|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
3.6.2010 16:29:10   
petrca2507
amazonka...držim pesti zate. Upam, da malček kmalu prijoka na svet.

mkbk...jst sm se včer tko počutila, kot da imam gripo. K sreči sta počitek in sladoled pomagala in sem danes OK. user posted image

cojka...danes sva se dobile s taščo in se mi je (spet) ponudila za pranje in likanje. Kaj pa vem...mogoče jo bom pa res prosila, ker se mi je že kar lep kupček otroških stvari nabral.
Dobile sva se sicer zaradi ploščic za v predsobo, na hitro opravile, potem pa šle v baby centr. Ona bi kr vse pokupila tam. Najbolš, da ji seznam napišem, kaj še nisem kupila in do rojstva tudi ne bom kupila.

MM...sem vidla slikce s prehoda. Luštne so. Pa končno je na slikcah tudi mamica. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.6.2010 16:30:50   
amazonka3
I'm still hereuser posted image

Hvala za lepe želje Masha, Anajrim, lumpa..... tudi jaz upam, da tole opravimo hitro. In da se mi ne bo vleklooo, ker se tako kot mkbk počutim, kot da razpadam.

Mkbk, jaz se takole počutim res nekaj dni, mogoče pa si tudi ti že v nizkem štartu, pa Lara noče venuser posted image , no a te ni ginič nič tam spodaj počekiral??? Kaj pa če si odprta..... no ja, saj zdaj greš v LJ na kontrolo, če prav razumem, te bojo pa notri zadržali....

Cojka, v LJ grem, sem vesela, ker so končno umaknili tisto nespametno prepoved, da zdrav sorejenec ne sme priti na obisk, tako da sem vesela, da naju bosta punci lahko obiskali. Bi bila PO nerodna, ker ima ta velika zdaj pred zaključkom šole toliko obveznosti... midva bi se pa na pol raztrgala.

Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.6.2010 16:36:09   
Zvezdici
Za seznamček:

bubolin sporoča:

Pozdravljeni!
Moje ime je Mark.
Sem zelo priden fantek in se že crkljam pri mamici in očku.
Na svet sem prišel ob 12.04 (03.06.), velik 51 cm in težak 3270g.
Lep pozdrav iz porodnišnice Postojna.
Mami, oči & Mark

Pa čestitke vsem novim mamicam še od mene! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.6.2010 16:37:17 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.6.2010 16:44:56   
krtkova
Evo, če že vse začanjate vaše poste takole: "samo na hitro se javim...", no potem pa se še jaz na hitro javim. user posted image user posted image user posted image

Sem še vedno v stoječem položaju, napihljiv obroč, ki mi ga je dala NN, je žal razpadel. Je pozabila povedati, da je še iz časov ranjke Jugoslavije (resno!! Znak OI v Sarajevu je bil goruser posted image user posted image user posted image ). NN  ne bit jezna, nism nehvaležna!!
Zdej mi pa fotr pripelje sprednjo gumo od karjole!! WTF??user posted image user posted image  So mu tako svetovali v Sanolaborju, kjer mi je mami hotla kupit tak medicinski obroč (trdi, da un zagotovo zdrži mojo kilažo, otroški pa pač ne!!user posted image ). Pa da vidimo to čudo. Če ima katera karjolo doma, ji potem poceni prodam malo rabljeno gumo!!user posted image user posted image

Boli me ta slabo poentlan šiv tko, da si mislit ne morete, hematom okoli šivov pravtako, potem pa me boli še medenica in križ. Še kaj?user posted image  Ne, to bo v glavnem vse, ostalo so malenkosti.user posted image

Ema je še vedno u iber pridna, ponoči mal jamra 2 uri, ampak ne joka. Joka samo včasih med previjanjem Kako dolgo traja tako dobro obdobje??? Kdaj se skazi? Da se vem pripraviti!!user posted image

MM - sej te bom poklicala obljubim, sam al jaz spim, al previjam, al je patronažna tle, al mi moj na vratu visi, al mi mati po telefonu teži...skratka.....nimam časa!! Ampak, bajsi, nism pozabla nate.

