|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
2.6.2010 11:27:10   
archie
no, na prvi strani pise:

Opozorilo nosečnicam in doječim materam
Strokovnjaki opozarjajo, da z uživanjem bezgovih pripravkov (podobno kot z vsemi ostalimi zelišči) ni dobro pretiravati in se je treba držati pravila zmernosti. Ker bezeg iz telesa odvaja vodo, lahko pretirano uživanje bezga – več kot 3 skodelice bezgovega čaja na dan – pripelje do dehidracije in zato ni priporočljiv za nosečnice. V skrajnem primeru lahko celo povzroči splav.
Ne pise, da je prepovedano uzivanje za nosecnice, pise, da je dovoljeno v zmernih kolicinah!! To je pa isto kot s kavo ali pa vinom. kar pomeni: nic panike user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.6.2010 11:30:02   
zalcy
hej, nosečkeuser posted image

kako ste kaj... upam, da se vredu, kljub slabemu vremenu... kaj čemo, pri nas že celo jutro pada dež in je full zoprnouser posted image

drugače pa sem imela prejšnji teden pregled pri g... najprej sva pregledla izvide krvi in vode, baje je vse ok...user posted image user posted image hvala bogu... potem pa je rekel, da greva srčka poslušat, ampak si je hitro premislil in dejal, da greva na uz spodaj in zgoraj, hehe...user posted image
najprej me je pregledal vaginalno in je baje vrat primerno dolg... tak, da ni panike za kaki pezgodnji porod.. vsaj za zdaj neuser posted image

pol pa še po trebuhu in je tut vse ok... kot mi je že dvakrat z nesigurnostjo rekel, da bomo imeli punčko, je tut zdaj potrdil, da bo pupauser posted image
bomo videli, ko bom rodila heheuser posted image
no, naslednjo sredo pa imam cuker test, pregled pa imam 5.7.

moram še vse prebrat, da vas malo pokomentiramuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.6.2010 11:34:56   
zalcy
joj, hvala za info. glede bezgovega soka... moja tašča ga je naredila že okrog 50 litrov, jas pa sem ga seveda vsak dan spila vsaj nekaj kozarcev..user posted image zaj ga pa ne bom več tolkouser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.6.2010 11:42:46   
Anonimen
hej punce!

kako ste?
jaz sem super, se mi prav fučka za dež zunaj user posted image
zdaj sem se namreč tak nabajsala, da adijo ne... tašča je spekla noro dober kruh in sem takoj morala zdaj pojest dva kosa z margerino in pašteko pa obvezno s paradižnikom.... joj komi čakam, da ga bom na tarasi mela hehe user posted image
letos mam namreč namesto rož v koritah paradižnik user posted image

tejči, mene je za dobrih 8 vm manj ko tebe in mam sedež čist spredi... nevem zakaj so me tak malo naredli hehe user posted image sem ostala 160 centimetrska mala babika
mam pa zdaj zato seksi bušija hehe user posted image

glede dehidracije: pač več ko hodite na stranišče, več tekočine popijte in mislim, da pol ne bo težav z tem bezgom pa to user posted image
jaz sicer ne pijem tega soka... sem pa mela vsako poletje blem v sebe spravljat tekočino... sem se spomnila pit, ko sem že skor zdehidrirala... no letos pa se pazim in si kar flaško nosim z sabo in kamorkoli grem user posted image

joj punce, opazla sem, da še sam mene čaka morfologija user posted image
in to komi čez devet dni user posted image
srečnice ve, ko ste že šle skozi to user posted image
no sam da so vsi naši zakladki ok user posted image

zdaj pa šibam nazaj v posteljo... nisem ok spala danes, pa morem zdaj to nadoknadit, pol pa kuhat enolončnico, peč palačinke in zlagat najine cunjice... jih je fajni kup že hehe user posted image

pridne bit user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.6.2010 12:31:43   
tannya
Živjo!
Matr je danes en zaspan dan.user posted image  Ne pomaga niti kava. Še dobro, da kmalu ne bo več treba v službo hodit in tako zgodaj vstajat...

Vidim, da ste pri bezgovem soku...a ima kakšna kak fajn recept za pripravo? Mene hči že par dni prosi, da naj ga naredim, ker je ena vzgojiteljica v vrtcu tok dobrega naredilauser posted image .
Jaz imam  sicer ful rada bezgov čaj in sem ga v zimskih mesecih redno pila, 1 do 2 skodelici na dan. Po moje ne more biti nič narobe, če razna zelišča zmerno uporabljaš, razen tista, ki so čisto prepovedana.

