|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
26.5.2010 10:41:12   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Ne, posvojitev ne bodo še nekaj časa ustavili, sam najbrž jih bo pa manj, vsaj tako je nama najina odvetnica razložila. Še posebej strogi bodo pri američanih in francozih, s katerimi so imeli kar nekaj težav.

Sicer pa ja, midva greva po parček - bratec 3leta in sestrica 20m. Je bila že v štartu najina želja, da bi dva posvojila. Pa sva imela srečo in dobila dva prekrasna svetlolasca ... no še par dni, da ju dobiva:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo je tole brat, da bosta skupaj odraščalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.5.2010 10:43:17   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Mirno zagotovo ne bo šlo mimo in bojim se, da bova ta kratko potegnila (oziroma sva že, bolj ali manj čakava na potrditev tega). Tega kar se nama dogaja, jaz enostavno ne morem razumeti ... in če mislijo, da bova kar tiho, neeeeeeee ...

... za tolažbo sem jaz danes že šibala prečekirat najino kreditno sposobnost user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne se datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.5.2010 10:49:30   
aleži
to sem ravno danes brala in sem se spomnila,da vam ga prilimam

http://www.dobrojutro.net/novice/slovenija/145359

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.5.2010 10:59:23   
Matejčika
Tia-na, superca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo, pa bo pri vas tudi tako veselje, kot pri Dejziki doma. user posted image

Dejzi, lepo te je brat. In iz vsega srca ti privočim! Nekaj pa me vseeno zanima. Kaj se v Slovenščini pogovarjaš? Ali še ruščino zraven pomagaš?
Pa Tiana, zate isto vprašanje, glede nato, da je tavečji star 3 leta, že najbrž kr veselo govori. Kak pa bo doma?

Kava, Bela Kava, tudi jaz te podpiram! In držim pesti, da nebo treba kredita vzet in bo šlo tako, kot je bilo mišljeno. Naj se userjejo tam! Kaj bodo tebe jeb.ali?! Nič se jim ne daj.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.5.2010 11:15:45   
Tia-na
Mi bomo kar v slovenščini, čim več in povsod, da bo mali čim prej prešaltal. Če bo pa kaka težava si bomo pa pomagal po rusko :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.5.2010 11:19:43   
aleži
Matejčka držim pesti, da bo hitro šlo vse po maslu.
Sem malo pokukala v albumuser posted image : krasne slikice in krasne torte...to bi tudi lahko dala, da si prava umetnica in naredila album!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.5.2010 11:28:29   
aleži
Dejzi...malo sem ti pripokala en link glede receptov...
http://www.paparica.si/recepti.html

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.5.2010 12:47:01   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Sem malo pokukala v albumuser posted image : krasne slikice in krasne torte...to bi tudi lahko dala, da si prava umetnica in naredila album!user posted image user posted image user posted image

Aleži, zdaj sem pa posodobla album s tortami. user posted image Bo več tortic za pogledat.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.5.2010 12:54:53   
Eva**
Krasne torte delaš! Jaz pa imam album user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Aleži, zdaj sem pa posodobla album s tortami. user posted image Bo več tortic za pogledat.

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.5.2010 12:56:35   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Hvala Eva! user posted image Samo jaz pa tvojega albuma ne vidim.user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.5.2010 12:58:03   
zvesta

MAAAAATEEEEJČIIIIIKAAAAAA....

Kje si se skrivala s temi tortami? A jih pečeš za prodajo? Jaz že 2 meseca iščem nekoga, ki bi mi spekel dve torti in jih okrasil po mojih željah. zdaj pa vidim moje želje v tvojem albumu, pa še sprejemljivo blizu si mi.

PLOSIIIIImmmm..

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.5.2010 12:58:15   
Eva**
Res ne?
Poskusi še enkrat pogledat

Hvala Eva! user posted image Samo jaz pa tvojega albuma ne vidim.user posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.5.2010 13:01:08   
aleži

Res ne?

jaz tudi ne...a imaš  zaklenjen ali javen?  user posted image

Matejčika ti si prava slaščičarka. Ma res, kapo dol tvojim umetninam!!!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.5.2010 13:02:03   
Eva**
Imam zaklenjenega ampak ti ga lahko vidiš

Res ne?

