3x mami
|
anju, 15min imas, da ga zbudis, spakiras in odneses v vrtec? uh, nam bi to bilo definitivno premalo. 10min traja ze samo to, da jih zbudim in enega po enega nateram iz postelje. potem wc (vsak pac rabi par minutk tam), oblacenje (ker so se zakomirani, oblecem kar jaz), hitro kaj za pod zob (sadje, kak kos kruha, sira, piskot - ce nic ne pojesta, sta v vrtcu obupna, ker imata do zajtrka skoraj dve uri)), obuvanje in v avto. za vse skupaj porabimo vsaj 40min. s tem, da imam jaz rezevo, da se ne zivciram. ko sem hodila v sluzbo 8ur, sem ju zbujala ob 5.30-5.45, v avtu smo morali biti najkasneje ob 6.10. spat pa hodita med 20 in 21h, odvisno od tega, koliko se jima je dogajalo cez dan. poskusi mogoce zjutraj uvesti kako daljso rutino. da se sploh zbudi, preden gre iz hise. mogoce neumno, mogoce pa bo kaj pomagalo. glede tega, da ti ne pove, kaj se tam dogaja, pa ne skrbi. jaz vse, kar zvem, zvem od vzgojiteljic. ce ju vprasam, kaj sta delala, je odgovor standard: jedli, igrali, spali. in kaj ste jedli: potem mi pa nastejeta prakticno vse, kar lahko tam dobita. no, starejsi je zacel zdaj mal povedat, kaj je jedel in cesa ne. a potem bosta z bratcem skupaj hodila? al imate starostne skupine? pri nas so vsi skupaj in je prav fino. bo zanimivo, ce bodo kar vsi trije v isti skupini.
|