Materinska šola - sem se tudi jaz odločila, da ne grem, predvsem zato, ker mi časovno ne bo zneslo pred avgustom...takrat pa s tem trebuhom tudi ne vem kako bo....
Srečanje  -predlog Tinketonke - sem absolutno ZA, ker sem že dva zgrešila in bi vas res rada spoznalauser posted image . A ste za to, da se dobimo v Zvezdi v BTC?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.6.2010 12:34:47   
archie
srecanje: a bi slo mogoceeeee en teden kasneje? Jaz imam od 14.-18. ful guzvo in ze tko ali tko en cel kup opravkov...pa povsod me bo polno in nic doma... 

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.6.2010 12:37:14   
mala2001
Neki sem staknila! Od včeri šmrcam, sem mislila, da je alergija, pa me zdej še betica oli in grlo peče. Čist sem hin in čajkam... Sicer pa ni čudno, kako pa je to vreme.... kot da je marec in ne junij....
Glavno, da moja pupika pridno brca, mi vsaj to daje občutek, da je vse ok.
K sreči je sinek, ki je tudi ta teden zaradi prehlada doma od včeraj pri moji mami in imam malo mira za počitek.
Me pa čaka likanje in čiščenje.... pa bo moralo še malo počakat¨!

U/živajte in merkite se, da vam ne bo kot meni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.6.2010 12:40:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

srečanje na Zbilju...a ste se potem sploh dobile, ni nobena nič poročala, ker ste vse nekaj odpovedovale. Al sem jaz pozabila kaj prebrat?

novo srečanje.
.predlagam, da se preden odrinemo na dopuste še kaj vidimo, kako vam odgovarja teden od 14. do 19. junija?

sam res...nic nobena ni napisala - a je srecanje uspelouser posted image
jaz sem za novo srecanje...kaka ideja kje....

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Dajte mi prosim povedat, če katera ve, ne najdem kakega seznama na netu, kje vse v Ljubljani izvajajo predavanja v sklopu MŠ? Se mi vedno bolj dozdeva, da bo težko uskladit termine z najinina službama in dopusti, avgusta pa tudi ne bi visela tam ...

O joj  A imate ve že vse pripravljeno?

bom sla za predavanja pogledat,
drugace pa jaz nimam nic se pripravljeno - bom konec julija k ma moj kolektivca - tudi pri hcerki smo vse zrihtal mesec prej...tko je pac nanesl...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.6.2010 12:44:44   
katrinka
bozicka - tule mas link do vseh zd po ljubljani kjer se izvaja sola za starse, seveda je se v ta stari porodnisnici, upam da sm v pomocuser posted image

http://www.zd-lj.si/zdlj/content/category/18/194/356/

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.6.2010 13:13:44   
Jinx
Oj!

Malo imam težave s prostim časom, tako da čisto na hitro: na Zbiljah sva bili samo midve z bambinco in sva se res full nabasali s sladoledom user posted image Je bilo pa fajn, a ne, bambinca? Je lahko vsem žal, da niste prišle user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.6.2010 13:44:10   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
         katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja
29.6. archie,T.Z.
01.7. nenka7,lenca78
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy
15.7. binabina

user posted image     UZ pregledi    user posted image

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca
18.6. archie
28.6. lillchy123

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 2.6.2010 13:56:57 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.6.2010 13:44:45   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

srecanje: a bi slo mogoceeeee en teden kasneje? Jaz imam od 14.-18. ful guzvo in ze tko ali tko en cel kup opravkov...pa povsod me bo polno in nic doma... 

Zarad mene lahko. Naj sporočijo še ostale kaj jim odgovarja. Torej misliš od 21. do 26. junija, a ne? Kaj pa četrtek 24. junija? Na predvečer praznika? Bi šlo? Tannya... Zvezda v BTC-ju je super ideja. A se da kaj rezervirat tam, ker ponavadi imajo proti večeru kar polno.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.6.2010 13:46:20   
tejči28
Oj, jaz sem dala maega spat že ob 10.30 in se je ob 11.30 nekaj jocal,sem mu nesla čaj in zaspala z njim do 13.hahahha
Se pa dobro počutim zdaj naspano.In tudi idejo imam za kuhat. Krompirjevo enoločnico in palačinke-laliela hvala.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.6.2010 13:48:05   
Lenca78
Madona sm vam zanimiva da ste me zbrisale iz seznama pregledov user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.6.2010 13:49:35   
tejči28
ups lenca soriiiii,očitno sem citirala napačen seznam.Grem takoj popravit.user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.6.2010 13:51:34   
corfu
Dober dan