Popolnoma isto velja za MKBK - sam da mi ne uideš prej v P. Če pa že, pa SREČNO in spomni se na Ultivo¨!!

a bi morala še kaj pokomentirati, vprašati, omeniti? spomnite me...

drugače pa poljubčki vsem!!user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.6.2010 17:20:27   
candy24
Zdravo. Končno sem pri volji da nekaj nakracam. Ravno sem prišla s telovadbe in bom žrtvovala teh nekaj endorfinov za pisanje. user posted image Da začnem z Ovnovo, če sem že začela s telovadbo. Tudi ona je danes modrovala okrog mojega trebuha. Rekla je, da se mi trebuh še sicer ni spustil, da pa je primerno velik za termin poroda. Rok pa imam čez en mesec! Vprašala me je tudi če pričakujem večjega otroka. user posted image Očitno res zgledam kot neka bunka, ki bo kmalu rodila... Nimam nič proti, ampak bog ne daj, da se napovedi okolice okrog tega ne bodo uresničile... Kako bo luštno čakat po roku... user posted image

Moja G pa itak nikoli nič ne pripomni okrog velikosti otroka. Včeraj sem zelo jezna zapustila pregled. Pred dvema mesecema, ko sem imela nazadnje kontrolo krvi, je "ugotovila", da imam "malce nižjo vrednost" hemoglobina (109). Ker vrednost ni bila dovolj nizka, mi takrat ni predpisala nobenega dodatka ali nadomestka. Na zadnji analizi krvi (predvčerajšnjim) pa je modro "ugotovila", da je pa vrednost hemoglobina v krvi sedaj pa pod nivojem. Pazite zdaj razliko - tokrat je bila vrednost 107. Huh, kakšen padec. user posted image In sedaj sem si prislužila recept za Retafer. To pa še ni vse. Enkrat sem že jamrala, da me ni poslala na test za sladkorno... Jamrala sem predvsem zato, ker imamo sladkorno bolezen v družini... Skratka - nikoli me ni poslala na testiranje. Nakar sem pred kratkim spoznala eno, ki ima nosečniško sladkorno in mi je "za foro" izmerila raven glukoze v krvi. In koliko mi je namerila? 2,8 - kar pa je hudo premalo. Imeti bi morala minimalno 3,5 mili mola glukoze na liter krvi. user posted image Torej - obstaja verjetnost da imam že dlje časa hipoglikemijo in sploh nisem vedela. Kako naj bi vedela, če pa pri analizi krvi ne merijo vrednosti glukoze v krvi. Svašta! In kakšen je bil komentar moje G? Najprej se ni mogla načuditi kako sem lahko imela tako nizko vrednost (in to komaj 2-3 ure po obroku), potem pa je sklenila, da očitno obstaja verjetnost, da imam motnje oz. intoleranco glukoze. Zato me je nagradila še z napotnico za glukozni test, ki ga imam v ponedeljek. user posted image Me res zanima kaj bo pokazal...

Drugače pa že dva dni perem in likam. In sem že malo "depresivna" od prelaganja malih cunj. Križ pa me od neprenehnega stanja že full boli! Saj veste - okolica mi vztrajno napoveduje predčasni porod. user posted image Upam da bom danes končala, ker se mi res ne da več. Zato petrca - prihrani si "muke" in kar sprejmi pomoč tašče pri tem. Tvoja je očitno zelo ustrežljiva.

Na koncu pa vsaj ena dobra novica. Uspešno sem zrihtala status študentke za naslednje leto, ko bo le-ta v mirovanju. Samo komisija za podiplomski študij mi še mora odobrit prošnjo - kar pa je po besedah gospe iz referata zgolj formalnost. Sem zelo vesela, ker to pomeni, da v naslednjem študijskem letu ne bom imela nobenih obveznosti do fakultete (zaradi materinstva), lahko pa bom koristila vse pravice, ki izhajajo iz naslova statusa študenta - zavarovanje, bone za prehrano in tudi Zoisovo štipendijo bom še naprej dobivala. Za slednjo sem še posebej vesela, da mi pripada tudi v letu, ko bo moj status uradno miroval. user posted image Vsaj nekaj, če že porodniške nimam...

