|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
31.5.2010 18:09:14   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

heeeeeeeej moje babuške

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?
pa čestitke še enkrat

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
31.5.2010 18:25:48   
rea27
hoj hoj hoj

čisto na hitro..oz. tako hitro kolikor mi bo dal Mark časa..

evo, v čet sem šla not, ker mi je odtekla voda.. Šla sem okoli 14h in bila sprejeta na oddelek, ker je Pišek menil, da to še ni to..Ja valda, saj sem bila odprta šele 2 cm....
No in grem na oddelek, se preoblečem, v tem času od mene dobesedno lije voda, a to je vse kao normalno..In se šetkam po hodniku, srečam svojo kolegico...

pridem nazaj

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
31.5.2010 18:38:27   
rea27
no..in...me začne neki pejtlat..ji še pomagam poviti punčko...in ji pravim - ti, dej bom jst počasi šla ker me nekaj od riti pa do pete boli...
no in...pogledam na uro...guess what..na 2 min so si sledili popadki...jst pa le 2 cm odprta.
no, me pregleda Gradeckijeva in pošlje dol, češ bomo dali klistir pa bomo videli...

pridem dol na klistir..me še prej priklopi na ctg...

pridem nazaj..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
31.5.2010 18:45:11   
rea27
no in ctg pokaže popadke na 3 minute...in to MOČNE!!!

no, pa gremo na klistir, ker sem še vedno odprta le 2-3 cm..no...in..
dobim klistir, se pokakam ko alexander the great in čakam....valda...so bili popadki že adijo pamet..res boleči za napol umret..

in po pol ure pride babca in pravi, nič gremo se pogledat, pa če želite, boste šla potem pa še na žogo...
No in res, gremo na posteljo..to je bilo 10 do 5..se pravi po slovensko 16:50 -> me priklopi, pogleda MV in na moje veliiikoo presenečenje sem bila odprta že 9 cm!!!
Ni mogla verjet..jst pa tut ne...še Gradeckijeva ne, ko jo je babca poklicala...no...in ob 17:18 sem rodila zdravega sinka Marka Iana...težkega 3120 g in velikega 50 cm.
Pravi pušeljček je bil. Takoj je zajokal in takoj sem ga dobila na prsa..Pa še babca je bila tolko prijazna in nas je vse tri slikala...
No, izračunate lahko, da sem rodila v 28 minutah!!! Seveda se pa šteje čas ko sem bila sprejeta..torej vse skupaj je bilo 2 uri in 18 minut...

in potem doooolge tri ure čakanja v porodni..to me pa ubija...bljak in te bolnišnice!!!
No, ampak, danes sva pa že doma...Na teži je zgubil celih 20 g tako, da sva bila glede tega pohvaljena, morava pa jutri še enkrat nazaj v bolnico zmerit bilirubin, da vidimo če kaj pada, ker je tretji dan fasal malo zlatenice..zato je zdele pri oknu, a tudi to upam, da se bo poštimalo samo od sebe...

tako drage, zdej grem pa naprej pripravljat vse potrebno za našega korenjaka...

se tipkamo....

hvala vsem za lepe misli in želje...

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
31.5.2010 18:49:21   
čebelica01
hej mami hej jeee doma si viii cmok cmok lepo se crkljajte mwa tebi evi marku ajde pa še očiju janu :)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 19:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
31.5.2010 20:20:15   
cukr07
Uf Rea, tale tvoj porod je bil pa res ekspresen.user posted image  Čestitke še enkrat za novega člana.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
31.5.2010 20:27:58   
čebelica01
ja seveda naša rea rastura user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
31.5.2010 21:49:15   
rea27
čer..

evo, mal smo poštimal, seveda se še malo lovimo, a bo. Eva je takoooo lepo sprejela svojega bratca, da sem se skoraj zjokala. Ko sem ga prinesla do nje, je naslonila svojo glavo na njegovo in ga cmoknila na laske.Potem ga je pa čisto nežno pobožala.....sem bila takoooo ganjena...

no, evo, jutri bo naporen dan, seveda..kako ne bi bil...zato grem kar v pančevo, moramo preizkusiti kako izgleda ko vsi 4 spimo v spalnici.Eva seveda pri nama, Mark pa v svoji posteljici...bomo videli...

lahko noč vsem...

lee ann..zdaj pa ti...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3234
31.5.2010 21:56:37   
potty
Ooooo Rea, super user posted image , to je blo pa res hitro!!! Pri tretjemuser posted image boš šla pa kar že kak mesec prej v P, da te bodo imel na oku,  ker drugače boš kar doma rodila user posted image .

