|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
1.6.2010 12:41:47   
tintin
joj getreal....groza! hb da je zdaj vse ok!user posted image

amelie...biogaia daš kar iz hladilnika...saj je sam 5 kapljic...

jaz za nosek uporabim fiziol. + poaspiriram z babyvacom- nastavek  za na sesalec. Je super, nič se bat...saj skoz tako malo luknjico ustvari podtlak, ne bo dojenčku noska odtrgaluser posted image

agha super za obisk pri pediatru, jaz bi tudi tako pridnega "jem-spim-kakam" otrokauser posted image .

nataša35
cezarette tabletke lahko jemlješ tudi med dojenjem...

nejanejc...super za obisk pri starših, joj ti imaš pa res smolo s temi zatrdlinami...user posted image upam, da si zdaj ok!

jaz sem že danes 3 ure odvozičkala, pripravla kosilo, oprala 2 žehti, zdej pa hranim otroka...zunaj se pa spet oblači user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 726
1.6.2010 12:42:38   
agha
Da se še jaz malo oglasim...

Naš malček danes nekaj "štrajka", malo je buden, malo pa spi - ne ve točno kaj bi...user posted image   In ko sem se odločila, da greva po tem hranjenju ven se je seveda on odločil drugače in takoj zaspal. Tako da upam na sprehod po naslednjem hranjenju. Mi ga je škoda zbujat, ker se že cel dan trudi, da bi spal...

Getreal - katastrofa!! Mislim, da te niti ne pogledajo in potem še rečejo, da ne hodit prehitro v Postojno, ker bodo jezni?! user posted image user posted image Ne morem verjet kako so nekateri nesposobni in neodgovorni. Ampak HB, da si zdaj OK! Lepo okrevaj! user posted image user posted image

Nejanejc
- upam, da si se rešila mastitisa. user posted image user posted image

Imejte se vse lepo!!!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 727
1.6.2010 13:05:48   
agha
agha super za obisk pri pediatru, jaz bi tudi tako pridnega "jem-spim-kakam" otrokauser posted image .

tintin - Jaz tudi!user posted image user posted image Upam, da bo znal to še kdaj ponoviti. Zanekrat  mu kar gre z manjšimi motnjami. user posted image
Si bila pa ful pridna danes user posted image user posted image , jaz sem tudi skuhala in oprala (ampak samo 1 žehto), žal pa še nisem bila zunaj in upam, da bom pred dežjem.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 728
1.6.2010 13:26:14   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Drugače je čisto dobro razpoložen, samo na živce mu grem s temi pumpicami in ampulami od Nivee.

uh verjamem user posted image  no saj sploh ni smešno ampak vem da moj mali ne prenese tega in si mislim da mu jaz tudi morem it na živce ko mu štofarim po nosku user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.6.2010 14:26:51   
nizy
getreal- sam , da se je še vse pravočasno uredilouser posted image

mi smo iz prve posvetovalnice zrasli smo za 1.5cm se pravi smo zdaj 54.5, teža 4410g,...so pa sestre komentirale , da mamica zelo slabo zgleda, da sem vidno utrujenauser posted image svetovale neke dodatke za doječe mamiceuser posted image bomzgleda res mogla kaj nabavtuser posted image

zdaj pa šibava v Kranj v po naš novi avto user posted image user posted image

več pozneje .....

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.6.2010 16:51:53   
NATAŠA35
evo mi smo iz posvetovalnice

za seznam: 1 mesec: 4920g, 56 cm in 38 obseg glaveuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ni nič čudno, ker sam jeuser posted image , da smo zrasli celih 4 cm, pridobili 1220g - je dr. rekel, da je pravi korenjakuser posted image user posted image , me je pa prestrašil, ker baje mali malo preveč škili, kot naj bi bilo dovoljeno in če se do naslednjega pregleda to ne bo popravilo, dobimo napotnico za okulistauser posted image user posted image

getrealpa saj niso resni, no...upam, da bo s tabo vse okuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 731
1.6.2010 17:07:22   
Anonimen
Tudi mi smo s posvetovalnice.

