|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
2.6.2010 6:19:16   
benika
benika - a res da bodo dovolili obiske, kje si pa to videla, se opravicujem ce sm sirila dezinformacije samo res je tako pisalo pred 10 dnevimeni pase da ne more vsak pridt...bi pa poleg moza in otroka se mami vidla rada, ostale pa ne

Po celi LJ porodnišnici visi obvestilo. Je pa bilo obešeno 25. maja.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.6.2010 7:22:01   
binabina
jUTRO PUNCE!
MENE PA ZANIMA KATERA BO ŠLA avgusta 17 na mš  v zd celje????
joj kako glupo vreme , da se mi kr fajn spi pa še 12 ur sem kriza!!!

aha test za sladkorno imam čez en teden
NASLEDNJI PREGLED PA 15.7.takrat bo tudi pogledala kako je z obrazom in spolom,... čeprav kar se tiče spola sem tko tko , 100% bo takrat ko se bo rodilo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.6.2010 7:41:09   
Natalija28
Dobro jutro.

Danes pa sem blažena, zaradi dogodka včeraj zvečer, kot bi bila v raju.user posted image  Naš dečko je začel konkretno bincat. Čez dan je bil ful umirjen, zvečer ko sem pa legla v posteljo pa je podivjal. Je trebušček plesal.user posted image  In tako je včeraj brcike začutil tudi bodoči očka. user posted image  Kakšni posebni občutki so to. Jupiiiiiiiiiiiii  No, je pa res, da zaj ker tak čutim brcike me pa ponoči prebuja.user posted image  V glavnem. Danes sem totalno hapyyyyyyyyyyyyy.

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 2.6.2010 7:42:19 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.6.2010 8:19:44   
tinkatonka
Dobro jutro!

Jaz sem takoooo zaspana. Včeraj mi ni šlo dopoldne nič v glavo.Popoldne sem si s sinkom privoščila en dolg sprehod tukaj po okolici. Sem našla eno fajn novo traso za vozičkanje, samo je skoraj skoz po makedamu, tak da zdaj pa res rabim velika kolesa na vozičku in amortizerje user posted image .  Potem sva se pa z lubenico mastila in sva očitu vse pojedla user posted image . No potem sem imela pa zvečer tako slabo vest, da sem se od 21h do do pol polnoči učila. Itak sem danes ful poklapana, ampak moram se it naprej učit, dokler je še volja. Samo ena ornk kava pa liter mrzle vode pa bo. Vreme je ravno pravo za učenje, no tud za spanje, ampak to pa ne smem user posted image . Sem pa zdele zjutraj peljale še mamine tete (88 in 89 le stare gospe) k tukajšnjemu frizerju, potem jih grem pa še iskat, tak da še malo dobrih del danes, pa veeelikoooo učenja pa bo lep dan, a ne punce. Drugače je bil pa moj bejbi blazno miren med učenjem in čez dan ko sem skoz aktivna, fizično al pa mentalno, no zvečer v postelji pa prav čakam na brcike in včeraj je še mojega moža po večernem crklanju (user posted image )user posted image , ko se je nekaj krečil z nogami čez mene in moj trebuh, tako brcnil v njegovo nogo češ "bejž stari, dost maš" user posted image user posted image user posted image user posted image Prav hecn je blo.

Čestitke vsem za uspešne preglede in pridobljene kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Materinska šola...sem imela namen it, ker je že tolikoooo let odkar sem hodila prvič, no ampak kot kaže mi bo letos ušla, saj zdaj v juniju ne morem zaradi službe, v juliju bom imela cel mesec sinka doma, varstva pa kot kaže ne. Avgust mi še ostane, ampak ne vem kako bo s tistim ogromnim bauhijem naokrog skakat v tisti vročini - baje napovedujejo pasje vroče poletje. user posted image

No zdaj pa prvo po kavo, potem pa za knjige in za laptop.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.6.2010 8:27:04   
tejči28
laliela nisem glih mala 168cm? To je povprečno.

