|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.5.2010 7:47:51   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

Da ti še jaz strelivo posredujem user posted image user posted image Pa ker so moderne granitne kocke, evo ti jih cel kup user posted image
user posted image user posted image
Zdaj pa močno močo držim pesti, da urediš stvari, tako kot treba user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.5.2010 7:55:02   
hermy1

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image [/color]

Bela.kava, moj svak dela v vojski...ti samo povej kam naj usmerimo, dostavimo, podstavimo???? Se bo zgodilo takoj... pošljemo kakšno kolono tankov proti Makedoniji???

Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.5.2010 8:09:32   
bela.kava
Navijačke hvala, na granitne kocke, ki so sedaj IN, sem pa povsem pozabila.
Za danes se pripravlja sicer manjša bomba, ki pa bi lahko marsikaj pojasnila. Bom sporočila.

Počasi bi jim moralo v indijikoromandiji potegniti, da hrabri mišek ne operira sam. Najbrž jim je žeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.5.2010 8:21:02   
aleži
Bela.kav ena velika bombaaaa  od vseh navijačic...bo dovolj velika??
user posted image
Pa javi!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.5.2010 8:41:01   
Ribica **
Bela Kava, drzim pesti, bom spet tega kar s seznama skopirala: user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.5.2010 9:04:59   
špelin@
Saj ne vem, kje naj začnem komentirat, ko ste tako pridne in ste napisale toliko različnih postov user posted image

Matejčika, čudovite torte user posted image Kako si pa ti eno luštno bitje, pravo milino imaš v očeh user posted image Pa user posted image za zbrane papirje in naj bo vajina soc. delavka še naprej tako polna elana.

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na
Sicer pa ja, midva greva po parček - bratec 3leta in sestrica 20m. Je bila že v štartu najina želja, da bi dva posvojila. Pa sva imela srečo in dobila dva prekrasna svetlolasca ... no še par dni, da ju dobiva:)

user posted image user posted image user posted image

DaisyE, user posted image za pridnega jedca. Pravega junačka imaš. Uživajta z user posted image v vsakem trenutku sreče, mali je z vama res zadel sedmico na lotu user posted image

Kako sem? Hvala ti user posted image Ma gre... Na trenutke mi pride težko in pogrešam prijateljico, se malo zjokam, ampak vem, da bo na nek način vedno ob meni. In se spet nasmehnem. Vsak dan moramo izkoristiti, kolikor se le da. Pa ne v materialnem smislu, ampak v smislu lepih trenutkov, prijetnih občutkov in pristnih stikov s tistimi, ki jih imamo radi. A lahko kar tale post citiram, najbolje opiše moje stanje:

IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Punce, izžarevate močno pozitivno energijo in ko vas berem, se mi zdi svet lepši!

bela.kava, kar v tem stilu naprej, izgubiti nimata kaj, lahko samo pridobita, zato se ne vdat. Kar naj se trese in grmi! Sami so si krivi. Veliko pozitivne energije zate z moje strani, orožja so že ostale dovolj prispevale user posted image

Pija76, user posted image za nov opravljen korak.

Eva**, aha, tole je posvojitev, za katero si tudi stiskala pestke user posted image Glavno, da se je vse gladko izteklo. Glede tistega o kupovanju otrok: ne vem, če je mišljeno zaradi tistih 100 EUR mesečno za mamico in njenega sina, lahko rečem samo, da bo to njima zelo prav prišlo, praktično jima bo rešilo življenje, drugače bi slej ko prej verjetno tako mamica kot oba otroka v pomanjkanju pomrli user posted image

Počasi bi jim moralo v indijikoromandiji potegniti, da hrabri mišek ne operira sam. Najbrž jim je že

Pozdravčki še vsem ostalim na tejle temi, prav polepšale ste mi jutro user posted image

Aja, Eva**, tudi jaz bi z največjim veseljem (in firbcem user posted image ) rada pogledala tvoj album, me sprejmeš za prijateljico?

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.5.2010 9:33:57   
koala
bela.kava sem vesela da se je nekaj premaknilo, velikanski paket petard pa ježe na poti v MKuser posted image .

špelin@user posted image user posted image  

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.5.2010 10:01:37   
Eva**
Na takšne komentarje se ne oziram in so pričakovani. Tudi mi smo za našo posvojitev porabili veliko denarja. VELIKO! In zaradi tega nimam slabe vesti. Iz članka se lahko prebere da je deklica bila pripeljana k Celestini in ji je mama tako zavestno omogočila boljše življenje. Tako kot bio mame mojih otrok.
Ni je kupila in pravilno se je odločila da pošilja denar. Tako bi storila tudi jaz!

