|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
3.6.2010 17:18:56   
Bauky
Hoj, v tem smotanem vremenu... prej sva sicer šla malo ven, pa naju je že dež skoraj ulovil ... bi me , če ne bi tekla.

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

[kožica pri fantku jaz sem jo vedno le malo dol potegnila, tako kot so mi na začetku pokazali. No danes jo je pa patronažna kar čisto dol potegnila. Tako da je cel lulček ven pogledal. Ne vem, meni je bilo kar malo grozno. Sedaj ima kar rdeče, pa zgleda kot bi bilo razpokano in malo krvavouser posted image Že ko je to naredila sem ji rekla, da mi zgleda kar malo tako- tako. Mali se je sicer malo oglasil, ko mu jo je potegnila, ampak ni bilo sile. Tud sedaj ga očitno ne boli, no vsaj joka ne, če se dotakneš. Je pa rekla, da mu gre sedaj zelo lepo kožica dol in da ponavadi tam nekje do enega leta pa naj bi pri vseh šla takole. Tako da če sedaj še ne gre tako, ni nobenega problema. Pri nas je te zadnje dni šla res čisto malo, skoraj nič. Se je samo malo videla luknjica za lulat.

Meni je tudi po rojstvu patronažna pokazala, kako se kožica dol da, ampak si jaz nisem upala čist do konca.... je pa zdaj pri prvem ceplenju pediatrinja čist dol potegnila kožico in je lepo šla, čist mal je zajavkal, pa samo malo je bilo pol rdeče. Zdaj pa tudi jaz poskušam dat čist dol, pa včasih ne gre, včasih mi pa rata. Upam da ne bo imel potem kakšnih problemov. Ampak, a se spomnite, še ko smo bile nosečnice smo mislim razpredale o tem, pa tudi povsod piše, da se ne dira do enega leta...zdaj pa touser posted image . ampak jaz mislim, da je tko kar prav, da je boljš prej kakor pa kasneje ko se že zaraste.

Jaz sem pa danes ugotovila da ima user posted image naš rajši vodo, kakor čaj.... do zdaj sem ga v vročih dneh silila s čajem, pa ni in ni hotel pit... mogoče le kapljico... danes pa mu dam vodo, pa je kar pil in pil... HB da sem to zdaj pogruntala ( pred vročino) , ker sem enostavno mislila da otrok ni žejen.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.6.2010 17:23:33   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Ma, ti tavelki vozički so pa res pretežki. Naš ima skoraj 13 kil, pa še eno kolo moram dol vzet, če hočem prtljažnik zapret.

Mi imamo tudi 11 kg težak voziček, ki moraš tudi razstavit, košaro posebej, kolesa posebejuser posted image dobro, da smo kupili karavana, ker drugače ne vem kje bi vozila voziček- na zadnjem sedežu- kako, če je tam pa user posted image . Pa športni del je tudi na tak način za zložit, in ni mi čist nič fajn to. Tako da tudi jaz razmišljam na kakšno marelo.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.6.2010 18:02:04   
zvesta
evo, mi smo nazaj iz razvojen ambulante... naša pupa je čisto po propisima oz. še bolje... šarmirala je tam na polno, sodelovala, pasla kravice, ki jih doma sploh ne... v glavnem super... pa še pol kile se je poredila v pol mesca, kar je fantastično ..... bravo.... se greva spet pokazat oktobra :)

sem prav vesela, sploh ker sem dala vse fizioterapije že pri Izaku skozi... je pa res, da je pri nas hendling že od začetka sedaj, pa nobenih škodljivih pripomočkov ne uporabljamo (ležalnik, kengurujček in podobno.... )

no, mi je to dalo malo volje v tem sivem vremenu, ko se počutim za en drek :(

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.6.2010 19:05:27   
Kati81
Cappy in babajči še mojo prištejta, je bila pa prejšnji ponedeljek 3.

