Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 17:34:28
|
|
|
|
BIS30
|
3 x HURA!!!!!!!!!!!! HURA! HURA! HURA! Pa se je le začel dogajat!!! Punce, čestitam !!! Pa same babnce !!! n Si vidla Aninchy, mogoče bo pa kej na polni luni...da vidimo kaj se bo dogajalo še jutri in v soboto!!! Zdej pa kr z istim tempom naprej - naslednja prosim... a sm že jaz-ne glih, lahk pa vskočim
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 17:44:57
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIS30 3 x HURA!!!!!!!!!!!! HURA! HURA! HURA! Pa se je le začel dogajat!!! Punce, čestitam !!! Pa same babnce !!! n Si vidla Aninchy, mogoče bo pa kej na polni luni...da vidimo kaj se bo dogajalo še jutri in v soboto!!! Zdej pa kr z istim tempom naprej - naslednja prosim... a sm že jaz-ne glih, lahk pa vskočim hehehe, kaj sem se nasmejala! Punce, a ktera ve, kaj je s tem Dianatal gelom? Je ktera od (že) mamic to sprobala, a ktera ve, kolk približno to stane?? No, za tiste, k ste tolk nevedne k jst, en link tle... http://www.ringaraja.net/clanek/dianatal-olajsa-porod_2883.html?page=1
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 17:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 18:57:19
|
|
|
|
witch
|
Mislim, da je nanny.girl tukaj sodelovala. In ker še ni novičke, jo kopiram iz mlade maimice: Živjo. Moje ime je Tian. Danes ob 14:31 sem prišel na svet, kot najlepše darilo mamici Brigiti in očiju Kristijanu. Pa še moje manekenske mere: 3490g in 54cm. Lepo vas pozdravljam zdaj pa grem spat, ker sem imel nočno.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 19:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 19:38:19
|
|
|
|
Mubi
|
Uvaaaav kok se dogaja!!!! Luna kaže svojo moč!!!! Kok sm jest vesela dones da ni res..... Končno se je začelo in hodimo rodit vse po vrsti.... No, oglašam se pa jest k največji zastoj delam Ampak sej sm rekla, jutr odprem vrata in pol greste lahko za mano! Dihite z mano jutr!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 19:41:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 20:55:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 21:13:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 21:56:19
|
|
|
|
BIS30
|
Čer!!! To me veseli, da je končno začel dogajat....go, bejbe, go, bejbe kulk nas je še zdej kinderjajčk??? Men se je dans tak sluštal češnj, da sm mojga kr v Eurospin poslala (danes kao akcija) in kaj prinese - NIČ - sploh jih niso dobili ! Madonca majo srečo, da nisem, ki sama šla, ker bi jim razložila nekaj dejstev - pa bi vidl ! Drgač sm pa dans pri od mojga starših šla peš dol po štengah (do sedaj sm se z liftom vozla), pa da vidmo, kaj mali na to poreče ! Kaj še pol pomaga - sex (me tak vse boli, pa kosti škripajo - ne bo šlo), pikantna hrana (sm dans kr mal currya dala v omako), kaj še??? Jst bom jutri - če bo CTG nič - šla na deci ricinusovega olja...Zivepo si za??? Častim No fajn potiskajte, jaz bom tut
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 22:13:45
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla! Sam na hitrco se javm, ker mam kolegico na telefonu, pa mislim, da bo pogovor še kr neki cajta traju... U glavnem, dans bla pridna, pucala , pa bom kr padla u postlo Lahko noč!
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 27.5.2010 22:46:49
|
|
|
|
fiška33
|
Čestitke vsem novim mamicam! Držite se punce jutri, mislimo na vas in vas na drugem koncu že nestrpno pričakujemo! lp
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 6:26:38
|
|
|
|
Mubi
|
Da vam zaželim dobro jutro pred odhodom.... ....Pa gremo.... pa da vidimo kaj bo.... Če se slučajno kej spomnejo pa me pošlejo dam, pol bom jest njih nekam poslala....ampak ne, bom jih jest prepričala da mi morjo sprožit tko da upam da bo čimprej za mano, pa da dobim sineka v naročje.... Ve pa tud v P in ne na RR!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 7:43:20
|
|
|
|
jolcica
|
ooo čestitam novo pečenim mamicam zivepo to ugotavljam tudi jast...na mene vpliva tako da ponoči nism spala skori nič hodila na vsako uro na wc neki čudne lege je mel mali v bušiju če sem se hotla premaknt mi je zbrcal rebra tko da, sm pa opazla da se je dol spustil k prej se še ni nič pa tudi spodaj me tko boli kot se neki razteza sm verjetno so to sm krči kakššni...skratka polna lunca upam da odrešiš me to noč sicer imam še upanje pol sob. in ned. vendar bi rajši vidla da še kar dones ponoči mubi : zate nič skratka sporočt sem hotla da smo še vedno 2 v1 in res prosim punce pojdite rojevat jst imam 30.ga rok in ne bi rada da mi gužvo delate drugače bom vas res šla prehitet
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2010 7:44:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 8:58:12
|
|
|
|
julka8
|
jutro! držim pesti za vse da bo polna luna danes delovala! LP
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 9:11:44
|
|
|
|
Aninchy
|
Mubi - you go girl! Pokaži jim ! Pa še obvezne pikepoke zate! jolcica - se strinjam s tabo! Če ne bojo hotle it, pa žmigovc in prehitevanje po levi! Bom jst tud mnde mogla tk nardit! zivepo - ijoooj, pa kaj ti si še zmeri tle?! (tole ziher slišiš vsak dan neštetokrat ane?) Ti kr povej tistim dohterjim, da nam drugim puncim zastoje delaš, tk da ti naj sprožjo! julka8 - ja! ja! drži pesti, da gremo rodiiiit! Nč, jst sm še kr tle... luna šla po vodi, jst sm pa tok upala, da bom v nedeljo v P, da mi ne bo treba na en obhajilo it! ker jst niam kej za obleeečt No, sej mogoče se me pa še usmili.... zivepo in BIS - fajn zrihtita na pregledu, upam, da vaju obe kr notr obrdžijo. Kaj pa veš, mogoče se vama pa še pridružim! Pa ne preveč čvekat, da ne bo dež!
