jana84
|
ha, uspelo! Sej meni tud ni tolk do tega, da bi morali bit ne vem kakšni skokeci in pokeci in ne vem še kaj na seznamu, sam če je enkrat funkcioniral, ni vraga ad zdej ne bo! Drgač bom kar na RR pisala, da naj uredjo... Tako, zdaj pa lahko končno v miru tud mal pokomantiram kar ste klepetale. Domače živali: mi imamo doma eno psičko in enga muca...Pes je zunaj v pesjaku, zdej ima 7mladičkov ki veselo koracajo po pesjaku...Juhuhu! muc pa je steriliziran in večino zunaj, pa tud v hišo zaide, vendar ne k nam v zgornji štuk, ker mu ne dovolimo...Bolj zaradi tega, ker je tak na momente egresiven in pr mojih v srednjem štuku je cel kavč spraskan...Men pa ni do tega...Sta pa obe živalci drugač miroljubni do otrok in našmu razgrajaču pustita skoraj vse...Si ne bi mislil, da bo muc tako popustljiv do otrok, ker do nas odraslih ni in kar praska ko se mu sprdne...Pes je pa brak jazbečar, to pomeni da je malo manje pasme, vendar mu v hišo ne dovolimo...Včasih sem se hecala, da ima več vreden pesjak kot jaz sobo...In je res tako - jo ima res spedenano vso v inoxu, pa kučo ima tud super...Poleti je pa itak na našem vikendu cel čas spuščena in svobodno teka naokrog... vrtec: Naš pobič gre pa kar rad v vrtec...Zadnje čase vstaja še pred časom - drugač smo ga budili tam okrog 6.10, zdej pa laja pokonci že pred 6h...No, ko prideta z možem v vrtec, bi on šel seveda ven, vendar ne da ne bi bil rad v vrtcu, ampak on bi bil raje v telovadnici kot v njihovi igralnici...Pa mu mož reče: Poslušaj, jaz moram zdej v službo in te pridem popoldan iskat...Ta mali pol brez besed k igračam, niti adijo ali kaj podobnega...Očitno razume! Brez jokeca ali kakšnega cartanja pri vzgojiteljicah...Faca mali! Morfologija: zakaj bi ti pa delal dve morfologiji? Pa saj to itak ni tak bavbav...Sam mal bolj natančen UZ - jaz ne vidim itak skor nobene razlike med običnimi UZ in tem...Že zdej na zadnjem pregledu je G zmerla našemu kolk ima obseg glavice, pa trebuha, pa kolk je velik, pa al se vidjo želodček, srček, mehur, možgančki...Vse akr drugače meri na morfologiji...Tako da, če te G pošilja na še eno morfologijo sam zato da bi plačala, pol jaz ne bi šla... pa še beseda dve o brcikah...Mene moj otroček najbolj brca oziroma ga najbolj čutim zvečer ko se uležem na kavč, takrat imam tud trebuh 2x večji kot zjutraj...Se zdim prav hecna sama sebi...In tud bolj visoko čutim tranost trebuha...Ne vem kako bi se izrazla...Kot da se zvečer naš premakne bolj gor in malo bolj na desno stran...Kdo bi vedel...V torek bo G več povedala, če mi bo spet delala UZ... zdaj pa počasi kakšno idejo za kosilo iskat...Se mi ne sanja kaj bi skuhala...Za jutri imam v načrtu delat piščančka in kakšen krompirček v picamanu na kaminu na terasi, ala žar varjanta, sam brez žara Za danes se mi pa ne sanja...Včeraj so bili goveji zrezki s krompirjem s skuto iun jurčki, danes pa res ne vem...Mogoče kaj morskega...Moram po skrinji spet malo pobrskat...