Mogla bi bit pa na današnji dan pred 3 leti.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.6.2010 19:21:15   
zvesta
naš bo pa 30. 3 leta :P

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.6.2010 19:38:43   
vaney
voziček; naš (Jane Slalom Pro) ima 8 kil in se izredno hitro sestavi in razstavi (ma, če se mudi, niti 10 sekund ne rabim). V avto in iz njega ga lahko dam z eno roko, košaro namontiram, lupinico namontiram, vse je komaptibilno, na klik, izredno lahko in hitro za zrihtat. Je pa res, da sem prej imela karavana, zdaj imam Scenika, mož ima Leona in prostor ni problem, tudi v taščin Clio ga spravim brez problema. Jaz ga tudi ne bi menjala. Mož je za na morje predlani kupil marelo Baby Welt, da bomo imeli v avtu več prostora ampak meni je marela smotana...meni ga ni čez prostoren in vodljiv voziček, ki gre povsod, ampak res povsod in sem bila prav jezna, da smo marelo vlekli sabo na morje. No, letos gresta pa oba z namiuser posted image Pa 2 prenosne posteljiceuser posted image tako da če vidite kakšnega Senika, ki za sabo vleče še ene 3 prikolice, smo to mi, gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.6.2010 19:48:02   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

evo, mi smo nazaj iz razvojen ambulante... naša pupa je čisto po propisima oz. še bolje... šarmirala je tam na polno, sodelovala, pasla kravice, ki jih doma sploh ne... v glavnem super... pa še pol kile se je poredila v pol mesca, kar je fantastično ..... bravo.... se greva spet pokazat oktobra :)

sem prav vesela, sploh ker sem dala vse fizioterapije že pri Izaku skozi... je pa res, da je pri nas hendling že od začetka sedaj, pa nobenih škodljivih pripomočkov ne uporabljamo (ležalnik, kengurujček in podobno.... )

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.6.2010 19:48:14   
mucica2

bravo Saraja !! user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.6.2010 19:58:34   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

voziček; naš (Jane Slalom Pro) ima 8 kil in se izredno hitro sestavi in razstavi (ma, če se mudi, niti 10 sekund ne rabim). V avto in iz njega ga lahko dam z eno roko, košaro namontiram, lupinico namontiram, vse je komaptibilno, na klik, izredno lahko in hitro za zrihtat. Je pa res, da sem prej imela karavana, zdaj imam Scenika, mož ima Leona in prostor ni problem, tudi v taščin Clio ga spravim brez problema. Jaz ga tudi ne bi menjala. Mož je za na morje predlani kupil marelo Baby Welt, da bomo imeli v avtu več prostora ampak meni je marela smotana...meni ga ni čez prostoren in vodljiv voziček, ki gre povsod, ampak res povsod in sem bila prav jezna, da smo marelo vlekli sabo na morje. No, letos gresta pa oba z namiuser posted image Pa 2 prenosne posteljiceuser posted image tako da če vidite kakšnega Senika, ki za sabo vleče še ene 3 prikolice, smo to mi, gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se pa absolutno strinjam glede Jane vozička. Zakon je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.6.2010 19:59:05   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image Bravo, Saraja!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.6.2010 20:18:07   
zvesta
punce, zlate ste... hvala za vse ploske...

aha, ima pa zdaj pri 3,5 meseca 4820 g in 57,5 cm :)

Pomagajte:

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.6.2010 21:13:43   
Lara73
Prejela sem takle mail, pa kako res je to...

Naj to malo zaokroži, pa upam, da pride tudi kakšne bistre glave na
ministrstvu.

Otrokove pravice?!
<
http://polnaglava.blog.siol.net/2008/09/26/otrokove-pravice/>  P.S.
Avtorica piše na blogu z naslovom »polna glava«.

Včeraj mi je znanka na pevskih vajah povedala tole (resnično) štorijo:
Oče je bil klican v šolo, kjer so mu povedali, da je njegov 14-letnik
popustil na celi črti in ga bo treba malo priviti, če želijo, da izdela. Ker
se september še niti ni iztekel, je oče domov prišel precej slabe volje,
sina soočil z vsem, kar je izvedel in zelo na hitro postavil nova pravila.
Med drugim tudi zaplembo računalnika. Sine se je seveda uprl in ker je imel
oče že vsega zadosti, ga je malo močneje prijel in zelo glasno ponovil, kako
bo po novem. Sin je kmalu zatem poklical 113, prijavil očetovo nasilništvo
in policaji so bili tam "za oka tren". 300€, če nasilnež plača takoj, sicer
600€.

Če bi bil to moj sin, bi naslednji dan klicala ministrstvo za družino, se
pozanimala o minimumu, ki ga je treba otrokom nuditi in potem iz hiše
odstranila (prodala, uničila, podarila, kajvemkaj) vse, kar ta minimum
presega. Potem pa naj uveljavlja svoje pravice, smrkelj mali!!!