Zaspan dan danes in moj mali je temu primerno razpoložen.Pa pri sosedih spet nekaj delajo in razbijajo,da jih imam že poln kufer.Saj vem,da je treba prenavljat vsake tolko,to pa traja že od februarja.Upam,da skoraj končajo.
Moja pupika pa je pridna,ponoči nič ne brca,očitno lepo spi,al pa jaz ne čutim,da bi me zbudilo.

Tinkatonka
še malo,pa boš rešena izpita. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.6.2010 8:28:16   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Tinkatonka

ne me strašit, mam še tooooook za predelat! user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.6.2010 8:29:29   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Tinkatonka

ne me strašit, mam še tooooook za predelat! user posted image

kdaj imas izpit?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.6.2010 9:08:20   
mala2001
Jutro!

Odprem RR in vidim lepo napisano o bezgu. Grem prebrat in me skori kap.... dobro da je vreme tako posrano, da me žeja ni dajala, ker bi sigurno veliko bezgovega soka spila.user posted image

Bom pa kakšna dva kozarca pred pregledom, da gre vodica iz mene in po en na dan.... menda ne bo škodilo.

Pozdravčki...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.6.2010 9:10:19   
archie
kje je napisano o bezgu?

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.6.2010 9:10:28   
nenka7
babike, a bo katera šla v MŠ v kranju? kako to tam deluje, imajo tudi počitnice? ker drugače bo treba kar v lj, to mi pa malo manj diši... sem mislila, da imava še čas, pa se moraš očitno kar zagrebsti za termin... archie, mogoče ti kaj veš? kak imaš ti plan glede tega?

jaz sem pa danes kar bošca user posted image  namest da bi se veselila, k mož pride po 10 dneh domov, sem ko cunja in še toooolk imam dela v službi, da prav grozno!! zgornji del trebuha me ne neha boleti, še spala sem slabo... še dobro, da imam samo 4-urni delavnik, ne predstavljam si, da bi delala polno, takole boga kot sem...

povejte mi no, če delaš skrajšan delovnik, ali greš potem vseeno lahko na dopust? prekineš bolniško in greš, ali moraš prej vsaj kak dan delati polni čas? sploh ne vem, kako je v tem primeru z dopustom, ve katera??

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.6.2010 9:17:02   
archie
Nenka7: jaz sem sla v MS kar v Trzic. Vceraj smo imeli prvic, imamo pa se 4x (se mi zdi). Konec bo 15.6. Smo pa ful majhna skupina (6 parov), 3 imamo rok septembra, ena avgusta, za dve pa ne vem.
Jaz v Kr ne grem.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.6.2010 9:26:31   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Jutro!

Odprem RR in vidim lepo napisano o bezgu. Grem prebrat in me skori kap.... dobro da je vreme tako posrano, da me žeja ni dajala, ker bi sigurno veliko bezgovega soka spila.user posted image

Bom pa kakšna dva kozarca pred pregledom, da gre vodica iz mene in po en na dan.... menda ne bo škodilo.

Pozdravčki...

Jaz imam eno rudno bezgovega soka že skuhano.In če popijem en do dva kozarca na dan,mislim,da ne bo nič narobe.To je zmerno.Nalivanje bi blo,če bi spila liter soka na dan.

nenka
letni dopust nima veze z 4urnim delavnikom,ker tudi malca in prevoz ti pripada,če delaš 4 ure.Nič ne skrbi zaradi dopusta,normalno ga lahko koristiš.Ko končaš z bolniško greš lahko takoj drugi dan na dopust,nič ne rabiš delaš vmes,je lahko vse neprekinjeno.

Ko bo pa tvoj dragi doma in se bota pocartala,pa se boš tudi boljše počutla.Boš videla.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.6.2010 9:33:37   
bambinca
Punce držite pesti!
Grem na obravnavo na sodišče probat od Triglava iztržit denar za tisti bogi stari avto, ki so mi ga totalka skrešal pred 4 leti...sem tolk živčna, da itak bruham še bolj kot ponavadi, zvija me pa  ko user posted image ...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.6.2010 9:37:44   
archie
srecno!!! Drzim pesti!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.6.2010 9:39:46   
Anonimen
bambinca fajn zrihtaj!!!

