Božička09
|
Ojla punce, da vas malo pozdravim po dolgem času Upam, da ste vs eokej, kar s epa kilc tiče, pa ... Jih nekaj gleda, bodo že šle Dajte mi prosim povedat, če katera ve, ne najdem kakega seznama na netu, kje vse v Ljubljani izvajajo predavanja v sklopu MŠ? Se mi vedno bolj dozdeva, da bo težko uskladit termine z najinina službama in dopusti, avgusta pa tudi ne bi visela tam ... A katero sramnica boli? Mene prav lepo, konstantno že nekaj časa, ampak k sreči ni hudo. Drugače so na spa pošteno nategnili, ko so rekli, da ne bomo spale potem, ko dete pride. Kaj pa sedaj, ko nas redno zbuja takooooo poln mehur, ki s enikoli ne izprazni? Moja miška pomoje kar sedi na mehurju ...Hih... V glavnem, ne vem ali paničarim, ali pa se nama z mojim sončkom res že malo mudi vs eurejati za malo dete. Do sedaj sva pripravila le posteljico, manjka nama še vse ostalo, malo bova tudi prebelila. PDP imam čez tri mesece in pol, joj, kako gre hitro , pa vs ebi rada imela vsaj nekej na sredi avusta že pripravljeno, sta to le še dobra dva meseca. Plus, čas da urejava vse je ponavadi samo enkrat tedensko, ker moj bolj pozno hodi iz Kopra domov, ob sobotah pa z bandom vedno igra na porokah, včasih še kaka žurka ob petkih - čez poletje je vedno gužva. No, vsak ekstra evro itak prav pride ... Torej nama ostane samo par dni? O joj A imate ve že vse pripravljeno?