|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2010 9:36:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Dolenjke, 3,. del
29.5.2010 11:44:28   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Bravo Zmajčica, pogumno naprej, za vse ostalo pa itak zaupam vate in vem, da boš uredila, tako, da bo vsem prav!

Kaj se dogaja z Reo? Čebeli, ti kaj več veš, si dobila mogoče kak sms?

Za *zmajčico* se pa podpišem, držimo pestke da se vse fajn uredi, itak pa si že pripravljena da boš kdaj tud žal kako krepko slišala, samo ne sekiraj se, THINK POSITIVE and LIFE GOESSSS ON :-)
Aja negativni komentarji bodo pa vedno od vseh, ki ti ne prvoščjo....tko da zmer se bodo žal kaki taki buhtli našl, ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image .

Živka kva nam pa ti skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Upam, da je z Rejo in user posted image  vse ok in da se veselo crkljajo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.5.2010 14:00:48   
čebelica01
ja rea je rodila fantka marka iana 50 cm  3210g 27.5  ob 17.18 je prikukal na svet . nisem mogla prej sporočit ker me ni bilo

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
29.5.2010 14:04:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
29.5.2010 14:31:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.5.2010 15:26:38   
kaminek
REA iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . crklajte se do onemoglostiuser posted image user posted image .

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.5.2010 15:28:30   
kaminek
Lee Ann, zdej pa kr lepo v nizek štart, vsak čas bo. lahko se začne že danes.to tko hitr pride, si sploh ne morš zamislt. lepo na izi, vse bo ok, pa veš da bomo misnle nate in stiskale pesti.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.5.2010 15:29:32   
kaminek
jst pa bolna, user posted image . me kr neki kuha, grlo boli, pa mandeljni, vsa sm za nčuser posted image . grozn. sm tuk jezna. grrrr

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   [Brisano sporočilo]
29.5.2010 16:05:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.5.2010 18:59:50   
Mala_princeska
Iiiiiiiiiiiiiiii čestitke mami Rea user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa naj vam zalaufa - pa s čim manj ljubosumja velike sestrice. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj je pa ena naša daljna sorodnica povila sinka, isto v Nm porodnišnici, tko da letos pa fante meče polna luna ven user posted image user posted image user posted image

LeeAnn pr vas bo pa punči user posted image user posted image  no saj še ne zamuja, ajde hitro hitro v nizki štart in srečno user posted image user posted image user posted image

Živka le glej da poveš če bo kaj.

Jst sem bla zjutraj v službi, potem smo Nino oddali na en RD v Nm - no midva z mojim in Manco sva kosilo pojedla na Loki, naredila en krog okoli mesta in sedaj tamala že spi - ma čist zmeden ritem, .....dec na žurko, punce pa "žurka" doma.

In v kaj sem se zagledala s Kandijskega mostu - v stanovanja Vrtove ob Krki user posted image  

Nič sem utrujena, vse pa še stoji - cote, .....

Kaminek pozdravi se, hitr kak vitaminček c popapcaj.

Aja Potty user posted image user posted image user posted image  za službo v samo eni izmeni, ja ena izmed prednosti, če imaš 3 otroke, a ne? Al je to kako drugač pogojeno zaradi tavelikega fanta?

Vsem želim prijetno nedeljo, upam da bo vsej kej sončka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.5.2010 21:00:38   
potty
Rea, še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image .

Princesi- ne, ni to noben privilegij oz. pravica zarad treh otrok, ampak mi pač to pripada po Zakonu o policiji skladno z Zakonom o delovnih razmerjih. Jst se sicer dogovarjam, da bi oddelala tu pa tam tut kako nočno, ker mi to prinese dodaten denar, katerega pa rabiva, vendar pa ne nameravam delat popoldanskih in vikendev, ker mi je takrat sila neugodno zaradi varstva.

Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.5.2010 21:10:18   
štrumfek
Rea iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.5.2010 21:46:45   
Mala_princeska
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Princesi- ne, ni to noben privilegij oz. pravica zarad treh otrok, ampak mi pač to pripada po Zakonu o policiji skladno z Zakonom o delovnih razmerjih. Jst se sicer dogovarjam, da bi oddelala tu pa tam tut kako nočno, ker mi to prinese dodaten denar, katerega pa rabiva, vendar pa ne nameravam delat popoldanskih in vikendev, ker mi je takrat sila neugodno zaradi varstva.