1. mesec: 4110g, 55cm, obseg glavice 37,5cm

Od odpusta iz P (9.5.) se je zredil 610g. Meni se zdi to malo, pa je rekla, da je ok. Mene pa spet vse skrbi, joooj, včasih se mi zdi, da se mi bo kar odpulilo s tem dojenjem, materuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem zakaj potem skos na joški visi. Mogoče imam premalo hranjlivo mleko, ali kaj jaz vemuser posted image Kar nekaj...

Getreal: user posted image user posted image

Šibam, bom jutri kaj več napisala.

Lp

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
1.6.2010 19:58:21   
didi5

Upam, da bom tokrat uspela do konca napisat sporočilo. Naša danes spi po 15 min pa opet auf (in se več ali manj cmeri, tudi na rokah če ne hodiš z njo - kar sicer ni navajena) je pa že tako utrujena da ima čisto rdeče očke. Zdaj sem jo pa kar v ležalnik dala, pa da vidimo - itak se greva ćez dobrih 15 min kopat. Ker pol lepo pančka do enih dveh ponoči.

Jaz se pa nisem oglašala kar nekaj časa, ker me je skor pobralo. Od petka popoldan imam drisko. V soboto in nedeljo sem že čisto dehidrirala in izgubila vso energijo - samo spala bi lahko. HB da je bil dragi doma in je on tamaličko rihtal. Sem šla v ned. k dežurnemu in dobila Spasmex (ker so me trebušni krči dajali tako kot popadki) in medicinsko oglje. Danes je bolje, čeprav je wc školjka še vedno moja sovražnica - sem pa začela malo bolj jest - brez papice ni kakice ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mastitis: tole bo zdaj zelo zelo zelo čuden recept. Moja zelo dobra prijateljica je imela velike probleme z mastitisom in veste kaj ji je pomagalo???? V modrček si je nabasala sveže liste petršilja za cel dan in noč (res da je bilo baje neprijetno in je imelo vonj) ampak se ga je rešla po hitrem postopku. Smešno neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak dokler pomaga slava ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši dohtarji - JA VELIKO JE DEBILOV. Mojo splošno dr. nadomešča ena stara dr.. ki verjetno gre v službo samo toliko da čaka na penzijo. Sem šla lani k zdravniku, ker me je rama tako bolela, da več nisem mogla dvignit roke, bolečina pa se je selila vedno bolj na širše področje. Niti dotaknila se me ni ampak mi je samo rekla naj se sprijaznim, da je to poklicna deformacija (delam v pisarni za računalnikom). Ja pa kaj jaz dvigujem ta compjuter cel dan al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol mi je pa en kolega dr. malo potipal in prišel do diagnoze, da sem si prehladila sklepe (to je zdaj čisto amatersko napisano, nekaj v tem smislu). Posledica vnetje. V glavnem Getral - idi nazaj pa se malo zderi - brez skrbi jaz bi se. Sem tudi tej dr. že takrat povedala, da sem itak vedela kaj bo, pa so me vsi silili k dr.

Pohorska: ja bilo bi super, ampak ne vem če bo mi zneslo naslednji teden. Razen v dopo. času. :)) mogoče

Koliko hrane. naša je zdaj v 7 tednu in poje največ 90ml (če je več, poliva) cca 6-7 krat na dan + min 150 ml čaja. Moja p. je rekla da je to čisto dovolj, in da se čaj gleda kot tekočina (po AM so radi žejni) ker pri dojenju zato dobi na začetku vodeno mleko, da se odžejajo (pri am je pa vse kalorično).

Grem malo rihtat, še prej pa školjko obiskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.6.2010 9:36:05   
fiška33
Še vedno vas redno spremljam user posted image , ker so mi vaše izkušnje že zelo prav prišle user posted image .

Zdaj imam pa še jaz eno dobro zadevo za delit ...

Zadnjič, ko je naša mala fejst jokala in doma še nismo imeli kapljic, mi je mama posredovala tale link, kjer je članek z naslovom Ko dojenček joka. Mogoče bo kateri koristil. Meni je. Sicer pa sem ga tri dni brala, ker je tako dolg user posted image .

