ko bodo slikce se bomo pa več zmenliuser posted image user posted image user posted image user posted image moj se je sicer že nekak odloču me je prej klical je reku ja bomo vzeli neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vsekakor mucek ni za 2 dni se morma ornk odločit in ga videt in premislt kje bo ko bomo mi na dopustu.... najt potencialno varuško.... sej veš dolgoročni plani....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.6.2010 13:43:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sad ga vidiš, sad ga nevidiš user posted image user posted image user posted image user posted image .

.. ja so.... ostala je alergija na beljak, lososa in limono in amangan... zdaj uvajava rumenjak, nato pa mleko, nato skupaj jajce in mleko = palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na vprašanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tvoja sončka?

mmm palačinke no upam, da jih bo lahko jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za čim manj alargij

moje2 sta vredu beni mal sračka s spanjem ampak drugače pa vse po starem.... florjan je zečel da je punčka in sede lulauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak se ne obremenjujem upam, da je samo faza..... a so tvoji tud to delal..... mu rečem, da ni punčka se pa prav razjezi in reče ja pa sem so me spremeniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
4.6.2010 13:47:13   
Katjusa
claud sem ti na zs poslala mail za slikceuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
4.6.2010 13:47:59   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pa tvoja sončka?

mmm palačinke no upam, da jih bo lahko jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za čim manj alargij

moje2 sta vredu beni mal sračka s spanjem ampak drugače pa vse po starem.... florjan je zečel da je punčka in sede lulauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak se ne obremenjujem upam, da je samo faza..... a so tvoji tud to delal..... mu rečem, da ni punčka se pa prav razjezi in reče ja pa sem so me spremeniluser posted image user posted image user posted image

mi nismo imeli takšne faze .... poznam pa user posted image , ki govori na njo- kot da je user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
4.6.2010 13:50:07   
Urša08
Punce hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ne bomo samo v štiri uživali ampak v 6 user posted image user posted image user posted image user posted image bazenček pa mamo ja, pa čolnček tko da za tamaledva je poskrbljeno. Je pa oboje tok miceno da se jaz ne bom tam namakalauser posted image user posted image user posted image user posted image Glede florjana je pa tako, da Nejc pri nas še vedno v sede lula in men odkrito povedano čist odgovarja, ker jo je mel kak mesec nazaj fazo da bo stoje lulal sem samo brissala user posted image Pa ne sekiraj se, majo take in drugačne faze. Mien Nejc pravi da je bager in če ga popravim je tud hud tko da je bager in ma šafleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
4.6.2010 13:51:23   
Urša08
petrušk poročilo pa vsekakor dobiš , sicer smo bili že septembra tam in je superuser posted image A vi greste tud v te kučice?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
4.6.2010 13:52:23   
birdy
Kolumbo, pol bova pa midve dons odšihtale v Mc-u. Midva sva z mojim tud že bla dons. Joj, kok mi fast fud paše, pica, big mak, pa mal tud kebab. Še dobr da nimava dost dnarja da bi bla vsak dan tam k če ne bom do decembra k soduser posted image

Joj, Claud, muckiuser posted image ... Bi takoj enga mela pa smo pred kratkim našo mucko pokopaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To smo vsaj najdli. Sam je bla tok prijazna, bla je čez noč notri, čez dan je pa lahko šla ven (in je bla skoz okol bajte, res ni nikamor šla). Ampak zdej sem pa rekla da nočem več mačka, očitno jih en tukaj v vasi zastruplja.user posted image user posted image

Katjuša, Neli pa misl da je fantekuser posted image Ah, sem narobe napisala, ve da je punčka, sam prav da ko bo velika da bo fantekuser posted image In verjem je težje k ti punčka hoče v stoje lulat k če ti fantek hoče v sedeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.6.2010 13:53:40   
Urša08
Aja sem se pozabla pohvalt da so pa zdej vse cune že na postli, pa dve potovalki nafilani tko da napredujemuser posted image user posted image user posted image Mi dons moj prjavi če bom lahko sama spakirala kt da je že kdaj on user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm itak da navijam za vas, pa tko kt je Katjuša rekla drugo leto pa za subvencije oddatuser posted image user posted image user posted image

Katjuša a kej veš kdaj bodo odgovori glede subvencij?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.6.2010 13:56:20   
TAMIKA3

Aja sem se pozabla pohvalt da so pa zdej vse cune že na postli, pa dve potovalki nafilani tko da napredujemuser posted image user posted image user posted image Mi dons moj prjavi če bom lahko sama spakirala kt da je že kdaj on user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm itak da navijam za vas, pa tko kt je Katjuša rekla drugo leto pa za subvencije oddatuser posted image user posted image user posted image

Katjuša a kej veš kdaj bodo odgovori glede subvencij?

moj "svak" je že dobil odgovor (okna), mi2 pa še čakava user posted image

zakaj pa ne bi že letos dala vlogo? mi2 imava še samo okna zamenjana, ostalo sva dala predračune ( fasada, peč, sončni kolektorji)

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.6.2010 13:57:50   
TAMIKA3
saj mislite to, ne user posted image

http://www.ekosklad.si/html/razpisi/main.html

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?