špelin@
|
Saj ne vem, kje naj začnem komentirat, ko ste tako pridne in ste napisale toliko različnih postov Matejčika, čudovite torte Kako si pa ti eno luštno bitje, pravo milino imaš v očeh Pa za zbrane papirje in naj bo vajina soc. delavka še naprej tako polna elana. IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na Sicer pa ja, midva greva po parček - bratec 3leta in sestrica 20m. Je bila že v štartu najina želja, da bi dva posvojila. Pa sva imela srečo in dobila dva prekrasna svetlolasca ... no še par dni, da ju dobiva:) DaisyE, za pridnega jedca. Pravega junačka imaš. Uživajta z v vsakem trenutku sreče, mali je z vama res zadel sedmico na lotu Kako sem? Hvala ti Ma gre... Na trenutke mi pride težko in pogrešam prijateljico, se malo zjokam, ampak vem, da bo na nek način vedno ob meni. In se spet nasmehnem. Vsak dan moramo izkoristiti, kolikor se le da. Pa ne v materialnem smislu, ampak v smislu lepih trenutkov, prijetnih občutkov in pristnih stikov s tistimi, ki jih imamo radi. A lahko kar tale post citiram, najbolje opiše moje stanje: IZVIRNO SPOROČILO: Urša Punce, izžarevate močno pozitivno energijo in ko vas berem, se mi zdi svet lepši! bela.kava, kar v tem stilu naprej, izgubiti nimata kaj, lahko samo pridobita, zato se ne vdat. Kar naj se trese in grmi! Sami so si krivi. Veliko pozitivne energije zate z moje strani, orožja so že ostale dovolj prispevale Pija76, za nov opravljen korak. Eva**, aha, tole je posvojitev, za katero si tudi stiskala pestke Glavno, da se je vse gladko izteklo. Glede tistega o kupovanju otrok: ne vem, če je mišljeno zaradi tistih 100 EUR mesečno za mamico in njenega sina, lahko rečem samo, da bo to njima zelo prav prišlo, praktično jima bo rešilo življenje, drugače bi slej ko prej verjetno tako mamica kot oba otroka v pomanjkanju pomrli IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Počasi bi jim moralo v indijikoromandiji potegniti, da hrabri mišek ne operira sam. Najbrž jim je že Pozdravčki še vsem ostalim na tejle temi, prav polepšale ste mi jutro Aja, Eva**, tudi jaz bi z največjim veseljem (in firbcem ) rada pogledala tvoj album, me sprejmeš za prijateljico?
|