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

Torej, če se mala joče, jo bom, ne glede na vse, poskusila pocartat in potolažit.
Jaz sem čisto zaljubljena user posted image user posted image .

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.6.2010 9:46:52   
babyloverka
pozdrav še od mene user posted image

najprej didi5: upam da boš kmalu ok in da se ti driskanje umiri.

zdaj se pa lahko pohvalim: moj mali sine je danes spal od devetih do pol treh in potem spet do šestih user posted image user posted image  če bo tako šlo naprej bodo noči čudovite user posted image

30.04.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.6.2010 10:02:12   
mamika25
Didi moj je bil včeraj star 7 tednov in poje tudi okoli 650ml na dan, danes ne vem niti če bomo prišli do 500ml. zdajle ga grem spet k zdravnikku pokazat, upam da ne gremo spet na pediatričnouser posted image . ven pljuva, neče in neče, spi 4 ure, pa pol popije 40ml in spi dalje. user posted image včeraj je prespal cel dan in celo noč, jedel skoraj nič, ni ga šanse zbudit. mislim da tudi na teži nič ne dobiva, samo je razlika, tvoja mala tehta manj ko naš, tamal jih ima okoli 5,8kg, če ni kaj shujšal. ta mesec ne bomo veliko napredovali na teži, mogoče cca 500g ali še manj. bomo videli, grem zdaj k zdravniku.

dobila sem menstruacijo. lije kot iz škafa. nisem je nič kaj vesela. najprej čišča celih 7 tednov, takoj za tem menstruacija. user posted image

vse gre narobe, kaj bi dala da bi mi mali jedu spet normalno, količine ki jih popije so za njegovo težo res skromne, potem pa še bruhne sem ter tja, pa smo tam...user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.6.2010 10:20:22   
agha
Dober dan!

Da se na hitro javim, ker mislim, a bo vsak čas alarm.
Naš malček je spet v krčih. user posted image Revček, ga je že ob dveh ponoči nekaj začelo grabit in sem ga dala spat k meni pa je bilo potem OK, pa zjutraj spet ista pesem. Sem ga uspela uspavati tako, da je ležal na meni, kar pogosto počnem ko ima krče in skoraj vedno deluje. Upam samo, da ne bo prehudo in da hitro mine.

mamika25 - user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega sinkota!!! Upam, da bo vse OK.

didi5
- naj driska čim prej mine!!user posted image user posted image user posted image

fiška83 - super link, sem ga prebrala zdaj, ko mali spančka user posted image

Evo, pa je začelo deževati. Sem upala, da bo vreme zdržalo še nekaj ur, da bi šibala ven pa zgleda, da ne bo nič. Mogoče bo pa kaj boljše čez dan. Danes sem cel dan sama in bi bilo prav fajn, če  bi lahko naredila en krog...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.6.2010 10:29:04   
babyloverka
uh mamika25 user posted image in user posted image zate in za tvojega sineka. bom mislila na vaju in upam na najboljše.

moj mišek pa je požeruh, sem ravno čekirala na spletu koliko mu sploh lahko dam za jest. star je malo več kot en mesec, do zdaj sva mu delala obroke po 90ml in ponavadi je hotel še več. in sem premišljevala da ko spi po tri ure ali več in se prebudi bi mu dala 120 ml, ko pa bo buden in bo jedel na dve uri pa 90 ml. kaj menite? si danes pišem kdaj in koliko poje pa bom videla koliko bo zneslo konec dneva.

evo mojega junaka :
user posted image

30.04.2010

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.6.2010 11:41:25   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Torej, če se mala joče, jo bom, ne glede na vse, poskusila pocartat in potolažit.
Jaz sem čisto zaljubljena user posted image user posted image .

