|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
2.6.2010 8:50:34   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h!

Meni je ok! Ki pa je Mitnica? Kaj pa pod pekersko pri galiču ali pa na žlezničarju ste že kdaj ble?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.6.2010 8:51:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

danuser posted image

danes sem spet za eno leto starejša in pametnejšauser posted image ...zato si postrezite malo sladkega...user posted image

Vse najboljše!!!
Mmmmm....torta za zajtrk....slaastnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.6.2010 8:52:10   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, ko smo že pr volitvah. A boste vse šle?
Ker jaz nimam pojma sploh o čem se gre, ker ko so poročila na TVju se skrajno umikam, ker druga tak kot politike ni po TVju user posted image user posted image user posted image Men pa gre na bruhanje ko politike vidim, ker itak vsi samo za svoje potrebe delajo, ne potrebe slovencev.

Jaz tudi grem in sem proti!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.6.2010 8:52:14   
arabela*
kaj pa davčna....ste dobile odločbo? zadovoljne?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.6.2010 8:54:28   
LILA100
Saraya vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.6.2010 8:59:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa še eno vprašanje babike. Ima mogoče katera nahrbtnik za nošenje otroka, bi si ga sposodla.

Kaj ono ko sem ti posodila ne rabiš več?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.6.2010 8:59:40   
botrca

Ne šeuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.6.2010 9:05:54   
koala
Jutro!

Saraya vse naj naj ob prazniku. Pa naj se ti izpolni toliko želja da boš srečna.
Hvala za tortico, je pasala.

Referendum, kolikor vem je posvetovalni (naj me popravi katera če se motim) in bodo itak nardili tako kot jim paše, zato ne bom šla, bom raje čas za kaj drugega porabila.

Kava mi načeloma ustreza, bom pa videla kako se bo A počutil ker je zadnje dni tečka, za lokacijo pa mi je vseeno. Je pa tukaj pri Galiču  (pod pekersko)prav lušno.

Dohodnine pa moj še ni dobil.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.6.2010 9:06:14   
botrca
user posted image

Vse najboljše Saraya...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.6.2010 9:09:21 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.6.2010 9:07:08   
arabela*
hvala user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 335
2.6.2010 9:12:33   
botrca
Kako brezvezno vreme user posted image , pa mrzlo kot da je oktober ne pa junij. Ki je poletjeuser posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.6.2010 9:19:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kako brezvezno vreme user posted image , pa mrzlo kot da je oktober ne pa junij. Ki je poletjeuser posted image ?

fulll brezvezno,res.......saj potem čez dva tedna pa bo vročina vsekala,da ne bo za zdržat...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.6.2010 9:20:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image

Vse najboljše Saraya...user posted image

uuuuuuuuuffff......se jih ne bi pred vrati branla....da mi voščijo..sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.6.2010 9:24:03   
matcar

Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h!

jaz lahko...samo Mitnica mi je predaleč....Astorija bi mi ustrezala.....ker bom peški...sicer pa se je treba itak večini prilagodit,ne samo meniuser posted image
Ja,samo če bo pa slabo vreme,pa bi lahko šle kr v Kavajo.Drugače pa mi odgovarja Astorija.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.6.2010 9:24:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Lila100,kje sta to s tvojim,ko bodo volitve? Pa ne ki v Tekolu? Pol se boma vidle 100%.Samo uro mi povej,kdaj boš tam,ker se mi zdi,da se menjavajo.

Ne nisma v Tekolu, jaz sem na Pobrežju, moj pa nekje drugje na Studencih.
Škoda,sem mislila,da si tukaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 340
2.6.2010 9:25:09   
arabela*

jaz lahko...samo Mitnica mi je predaleč....Astorija bi mi ustrezala.....ker bom peški...sicer pa se je treba itak večini prilagodit,ne samo meniuser posted image
Ja,samo če bo pa slabo vreme,pa bi lahko šle kr v Kavajo.Drugače pa mi odgovarja Astorija.user posted image

ja al pa Kavajo...mi tud paše...pa še M se lahko igrauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.6.2010 9:26:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Meni je ok! Ki pa je Mitnica? Kaj pa pod pekersko pri galiču ali pa na žlezničarju ste že kdaj ble?
Ne,še nismo bile.Problem je,kr nekatere nimajo vedno avta na voljo,pa se bolj njim ostale prilagajamo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.6.2010 9:28:12   
matcar
Saraya,vse naj-naj ti želim,pa ostani takšna kot si.Pa veliko zdravja,ljubezni in osebnega zadovoljstva!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.6.2010 9:29:11   
matcar
Aja,mi2 tudi še zdaj nisma dobila odločbe o dohodnini,pa sma bla vedno med prvimi.Tak,da komaj že čakama,ker rabima peneze.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.6.2010 9:30:24   
arabela*

Aja,mi2 tudi še zdaj nisma dobila odločbe o dohodnini,pa sma bla vedno med prvimi.Tak,da komaj že čakama,ker rabima peneze.user posted image user posted image user posted image

jaz sem včeraj dobila odločbo.....nakažejo pa tak komaj en mesec kasneje vednouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.6.2010 9:36:03   
elevitka
dohodnina... moj je dobil v prvi rundi... 28.5 pa še nakazilo, jaz pa še ne ... tak da sem v drugi rundi (enkrat do 15.6) nakazilo pa itak kasneje....

to kar pa je moj dobil pa gremo v soboto zaružit v avstrijo (IKEA KLIČE ) user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.6.2010 9:39:35   
elevitka
SARAYA še tukaj z moje strani voščilo !

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.6.2010 9:44:34   
tasa_m

jaz sem že zapravla user posted image  user posted image   (no, nekaj še je ostalo) Ni blo dosti. Glih dovolj za položnice plačat user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.6.2010 9:46:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

dohodnina... moj je dobil v prvi rundi... 28.5 pa še nakazilo, jaz pa še ne ... tak da sem v drugi rundi (enkrat do 15.6) nakazilo pa itak kasneje....

to kar pa je moj dobil pa gremo v soboto zaružit v avstrijo (IKEA KLIČE ) user posted image
elevitka v Ikeo greste? Res? Jaz bi nekja rabla, no Lija bi rabla user posted image user posted image Se lahko kaj zmenima?? user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.6.2010 9:47:16   
tasa_m
kofe... meni načeloma paše popoldan, ker v petek delam zjutraj user posted image Ampak nekje tam kjer se bodo lahko user posted image igrali, ker moja mala nagajivka ni niti minute pr miru user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......