|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
4.6.2010 8:22:20   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

aja ja to sm vidla dons v reklami od BC...

mene taka gužva ne privlači. Pa nimaš kje parkirat..... Bom šla raje na Bled, ko ne bo prireditev. Pa v miru na sprehod okoli jezera.

Jada: a ni na enem koncu poti okoli jezera treba vozek nest po stopnicah?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
4.6.2010 8:22:29   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

ojla...
evo, mi smo končno zaključili rojstnodnevno rajanje... sem ful vesela, je bilo lepo. kolk pomeni, da imaš animatorja... otroci so bili ful face, so ful uživali... jedli so bolj tako tako (pice, pičiči, naša si je zaželela pomfri- kot da ne bi za kosilo jedla pečen krompir in solato user posted image ). ful so po trampolinih skakali in uživali... skratka bomo še ponovili naslednje leto... račun pa me tudi ni vrgel na rit...v bistvu sem plačala veliko manj, kot sem mislila, da bom... mali naš pa ni za đumbus... je tako jokal... zaenkrat ne bom več hodila s tamalim na kakšna praznovanja...prav videlo se mu je, kako je vesel, ko smo prišli domov... tam se ni hotel dojiti, ko sem ga pa doma prislonila k sebi, je pa kar planil po dojki...in se smejal zraven...ded.

So hecni tile miniji, a ne user posted image . Pri nas je isto - ko je gužva in hrup, samo okrog bulji in nič ne spravi vase, ko je pa mir, pa njamsi hamsi user posted image .

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
4.6.2010 8:25:35   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, sem prehitro pohvalila našega fanta prejšnjič... malo manj kot 1 teden je bilo spet normalno - skoraj brez krčev, ponoči 1 runda. zdaj pa že 3 noči spet pravi cirkus - zdaj imamo celo 8 rund vse skupaj - 2 nočni. pa to še samo po sebi ne bi bilo tak hudo. problem pa je ta, da ga nekaj prebava očitno jezi (mu ful ruži po trebuhu in se nekaj pretaka sem in tja) in se zaradi tega zvečer in ponoči taaaaak dere, da že več ne vem, kje se me glava drži. pa smo že polne 4m, pa še kar ni mira. to noč sem samo 3h spala in sem ko cota danes.  in finta je, da zdaj noben sirup ne pomaga. prdi pa zdaj ful, kar je boljše seveda, kot pa krči. drugače mi kaka 2-3x na dan, včeraj mi je vsako rundo 2x in to čisto normalne količine. ima katera podobne probleme oz. jih je imela pri katerem izmed prejšnjih otrok? moja ta tsarejša takih zadev ni imela, je spala že od začetka celo noč, krči pa so bili čez dan. jaz sem že čisto fertig v glavnem, ker je vse slabše namesto boljše... user posted image user posted image user posted image

Matejka! Držim pesti, da bo čim prej bolje in boste lahko spali.
Mi imamo zdaj že od sobote čisto zelen kakec in to tudi do 8x na dan (verjetno od antibiotika). No, ponavadi kaka okoli 6x na dan in ni zeleno user posted image . Ma, saj bo bolje ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
4.6.2010 8:38:00   
Jada82

kožica - nam so v MŠ rekli, da se ne sme dol dajat, ker se to stori na silo. komaj ko si jo otrok sam začne dol vlačit je ok.

no, sem prehitro pohvalila našega fanta prejšnjič... malo manj kot 1 teden je bilo spet normalno - skoraj brez krčev, ponoči 1 runda. zdaj pa že 3 noči spet pravi cirkus - zdaj imamo celo 8 rund vse skupaj - 2 nočni. pa to še samo po sebi ne bi bilo tak hudo. problem pa je ta, da ga nekaj prebava očitno jezi (mu ful ruži po trebuhu in se nekaj pretaka sem in tja) in se zaradi tega zvečer in ponoči taaaaak dere, da že več ne vem, kje se me glava drži. pa smo že polne 4m, pa še kar ni mira. to noč sem samo 3h spala in sem ko cota danes.  in finta je, da zdaj noben sirup ne pomaga. prdi pa zdaj ful, kar je boljše seveda, kot pa krči. drugače mi kaka 2-3x na dan, včeraj mi je vsako rundo 2x in to čisto normalne količine. ima katera podobne probleme oz. jih je imela pri katerem izmed prejšnjih otrok? moja ta tsarejša takih zadev ni imela, je spala že od začetka celo noč, krči pa so bili čez dan. jaz sem že čisto fertig v glavnem, ker je vse slabše namesto boljše... user posted image user posted image user posted image