Mi smo pa imeli danes kontrolo z Jakobom v Ljubljani, zaradi njegovega refluksa na ledvičkah. In seveda sva bila z dragim čist optimistična, da bodo izvidi vrhunski, ker mali v preteklem letu ni prebolel  prav nobenega uriinfekta (vsaj kontrole vode na dva meseca so tako kazale) in sva jemala današnji dan bolj kot izlet.. Pol pa šok !!!! Desna ledvička ne raste več user posted image . Je iste velikosti kot lani, pa brazdasta in ne preveč lepe oblikeuser posted image . Leva pa HB zgleda fantastično( precej večja-menda cca 3 cm, polna, brez brazd). Naslednji teden ga zato peljemo na neki pregled, kjer mu bodo snemali in merili koliko % dela opravlja bolna ledvička in koliko ga je prevzela zdrava ledvička. Z dragim upava, da vsaj deluje še kolikor toliko dobro. Sva bila pa tako v šoku, da nisva spregovorila niti 5 stavkov na poti v NM ( maledva sta zadaj spala). Tik pred NM mi pa moj reče:,, In kaj hudiča sva v življenju naredila narobe, da  naju zdej tako preizkuša?,, 

Nič, bit morava optimistična in upat na najbolš!!! Sej menda za  vsakim dežjem posije sonce, a ne!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3235
31.5.2010 22:21:38   
Alex01
Tale porod  je bil pa  res expres rea user posted image user posted image user posted image , super user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image

potty - tebi in tvojim pa en kup user posted image in držim pesti, da bodo izvidi OK.

lee ann?

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.6.2010 8:32:43   
cukr07
Potty kakšen ste imeli pa prvi izvid o refluksu?

Midva sva imela tudi prejšnji teden prvič ta pregled in mu je z rentgenom pokazalo obe ledvički OK, z ultrazvokom pa so na desni strani ugotovili minimalni VUR II. stopnje, vse ostalo je bilo uredu.
Jutri imava kontrolo z izvidom v Nm in bom kaj več zvedela kako in kaj. Me pa skrbi, kaj to pomeni za naprej.

Jakobu pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image  in naj mu prinesejo srečo pri naslednjem pregledu.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 9:24:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.6.2010 9:53:21   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Potty kakšen ste imeli pa prvi izvid o refluksu?

Midva sva imela tudi prejšnji teden prvič ta pregled in mu je z rentgenom pokazalo obe ledvički OK, z ultrazvokom pa so na desni strani ugotovili minimalni VUR II. stopnje, vse ostalo je bilo uredu.
Jutri imava kontrolo z izvidom v Nm in bom kaj več zvedela kako in kaj. Me pa skrbi, kaj to pomeni za naprej.

Jakobu pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image  in naj mu prinesejo srečo pri naslednjem pregledu.

Jakobu so lansko leto marca z UZ potrdili refluks II. stopnje na levi ledvički in II.-III. stopnje na desni ledvički. No, napovedi so bile seveda kar optimistične, ledvički sta bili sorazmerno veliki, je pa dobil AB zaščito Nitrofurantoin, ki ga je jemal do septembra lani. Ker se uriinfekti niso več ponavljali smo zaščito ukinili in opravljali redno kontrolo urina na 2 meseca in ob vročinskih stanjih. Ker so nama rekli, da obstaja verjetnost, da se refluks nizke stopnje lahko tudi sam od sebe popravi, sva bila midva z mojim prepričana, da se je to tudi zgodilo. No, kaj sva izvedela včeraj na letni kontroli v LJ sem pa že napisala. Res pa je, da je leva ledvička, kjer je imel II. stopnjo OK, desna kjer je bila stopnja II.-III. pa je nehala rasti in tudi struktura same ledvičke jim glede na UZ ni preveč všeč. Zato ga naslednji teden  peljemo na nuklearno medicino, kjer mu bodo preverili delovanje desne in leve ledvičke(delale naj bi z močjo vsaka 50%, vendar lahko da je del dela od desne že prevzela leva) in pa zasenčenost desne(preverit morajo brezde, brazgotine).