Ful lepo! Članka še nisem prebrala, si bom zdaj vzela čas, ampak tud sama tako razmišljam. Čeprav sem ga danes malo zafrkavala, ker se je pri pediatrinji drl kot bi ga iz kože dajali, ko so mu preko prstka merili kisik. Se je tako drl, ko je tisto na prst dobil, da sem se mu prav smejat začela user posted image  Prava dramica user posted image  Ostalo je bilo vse okej - mu je pregledala ušesa, usta, poslušala pljuča, ga pretipala podolgem in počez, ampak tista reč na prstu je bila pa preveč! user posted image  

V glavnem, mi smo bili danes pri pediatrinji, ker je Žigolo staknil neko virozo. Nosek ima zabasan, kiha, kašlja. Drugače je super razpoložen, temperatura ni povišana, pljučka so čista, ušeska zdrava, tako da morava samo pridno nos pucat in spremljat dihanje. Upam, da se ne bo razvila kakšna neumnost iz tega, sem se pa že jaz od njega nalezla, tako da oba bolj poležavava in se zdraviva user posted image  Aja, pa vprašala sem jo glede tega, ker Žiga kaka na tri dni po novem, pa je rekla, da če se ne matra, je vse okej. In tokrat se res ni matral, tako da se ne bom več sekirala. Še manj dela je s pucanjem riti user posted image

Mamika25, ne vem, kaj naj rečem user posted image  Upam, da najdete neko rešitev. Saj vem, da je neumno, ampak a si že poskusla flaško menjat? Mogoče mu cucelj ne paše user posted image  

Didi5, upam, da si že boljše.

Babyloverka, he he, jabolko ne pade daleč od drevesa - lušten mali fuzbaler user posted image

Aprilčica, meni se pa zdi, da se je Benjamin čisto lepo zredil. Minumum na mesec je 450, on pa se je v treh tednih zredil več kot 600. To pomeni, da bi se v enem mesecu 800-900, to je pa že dosti nad minimumom.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.6.2010 12:23:06   
tintin
hojla punce,

no jaz sem ujela še dobro urco in pol sprehoda pred dežjem...me je ujel sredi poti, ampak sem dala gor dežno plahto in šla še lepo v trgovino...in ravno prišla domov (po 2,5 urah). HB imam šoping center skorajda čez cesto...

Zdaj se mi pa na štedilniku kuha omakca za pašto arabiatto, malček pa v predsobi spi v košari od vozička...user posted image

Mojega je tudi danes ponoči napenjalo...no, res je da sem včeraj pojedla veliko melone...pa za kosilo piščančja nabodala (sicer sem jih sama delala, tako da so bila blago začinjena in brez konzervansov...ampak piščanec ga ponavadi napenja) in paradižnikovo solato. No, danes sem pa jedla lubenico, bomo videli, če bo ok...priznam, da čedalje manj pazim s hrano...nore lušte imam po sadju (izogibam se samo jagod), zelenjavi..mmm kako le ne, če je pa pomlad. Res se slabo počutim od vseh ogljikovih hidratov in nimam nobenih luštov jesti...pa še prebavo imam nikakvo....user posted image Pogrešam pa pikantno hrano, ker sem ful ljubiteljica čilija ipd...

Sicer pa mladiček večino časa spi pri nama...ponoči, nimam še energije (user posted image hemoglobin) prestavljat ga sem in tja...pa še joka se tako izognemo, ker moramo malo pazit, da ne zbudim večjega (no, sicer je na drugem koncu stanovanja, ampak žal je vmes med sobama samo ena stena)...se bom lotila tega v kratkem...user posted image

Danes sem prvič po porodu kupila nekaj zase...dvoje hlače za poletje, sem bila res "spufana" in HB sem v H&M našla neke s 50% popustomuser posted image ..juhu...

Sicer imam občutek, da vedno samo za otročke kupujem, mama niti ne pride več na vrsto...

Vprašanje glede plenic
...punce katerih malčki so težki okoli 5kg...katero številko uporabljate? Jaz imam še 3/4 paketa dvojke (3-6kg), Vito ima zdajle nekje okoli 4800g. Pri 5 kg sem nameravala prešaltat na 3-ko. Mislite, da bo ok? Sem že pozabila, kdaj sem šla pri Vasji na večjo številko...HB za Vasjo uporabimo samo še eno plenico na dan (za ponoči), ker je že skoraj 1 mesec brez plenice čez dan (in HB brez nesreč!).