Najlepša hvala pupi, Aglaji, marjani (sem katero izpustila?) za nasvete glede pumpice. Bom jo vsekakor nabavila. Imam pa še eno vprašanje. Uporablja mogoče katera pumpico od dr. Gorkiča, ki se jo kupi v lekarni? Jaz bi kupila kar to, pa se ne morem odločit... Informacija iz prve roke bi prav prišla...

mkbk in amazonka - srečno!

Gromska in bubolin - čestitke!

krtkova in MaliMišek - komaj danes sem prebrala obe porodni zgodbi. Pravita da je Ultiva zakon? V MŠ v porodnišnici so jo predstavili na "dodatnem" predavanju, ki ga je imela anesteziologinja. Že tam se mi je zadeva zdela "privlačna"... Morda jo bom tudi jaz poskusila.

cojka - tebi pa uspeva še inštruirat... user posted image

P.S.: To je najdaljši post kar sem jih kdaj napisala... user posted image Zdaj sem se oddolžila za nazaj, ko sem vas vmes baje "zanemarila"... user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 3.6.2010 17:21:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.6.2010 17:50:53   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

. In da se mi ne bo vleklooo, ker se tako kot mkbk počutim, kot da razpadam.

Mkbk, jaz se takole počutim res nekaj dni, mogoče pa si tudi ti že v nizkem štartu, pa Lara noče venuser posted image , no a te ni ginič nič tam spodaj počekiral??? Kaj pa če si odprta..... no ja, saj zdaj greš v LJ na kontrolo, če prav razumem, te bojo pa notri zadržali....

amazonka Nč me ni spodi prečekiral...user posted image wtf, sam sem mu bila tist trenutek čist hvaležna. A maš drgač ti že popadke, al si se kar na tiho odprla user posted image . Jst mislm vsakič, da jih mam, pol pa ugotovim, da me mala samo tok močno brca, , kot da si hoče ročno utret pot na prostost brez popadkov, boli pa glih tolk kot se jaz spomnem popadkov (ampak ne tanajhujših). Resno, ful sm gnila, sem šla kar k svoji dohtarci in jo prepričvala, da mi nekej fali, sam ni kupla, oz. tud ni kri nč pokazala.

Aja in kaj pol če bi bla odprta, a so tebi kaj rekli, saj če mehur ni predrt, pač čakaš, da se začne kaj dogajat. Ali kako?

Aglaia, prav nate se spomnim, k si čakala ko norc na začetek..., men se zdi, da jst cele noči traumiram neki od poroda, ampak u bistvu, bi pa še vseen kak dan počakala, gre komot amazonka najprej...res se morva kej slišat.

MM prov fajn zgledaš tkole na sprehodu. Komi čakam Zbilje s palačinkami in mirno spečimi dojenčki v vozičku user posted image MM, kolk časa jepa še tvoj user posted image doma?

Anajrim, če se prav spomnim imaš ti tud že enga malčka doma, boš tud mela bolj majhno razliko v letih. Pa te kaj skrbi? Mene ful. user posted image

Cojka - sej je prov da čvekaš, človk mora bit mal socializiran, kljub porodniški in majhnemu dojenčku...

petrca jst sm se tud včeri basala s sladoledom in jagodami ppa sm don še vedno kot en kup šita. ... sej vem sej vem, sam jamram, oblubm da bo bolš...

krti - dej mene kr na ta zgorn del seznama za poklicat, predn se odpravim rodit, da nauš pol popadkov z mano predihavala po telefonu (si boš vsaj predstavljala, kaj te čaka septembra na brazilki z mano v sosednji sobi) user posted image . Ej, a vi ste tud že šli ven z mladički?

candy... a so slučajno v MŠ kej rekli, a če ponoči rodiš je tudi mogoče dobit to velecenjeno ultivo?

