|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
2.6.2010 21:28:42   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Help!

Ker je naš pobč kakal 15x ali več, ima seveda posledično vijolično rit, vmes malce krvavih nitk.. Zdajle sme mu namazala s praško pasto + puder, ampak mu rito kar privzdiguje od podlage. Kaj naj????

o, bogi mali revček!

jaz ponavadi dam Sudokrem

bošček, kolk ga mora pečt

pa se je kakanje vsaj malo umirilo? bi bil lahko malo nagec?

user posted image user posted image user posted image user posted image

a to kaj razsaja v vrtcu?

v naši skupinici jih je blo danes le 6 od 14 - prej pa cel maj 13 ali 14user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
2.6.2010 21:29:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, a maš ti tud turban? Jaz sem šla zraven še po eno flis jopco, marička, skor je za zakurit - in to 2. 6.user posted image

tudi s turbanom, ja user posted image   priznam, en mal me zebe v noge, ampak saj grem kmalu v posteljo.

bo najbolje, da se poslovim za danes ... nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
2.6.2010 21:34:20   
neboglasnica

jaz ponavadi dam Sudokrem

bošček, kolk ga mora pečt

pa se je kakanje vsaj malo umirilo? bi bil lahko malo nagec?

user posted image user posted image user posted image user posted image

a to kaj razsaja v vrtcu?

No, Bepanthena še nisem dala. Do sedaj sem poskušala s pudrom, nato s Sudokremom, zdajle še s praško pasto v kombinaciji. Ponavadi je to res pomagalo. Saj je bil nagec, no, v tetra plenički, ker je premrzlo za nago rit. Sploh ne vem vel kaj kaka, ampak kaka. Obilno. Mami pa namesto njega dela vnose hrane v telo.

Neposredna povezava do sporočila: 2303
2.6.2010 21:39:29   
neboglasnica
Nočka, sin me nagovarja, da naj grem spat z njim. Pa da vidimo, kdo bo prej omagal.

Neposredna povezava do sporočila: 2304
2.6.2010 21:40:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuška, a maš ti tud turban? Jaz sem šla zraven še po eno flis jopco, marička, skor je za zakurit - in to 2. 6.user posted image

tudi s turbanom, ja user posted image   priznam, en mal me zebe v noge, ampak saj grem kmalu v posteljo.

user posted image  user posted image  user posted image

ja, jaz sem kar nogavičke šla iskat

Hello Kitty, itakuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.6.2010 21:41:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, Bepanthena še nisem dala. Do sedaj sem poskušala s pudrom, nato s Sudokremom, zdajle še s praško pasto v kombinaciji. Ponavadi je to res pomagalo. Saj je bil nagec, no, v tetra plenički, ker je premrzlo za nago rit. Sploh ne vem vel kaj kaka, ampak kaka. Obilno. Mami pa namesto njega dela vnose hrane v telo.

a boš šla kaj k P?

mirno noč želim, naj se umiri tole grozljivo stanje!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2306
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:44:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.6.2010 21:47:46   
metuljcek321
Ej, a se tud vam zdi, da je danes en tak težak dan? V šoli sem bla tko zmatrana, kar zehat se mi je hotl non-stop, vsi so jamrali, da je pritisk nekje na nuli al še nižje, malečka je imela neke prebliske upiranja v stilu: "Neeeeeeee" ---> začelo se je, k sem jo prišla iskat v vrtec - jo gledam čez šipo vrat, k šiba sem in tja na poganjalčku, šofira k velika, sem, tja, levo, desno, trobi, ni, da ni - me zagleda: "Mamiiiii" & nasmeh od enega ušesa do drugega, odprem vrata, me s poganjalčkom skor zgazi in hopla akcija kar proti izhodnim vratom (k so kar daleč - je doooolg hodnik + ovinek vmes) ... anway, to cut a long story short: ni se hotla poslovit od svojega vrtčevskega prevoznega sredstva - v avto sem jo mogla nest, rjovela je pa tko, k da sem ji najmanj lase skalpiralauser posted image  user posted image  user posted image  Popoldne sva šli na sprehod - v eno smer OK, k se mi je zazdelo (oh, silly me!), da bi se blo fino obrnit (ker ne bo zmogla it še naprej, pa potem vso pot nazaj), je zaprotestirala, da mi je kar v glavi odzvanjalo od upiranja. Trmica, trmica, mami je štela do 5, pa do 10 & sva šli naprej - je nekaj vepetala, dobivala telečje nogice, pa se nisem dala ... čakej mal, kdo je tukaj šef - he, he. Za piko na i sva pa naleteli najprej na sosedovo muco, potem pa še na psa - in po novem se boji OBEHuser posted image  user posted image  user posted image  Je bil spet jok in stok, ker ni hotla 5 metrov mimo njiju - too dangerous ... hm ... pestro popoldne, ni kaj ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2308
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:49:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.6.2010 21:50:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metljčica: sem dala oboje na DVD, upam da me ne bodo kakšne službe preganjale zaradi šeranjauser posted image