LP vsem!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.6.2010 12:28:05   
tintin
Aprilčica10: ne kompliciraj, tam kjer ni treba. Benjamin se čisto OK redi. Min na dan za dojene otroke je 25g oz. celo 15g za dojene otroke. Zdaj pa izračunaj koliko dni je bilo med tehtanji in izračunaj povprečje na dan. Čisto ok! Sicer pa se ful različno redijo, Vito se je nekaj časa 60g na dan, potem 45g, potem spet 30g, zadnja dna tedna pa 38g na dan. In še nekaj: nobena mamica nima "premalo" hranljivega mleka! To je neumnost. Potem bi v Afriki (in še kje) večina otrok umrla, ker mamice nimajo neke blazno dobre prehrane. Mamino mleko je itak vedno na začetku vodeno (za odžejat), potem malo bolj gosto (glavna jed) in na koncu še bolj gosto (desert). Otroci se pa tako redijo z različnim tempom, ni vse odvisno samo od tvojega mleka, ampka tudi od njegove porabe (koliko spi, koliko je pokonci....če je ful veliko pokonci potem več pokuri), presnove (kako hitro prebavlja, je veliko polulan, pokakan)....Lepo doji in ne sekiraj se!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.6.2010 12:29:18   
amelie
Pleničke - Žiga je že porabil en paket trojke, tam nekje okrog 5 kg mu je začela dvojka puščat.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.6.2010 14:04:52   
marjanaj
amelie kako pa veste, da je ima virozo? Naš lumpi že več kot mesec kiha in malo kašlja, nos ima pa tako ali tako skoz zabasan user posted image

Meni se tudi zdi, da bo treba počasi na 3 prešaltat. Evo ravnokar mi je 2 premočila in je zdaj vse polulano user posted image Ampak se bojim, da bo pa 3 prevelika in bo tudi ven teklo?! user posted image Ah pojma nimam...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.6.2010 14:29:16   
amelie
Marjanaj, je rekla pediatrinja, da razsaja viroza in da jih je polno zbolelo. Drugače imajo ti mali lahko malo zožane te dihalne poti in imajo zato zabasan nosek. Žigec pa ga pred tem ni imel nikoli, tako da je razlika očitna. No, na koncu je vseeno, kaj je, ker zdravljenje je enako - fiziološka + pumpica user posted image  Jaz niti ne bi peljala malega danes, če ne bi bil v soboto v stiku s fantkom, ki je zdaj v bolnici zaradi bronhiolitisa, zato ga moram malo bolj natančno zdaj spremljat.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.6.2010 14:48:19   
marjanaj
amelie hvala za odgovor. Torej pač nadaljujem kar že delamo. Fiziološka + pumpica. Ah kaj, ko so te naši malčki taki boščki. Naš že od včeraj ni nič kakal in se danes samo joka, ker ga tišči. user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.6.2010 15:56:15   
MiniMiska
marjanaj, tudi pri nas je tako - zamašen nosek in napenjanje. Se mi prav smili malček, ko joka. Ampak več kot kapljice Antiflat in fiziološka+babyvac že ne morem nardit. Pa crkljam ga pri sebi. Upam, da nam kmalu uspe odpraviti težave.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.6.2010 16:56:46   
Anonimen
Zivjo punce.

Saj vam nimam kaj napisati. Smilite se mi s tecnimi otroci. Mogoce je res vreme krivo. No, pri nas hvalabogu otrok ni nic tecen in spi (Itak. Nic novega.) je pa zadnje dva dni moz toliko bolj! Sem cist znervirana zaradi tega. Komaj cakam, da gre v sluzbo. Sploh si ne morem predstavljati, da bi bila se mala tecna. Po moje bi kar spakirala pa bi ju pustila naj si tecnarita. user posted image No, trenutno sem srecna, ker oba spita. Pa je mir. user posted image user posted image

Nimam nobenega pametnega nasveta za vase tezave, zato ne bom brezveze pametovala. Upam, da se vam postima hranjenje, tiste, ki imate tezave s tem.