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 10:08:47
|
|
|
|
bubolin
|
Ojlaaaa. Jaz še vedno tukaj (seveda 2 v 1) - polna luna?? Ja pa kaj še Drugače pa: najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam Vsaj nekaterim je ratalo Pri nas se ne dogaja še čistoo nič. Ne vem kaj took čaka noo Še tud enga popadka nisem mela al pa kakšnega sumljivega izcedka (edino zadnje dva dni imam malo povečan izcedek - to pa je tudi vse) Sem pa opazila, da se mi je mali čisto umiril, ker prejšnje dneve je že zjutraj razbijal 100 na uro, danes pa sploh ne vem, al sm ga že kej čutla al ne Hmmm, moram bit mal bolj pozorna. Aja pa trebuh se mi je tud malenkost spustil Mubi - slonica Faaak k sm umrla zdele od smeha krizaaa sej ne vem kaj bi nardila, če bi men to reku Joooj upam, da jutr ne bo ta zdravnik, ker pol znam tud jst kej tazga slišat - tud fuuul zatekam Emibu - dobrodošla nazaj Nič, šibaaaam jaz. Grem ven na sončka. Paa paa
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 11:01:21
|
|
|
|
nusi
|
živjo no punce gremo, gremo mubi - slončica naša , nehi gužvo delat, še vedno stiskam pesti za vse, pa vidim, da se je le nekaj dogajalo in imamo par novih majčkov
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 11:17:04
|
|
|
|
kema
|
Pozdravljene majčice! Najprej bi želela čestitat vsem, ki že pestujete svoje sončke. Naj omenim, da sem pa jaz že čisto na koncu z živci, sicer sem imela zadnji popravljeni pdp 31.5, vendar baje to ne drži in v P upoštevajo prvega, ki je 24.5., sem imela v sredo najavljeno indukcijo poroda, pa so mi jo prestavili na četrtek, včeraj pridem na pregled ob 13 uri, kjer pravi ginekologinja, da sem odprta 3 cm, pokličem babico, s katero sva dogovorjeni, da bo ob meni, ki pravi naj pridem nazaj ob pol devetih zvečer, jasno grem še enkrat na pregled, kjer neka druga ginekologinja zopet naredi vaginalni pregled in se začne jezit, češ ja kako, kdo vam je pa rekel da ste 3 cm odprta, (pa vse je zapisano v materinski in v kartoteki), češ, da sem le en prst in da vsi ostali nimajo pojma...halo??? Nato mirno reče da je v ponedeljek zadnji ermin za indukcijo, da mi bodo morali dat vaginaleto in naj raje rečem svojemu, ker ima on med nogami tisto, kar bi ona dala men s tableto....halo?????Tako sem se lahko že tretjič, s kufrom obrnila in šla vsa objokana domov...? Pa le v vednost dva dni že imajo dvojno število porodov, očitno polna luna deluje...za nekatere:)
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 11:18:11
|
|
|
|
Aninchy
|
zivepo in BIS30 - kaj morta tok čvekat na pregledu, da je oblačn ratal?! Zgleda k da se bo glih zdej uscal. babe! bubolin - se pridružujem klubu: Luna ne pomaga!! No, mogoče bo pa čez vikend kaj... pa sej brezveze študirat, jst sm se čist vdalav usodo... ko bo, pa bo! Ampak na tisto obhajilo pa vseen ne grem!
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 11:21:30
|
|
|
|
Aninchy
|
kema - ujej, sočustvujem s tabo! Kok mi gre na živce, da se ti dohtarji kr neki menjujejo! Vsaka bi mogla met svojga in k njemu hodit, ne pa da kr neki mutijo vsak po svoje in smo pol me čist zmešane! Ijoj, zdej sm se pa razpištolila! pri nas bo glih zdej dež....
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 12:05:00
|
|
|
|
Mubi
|
helou pršla sm nazaj.... ctg pokazu sam en manši popadek, z malim še vedno vse ok. Po pregledu mi je dr. rekla, da napreduje.... od včeri do dons sm se odprla 1centin, tko da sm zdej odprta 2cm.... in je rekla nasledn pregled in sprejem v P v pondelk, ampak ne vrjame da bom vikenda preživela doma in se bo vse samo začel dogajat v zlo kratkem času po naravni poti....tko da zdej doma čakam popadke Je rekla da lih odperala me ona nebi k boli, pa itak se bom sama, ker mi mali baje z glavo ful dol prtiska.... Tko da bomo počakal da luna svoje nardi.... Če pa res še ta vikend ne bo nč, pol pa v podnelk kr v porodno lepo v vsakem primeru.... bubolin ma ja, to je biu en dohtr kr en..... Drugače pa ko boš tm ti kr upraš ker dela, k sami ti ne bojo povedl vrjetn.... pa snem iz hodnika dr. Likarja al pa dr. Jordanovo....-tadva sta res dohtrja in pol!! No, pa sej so vli tm ok, tud babce so zakon....res prjazno osebje, pa sej si vrjetn opazla....
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 3. del 28.5.2010 12:16:52
|
|
|
|
Aninchy
|
Mubi - zgleda, da boš glih za glih še ujela maj v ponedeljek smo 31.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?