metuljcek321
|
Dobr jutr! Movie night-ladies' night - oh yeah, blo fino fajn, film je bil meni čist OK (Majuška, a ti je bil res tko bad al kako? Men se je zdel boljši kot enka - več dogajanja, super scenografija, mnjam obleke, sexy Arabci, krasna glasba, pa čist nemogoče petke ) ... Se mi je pa mal adrenalin dvignil, s sem vidla, da so rampe pred parkirno hišo dol - moja kara pa v prvem štuku ... hja, sem globoko požrla slino in gasa na drugo stran čekirat, če so pustili kakšno luknjo, da pridemo ven ... še sreča, ej! Me je tko stinl, k sem tud na drugi strani najprej zagledala eno rampo dol - se je izkazal, da je to tista, k je za notri, medtem ko je bla za ven dvignjena - aleluja Čvekec je bil lušten, družba itak d best - thanks for a lovely evening, punce, upam, da kmal ponovimo. Almera, kul, da si zrihtala karte, populis, merci beaucoup za DVD ... Stuširana, ready to go to sleep ... upam, da spite k bombete ... PS: kul za vrtec, super za izboljšanje stanja bolnikov! PPS: Umpa, a si vidla, da ni več spremnega besedila k opisu Popolne gdč.???