Aha razumem.
No fajn se dogovori, da bo vse tako kot si želita z možekom user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.5.2010 22:08:18   
vaney
rea, ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA PRINCAuser posted image user posted image user posted image veselo se stiskajte in crkljajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

potty, to je fajn, da ti pripada ta možnost, super zaradi otrok in varstvauser posted image  Aja, drugače bom(o) pa en dan priracali mimo vas, ker ti moram dostavit še zimske hlače, ki si mi jih posodila...prej si pa ne upam it sploh mimo vaše hiše, ker je Anže čisto nor na Jakoba (in vaše igrače) in pol lahko skoz vidimo pri vas, ga komaj domov spravimuser posted image Že ko se peljemo mimo, začne "gemo Jaku"user posted image  In zdaj hodimo zanalašč v kontra smer na šetnjo, da si malo odpočijete od nasuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.5.2010 22:28:58   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
potty, to je fajn, da ti pripada ta možnost, super zaradi otrok in varstvauser posted image  Aja, drugače bom(o) pa en dan priracali mimo vas, ker ti moram dostavit še zimske hlače, ki si mi jih posodila...prej si pa ne upam it sploh mimo vaše hiše, ker je Anže čisto nor na Jakoba (in vaše igrače) in pol lahko skoz vidimo pri vas, ga komaj domov spravimuser posted image Že ko se peljemo mimo, začne "gemo Jaku"user posted image  In zdaj hodimo zanalašč v kontra smer na šetnjo, da si malo odpočijete od nasuser posted image

Ojoj, vi kar pridite, me čist nič ne motite. Izkoristite zdej te tri tedne, ko sem še domauser posted image . Pa večkrat ko boste  pri nas, prej se bo Jakob na Anžeta navadiluser posted image . Men je tako hecen, ko je čist zmeden ko Anže pride pa mu začne red po igračah delatuser posted image user posted image user posted image . Niku skos teži, kako so vse igrače njegove, ko pa Anže pride si pa tut pisnit ne upauser posted image user posted image user posted image . Se večkrat spomne in mi reče:,, Mami, Že ne bo gačo užeu.,,(Mami, Anže ne bo igračo uzel.) Madonca so cukri ti naši malčki.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.5.2010 22:35:18   
Mala_princeska
Ja zanimivi so ti naši malčki, hitr kakšno pogruntajo user posted image user posted image . Mene je recimo Nina spraševala, če ji bo Manca sedaj vse igrače vzela in polomila user posted image  pa sem ji razložila, da bo vsaka imela svoj kotiček za igranje, potem je bilo pa ok.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.5.2010 22:48:00   
valentinčica30
Rea čestitke še z moje strani in veliko prijetnih trenutkov vsem skupi.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.5.2010 12:38:48   
kaminek
spet pada dž, grrr.
nč, bomo pa mal počival.....

pa navijal za Lee Annuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.5.2010 14:10:54   
cukr07
Rea čestike za malega korenjaka. Želim vam veliiiiko prespanih noči in še več nasmejanih dni.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 30.5.2010 14:11:35 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.5.2010 18:38:39   
Alex01
rea - ČESTITKE ŠE TUKAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa je Eva Lana postala velika sestricauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.5.2010 21:30:18   
čebelica01
evo naša rea gre jutri domov pogreša svojo evico . mali je taki cuker sta zdrava in komaj čakata , da jutri prišibata domov in da bo družinica v celoti .

bravo rea

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.5.2010 23:39:24   
Tincy90
Čestitke rea in obilo crklanja s tvojim sinčkom ti želim.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3222
31.5.2010 12:51:03   
čebelica01
DOBRODOŠLA DOMA REA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
31.5.2010 13:08:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

DOBRODOŠLA DOMA REA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Welcome home :-)
Homeeee sweet home :-)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 31.5.2010 13:09:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3224
31.5.2010 17:59:39   
rea27
heeeeeeeej moje babuške

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.