Matejčika ti si prava slaščičarka. Ma res, kapo dol tvojim umetninam!!!

Eva**

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.5.2010 13:04:08   
Matejčika
Eva, štorasta sem. Seveda sem potem našla in vidla. Prava cukrčka! user posted image user posted image user posted image

Aleži, pravzaprav bom uni.dipl.ing. gradbeništva. Po izobrazbi, pa sem gimnazijski maturant.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.5.2010 13:05:03   
aleži
hahaahah, ker se prijateljica s teboj, ga lahko vidim (albumi prijateljev) In res je krasna slikica tvoje pupike in tvojega fantiča blond. Res lepa!!!!! Bravo mami!!!

user posted image user posted image user posted image Matejčika...hm, kaj naj rečem....začni gradit hiše na tortah...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 26.5.2010 13:06:43 >

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.5.2010 13:08:23   
Eva**
Hvala Aleži, ja moja jing&jang

hahaahah, ker se prijateljica s teboj, ga lahko vidim (albumi prijateljev) In res je krasna slikica tvoje pupike in tvojega fantiča blond. Res lepa!!!!! Bravo mami!!!

user posted image user posted image user posted image Matejčika...hm, kaj naj rečem....začni gradit hiše na tortah...user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.5.2010 13:16:02   
koala
Matejčika, carica si!!!!! Torte so kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 15:23:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.5.2010 15:46:52   
thaiss

a te lahko pohvalimuser posted image  super truper torte!! bravo!!

eva** jaz tudi ne morem pogledat tvojega albumauser posted image   plisuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.5.2010 19:07:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Ja, ja, gotovo se ti bo maščevalo. user posted image user posted image user posted image user posted image  čez en teden boš non stop pod nadzorom!user posted image  Včasih me je samo dec kontroliral, kako kuham (pač poklicna deformacija), zdaj me pa ta drug kontrolira, kako sesam, kako cote obešam, kako posodo pomivam... Če vi mislite, da ste na CSDju pod budnim očesom - samo čakte da dobite osebnega nadzornega v bajto! Tebe bosta pa sploh dva čekirala! Po moje te en mesec ne bo na net. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.5.2010 19:08:22   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Tok tok, da vas mal počekiram :)

Še mal pa smo pravnomočni, če upoštevm časovno razliko ... le še eno uro in 20 minutk!  In čez teden dni ob takem času bosta miška (upam) že spala v nejinem objemu. I feel so pregnant today!

Šibam gnezdit naprej, mi že zmanjkuje časa, če hočem vse, kar sem si zadala, narest :)

saj se lahko, še maloooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.5.2010 19:09:18   
tasa_m
bela kava pokažita jim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.5.2010 19:23:33   
Urša
Punce, izžarevate močno pozitivno energijo in ko vas berem, se mi zdi svet lepši! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.5.2010 20:12:32   
Pija76
evo punce, dan skoraj okoli. No smo dali še en termin čez, OK je blo, vrat boli user posted image .

Tiana hvala, da si mi razjasnila, zdaj pa vse jasno in sem zelo vesela za vas. No to o jeziku sem jaz tud premišljevala, madoniš mal sta si podobna ampak za dnevno sporazumevanje je pa težko verjetno. Koliko pa tebi pol pripada dopusta oz. porodniške glede na njuno starost? Sori če sprašujem kar je bilo že nekje odgovorjeno....

Daisy dear tako lepo je brati vaš dnevnikuser posted image , sem vesela, da vam gre tako lepo! Nisem še kontaktirala prevajalke, bom! Povej mi a ta september pomeni, da greš takrat že gor al kaj?

Bela kava upam, da rešiš tako kot je treba in da ljudje vidijo da ni heca.

Matejka torte praviš? Fino!!!

Kje je pa Tina?

Pa vsem navijačkam hvala za petke in vse spodbudne stavke a ne dečvice?

Eva kaj novega z Afriko?

Pozdravček

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?