Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Dobr jutr! Movie night-ladies' night - oh yeah, blo fino fajn, film je bil meni čist OK (Majuška, a ti je bil res tko bad al kako? Men se je zdel boljši kot enka - več dogajanja, super scenografija, mnjam obleke, sexy Arabci, krasna glasba, pa čist nemogoče petke ) ... Saj nisem rekla, da mi je bilo bad ... samo glede na serijo pač nisem imela pričakovanj, da bom videla kak hud film. Se pravi, po pričakovanjih cotke so bile kul, ampak jaz sem bila še najbolj zadovoljna z glasbenim izborom in arabskim okoljem ... Abu Dabi rulz! Se mi je pa mal adrenalin dvignil, s sem vidla, da so rampe pred parkirno hišo dol - moja kara pa v prvem štuku ... hja, sem globoko požrla slino in gasa na drugo stran čekirat, če so pustili kakšno luknjo, da pridemo ven ... še sreča, ej! Me je tko stinl, k sem tud na drugi strani najprej zagledala eno rampo dol - se je izkazal, da je to tista, k je za notri, medtem ko je bla za ven dvignjena - aleluja upam, da te nisem preveč prestrašila ... glavno, da se je vse dobro izteklo - jaz sem bila že v nizkem štartu, da se pripeljem mimo Čvekec je bil lušten, družba itak d best - thanks for a lovely evening, punce, upam, da kmal ponovimo. Almera, kul, da si zrihtala karte, populis, merci beaucoup za DVD ... Fajn je bilo. Če ne boste julija na dopustih, gremo skupaj gledat Grown Ups, če boste za stvar