Maxica
|
Jutro. Pri nas je Max boljši, zvečer mu je sicer spet malo narasla vročina, pa se je potem v postelji orng prešvical in mu je padla. Upam, da je bilo to to in basta. Glede na polno luno je pri nas stanje in spanje ok . Jutri gremo pa po voziček. Smo imeli enega novega iz letošnje kolekcije Jane naročenega v Italiji, pa pride šele konec junija, no, toliko si ga pa ne želim, tako da bomo šli kar po en PP, pa bo. Pa še kaj za poleti moram otrokoma kupiti za obleči, vse sta prerasla od lani. Pol itak ne vem, kdaj bom spet lahko šla v svet. Tako da jutri še ne grem roditi, pa v nedeljo ima tast praznovanje rojstnega dne, tudi še ne, pol pa lahko. Sivkamivka, o enem novem gelu sem brala, ja, sam jaz to takole mal preskočim. Prvič sem bila sicer mal rezana, drugič ne, predvidevam, da bo v tretje šlo še lažje, upam, no, pa da mi EA prime, pa sem zmagala. Zapiske od Anč sem pa že vse prebrala, dihat znam, zdaj, pol v porodni verjetno ne bom več, hehe, ampak saj pravim, EA je moja rešitev. V šolo za starše sem pa samo prvič hodila, pa ugotovila, da le praksa nekaj velja, nisem jaz preveč za teorijo. Piskot, uživaj in izkoristi današnji dan. Zdaj pa držite pesti, pride ena gospa moj avtek pogledat, pa upam, da ga odpelje, da se znebim kredita. Imejte se.