|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
4.6.2010 8:43:41   
pupa*81
omg kolk ste načvekale user posted image

no od vsega sem si zapomnila samo gumo od karjole (=samokolnica po primorsko) in kdo nosi joške v bajti!

ah ja, krti... želim ti dobro okrevanje na gumi od karjole user posted image upam da se ti povrne v začetno stanje, pr meni pa je 2m po bitki še vedno user posted image za pogledat, sicer nisem bila šivana, pa tudi mož se nič ne pritožuje user posted image user posted image

aglaia ja, kako bi se reklo welcome to the tašča-fanclub! sej jst še vedno okrevam od sobote user posted image sicer sem pridna in nič ne kuham mule pred možem, ne vem pa če je to dobro, ker enkrat bo sam vsa para siknila ven pa upam da se ne bo kdo opekel user posted image sem se pa tudi jst potolažila s tem, da dokler je kej mleka v joških, male na bodo vidli ko se meni ne bo dalo, pa nej na obisk pridejo user posted image no sm se še malo spihala, če bo treba še mal, te pa pokličem da nardimo štalo (notr pa še bika, konja in pa kravo user posted image , mal kradem muratu če se ne motim user posted image )
morem pa tasta pohvalit user posted image ko je zadnjič tašča modrovala kako pridnega otroka imava (ja res, kako to user posted image ) je tast rekel, da je priden po starših user posted image sm kar zrasla za par centi user posted image

mkbk upam da Filip pride zdrav, pa da ti stari nehajo nabijat... včasih se mi zdi, da se njim zdi, da smo še otroci k nč ne znamo sami user posted image bo treba mal zaropotat, sama sicer nism še pogruntala kako NEubogat svoje starše oz jih poslat nekam user posted image

vso srečo rojevajočim (aaaah moja slovnica), vsem pa veliko levkocitov za bojne rane!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.6.2010 11:44:42   
anajrim
Anajrim, ja jst nism prekmurka sem pa poročena z enim - se lahko vsaj delam, da ga ne razumem ko se dere name user posted image . On je pristen iz Beltinec. Sem pa jst iz Župe doma...

Sem se namejala...da ga ne razumeš ja...hehehe, jaz sicer govorim tekoče prekmursko ampak samo ko prestopim prag MS.  So pa meni to prečudoviti kraji...
A drgač si pa v župi doma...tam sem pa z Nikom velikokrat na novem igrišču ki je res fenomenalen...Koliko je star Filip???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.6.2010 12:19:24   
mkbk
Anajrim - jes fse razmem user posted image . naš Filip bo septmbra dve leti...sva pa midva tud dostikrat na igrišču

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.6.2010 12:49:41   
sasa1975
POZDRAVLJENE NOSEČKE IN MAMICE,

dojenčica spi in mama hitro na RR,tole je čista odvisnost od RR
sej to da se mi je pralni stroj ustavil sploh ni važno mogoče se bodo cunje same obesileuser posted image

torej NN in ŽIVA za naslednji teden velja da gremo na sprehod,
pošljite mi prosim sms ker nisem preveč redno na RR

Mali mišek torej sta že pokukala na plano torej se kmalu vidimo?
Krtkova držim pesti da boš hitro kot novo in se nam pridružiš...
Cojka in ostale ki vas boljše polovice sekirajo to je pri vseh isto tudi jaz sem že čisto penasta,ker je naš tati šel spati v otroško sobo,midve z dojenčico sva v spalnici in ko sem mu omenila če bi bil bolj aktiven vsaj med vikendom me je samo pisano pogledal,ker on je utrujen od službe in se mora malo spočiti in tudi športati..
sem pustila par dni posodo v koritu da vidim če se bo zložilo v stroj pa me je počakala bom kupila plastiko za piknikeuser posted image
Nax in ostale bodite pozorne naAD3 odkar smo jih začeli jemati ima naša dojenčica ful krče tko da sem kar prekinila za nekaj časa in bom nadaljevala kasneje...
Amazonka in MKBKostale ki ste še 2 v enem držim pesti user posted image

Lep vikend in upam da se kmalu vidimo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.6.2010 12:51:36   
anajrim
Mkbk - pol se pa res enkrat srečava...a si bila v sputniku...nimam slike k tvojemu imenu...kje si pa sedela??? Nik bo pa oktobra 3 leta...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.6.2010 12:55:06   
anajrim
AD3 - jaz jih pri Niku nisem dajala nikoli, ker vsakič ko jih je dobil ga je zvijalo...pol mi je dala pa samo D3 pa jih tudi nisem jemala...ker je bilo isto...pol smo šli v avstrijo po oleovit...pa je bilo spet isto...jaz jih nisem dajala in jih malemu tudi ne bom dajala...sem pa vsakič se malo zgovarjala zakaj jih ne dajem...češ da smo čelo noč jokali...celi dan bili sitni...

Odločitev je vaša!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.6.2010 14:00:08   
andrazk
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Kako pa sefica? Pa Andrazk? Je priden? user posted image

A ti sploh dvomiš?!?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.6.2010 14:04:18   
andrazk

ISCEM NOVEGA MOZA!!!