Getreal, meni pa niso nic z roko tipali ce je sla cela posteljica ven. No, jaz ze dolgo nimam vec cisce in nobenega izedka, tako da dvomim, da bi mi kaj ostalo. Je pa dobro vedeti, da si vseeno pozoren na spremembe. In da zahtevas takojsnji pregled in pomoc. Ah, ti zdravniki ... user posted image

Katy ... zadnjic sem kar malo zardela, ko sem brala kako me hvalis user posted image user posted image
Sem ti ze enkrat rekla, da bi se midve ziher stekale, ker si ti glih tako divja, ampak vseeno prizemljena kot jaz. Ceprav se potem velikokrat pocutim kot totalna badmama, ker ne kompliciram. Otrok je sit in naspan in cist. Vcasih ji nastimam kaksno muziko ali pa se obiski z njo ukvarjajo. To je to. Nic silno je ne stimuliram. Pa vsakemu jo v roke dam. Pa psa spustim zraven. Pa v avtu jo pustim, ko grem po tankanju placat notri na pumpio Pa kavo pijem. Pa jagode jem. Pa cokolado (veliko cokolade!). Pa vsega tega kao ne bi smela. Ne vem no, jaz ne kompliciram. Imam moza za to, da paniko zganja kaj delamo z njegovo malo pupiko ... user posted image

Mogoce pa se ti samo moja prekmursko prleska kri dopade user posted image user posted image
Btw, ti si enkrat rekla, da si bila Viola ne? Joj, ves da si te sploh ne predstavljam ko gledam tvoje slikice na FB. Taka mirna trsica si user posted image

Jaz mislim, da bi enkrat vseeno mogle izvesti tisto vseslovensko srecanje na Trojanah. Al pa v tej vasi Pohorski. Ljubljancanke (no, ene par ziher. A ne Cojka in Marjana? user posted image ) smo itak nore na tortice. Ni problema, se do MB pripeljemo. Vi nam samo sladkarije dajte user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
2.6.2010 20:52:09   
marjanaj
Pa vsakemu jo v roke dam. Pa psa spustim zraven. Pa v avtu jo pustim, ko grem po tankanju placat notri na pumpio Pa kavo pijem. Pa jagode jem. Pa cokolado (veliko cokolade!).

You go girl! Najmanj kompliciranja: to je to! In vidis rezultat: mala je pridna!

Za sladkarije sem pa jaz za! Tut v Pohorsko pridem na tortice. Aglaia, a pelješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.6.2010 22:46:39   
nejanejc
hejla....

spet na hitro... sem cel dan sama zdej. Moj pride sele okol 18ih domov... Teren :(

pa mam malo casa... danes je blo naporno cel dan doma, se na sprehod nisem mogla zaradi dezja :( Morem kako "palerino" za kosaro najdet...

nas tamali rabi uro pa pol vsaj ponoci, da se naje in kupcka podre... sem ga dala kar v posteljco in nekako zaspi, na sreco...

v soboto pa na poroko in krst... jutri pridejo tast in tasca... se moremo zment, da ne bomo obe "mame".

vse lepo zelim vse, pa da bi se kdaj srecale vse bi blo res lusno!

lahko noc

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.6.2010 22:48:02   
dacy
legenda_m zaradi D3 kapljic ni krcev... krci so zaradi AD3 kapljic , tak da ce imata D3 pol se ni treba bat, ce pa bodo krci pa bodo od cesa drugega user posted image

marjanaj jaz imam od hippa komarckov caj in lih zato ker je sladkan ga jaz nardim cist razredcenega, na 100ml bi se naj dala ena cajna zlicka, jaz pa na 100ml dam slabo polovico cajne zlicke, vcasih pa dam malemu za pit tud cisto prekuhano vodo brez dodatkov user posted image