Glede članka, ki si ga prilepila  - kaj mislite o komentarju, ki je spodaj po člankom - v smislu, da so deklico kupili. Zanima me kako gledate posvojene mamice na to? Upam, da to lahko vprašam.

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.5.2010 10:12:00   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Na takšne komentarje se ne oziram in so pričakovani. Tudi mi smo za našo posvojitev porabili veliko denarja. VELIKO! In zaradi tega nimam slabe vesti. Iz članka se lahko prebere da je deklica bila pripeljana k Celestini in ji je mama tako zavestno omogočila boljše življenje. Tako kot bio mame mojih otrok.
Ni je kupila in pravilno se je odločila da pošilja denar. Tako bi storila tudi jaz!

Takšna vprašanja so pričakovana, a če oblečeš npr. takšno majico, lahko koga utišaš, še preden stegne jezikuser posted image

user posted image  

ps še vir: http://shop.cafepress.com/adoption

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 27.5.2010 10:13:31 >

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.5.2010 10:14:17   
uškinamama
Eva, hvala za odgovor. user posted image

Praviš, da bi ti storila enako. Ti boš storila enako, ko pride mala češnjica domov.

Špelina: nisem vedela da žaluješ user posted image . Objem.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.5.2010 10:21:03   
gigi1
BK mislim nate! Dobro opravi user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image

Vsem mamicam, mamicam to be in fenklubu želim lep in uspešen dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.5.2010 10:23:31   
Eva**
Eva**, aha, tole je posvojitev, za katero si tudi stiskala pestke user posted image Glavno, da se je vse gladko izteklo. Glede tistega o kupovanju otrok: ne vem, če je mišljeno zaradi tistih 100 EUR mesečno za mamico in njenega sina, lahko rečem samo, da bo to njima zelo prav prišlo, praktično jima bo rešilo življenje, drugače bi slej ko prej verjetno tako mamica kot oba otroka v pomanjkanju pomrli user posted image

Ja to je bila ta pupa, ampak pomembno je da sedaj vse za njimi. Verjetno je res govora o teh 100 eurih, deklica pa bo spoznavala svojo deželo ter bo poznala svojo bio mamo.

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.5.2010 10:30:08   
Eva**
user posted image

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.5.2010 11:36:08   
Matejčika

Tok. Tok.
Kdo je?
Ja kdo neki, kava, bela.kavauser posted image

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

B.K še jaz eno granitno kocko! Pa kaj eno, cel kamion!user posted image user posted image Držim pesti, da boš danes zvedla pozitivne informacije.

Jaja Ali ti kar navijaj, joj mi jemle to kar nekaj spanca, ampak vse ob svojem času. Vem da sedaj še ni pravi... pa saj veš zakaj.

Eva, navijam že zdaj, ko bo pa pravi čas, pa bom še bolj! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: witch

bela.kava, matejčika (ki pečeš prečudovite torte ) in vse tiste, ki še čakate na posvojitev pa pošiljam en kup in močno držim pesti, da se bodo te birokratske zadeve čim prej uredile in boste dobile svoje tako zelo zaželjene

Hvala za navijanje in za pohvale! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Matejčika, čudovite torte Kako si pa ti eno luštno bitje, pravo milino imaš v očeh Pa za zbrane papirje in naj bo vajina soc. delavka še naprej tako polna elana.

To si pa tak lepo napisala, da mi je res nerodno.user posted image user posted image HVALAAA! user posted image user posted image
Špelina, moje sožalje ob izgubi prijateljiceuser posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale za torte.user posted image Malo je potrudim za moje drage in tudi za ostale. Zaenkrat mi je še v veselje, četudi me potem tri dni križ boli.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.5.2010 12:04:13   
Tia-na
Jeeeeeee, držim pesti še naprej!!!!!

Tok. Tok.
Kdo je?
Ja kdo neki, kava, bela.kavauser posted image

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.5.2010 12:05:39   
Tia-na
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Tiana hvala, da si mi razjasnila, zdaj pa vse jasno in sem zelo vesela za vas. No to o jeziku sem jaz tud premišljevala, madoniš mal sta si podobna ampak za dnevno sporazumevanje je pa težko verjetno. Koliko pa tebi pol pripada dopusta oz. porodniške glede na njuno starost? Sori če sprašujem kar je bilo že nekje odgovorjeno....