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.6.2010 9:52:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

benika - a res da bodo dovolili obiske, kje si pa to videla, se opravicujem ce sm sirila dezinformacije samo res je tako pisalo pred 10 dnevimeni pase da ne more vsak pridt...bi pa poleg moza in otroka se mami vidla rada, ostale pa ne

Po celi LJ porodnišnici visi obvestilo. Je pa bilo obešeno 25. maja.

aha, jaz sem bila pa tam teden prej...to me pa veseli da bom videla mojo pikicouser posted image

natalija - super za brceuser posted image

tinkatonka - ja sej po mojem ne rabs it,sej itak vecino ves - ostalo pa sprot...a na dekompresijo bos hodilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Punce držite pesti!
Grem na obravnavo na sodišče probat od Triglava iztržit denar za tisti bogi stari avto, ki so mi ga totalka skrešal pred 4 leti...sem tolk živčna, da itak bruham še bolj kot ponavadi, zvija me pa  ko  ...

uuuuuuu drzim pestiuser posted image user posted image user posted image

nenka - upam da se bos bolje pocutila, ce ne prej ko te mozek objameuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.6.2010 10:23:14   
tinkatonka
archie...izpit imam naslednji četrtek.

benika....hvala, hvala, hvala za tako lepo obvestilo. Si mi prišparala kar nekaj živcev, ki bi jih zgubljala s pisanjem pritožbe user posted image . Zdaj pa samo upam,da ne bo kakšen hudič razsajal takrat in da se bodo spet odločili ukiniti obiske.

bambinca...dobro zrhitaj na sodišču!

bezgov sok...user posted image a kaj ne vem? Jaz sem ga mislila ravno te dni naredit.

nenka...ko bo dragi doma bodo vse nosečniške tegoeb pozabljene. Fajn se pocrklajta!

NiNiBo
...kdaj se vrneš iz Svete dežele? Je bilo lepo?

srečanje na Zbilju...a ste se potem sploh dobile, ni nobena nič poročala, ker ste vse nekaj odpovedovale. Al sem jaz pozabila kaj prebrat?

novo srečanje.
.predlagam, da se preden odrinemo na dopuste še kaj vidimo, kako vam odgovarja teden od 14. do 19. junija?

Evo moje "čik pavze" (beri RR pavze) je konec. Šibam se naprej učit.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.6.2010 10:26:47   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tinkatonka, ne rabiš nič pisat v lj. porodnišnico. Sem že napisala na forum Porodnišnice, da so obiski od 25. maja dalje dovoljeni tudi zdravim otrokom!user posted image

Jaz se javljam le na hitrco. Sem namreč v bolnici z mlajšim sinčkom, ki je danes prestal operacijo neba v ustih. Je kr bogi in ga grem nazaj božat. Srečno vsem, ki imate oz. boste v teh dneh imele preglede.

uf, čimhitrejše okrevanje vama želim! Malemu korenjaku poljupčka za pogum, mamici pa objem in en koš energije.user posted image A bo operacija vplivala tudi na njegov sluh? A sta v kliničnem ali so se že preselili nazaj na ORL?
pazi nase in na user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.6.2010 11:04:07   
Božička09
Ojla punce,

da vas malo pozdravim po dolgem času user posted image  Upam, da ste vs eokej, kar s epa kilc tiče, pa ... Jih nekaj gleda, bodo že šle user posted image

Dajte mi prosim povedat, če katera ve, ne najdem kakega seznama na netu, kje vse v Ljubljani izvajajo predavanja v sklopu MŠ? Se mi vedno bolj dozdeva, da bo težko uskladit termine z najinina službama in dopusti, avgusta pa tudi ne bi visela tam ... user posted image

A katero sramnica boli? Mene prav lepo, konstantno že nekaj časa, ampak k sreči ni hudo. Drugače so na spa pošteno nategnili, ko so rekli, da ne bomo spale potem, ko dete pride. Kaj pa sedaj, ko nas redno zbuja takooooo poln mehur, ki s enikoli ne izprazni? user posted image  Moja miška pomoje kar sedi na mehurju ...Hih...