Sicer so tako rekli, da tudi če bi se zgodilo najslabše, moramo vedet to, da precej ljudi živi le z eno ledvičko. No, ampak jst pa upam na najboljše - se pravi da ostaneta obe, pa tudi če ena mal slabše dela.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.6.2010 10:21:07   
Alex01
Naš Alex je imel refluks II.stopnje (pa se zdaj ne spomnim al levo al desno, vem pa da samo na eni ledvički), je imel zaščito antibiotik Primotren in po enem letu na ponovni kontroli v Lj refluksa ni bilo več. Se nama je pa v tistem letu mislim da 2x ponovilo vnetje sečil.

Potty in cukr - en koš user posted image za vajina sončkauser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.6.2010 10:59:32   
potty
.....user posted image  %&/%%$$#user posted image ....in ker ko gre hudič sr.. gre sr.. sam na en kup. Dobila odgovor za vrtec user posted image %&&%$##user posted image , in sicer je sprejet šele s 1.9.2010. Kam naj ga dam pa čez poletje????? Sej vem, da sem lahko happy, da sem ga sploh dobila, ampak nimam čist nikogar od bližnjih tukaj, da bi mi pomagal!!! Nič, grem v lov na privat varuške, če nas bo katera sploh hotela vzet za 2 meseca.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.6.2010 11:16:43   
Alex01
Dej probaj it v vrtec, pa jih povprašaj, ka sigurno bo kakšen otrok doma čez poletje, pa da tvojega vzamejo not.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.6.2010 12:26:57   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dej probaj it v vrtec, pa jih povprašaj, ka sigurno bo kakšen otrok doma čez poletje, pa da tvojega vzamejo not.

Ja, saj sem takoj klicala, pa je zadeva taka, da bodo prazna mesta popolnili s starejšimi otroci, ki so vpisani, tako da letnik 2009 ne pride v poštev pred septembrom. Sej že aktivno iščemo varstvo. Sam ga pa res ne nameravam dat kar nekomu. Želim že preverjeno varuško. Žal je pri nas brezposelnost na tako visoki ravni, da bi ti že skor kdorkoli čuval otroka. Ampak kar komurkoli ga pa res ne moreš dat. Me je rea čist prestrašila s tistim posnetkom zadnjičuser posted image . Zdej v vsaki potencialni varuški vidim ,,zlo,,. Sicer je bla pa tut tisto menda ,,preverjena,, varuška. 

< Sporočilo je popravil potty -- 1.6.2010 12:28:59 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.6.2010 14:07:58   
vaney
potty, ojojojojoj, me je kar mrazilo ob branju...pa saj se bo vse poštimalo, boš vidla, mora seuser posted image držim pesti za ledvičke in varstvo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.6.2010 16:08:26   
majch
vse sem lepo napisala, pol pa ničuser posted image

na kratko rea, čestitamuser posted image

pa kaminek hvala za tortico. Je bla luštna in dobra in jo je takoj zmanjkalo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
1.6.2010 16:34:16   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

hvala tebi. a je bla premajhnauser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.6.2010 19:04:36   
majch
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ne ne, sploh ne. Glih prav, itak nimam rada, da pol folku ponujam kose za domov, pa noben noče. Tako pa smo jo pomlatili na licu mesta in je blo očitno, da nima noben pripombuser posted image . Pridna si blauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.6.2010 19:55:27   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ne ne, sploh ne. Glih prav, itak nimam rada, da pol folku ponujam kose za domov, pa noben noče. Tako pa smo jo pomlatili na licu mesta in je blo očitno, da nima noben pripombuser posted image . Pridna si blauser posted image

uf, me veseliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.6.2010 22:08:34   
kaminek
potty, en velik user posted image  ob takšnih novicah. pa vendar le, je treba biti optimist do konca. želim, da se vse dobro konča, za vas in velikega korenjakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.6.2010 8:24:24   
MEGi20

Pozdravljene. No da se vam zopet malo javim, saj imam toliko zapletov ta teden,da nimam časa brati forum;torej nimamo še naročene torte za mojega korenjaka za v nedeljouser posted image čist sem že obupala ker nihče popolnoma nihče nima časa ta vikend - obup je letos s to tortico...pa še nisem dobila figuric SCOOBY DOOja, ki je letos pri nas "aktiven"user posted image
Pa da ne pozabim: rea27 čestitkeuser posted image user posted image user posted image porod si pa imela res express (moj je trajal 13uruser posted image )

Nič grem še malo delat popoldan pa če le nebo dežja na trening v LJ, kajti na sinkov rojstni dan imam dirko in upam da bo tamali užival med navijači

Lp,Megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.