Drugače pa gumbka smo spet oddali user posted image user posted image user posted image user posted image . Ga že pogrešam! smrk, smrk. Sam če pride nazaj bolan, ga Prekmurje ne bo vidlo v naslednjih dveh letih majkemi.

Dost mate. čaučau

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.6.2010 17:53:59 >

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.6.2010 17:55:30   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sem še vedno v stoječem položaju, napihljiv obroč, ki mi ga je dala NN, je žal razpadel. Je pozabila povedati, da je še iz časov ranjke Jugoslavije (resno!! Znak OI v Sarajevu je bil goruser posted image user posted image user posted image ). NN  ne bit jezna, nism nehvaležna!!
Zdej mi pa fotr pripelje sprednjo gumo od karjole!! WTF??user posted image user posted image  So mu tako svetovali v Sanolaborju, kjer mi je mami hotla kupit tak medicinski obroč (trdi, da un zagotovo zdrži mojo kilažo, otroški pa pač ne!!user posted image ). Pa da vidimo to čudo. Če ima katera karjolo doma, ji potem poceni prodam malo rabljeno gumo!!

ZA crknt! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.6.2010 17:59:22   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Zdej mi pa fotr pripelje sprednjo gumo od karjole!! WTF??user posted image user posted image  So mu tako svetovali v Sanolaborju, kjer mi je mami hotla kupit tak medicinski obroč (trdi, da un zagotovo zdrži mojo kilažo, otroški pa pač ne!!user posted image ). Pa da vidimo to čudo. Če ima katera karjolo doma, ji potem poceni prodam malo rabljeno gumo!!

ZA crknt! user posted image user posted image user posted image

A veš kaj še, sm glih vidla uno fotko k si ti po porodu...pa nč utrujena ne zgledaš, prov sveža....halo, kje so pa prešvicani lasje, pa popokane žilce pa potne srage na čelu, mislm, a to je pol samo v filmih...user posted image

Pa samo sebe mi je ratal citirat....

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.6.2010 18:00:08 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 18:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.6.2010 18:57:30   
krtkova
sam na hitrouser posted image user posted image user posted image  guma od krjole je ZAKON!!!!!!!!!! Stane 4 eur in je 100x boljša od vseh obročev!! user posted image user posted image  Res, ZELO priporočam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.6.2010 18:59:41   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

[
A veš kaj še, sm glih vidla uno fotko k si ti po porodu...pa nč utrujena ne zgledaš, prov sveža....halo, kje so pa prešvicani lasje, pa popokane žilce pa potne srage na čelu, mislm, a to je pol samo v filmih...user posted image

a ti pokažem Ivanko???user posted image user posted image user posted image  Na njej so zbrani vsi dokazi trpljenja!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.6.2010 19:01:09   
sončnica2010
Drage punce, samo vprašala vas bi glede seznama, ali se vpisujejo bodoče mamice ki bodo rodila v Ljubljani, ali mamice ki so iz Ljubljane?user posted image

Hvala in uživajte še naprej,

user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.6.2010 19:27:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica2010

Drage punce, samo vprašala vas bi glede seznama, ali se vpisujejo bodoče mamice ki bodo rodila v Ljubljani, ali mamice ki so iz Ljubljane?user posted image

user posted image

o nova noseckauser posted image user posted image user posted image
naceloma smo vse iz ljubljane ali okolice...nimamo pa nic proti drugimuser posted image user posted image user posted image

se bo seznam noseck pocasi spet napolniluser posted image

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.6.2010 20:00:24   
mkbk
cojka, sej mogoče maš pa prav zarad Zbilja...men so se samo palačinke v glavi rolale

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.6.2010 20:30:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica2010

user posted image

Jeej!! Pridi pridi soncnica. user posted image user posted image
Tu smo vse. Mamice in nosecnice iz LJ in okolice. Ene celo iz konca sveta (brezovica) in konca vesolja (logatec).