Do štirih let otrokove starosti je posvojiteljskega dopusta 150 dni ... dva otroka ... 2 x 150 dni :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.5.2010 14:00:30   
tasa_m
Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.5.2010 14:08:53   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od meneuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
27.5.2010 15:54:17   
thaiss
dan
preden grem iz službe moram še svojo dolžnost izpolnit in vas pokomentiratuser posted image

Africa ja, sevedaj ob pravem času. Če pa ima katera Lady pa naj prebere članek o Maji Štamol Droljc, ki je pred 10 dnevi pripeljala malo Žani, za katero sem zelo stiskala pesti in bila tako nervozna kot za Deyzič

http://www.lady.si/novice/domace/posvojenka-zani-luisa-je-koncno-v-sloveniji.html

u kako user posted image user posted image user posted image  članek, srečno družinici

eno big bombo ti pošiljam, ti pa jo pošlji dalje, naj se razstreli na pravem mestuuser posted image  

špelin@ en objemček!!

Do štirih let otrokove starosti je posvojiteljskega dopusta 150 dni ... dva otroka ... 2 x 150 dni :)
še dobro da ti dajo x2user posted image user posted image  to boste uživali!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
27.5.2010 16:06:13   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

dan
preden grem iz službe moram še svojo dolžnost izpolnit in vas pokomentiratuser posted image

Ja tako je prav, ne pa kar med delom, tako kot nekateriuser posted image

aha, še današnji izkupiček, se dogaja, in očitno gre lahko še v vse smeri, je pa to stanje divjega zahoda, ali kot je prijateljica modro ugotovila ... zakaj imajo Makedonci sploh zakoneuser posted image
ja zato, da vsaj izgleda civiliziranouser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 27.5.2010 16:10:20 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
27.5.2010 16:23:19   
Pija76

ja zato, da vsaj izgleda civiliziranouser posted image

ta je res huda user posted image ! Naj gre v pravo smer, držim pesti.

No jaz pa komentiram, predn kuhat začnem, čeprav priznam, da sem danes med šihtom mal poškilila goruser posted image .

Glede komentarja pri Lady - nekateri ljudje so ozko razgledani. Pa nič drugega za dodat.
Za denar se pa meni zdi izredno lepa gesta, ki bi jo tudi jaz verjetno naredila.

Pozdravček, gremo pečico hajcat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1846
27.5.2010 16:44:24   
Iza12345
Hoj, hoj,

me veseli, da so naše bombe poletele do Indijekoromandije ;)
držim pesti še naprej

glede komentarja na članek pa: res brezumen komentar, kljub vsemu pa sem mnenja, da je čisto BV, da je par omenil, kako gesto je storil, če storiš iz srca, se ne hvališ, lahko tudi, da so mediji kaj po svoje obrnili... a zame naprimer kdo ve, da sponzoriram na daljavo en šolski nasmeh na Endirisi... no, zdaj že ;)

srečno vsem mojim puncam
cmok Iza

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
27.5.2010 20:17:37   
Pija76
Iza lepo da si nam zaupala o sponzorstvu. Bravo!!!

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
27.5.2010 20:55:15   
Eva**
No mislim da je Maja hotela biti predvsem iskrena, brez skrivanja, se pravi zavestno se je odločila za odprto posvojitev kar to je in to definitivno podpiram.
Tudi jaz sem želela bio staršem mojih otrok nekako pomagat, ne zato da se odkupim ali karkoli ampak če lahko vzamejo naprimer paket  karitasa zakaj nebi še mojih 100 E na mesec, da olajšam življenje otrokom pa eni ne želijo drugi pa niso znani.

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Hoj, hoj,

me veseli, da so naše bombe poletele do Indijekoromandije ;)
držim pesti še naprej

glede komentarja na članek pa: res brezumen komentar, kljub vsemu pa sem mnenja, da je čisto BV, da je par omenil, kako gesto je storil, če storiš iz srca, se ne hvališ, lahko tudi, da so mediji kaj po svoje obrnili... a zame naprimer kdo ve, da sponzoriram na daljavo en šolski nasmeh na Endirisi... no, zdaj že ;)

srečno vsem mojim puncam
cmok Iza

Eva**

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
27.5.2010 21:09:00   
1ali
Iza, superuser posted image user posted image user posted image A sta o otroku že izvedela? Pa ponovno srečno potuser posted image user posted image . Upoštevaj Evin nasvet o palominih robčkih. Tudi našemu so bili zelo zanimivi pa tudi ti/vidva jih bosta potrebovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa je kaj Dejzi?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?