Ojej, Matejka, sočustvujem. Ojej ojej user posted image user posted image user posted image
Res upam, da bo pa vseeno kmalu bolje .... držim pesti!!!!!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.6.2010 8:52:19   
Lara73
sam tko, če vam je kaj dolgčas, so face:

http://www.youtube.com/watch?v=M8PAuvxCZuM

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
4.6.2010 9:42:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

voziček; naš (Jane Slalom Pro) ima 8 kil in se izredno hitro sestavi in razstavi (ma, če se mudi, niti 10 sekund ne rabim). V avto in iz njega ga lahko dam z eno roko, košaro namontiram, lupinico namontiram, vse je komaptibilno, na klik, izredno lahko in hitro za zrihtat. Je pa res, da sem prej imela karavana, zdaj imam Scenika, mož ima Leona in prostor ni problem, tudi v taščin Clio ga spravim brez problema. Jaz ga tudi ne bi menjala. Mož je za na morje predlani kupil marelo Baby Welt, da bomo imeli v avtu več prostora ampak meni je marela smotana...meni ga ni čez prostoren in vodljiv voziček, ki gre povsod, ampak res povsod in sem bila prav jezna, da smo marelo vlekli sabo na morje. No, letos gresta pa oba z namiuser posted image Pa 2 prenosne posteljiceuser posted image tako da če vidite kakšnega Senika, ki za sabo vleče še ene 3 prikolice, smo to mi, gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se pa absolutno strinjam glede Jane vozička. Zakon je user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne pa ne. Moj je najboljši user posted image

user posted image

Verjamem, verjamem user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
4.6.2010 9:42:35   
mucica2

jest sm že ok, vročina mi je padla že po prvem lekadolu, pa še mazala sem se s sivkino kremo in tee tree kremo... zdj sm ko nova...

user posted image user posted image user posted image . Super, da je boljše.

podpis

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
4.6.2010 9:43:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

kožica - nam so v MŠ rekli, da se ne sme dol dajat, ker se to stori na silo. komaj ko si jo otrok sam začne dol vlačit je ok.

Ojej, Matejka, sočustvujem. Ojej ojej user posted image user posted image user posted image
Res upam, da bo pa vseeno kmalu bolje .... držim pesti!!!!!!!

enako, upam da bo kmalu bolje

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
4.6.2010 9:44:01   
mucica2
 user posted image  

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
4.6.2010 10:06:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jest sm že ok, vročina mi je padla že po prvem lekadolu, pa še mazala sem se s sivkino kremo in tee tree kremo... zdj sm ko nova...

user posted image user posted image user posted image . Super, da je boljše.

podpis

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
4.6.2010 10:18:05   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image  

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
4.6.2010 11:32:59   
zvesta
februarke moje, mariborčanke in širše.... kaj če bi se zmenile drug teden za kakšno kavico v MB? ... ker potem se začnejo že dopusti, pa bo že septemebr tu....

hitro se pofočkajte katere bi prišle!

če bo lepo vreme, predlagam teraso pri moji pizzeriji....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
4.6.2010 11:33:33   
zvesta
pa seveda, ne pozabit podpret naših malčkov... jaz sme jih danes že....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
4.6.2010 12:02:04   
gapii27
matejka.... si sigurna da so krči... anš Ažbe je sicer imel krčke občasno od začetka potem pa nič več... zbujal se je zvečer ko sem ga dala spat se drl ko da bi mel krče. pa sem potem ugotovila, da me meče na finto... sem pustila da se zdere orng,zdej pa se sicer po ene pol ure spanca še zbudi sam ne joka... ga vzamem v naročje in kuj zaspi nazaj... ne vem no...naš je skužil da je na rokah oz pr meni v pojstli ko makrče in si je to zapomniluser posted image ... ne vem probaj... srečno

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.6.2010 12:02:08   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

aja ja to sm vidla dons v reklami od BC...

mene taka gužva ne privlači. Pa nimaš kje parkirat..... Bom šla raje na Bled, ko ne bo prireditev. Pa v miru na sprehod okoli jezera.

Jada: a ni na enem koncu poti okoli jezera treba vozek nest po stopnicah?