Katrinka, ti bi pa res lahko kaj napisala. Pa btw, ste bile vi mogoce v torek pred colnarno na odejici na travi? Sem gledala male otrocke, ki so se zaceli plaziti pa se mi je zdelo, da bi to lahko bila vasa grupa.

Pa prosim obe, da ignorirata moj naslednji post. Drugace nisem tako slabe volje. Res. Ampak ven je pa treba dat.

(odgovor članu sončnica2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.6.2010 20:46:11   
Anonimen
ISCEM NOVEGA MOZA!!!

Punce moje, meni se bo zmesalo!! Vsi imajo tecne otroke zaradi vremena, jaz imam pa ze od torka kronicno tecnega moza in pocasi se mi tega ne da vec prenasati. Ziher je se kje kaksen, ki bi lahko bil Zojin novi ocka. Majkemi, da mala ne bo vec tega zivcnega mleka pila.
Vceraj je bila na obisku moja sestra, ki je PRVIC drzala malo v rokah in moj oce in smo se slikali, ker se je imela mala ful dobro. Oce ima miljon napak, ampak z majhnimi otroci pa res zna (saj se je 4x ucil). In je M znorel, da se ima mala se kje drugje dobro kot z njim. Ja sori, ker so tvoji starsi zelo stari in niso ze sto let imeli dojencka v rokah in ga ne znajo prijeti (kar je btw meni vseeno. on je tisti, ki znori, ko njegova mati omahuje z zojino glavo kot da muhe preganja). Poleg tega njegovi mislijo, da se zraven dojencka ne sme na glas govoriti, ne zvoniti in da more biti v stanovanju miljon stopinj. Pa da se z njim pogovarjas z otroskimi retardiranimi glasovi .... kr neki user posted image
In zdaj sem jaz kriva, da moj oce zna z otroci, njegov pa je bil posesiven pri svoji hcerki, zdaj bo pa verjetno se pri vnukinji. Oziroma je to dal na svojega sina, ki zganja ljubosumje nad zojinim dedkom, ki zivi 200 km stran in ga bo mala vidla 3x na leto. Zmesalo se mi bo.

No, tako je vceraj M jasno pokazal, da mu je vse odvec. Danes pa so prisli njegovi starsi in sem sla prvic (!!!) stran med obiskom in nisem spilala animatorke. Sem se sla v miru stusirat in zrihtat, kot sem se nazadnje pred porodom in vmes so njegovi pac sli domov. Zdaj je pa taksna surla, kot da sem mu starse povozila!! Mater mu vidim. Prisla sta pa itak kar nekaj tezit sem pa prinesla sta mali tri bodije. Zdaj bodo cakali, da zganjam tako hvaleznost, kot da sta naredila operacijo na odprtem srcu. Hvalabogu, da sta koncno nekaj kupila. Znata samo papat kako bosta zojo pazila. Da pa bi ji prinesla eno stvar iz amerike (kjer sta bila, ko se je rodila) pa ne. Potem mi gre pa tasca nabijat, da so imeli samo roza pa modre stvari. Res? Kot da nikoli nisem bila v ameriki in ne vem kaksne baby trgovine imajo. Se dobro, da je bila zdaj moja sestra tam pa je nasla se kaksne drugacne bodije kot samo roza pa modre. user posted image

O ti mater kako sem slabe volje! Najrajsi bi si sla po cike! Bodo oni meni slabo vest nabijali. Egoisti eni. The shit has hit the fan!! Je*** jih bom, dokler dojim. Mala ne gre nikamor (ker seveda ne more) brez mene za vec kot 3 ure. Ooo, bodo oni videli bes razjarjene dojilje!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.6.2010 20:53:32   
anajrim
sam na hitrouser posted image user posted image user posted image guma od krjole je ZAKON!!!!!!!!!! Stane 4 eur in je 100x boljša od vseh obročev!! user posted image user posted image Res, ZELO priporočam!!!

sam na hitrouser posted image user posted image user posted image  guma od krjole je ZAKON!!!!!!!!!! Stane 4 eur in je 100x boljša od vseh obročev!! user posted image user posted image  Res, ZELO priporočam!!!

hehehehehehe kje pa se to kupi???user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.6.2010 20:59:09   
krtkova
Draga Aglaia!!

sm že napisala dolg post, kjer sm hotla še jaz pojamrat o mojem, pa se mi je zazdelo, da ni fajn, da to delim s celim svetom. Ker imam le slab dan, drugače je krasen. Se bova raje osebno pogovorili in ju spluvali....