V glavnem, ne vem ali paničarim, ali pa se nama z mojim sončkom res že malo mudi vs eurejati za malo dete. Do sedaj sva pripravila le posteljico, manjka nama še vse ostalo, malo bova tudi prebelila. PDP imam čez tri mesece in pol, joj, kako gre hitro user posted image , pa vs ebi rada imela vsaj nekej na sredi avusta že pripravljeno, sta to le še dobra dva meseca. Plus, čas da urejava vse je ponavadi samo enkrat tedensko, ker moj bolj pozno hodi iz Kopra domov, ob sobotah pa z bandom vedno igra na porokah, včasih še kaka žurka ob petkih - čez poletje je vedno gužva. No, vsak ekstra evro itak prav pride ... Torej nama ostane samo par dni? user posted image

O joj user posted image  A imate ve že vse pripravljeno?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.6.2010 11:08:57   
archie
Benika: malemu zelim cim hitrejse okrevanje!!!user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka: oooo, to bos pa kmalu odresena!! Super!

Bozicka09: mene mehur se nic ne matra. Komot spim po 8h v kosu. ko bi le tako ostalo se naprej!!

Aja, midva nimava se niiiiiiic. Razen ene 4 skatle cunjic od 2 otrok do starosti leta in pol. Ampak se nic pogledano, nic presortirano. Saj je se cajt user posted image user posted image

Za seznam: prijavila sem se na 3D UZ. 18.6. sem dobila termin. Upam, da nama bo tam lahko bolj za sigurno potrdila spol. user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.6.2010 11:10:41   
Anonimen
Mi2 v bistvu kar se otroške sobe tiče urejava samo še podrobnosti. Sva že prebelila in vse, imava posteljico, previjalno, včeraj je poštar prinesel jogi za posteljo (moram naročiti še manjšega za zibelko ampak dobro, tako in tako ga dobim v 3dneh...).
Edino kar je bi rada prebelila še dnevno (glede na to, da je to še edini prostor, ki ni na sveže zbeljen) ampak nama vreme nagaja. Nočeva pa beliti ko je preveč vlažno zunaj, potem se noče in noče sušiti. Pa tudi pohištvo morava nekam umakniti in...

Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.6.2010 11:12:29   
tejči28
bezgov sok -odvaja vodo iz telesa,zato ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.Lahko pa se ga pije v zmernih količinah,ne sme se pretiravat.

božička jaz sem pri prvi začela pripravljat vse za dojenčka nekje julija,res je,da sem dosti stvari dobila,nisem rabila tolko letat po trgovinah,zdaj pa tak več al manj vse mam in bom tudi začela v začetku julija.Če pa imata res tak malo časa,je pa dobro izkoristit vsak prosti trenutek.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.6.2010 11:14:15   
archie

bezgov sok -odvaja vodo iz telesa,zato ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.Lahko pa se ga pije v zmernih količinah,ne sme se pretiravat.

ja, a ni ravno to fajn, da odvaja vodo?? Glede na to, da precej noseckam zastaja voda, potem je to fajn. po moji logiki user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.6.2010 11:17:31   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
         katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja
29.6. archie,T.Z.
01.7. nenka7
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
15.7. binabina

user posted image     UZ pregledi    user posted image

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca
18.6. archie
28.6. lillchy123

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.6.2010 11:22:56   
tejči28
archie nimam pojma zakaj je to tak glede bezgovega soka.Na prvi strani od ringaraje je šlanek tam na levi strani zgoraj pa si lahko bolj podrobno prebereš.Meni je sok ful dober in se mu ne bom odpovedala.Itak pa že po mg šumečkah morem it nonstop lulat,tak da mi je vseeno,če bom še šla 2x več.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.