Ni treba po stopnicah, sam morš pa it pol zgoraj po cesti .... to je mal smotan, ampak gre .... ni tolk dolg del ... od Zake pa do začetka parka pri Vili Bled.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.6.2010 12:03:34   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

matejka.... si sigurna da so krči... anš Ažbe je sicer imel krčke občasno od začetka potem pa nič več... zbujal se je zvečer ko sem ga dala spat se drl ko da bi mel krče. pa sem potem ugotovila, da me meče na finto... sem pustila da se zdere orng,zdej pa se sicer po ene pol ure spanca še zbudi sam ne joka... ga vzamem v naročje in kuj zaspi nazaj... ne vem no...naš je skužil da je na rokah oz pr meni v pojstli ko makrče in si je to zapomniluser posted image ... ne vem probaj... srečno

Ja, veš, jaz sem isto opazila pri naši .... so kar mal zviti teli naši user posted image , ane? user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.6.2010 12:42:51   
punsha
samo toliko, da vas malo pozdravim. Danes sem pa čisto povožena. mali se ponoči zbuja na 2 uri za hranjenje. Se pravi vmes spim dobro uro. Saj ene 2 dni še gre, po enem tednu sem pa že mal utrujena. Mal jamram, mogoče bo pa pomagal user posted image .

Srečanje na Gorenjskem No pa gorenjke bi se tud lahko kaj dobile na kakem sprehodu drug teden. A je katera za? Na Bledu? V Kranju? No kjerkoli user posted image . Samo napišite se.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.6.2010 12:45:50   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

februarke moje, mariborčanke in širše.... kaj če bi se zmenile drug teden za kakšno kavico v MB? ... ker potem se začnejo že dopusti, pa bo že septemebr tu....

hitro se pofočkajte katere bi prišle!

če bo lepo vreme, predlagam teraso pri moji pizzeriji....

jaz bi, sam v ponedeljek ne, ker nimam avta user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.6.2010 12:48:44   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

klasični krči sicer tud mislim da niso, ampak po črevesju mu tako dela, da je groza in pol se ful steguje in zvija in dere ... ko pa se črevesje umiri, pol pa je ok... prav čuje se, kak se mu pretaka noter in potuje sem in tja. saj bi ga pustla da se dere, pa mi je že enkrat ob 3.30 zjutraj ta starejšo tak zbudil (pa čeprav v svoji sobi spi, ampak se je takooo drl, da jo je zbudil) in pol ni mogla nazaj zaspat. ne vprašaj kaka je bla pol tisti dan. drugače namreč spi do 6h.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 4.6.2010 12:50:36 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.6.2010 12:55:29   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

samo toliko, da vas malo pozdravim. Danes sem pa čisto povožena. mali se ponoči zbuja na 2 uri za hranjenje. Se pravi vmes spim dobro uro. Saj ene 2 dni še gre, po enem tednu sem pa že mal utrujena. Mal jamram, mogoče bo pa pomagal user posted image .

Srečanje na Gorenjskem No pa gorenjke bi se tud lahko kaj dobile na kakem sprehodu drug teden. A je katera za? Na Bledu? V Kranju? No kjerkoli user posted image . Samo napišite se.

dobrodošla v klub nočnih jedcev user posted image . Naša je na 2-3 ure. Ne odstopa od tega user posted image .

Srečanje na Gorenjskem: user posted image

Jaz sem zauser posted image se na Bled? Lahko pa tudi Kranj, če mate raje.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.6.2010 13:19:29   
Jada82

dobrodošla v klub nočnih jedcev user posted image . Naša je na 2-3 ure. Ne odstopa od tega user posted image .

Srečanje na Gorenjskem: user posted image

Jaz sem zauser posted image se na Bled? Lahko pa tudi Kranj, če mate raje.

Tudi jaz sem seveda za ... vseeno, lahko Kranj, Bled ... kakorkoli. Bi pa enkrat do srede, ker gremo potem verjetno kaj na morje user posted image
Magar določimo dan in kraj, pa se dogovorimo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.6.2010 13:19:53   
Jada82

Punsha, kako je šlo hranjenje s kašico?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.6.2010 13:23:48   
Jada82
Evo, jest sem se odločila, da grem v Baby center po prenosno posteljico Lemi - ta k je v akciji. Tako da šibava zdej s tamalo na Jesenice po zadevščino.
Pa še najbrž bom tud čebriček kupila - me je Zimska prepričala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.6.2010 14:03:57   
protina
hej!

Tudi mi že dva dni zbujamo na 3 ure pa je prej spala že 6-7 ur ponoči.Mogoče imamo poskok v rastiuser posted image .Pa ko se mi okrog 4-ih zbudi se naje in pokaka.No potem jo previjem in ona noče zaspat nazaj.Se matrave tudi po uru dve.Ona vsa nasmejana komaj čaka,da se ji nasmejim.Ti lumpi majhni.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
4.6.2010 14:17:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Evo, jest sem se odločila, da grem v Baby center po prenosno posteljico Lemi - ta k je v akciji. Tako da šibava zdej s tamalo na Jesenice po zadevščino.
Pa še najbrž bom tud čebriček kupila - me je Zimska prepričala user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.