Počutje ok, vreme malo nagaja ampak mi ne pride do živega user posted image  se ne dam user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
2.6.2010 13:55:46   
Klemcy
Jaz danes žalostna kot to vremeuser posted image
Ravno prišla iz bolnice. Od včeraj zvečer sem imela nenehne krče. Spala nič. Danes pa otrdevanje trebuha na 5 min in sploh ne neha. Naredili celoten pregled, kri, urin, vzeli bris, izmerili MV, vaginalni UZ, zunanji UZ.... Nič našli in se jim ne sanja od kod to otrdevanje. Malo sem sicer pomirjena, ker zdaj vsaj vem, da vse štima in še ne bom rodila, ampak boli pa kot user posted image . Kot da imam popadke.user posted image
Če do jutri ne mine, moram nazaj.

Grem počivat oz. trpet dalje, ve pa čimbolj uživajte v boljšem počutju. Kaj bi jaz vse dala za to....user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.6.2010 13:59:46   
tejči28
ojej klemcy user posted image user posted image se mi smiliš.Ampak je pa dobro to,da niso nič našli,da je vse kot mora bit.Držim pesti,da bodo krči minili.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.6.2010 14:11:54   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

ojej klemcy user posted image user posted image se mi smiliš.Ampak je pa dobro to,da niso nič našli,da je vse kot mora bit.Držim pesti,da bodo krči minili.user posted image user posted image user posted image

se strinjam!!
Naj cimprej minejo vse tezave!! se dobro, da niso nobenega vzroka. pocivaj, pocivaj in pocivaj!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Srecanje: 24.6. je meni kul.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.6.2010 14:25:50   
mala
Ma ne morem verjet, da se tole vreme nikakor ne popraviuser posted image  Zadnje čase sem nonstop utrujena, zvečer grem zgodaj spat, pa se zjutraj nekako nenaspano zbudim in sem pol še cel dan kot cunja - no pomoje mi mal železa primanjkuje, bomo videli po pregledu in upam, da bo potem kaj  boljeuser posted image .

Klemcy - upam, da se ti krči kmalu nehajouser posted image user posted image  

Srečanje v BTC - jest sem tudi za, kaj pa ura, kdaj bi se pa dobileuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.6.2010 14:50:15   
bambinca
prestala mučenje na sodiščuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ej, pa to je huje kot kakšna Zvezde na sodišču...tam sem stala vsa zašvicana, itak se nisem več mogla vsake podrobnosti spomnit za toliko nazaj in na koncu me vpraša še, če sem se ustrašila  nesreče, sem pa v trenutku vse podoživela in so se mi samo solze vlile...še dobro, da je bila sodnica tako prijazna!!!
Upam, da bojo na zavarovalnici počasi dojeli vse skupaj in mi vrnili, kar so mi dolžni!!!

Zbilje...ja Jinx, dobro sva se nabasali...in začuda nič posvinjaliuser posted image user posted image user posted image hja, glede srečanja...da ne bo potem isto kot na Zbiljah, ko so samo tri javile, da jih ne bo, o ostalih junakinjah pa ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image ampak sva se naklepetali za celo druščinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.6.2010 14:55:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

da ne bo potem isto kot na Zbiljah, ko so samo tri javile, da jih ne bo, o ostalih junakinjah pa ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image ampak sva se naklepetali za celo druščinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa v Celju, ko sem samo jaz javila, da me ne bo, ostale so pa šele "potem" povedale? no, pa je ostala ena sama s hčerkico v slaščičarni...

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.6.2010 14:56:51   
archie

hja, glede srečanja...da ne bo potem isto kot na Zbiljah, ko so samo tri javile, da jih ne bo, o ostalih junakinjah pa ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image ampak sva se naklepetali za celo druščinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v Lj prvic nas je prislo kar nekaj user posted image . upam, da bo sedaj tudi tako!! user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.6.2010 14:57:31   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

da ne bo potem isto kot na Zbiljah, ko so samo tri javile, da jih ne bo, o ostalih junakinjah pa ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image ampak sva se naklepetali za celo druščinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa v Celju, ko sem samo jaz javila, da me ne bo, ostale so pa šele "potem" povedale? no, pa je ostala ena sama s hčerkico v slaščičarni...

ja T.Z., res zna bit to neprijetnouser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.6.2010 14:59:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ja T.Z., res zna bit to neprijetnouser posted image

bi znal bit ane? user posted image  sej "1na1" kavice pa uspevajo...

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?