Mrzlo je res, v kratkih rokavih skoraj ni za biti, štumfi so pa itak obvezni, sem šla dva dni nazaj v japonkah na kolo, po 45 minutah sploh nisem več prstov čutila, ja skozi okno je zgledalo zelo toplo na kolesu pa zima brrrrrrrrrrrrrrr

thanks from the bottom of my heart! ju3 bo premopredaja, kajne?user posted image

o, ti braveheart, v japonkah na bičikleto - to je pa letos že kar ornk avantura in izziv!

sice pa pridna za kolesarjenje .. ful ... jaz sem 3.5 km od šole, pa m v 9-ih letih še ni ratalo prešaltat na dvokolesnika - grrrr ... kera lenoba, ej

ajde, mejte se, danes grem mal prej h krtkom ... jutri bo dolg večeruser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.6.2010 21:52:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica : res nisem še nikoli dala gor nobene fotke od dragega. To pa za to ker ne želi, in njegovo željo spoštujem.

Get it. Ga bomo pa kdaj v živalskem vrtu vidli ali podobno. No problem. Saj moj tud ni za, njemu se zdijo vse te objave ohohoj kriza - že tole kucanje ... hm, hm ... pa FB - a big no no - tud na faksu pri njih je mnenje, da je to ena velika priložnost za privabit viruse - take in onake - pa oni še mal pretiravajo, tko da ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:52:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:53:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2313
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:55:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2314
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:57:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2315
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 22:00:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2316
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 22:04:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2317
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 22:19:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2318
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 22:20:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2319
2.6.2010 22:29:42   
glugluglu
oj,

metuljcek, Tian vedno prostestira ko greva ven in se obrnem nazaj proti domu, res vedno. On bi šel samo naprej in sem že razne finte ovinkov poskusila , ampak se ne da.

pri nas smo bolj tako, tako, Mark je sedaj proti večeru začel tožiti o glavobolu, bolečem grlu, ima malo vročine, mene pa tudi grlo boli vedno bolj. Bomo videli kaj bo jutri, user posted image

neboglasnica, a ti dobiš še normalno bolniško za Saro? So ti že kdaj kaj rekli, da je že dovolj stara, da je sama doma tudi, če je bolna? To je namreč zadnjič moji sodelavki zdravnica prijavila, ko je rekla za bolniško, pa ima eno leto mlajšo punco kot sta najina ta večja. Meni je malo čudno no, če je zelo bolan, da bi ga doma samega pustila, saj, če ni krize glede bolezni potem ok, bi še šlo, saj tudi kdaj iz šole ob 1300 pride domov in je potem sam dokler ostali ne pridemo. Meni sicer nazadnje niso nič rekli, ampak me zanima tudi, ali je tu kakšna zakonska omejitev glede na starost otroka.

dohodnina je pri nas prišla že včeraj.user posted image

Fleki na obrazu naših julijčkov: jaz sedaj pri Tianu sumim dve stvari, ki sta na opazovanju: travo, ker sem enkrat ugotovila, da ko je bilo lepo vreme in smo se prav valjali po travi je spet dobil malo izpuščaja. Druga varianta je pa med - pijemo čaj z medom, zadnje dni, ko je bilo bolje, mi je pa medu zmanjkalo. Ostalo pa normalno je, mlečne izdelke , jagode, vse - in to sem izključila.

Flower
, vedno pozabim povedat: nam je dala  zdravnica nazadnje ko je bil najbolj bogi z izpuščaji terapijo: 3 dni Locoidona 1x na dan, potem pa takoj nadaljevati 3 tedne 2x na dan Elidel. In je pomagalo, 1x se mu je še potem kasneje ponovilo in je takoj pomagal Elidel, sedaj je pa ok in kar odlašam, da prideva nazaj se pokazat samo zaradi tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2320
2.6.2010 22:41:24   
glugluglu
neboglasnica, user posted image user posted image user posted image za Staša, revček

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 23:07:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
3.6.2010 7:38:32   
tims
Dobro jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

obupala... ne dohajam vas...

user posted image user posted image

Samo pozdravim vas. Me čaka kr neki dela user posted image .

Neboglasnica, kako Staš? A je kaj bolš? Zanimivo, kako različno vplivajo te razne kreme. Naši je pa Bepathen zakon. Ji ful odgovarja. Nikol tud nismo imel  nobene druge.

Lepo čvekajte. Upam samo, da ne bom tud jest pol napisala isto k Mojcekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 7:54:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
3.6.2010 7:56:22   
3jeMi
jutro!

upam, da vas uspem prebrat med popoldanskim spancem... štartam od 92. dalje... sem videla, da je bila metuljcek v akciji, pa bom pri njej začela user posted image

mi smo veliko bolje kot včeraj, je pa nosek svojo pipco odprl... in tudi kašelj je že pošteno moker, kar pomeni, da se že pucamo... user posted image ... ko pa pokažemo ventolin, pa mulc reče: Še! user posted image

drugače pa še vedno... z nami ribič pepe, gre okrog sveta... mislim, da sem ga ponoči sanjala... user posted image

nmimnk<ykdnihbkdejkew k.knbcč

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.