Danes je petek. Hvalabogu. Danes sem se sredi delavnika sesedla v pisarni
ravnateljice in prosila za injekcijo močnih pomirjeval. Dovolila mi je, da
se zjokam in šla medtem v razred namesto mene…

Poleg avtista in kupčka učno precej revnih otrok imam v razredu razvajenčka,
ki ne priznava nobene avtoritete. In za svoje afnarije izbira trenutke, ki
jih zase rabi otrok z avtizmom, ki se ne more odločati. Staršem sem ponudila
že kar nekaj idej, kaj bi lahko naredili, da malega spravijo v red, pa ne
zaleže. Zdaj bom zahtevala, da ga hodijo iskat po pouku, pa naj to uredijo
kakor vejo in znajo. Ali pa naj ga prevzame sam gospod minister, ki najbrž
po poklicni poti še ni stal v razredu. Meni je dovolj. Ne morem več. Po
petih letih v osnovni šoli. Ali bolje - po štirih tednih novega šolskega
leta. Vse, kar mi uspe zgraditi, mi podrejo pametne glave z novimi
pravilniki o takšnih in drugačnih pravicah. O dolžnostih povedo bore malo.

Na roditeljskem sestanku sem od staršev  poslušala, kako naj vzgajam njihove
mladičke. Naj nikar ne govorim o kazni, bodo vsi zamorjeni, naj jim ne dajem
dodatnih nalog, se jim bo šola priskutila, naj sploh ne omenjam kazni, ki
smo jih bili dvajset let nazaj deležni mi, je skrajno neprimerno, zastarelo,
to ve že vsak. Kazen naj bo poravnava, tako kot temu rečejo učenjaki
sodniki, kazensko sedenje je pa tako iz mode. In zakaj morajo pravzaprav po
hodnikih hoditi v tišini. In, še bolj noro, zakaj morajo v jedilnici jesti v
tišini?! Saj nismo švicarski internat, za božjo voljo. In kaj je narobe, če
se na igrišču obmetavajo z okrasnim lubjem?? Otroci so razigrani, pustimo
jim vendar veselje, obnašajmo se svetovljansko, ne uničimo jim teh nekaj let
brezskrbnosti z zahtevami, ki jih uboge ranljive dušice ne morejo
izpolnjevati.

Lahko bi pisala in pisala, pa ne bi napisala vsega, kaj vse starši vedo povedati
na takih sestankih.

Vsakič me srbi, da bi jim povedala, kako je bilo, ko sem delala v mladinskem
domu. Ali pa takrat, ko sem se dnevno srečevala s starši mladih odvisnikov,
ki so si predolgo zatiskali oči. Da bi opisala smrtno grozo matere, ki ni
verjela, da njena hči kadi travo, kaj šele kaj drugega, dokler je ni našla
na stranišču komaj zavestne s steklenimi očmi, ki so prosile samo eno:
NARIŠI MI ŽE KONČNO TISTO MEJO, DA BOM VEDELA, DO KJE GREM LAHKO!!!!

Ideja o UNICEF-ovih varnih točkah se mi je zdela super. Zdaj jo živimo. Zdaj
razvajenci nad svoje starše pošiljajo policijo, ker so si stari dovolili
reči eno vzgojno ali dve. In užaljene punčare, ki ne morejo preboleti, da
jim ob ločitvi staršev ne pripada prav čisto vse, kar so si zamislile,
prijavljajo mamine nove prijatelje kot spolne iztirjence. Nihče ne preveri,
prijava pade, raziskava, obravnave… Prišli smo v čas, ko bodo nedolžni
odrasli morali svojo nekrivdo dokazovati z vsemi sredstvi, medtem ko bodo
razvajenčki za vogalom lizali lizike in se smehljali…

Ob misli, da imam pred sabo še kakšnih 25 let delovne dobe, me stisne v
prsih. Pa sem imela rada svoj poklic in ga v resnici še vedno imam. Ampak v
sedanjih razmerah ne bomo preživeli. In danes bom bolj malo spala…

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.6.2010 21:15:50   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Se pa absolutno strinjam glede Jane vozička. Zakon je user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne pa ne. Moj je najboljši user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.6.2010 21:20:40   
valentinčica30
Lara komentar na zgoraj napisano, vsi govorijo o pravicah o dolžnostih pa nobenih

