amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Torej, če se mala joče, jo bom, ne glede na vse, poskusila pocartat in potolažit. Jaz sem čisto zaljubljena . Ful lepo! Članka še nisem prebrala, si bom zdaj vzela čas, ampak tud sama tako razmišljam. Čeprav sem ga danes malo zafrkavala, ker se je pri pediatrinji drl kot bi ga iz kože dajali, ko so mu preko prstka merili kisik. Se je tako drl, ko je tisto na prst dobil, da sem se mu prav smejat začela Prava dramica Ostalo je bilo vse okej - mu je pregledala ušesa, usta, poslušala pljuča, ga pretipala podolgem in počez, ampak tista reč na prstu je bila pa preveč! V glavnem, mi smo bili danes pri pediatrinji, ker je Žigolo staknil neko virozo. Nosek ima zabasan, kiha, kašlja. Drugače je super razpoložen, temperatura ni povišana, pljučka so čista, ušeska zdrava, tako da morava samo pridno nos pucat in spremljat dihanje. Upam, da se ne bo razvila kakšna neumnost iz tega, sem se pa že jaz od njega nalezla, tako da oba bolj poležavava in se zdraviva Aja, pa vprašala sem jo glede tega, ker Žiga kaka na tri dni po novem, pa je rekla, da če se ne matra, je vse okej. In tokrat se res ni matral, tako da se ne bom več sekirala. Še manj dela je s pucanjem riti Mamika25, ne vem, kaj naj rečem Upam, da najdete neko rešitev. Saj vem, da je neumno, ampak a si že poskusla flaško menjat? Mogoče mu cucelj ne paše Didi5, upam, da si že boljše. Babyloverka, he he, jabolko ne pade daleč od drevesa - lušten mali fuzbaler Aprilčica, meni se pa zdi, da se je Benjamin čisto lepo zredil. Minumum na mesec je 450, on pa se je v treh tednih zredil več kot 600. To pomeni, da bi se v enem mesecu 800-900, to je pa že dosti nad minimumom.
|