Rabim folk, rabim zrak, dost mam zaprtega prostora in vseh teh jeb... bolečin.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.6.2010 20:59:34   
anajrim
Anajrim, če se prav spomnim imaš ti tud že enga malčka doma, boš tud mela bolj majhno razliko v letih. Pa te kaj skrbi? Mene ful.

ja MKBK imaš prav razlika v letih bo 2,8let...me pa ful skrbi...sem spraševala eno kolegico ravno danes ki je rodila sredi maja pa ima doma 3m mlajšega od mojega NIka pa je rekla da je totalno nemogoč...ker hoče imet vso pozornost...sicer ima dojenčka zelo rad a vseeno zahteva svoje...Upam da nam rata vse normalno obvladat, ker če ne se mi bo zmešalo...user posted image

Candy - tale tvoja G jih pa stresa...upam da ti sladkorni test ne pokaže kaj grdega...sicer pa sva sedaj že skoraj na koncu še 4t pa bo tudi pri nas veselo...drži se user posted image in se kaj slišiva...

Krtkova
- ti jih pa stresaš s temi oboroči..user posted image user posted image user posted image user posted image .jaz iam sicer tistega bombažnega iz sanolaborja ki ima pralno prevleko in mi je bil pri niku super...nisem pa vedela za krjolo obroč...sem se pošteno in naglas nasmejala ko sem prebrala da je iz YU...ni čudno da je počiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa mim grede...kje pa gledate vse te slike s sprehosov im male srakoperčke...jaz bi tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.6.2010 20:59:58   
krtkova
anajrim -  v Bauhausu!! Sej mogoče vam je to hecno, sam je res bolje od otroškega obroča, bolj stabilno, manjša luknja vmes...res priporočam.

Najprej sem hotela kupiti tud jaz tega medicinskega, v Sanolaborju, sam stane 30 eur, kar pa mi je mal brezveze dati, gleda na to, da upam,da ga ne bom potrebovala fulllll dolgo.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 3.6.2010 21:01:20 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.6.2010 21:01:42   
Anonimen
Zdaj pa samo se to kar se spomnim od prejsnjega branja.

Amazonka, drzi se! Pa pritiskaj (ce bo treba). user posted image
Enako mkbk. Pa poklici me! Bova prekmurce simfale. user posted image

Pa upam, da sta sle volit, ker v porodnisnici ni skatle. Jaz sem sla danes na predcasne. Ne vem zakaj. Kot da imam kaj drugega v nedeljo za poceti user posted image

Petrca, le sprejmi pomoc od tasce. Upam, da tvoja resno misli. Meni je samo papala kako mi bo prisla okna prat. Hmmm, jaz je nisem nikjer vidla. Mogoce imam pa res umazana okna user posted image

Candy, sem te ze pri Sputniku hotela vprasati kaj studiras. Nisem pa vedla, da si ze na podiplomcu. Pa tako mlada. Al samo jaz nisem do 24 diplomirala? No, pa Masha (sori, ampak sem vidla na fb, da ti je ena predlagala pisanje diplome) user posted image user posted image
Glede pumpice zal nimam pojma. Kaksna pa je ta od tega Grkica?