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 3.6.2010 21:21:55 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.6.2010 21:23:16   
bipi
Lara 73, super, da si dala tole gor in vse čestitke avtorici napisanega! Samo še na Ministrstvo za družino in pa kakšni družini razvajenčka pride v roke, pa bo fajn!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 21:30:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.6.2010 21:38:42   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

A ste vidle kaj bo drugi teden v soboto na Bledu?

ne, kaj? user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.6.2010 21:40:01   
slomak
lara super napisano, samo kaj ko nas noben ne upošteva od tistih 'ta glavnih' user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.6.2010 21:44:36   
slomak
jest sm že ok, vročina mi je padla že po prvem lekadolu, pa še mazala sem se s sivkino kremo in tee tree kremo... zdj sm ko nova...

mi mamo pa voziček babyboom in sm zelo zadovoljna... mamo pa že športni del, ki se do ravnega poleže, včasih tud mal hrbtišče dvignem da mala mal okol gleda in ji ful paše...je ful lahek in celga spravim v parih sekundah v avto...

kaj sm še hotla napisat...?? user posted image  
aja zvesta... bravo Saraja user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 21:52:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.6.2010 21:57:30   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

aja ja to sm vidla dons v reklami od BC...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.6.2010 22:19:44   
babajči
ojla...
evo, mi smo končno zaključili rojstnodnevno rajanje... sem ful vesela, je bilo lepo. kolk pomeni, da imaš animatorja... otroci so bili ful face, so ful uživali... jedli so bolj tako tako (pice, pičiči, naša si je zaželela pomfri- kot da ne bi za kosilo jedla pečen krompir in solato user posted image ). ful so po trampolinih skakali in uživali... skratka bomo še ponovili naslednje leto... račun pa me tudi ni vrgel na rit...v bistvu sem plačala veliko manj, kot sem mislila, da bom... mali naš pa ni za đumbus... je tako jokal... zaenkrat ne bom več hodila s tamalim na kakšna praznovanja...prav videlo se mu je, kako je vesel, ko smo prišli domov... tam se ni hotel dojiti, ko sem ga pa doma prislonila k sebi, je pa kar planil po dojki...in se smejal zraven...ded.

moram malo pokazat lulčka dohtarci... 18. imamo drugo dozo rotarixa, pa bom ji rekla, naj pogleda...al pa patronažni...sej bo zdaj okoli 4.meseca kaj prišla naokrog...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
4.6.2010 7:53:42   
MATEJKA_
kožica - nam so v MŠ rekli, da se ne sme dol dajat, ker se to stori na silo. komaj ko si jo otrok sam začne dol vlačit je ok.

no, sem prehitro pohvalila našega fanta prejšnjič... malo manj kot 1 teden je bilo spet normalno - skoraj brez krčev, ponoči 1 runda. zdaj pa že 3 noči spet pravi cirkus - zdaj imamo celo 8 rund vse skupaj - 2 nočni. pa to še samo po sebi ne bi bilo tak hudo. problem pa je ta, da ga nekaj prebava očitno jezi (mu ful ruži po trebuhu in se nekaj pretaka sem in tja) in se zaradi tega zvečer in ponoči taaaaak dere, da že več ne vem, kje se me glava drži. pa smo že polne 4m, pa še kar ni mira. to noč sem samo 3h spala in sem ko cota danes.  in finta je, da zdaj noben sirup ne pomaga. prdi pa zdaj ful, kar je boljše seveda, kot pa krči. drugače mi kaka 2-3x na dan, včeraj mi je vsako rundo 2x in to čisto normalne količine. ima katera podobne probleme oz. jih je imela pri katerem izmed prejšnjih otrok? moja ta tsarejša takih zadev ni imela, je spala že od začetka celo noč, krči pa so bili čez dan. jaz sem že čisto fertig v glavnem, ker je vse slabše namesto boljše... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
4.6.2010 8:20:23   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image

ne pa ne. Moj je najboljši user posted image

user posted image

Verjamem, verjamem user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
4.6.2010 8:21:10   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jest sm že ok, vročina mi je padla že po prvem lekadolu, pa še mazala sem se s sivkino kremo in tee tree kremo... zdj sm ko nova...

user posted image user posted image user posted image . Super, da je boljše.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.