katy ogromno otrok pije se kar naprej tudi ko niso lacni, probaj ugotovit ce se ne joka zarad cesa drugega ... pri meni zna krcevito jokat kadar mu je vroce, ko ima krce, al pa enostavno za brezveze , takrat greva pa potem ven na zrak in je takoj tisina... Aleksei namrec ne mara bit noter , bi kr skoz zunaj bil, zunaj pa je tak priden da mi sploh nobeden ne verjame da zna bit tecen user posted image Za prvo gosto hrano pa bom jaz pocakala na patronazno ko bo poklicala za obisk glede hranjenja user posted image

obroki - no pri nas jih imamo pri 2 mesecih najpogosteje 5 na dan , vcasih 6, spije pa 125ml mleka Novalac ... ponoci vec ne jemo ker spi cist celo noc... najbolj zgodnji prvi obrok pa je ob 5ih zjutraj , vcasih pa tudi ob 7ih, najpogosteje pa lih nekje vmes okrog 6ih user posted image ... cez dan pa jemo na 3-4 ure , vcasih zdrzi tudi 5 ur brez hrane... vmes pa mu dajem tud Hippov caj (komarckov) cist razredcen, tega pa spije okrog 100ml v celem dnevu user posted image

katy glede menstruacije pa nisi edina ki jo ima dolgo ... jaz sem jo dobila po dveh mesecih, kar me cudi ker nic nisem dojila, pa traja mi tud ze vec kot teden dni , pa nic ne kaze da bi htelo nehat krvavet ... blaaaahuser posted image Tabletke sem pa jaz tud dobila te ko jih imas ti ... user posted image

pohorska kavarna - prav pogresam jo ... no drugace pa pridem v MB okrog 17.6. ker imamo 18.6. UZ ledvick in kolkov ... takrat pa bi ze bil cas da se dobimo malo pa da poklepetamo user posted image

ciscenje noska -  mogoce bo zvenelo kruto ampak jaz sem Alekseia enostavno pustila naj se zjoka... ker sem ga slisala da tezko diha in z vato ali palcko nisva nic nardila... sem ga pred hranjenjem enostavno pustila jokat, ker sem se spomnila da se med jokom zacne nos cistit... jaz naprimer ce jokam sem tud vsa smrkava potem in tak sem to tehniko sprobala na otroku in res sva spravla iz noska gromozanske smrklje... ceprav mi ta nacin ni lih vsec ker se mi srce trga ko ga poslusam

fiska dober link za dojenckov jok ... tud pri nas je ogromno joka blo za brezveze in sem HB kar hitro ugotovila da mali ne mara bit doma in zdaj ko je tak brezvezni jok greva midva lepo ven na zrak user posted image

tintin mi imamo okrog 5kg pa smo presaltali ze na stevilko 3, ker pri dvojki bi ga blo treba ze skoraj 15x na dan previjat , mali ogromno lula in mu je spredaj kr premoclo skoz ker mu je plenicka prenizko bla ze ... pri nas je isto kot je napisala amelie user posted image

aglaia glede kompliciranja sva si pa midve hudo podobne... ko sem brala kak ti delas sem cist sebe prepoznala v tvojih besedah user posted image , jaz tud ne maram kompliciranja, jaz sem misljenja da bolj se komplicira - slabse je... mi smo zunaj ze tud v kratkih rokavih in kratkih hlacah in brez kape kadar je toplo, zraven seveda vzamem kako jopco naprimer ampak jo redko oblecem , kolegica zraven mene pa na isti dan otroka oblekla v dvojne dolge rokave in pol ji ni blo jasno zakaj otrok krici v vozicku neutolazljivo... hja cudno... ona je imela majico brez rokavov otroku pa je dala dvojne dolge rokave ... svasta ... Je pa z mojim dragim tud tak , da prej on paniko zazene kot jaz ... ce bi malega pustila njemu da ga hrani, bi mali bil kot zogica, ker vedno ko zajoka bi on njemu za jest dal ... no malo sem ga ze uspela navadit da vsaki jok ne pomeni lakoto user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.