Ziher je se kje kaksen, ki bi lahko bil Zojin novi ocka.

Nema toga. Kakorkoli obrneš, gori, doli, spodaj, naokoli, zmeraj je samo on.

Sekira se, ker ima vse rad in hoče vsem ustreči.

In zezne tebe ker si pač najbližja. Ne se živcirat. Pa pusti ga na miru, sam se mora spihat, pa če ni videt da ga to matra, dela to navznoter, torej mu pritisk raste. Ampak ne tisti tadober, tisti tagrd.  user posted image

Ko bo ugotovil, da se ne sekiraš zaradi njegovih in ko bo ugotovil, da se oni ne sekirajo zaradi innamesto tebe, mu ne ostane drugega, kot da poprime tamalo in ugotovi, da je še vedno njegova, tudi če nobenemu ničesar ne dokazuje.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.6.2010 14:11:42   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: andrazk

ISCEM NOVEGA MOZA!!!

Ziher je se kje kaksen, ki bi lahko bil Zojin novi ocka.

Nema toga. Kakorkoli obrneš, gori, doli, spodaj, naokoli, zmeraj je samo on.

Sekira se, ker ima vse rad in hoče vsem ustreči.

In zezne tebe ker si pač najbližja. Ne se živcirat. Pa pusti ga na miru, sam se mora spihat, pa če ni videt da ga to matra, dela to navznoter, torej mu pritisk raste. Ampak ne tisti tadober, tisti tagrd.  user posted image

Ko bo ugotovil, da se ne sekiraš zaradi njegovih in ko bo ugotovil, da se oni ne sekirajo zaradi innamesto tebe, mu ne ostane drugega, kot da poprime tamalo in ugotovi, da je še vedno njegova, tudi če nobenemu ničesar ne dokazuje.

user posted image

hough! user posted image lepo si napisal user posted image dobro da imamo vsaj en y kromosom tle user posted image

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.6.2010 15:36:07   
petrca2507
user posted image Pozdravljene srake in srakoper

Jst sm bila dopoldan na pregledu, kjer je bilo vse, razen železa, OK. Železo mi je pa kljub jemanju siruma Ferrum Lek spet padlo na 103. user posted image   Tko da sem dodatno dobila še tablete Haematopan. Bom pa po netu prebrskala, kako si lahko tud na naraven način pomagam (hrana).
Ocenjena velikost otročka je 43cm, teža ob porodu naj bi bila okoli 3.450g.
Hkrati sem dobila zeleno luč za odhod na morje. user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Mkbk - pol se pa res enkrat srečava...a si bila v sputniku...nimam slike k tvojemu imenu...kje si pa sedela??? Nik bo pa oktobra 3 leta...

mkbk je sedela levo od krtkove, če gledaš s strani, kjer si ti sedela. Oziroma nasproti Mashe, če njo poznaš.

cojka...zaenkrat še vedno računava na vselitev pred rojstvom otročka. K sreči gre vse po planu.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.6.2010 17:13:27   
krtkova
Sam tok vam sporočim, da mi je ravnokar pod ritjo razpadla zračnica od karjole!!!!!user posted image user posted image user posted image  Očitno sem hvalila dan pred nočjo!!!

grrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.6.2010 18:12:38   
mkbk

Krti, a to je vic....mam še enga, dej se mau smej! user posted image
Gresta dva zobotrebca po gozdu. Pa pride mimo jež, pa reče en zobotrebec:?Ej stari a greva na avtobus??

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.6.2010 18:27:02   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krti, a to je vic....mam še enga, dej se mau smej! user posted image
Gresta dva zobotrebca po gozdu. Pa pride mimo jež, pa reče en zobotrebec:?Ej stari a greva na avtobus??

WTF????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A smem vprašat, kaj majo zobotrebci veze z mojo ritjo, ki je pristala na trdih tleh??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.6.2010 18:27:53   
krtkova
mkbk - nasmejala sem se tvojemu postu, še moj se je zraven ful režal!! Dobr si tole napisala. Dons še ne boš rodila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.6.2010 20:23:23   
petrca2507
krtkova...upam, da te ni kaj zabolel, ko je zračnica počla.

mkbk...tale vic je pa hud. user posted image

Jst se morm pa mal pohvalt. Zdejle mi je uspel vse najine cunje zlikat. Jeeeee user posted image   Še vedno pa me čakajo vse plenice in cunje za otročka. Ki jih bo po vsej verjetnosti res tašča al pa moja mami zrihtala. Med likanjem me je namreč začel bolet v zapestju. user posted image   To se mi je do zdej prvič zgodil in pojma nimam zakaj.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.6.2010 21:51:19   
marjanaj
user posted image user posted image user posted image  najprej me bo pobral zaradi krtkove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa še mkbk tak vic prijavi user posted image user posted image user posted image  joj popolni petek! user posted image user posted image user posted image  au au au, vse me že boli  user posted image user posted image user posted image  joj, zdej mi pa še solze tečejo. Moj dec misli, da sem res mal blesava. To je že too much.

Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.6.2010 22:12:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

user posted image user posted image user posted image  najprej me bo pobral zaradi krtkove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa še mkbk tak vic prijavi user posted image user posted image user posted image  joj popolni petek! user posted image user posted image user posted image  au au au, vse me že boli  user posted image user posted image user posted image  joj, zdej mi pa še solze tečejo. Moj dec misli, da sem res mal blesava. To je že too much.

Jaz se kar pridruzim marjaninim besedam. Razen tisto, da moj dec misli da sem blesava. Nekam sumljivo se mi danes dobrika. Ocitno je pogruntal, da imam jaz prav, on pa ne. Jeeej, i win.

Vec pa nimam casa pisati, ker gledam fuzbal in sem cel polcas pri aprilcicah pisala. Pridem pa mogoce se kaj.
Lepo se imejte. user posted image

Btw, a amazonka ze pritiska? Mkbk namrec se ne ... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.6.2010 22:25:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

men je tud oboje toook smešn!!user posted image user posted image user posted image

sam sem pa vmes že dobila dva nova (ja, kr 2) obroča iz BC, so glih v akciji!! Pa je šel moj iskat!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.6.2010 22:28:44   
marjanaj
joj krti user posted image user posted image user posted image  upam, da bosta ta dva zdej zdržala user posted image user posted image user posted image  sej ne morem verjet, ti si cela faca! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 22:57:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
5.6.2010 8:15:12   
petrca2507
Danes sem se spet zgodaj zbudila. Več kot 1 uro pred budilko. Se mi zdi, da je bilo celo noč tako soparno, da sem komaj dihala. Se vidi, da se bliža poletje.

Pred mano je spet en pasji vikend. Danes grem s kolegi v Mursko Soboto na agility tekmo, jutri pa z mojim na frizbi tekmo v Maribor. Agility grem le gledat in navijat, frizbi grem pa verjetno še zadnjič v stanju 2v1 metat.

Toliko zaenkrat na hitro. Se poskusim zvečer kaj oglasit.

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
5.6.2010 9:18:48   
Anonimen
Srake sploh ne bom komentirala, ker sem skor crknila od smeha. mkbk nujno pejd že rodituser posted image

cojka s tabo in tvojo noro Čojo ne grem nikamor večuser posted image . Moja boga čivava ima traume. Prvo si jo ti skor povozila z vozičkom, pol jo je Čoja ganjala okol. Jaz teb ziher ne bi zaupala otrokauser posted image user posted image user posted image
Prosim, da mi razložiš kako nej bi dobila kej barve, če sem bila pa pol sprehoda v dolgi majci in puloverju. Sam hb, da si bila zraven, ker bi jaz verjetno včeraj skuhala mojega otroka. Sem ugotovila, da je bolje, da začnem Taia oblačit po fotru, ker če bo po mat, bo pri 30 stopnijah on v 2 dolgih rokavih in še bundi.

Da se vam považim. Sva šla včeraj z mojim na masažo. Matr je pasal. Sam kaj k je tok hitro miniluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
5.6.2010 9:24:34   
krtkova
jutro!!

Mojga otroka  že celo noč mučijo krči, ne more...saj veste kaj. Pa sploh ne joka, ampak samo vsake toliko pojamra, ko se napne. Prosim, držte pesti, da tako dobro obdobje traja čim dljeeeeeeee.

Zdej jo moj pedenca, jst sm pa si vzela time-off; zajtrk, kavica, balkonček, ptički,....user posted image user posted image

NN - sem ti že včeri pozabla napisati; upam, da res ne zameriš, ko sem se malo pohecala iz obroča iz časa OI Sarajevo???? Sem ti bila zelo hvaležna zanj, se je konec koncev izkazalo, da mi je služil precej dlje kot pa zračnica od karjole, letošni letnik.user posted image user posted image user posted image

Aglaia - kako kaj tvoj dragi? Te že nosi po rokah? Se je pokesal? Nosi križ na hrbtu po celem koncu sveta? Če ne - bi moral, naj se pokesa za svoje grehe, tako kot je treba in nikoli mu ne bo na kraj pameti padlo, da bi kljuboval kraljici sveta (to moraš prebrati tko, v Trubarjevem stilu...je smešno)user posted image user posted image

ajde....do naslednjič

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4398
5.6.2010 9:25:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
cojka s tabo in tvojo noro Čojo ne grem nikamor večuser posted image . Moja boga čivava ima traume. Prvo si jo ti skor povozila z vozičkom, pol jo je Čoja ganjala okol. Jaz teb ziher ne bi zaupala otrokauser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
5.6.2010 9:33:08   
marjanaj
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
cojka s tabo in tvojo noro Čojo ne grem nikamor večuser posted image . Moja boga čivava ima traume. Prvo si jo ti skor povozila z vozičkom, pol jo je Čoja ganjala okol.

user posted image user posted image user posted image  pa ljubljanske nosečke in mamice so res najbolj zabavna elita user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?