Masha bravo mali Zabon! Kdaj izves, ce so ti podaljsali bolnisko. Kako pa sefica? Pa Andrazk? Je priden? user posted image

Krti, ti se meni smilis v dno duse! Pa kaj so ti naredili down under? Jaz bi znorela. Nisem imela nobenega obroca in ga nisem niti rabila. Pocivala sem pa res. Ti pa ne!! Sem se pa ravno danes suvereno pobrila in se sele potem spomnila, da sem imela tam nekje en siv. Sem potem vse detajlno pregledala in ni sploh nic vec videti. Bravo moja kirurginja. Btw, Krti. Kdo te je sival? Babica al doktorca?

MM, slikice iz sprehoda so zakon! Btw, vmes ko sva se pogovarjale sem skuhala za 1 liter cokoladnega pudinga. No, zdaj ga je ze pol manj ... saj ni cudno, da jem. Od zalosti.

Grem peglat (bes gre s paro hitreje ven?) pa kmalu spat.

Pridne bodite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.6.2010 21:04:05   
krtkova
aglaia - down under imam cel masaker in ogromen hematom. Šivala me je mesarska zdravnica. Sem pa danes uporabila tvoj predlog z ledom in FULLL pomaga. Sej dons sm ful počivala, sam men se meša, če morm bit skoz v postelji. Postanem čist nervozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.6.2010 21:07:57   
anajrim
Aglia - sočustvujem s teboj...in upam da se stvari uredijo....V ameriki pa se res dobijo tudi druge barve...ker jaz tam ogromno naročam in ni sem še nikoli nič modrega ali pa roza naročila!!! user posted image

Krti - jutri bo lepo vreme in vikend tudi...pa jo mahni z Emo malo ven...če se že dobro počutiš...jaz podoživljam s teboj vsak tvoj post glede bolečin...ker sem bila pri NIku tudi pošteno prerezana in 14 sni hodila naokoli ko ena raca...upam da me sedaj ne bodo rezali...oz. če bom imela kaj volje jim ne bom pustila...   Drugače je pa meni pomagalo po vsakem uriniranju sem se umila v bideju z mrzlo oz. mlačno vodo da se šivi hitreje zacelijo in otekllina, hematom prej izgine in ne boli tako močno...poskusi ali pa patronažno vprašaj...

Še eno neumno vprašanje - je katera iz Bežigrada tu pri razstavišču, stadionu, župančičevi jami???user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.6.2010 21:09:15   
Anonimen

Draga Aglaia!!

sm že napisala dolg post, kjer sm hotla še jaz pojamrat o mojem, pa se mi je zazdelo, da ni fajn, da to delim s celim svetom. Ker imam le slab dan, drugače je krasen. Se bova raje osebno pogovorili in ju spluvali....

Rabim folk, rabim zrak, dost mam zaprtega prostora in vseh teh jeb... bolečin.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, to je shit ja. Brez zraka in skoz doma. Meni se je na prvem sprehodu vrtelo od svezega zraka. Prav fino sem se pocutila na sprehodu. Pa drugace nisem nek sprehajalec (ja pupa, prav si prebrala user posted image )

Jaz sem pa delila s celim svetom. Kaj me briga. Krasen gor, krasen dol. Jaz sem tudi krasna. Ampak imam tudi svojo druzino. In svoje napake. In ne rabim sklepati kompromisov, da se on boljse pocuti, nazaj pa dobim kamen v glavo (a se rece tako?). Res sem jezna. Pa zalostna. Saj vem, da ga tudi jaz userjem kdaj in se ne postavim za nas tri kot bi se morala. Ampak zdaj imam pa dovolj. Skoz sem pozirala in se jim smejckala, potem sem se pa doma sekirala in jokala. Imajo tam svojo hcerko pa naj njej nabijajo slabo vest. In ona ima glih tako maternico pa naj jim da ona otroka. Meni naj dajo pa mir! user posted image user posted image

Me prav zanima kako dolgo bom tako mocna. Jeza me bo kmalu minila, potem bom pa spet pussy. Ceprav sem kar ponosna. Danes sem se fizicno umaknila. Mogoce bom naslednjic znala ze kaj nazaj povedati.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.6.2010 21:09:53   
anajrim
Aglaia in Mkbk - imata starše obe iz prekmurja...moji so tudi od tam!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?