|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
26.5.2010 20:51:31   
Eva**
Africa ja, sevedaj ob pravem času. Če pa ima katera Lady pa naj prebere članek o Maji Štamol Droljc, ki je pred 10 dnevi pripeljala malo Žani, za katero sem zelo stiskala pesti in bila tako nervozna kot za Deyzič

http://www.lady.si/novice/domace/posvojenka-zani-luisa-je-koncno-v-sloveniji.html

< Sporočilo je popravil Eva** -- 26.5.2010 20:55:54 >

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.5.2010 21:05:42   
1ali
Na, Eva, pa sem se spet cmirila ob zgodbi. Tebe in tvoje si pa tako z lahkoto predstavljam ob podobnem otrokuuser posted image .

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.5.2010 21:17:15   
zvesta
Tudi mene je ta članek ganil... punce, jaz vas tako rada berem... res ste zlate...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
26.5.2010 21:21:00   
Eva**
Jaja Ali ti kar navijaj, joj mi jemle to kar nekaj spanca, ampak vse ob svojem času. Vem da sedaj še ni pravi... pa saj veš zakaj.

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Na, Eva, pa sem se spet cmirila ob zgodbi. Tebe in tvoje si pa tako z lahkoto predstavljam ob podobnem otrokuuser posted image .

Eva**

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.5.2010 21:24:03   
Pija76
Eva hvala za link,prebrala, pokazala našemu, čist dol padu od navdušenja! Je že enkrat prej izjavil eno od Haitičkih, da so mu takšni full srčkani. Mogoče mu pa ustrežemouser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
26.5.2010 21:25:19   
bela.kava
Tok. Tok.
Kdo je?
Ja kdo neki, kava, bela.kavauser posted image

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
26.5.2010 21:27:56   
Eva**
Pija krasno, user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Eva hvala za link,prebrala, pokazala našemu, čist dol padu od navdušenja! Je že enkrat prej izjavil eno od Haitičkih, da so mu takšni full srčkani. Mogoče mu pa ustrežemouser posted image

Eva**

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
26.5.2010 21:33:14   
Eva**
Moja kavica, ti si prva stvar zjutraj ko se zbudim user posted image , resnično veliko mislim na vaju. Jaz ti ponujam naslednjo vojno opremo za napad
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Tok. Tok.
Kdo je?

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
26.5.2010 21:42:19   
Eva**
Tako si mislila ne

The "United Colors Of Benetton" Family

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Eva**

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
26.5.2010 21:42:56   
witch
Pa se bom tudi jaz oglasila... Berem vas že nekaj časa, s pisanjem pa kar odlašam. Vedno ko vas berem imam solne oči... Punce vsaka vam čast user posted image user posted image
Tudi mi imamo v bližnjem sorodstvu posvojena bratca in sestrico, ki ju je mamica dobila po kar nekaj letnem čakanju v Sloveniji.

DaisyE res ti želim vso srečo s tvojim fantkom user posted image user posted image user posted image ob tvojih zgodbah mi vedno tečejo solze user posted image user posted image user posted image user posted image
eva tudi tebi vso srečo s tvojima zakladkoma in držim pesti, da se vaša družinica res poveča za enega  mičkenega afičana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tia-na komaj čakam, da tvoja otročka prideta v Slovenijo in zaživite prelepo družinsko življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bela.kava, matejčika (ki pečeš prečudovite torte user posted image ) in vse tiste, ki še čakate na posvojitev pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in močno držim pesti, da se bodo te birokratske zadeve čim prej uredile in boste dobile svoje tako zelo zaželjene user posted image

CARICE STE! user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
26.5.2010 21:45:59   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Sem že mal pogooglala user posted image . Evo pa povezavo na Lady moram za našega dati med priljubljene user posted image . Bo prebral pravi! A ti lahk pošljem  ZS imam eno vprašanje...

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 26.5.2010 21:46:44 >

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
26.5.2010 21:48:28   
Pija76

Tok. Tok.
Kdo je?

Jaz nimam nič, pokanja ne maram, ampak tle te pa vseeno podpiram!

Neposredna povezava do sporočila: 1812
26.5.2010 21:50:56   
Eva**
Oh seveda pošlji, nič bat

Sem že mal pogooglala user posted image . Evo pa povezavo na Lady moram za našega dati med priljubljene user posted image . Bo prebral pravi! A ti lahk pošljem  ZS imam eno vprašanje...

Eva**

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
26.5.2010 21:54:59   
Eva**
user posted image , hvala, pa ne toliko v presežnikih mi špeh raste pa se bom še zredila.

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Pa se bom tudi jaz oglasila... Berem vas že nekaj časa, s pisanjem pa kar odlašam. Vedno ko vas berem imam solne oči... Punce vsaka vam čast user posted image user posted image
Tudi mi imamo v bližnjem sorodstvu posvojena bratca in sestrico, ki ju je mamica dobila po kar nekaj letnem čakanju v Sloveniji.

DaisyE res ti želim vso srečo s tvojim fantkom user posted image user posted image user posted image ob tvojih zgodbah mi vedno tečejo solze user posted image user posted image user posted image user posted image
eva tudi tebi vso srečo s tvojima zakladkoma in držim pesti, da se vaša družinica res poveča za enega  mičkenega afičana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tia-na komaj čakam, da tvoja otročka prideta v Slovenijo in zaživite prelepo družinsko življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bela.kava, matejčika (ki pečeš prečudovite torte user posted image ) in vse tiste, ki še čakate na posvojitev pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in močno držim pesti, da se bodo te birokratske zadeve čim prej uredile in boste dobile svoje tako zelo zaželjene user posted image

CARICE STE! user posted image

Eva**

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
26.5.2010 22:30:54   
Eva**
No čveke GUD NAJT user posted image

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
26.5.2010 22:33:19   
bela.kava

sladke sanjeuser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
26.5.2010 22:38:54   
Pija76

sladke sanjeuser posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.5.2010 7:04:52   
Anonimen
bela kava, čestitke za prvo bombo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem sicer kaj točno se je zgodilo, ampak če so papirji spet na ministrstvu, pomeni to najbrž samo nekaj dobrega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.5.2010 7:11:34   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam nič streliva,imam pa pestke,ki jih stiskam močno,močnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.5.2010 7:24:57   
Iza12345
Draga BK, dodajam eno celo linijo topov. Bojo že videli.... Mislim.... V Glavnem, gremo naprej, a ne!!!!!!!
SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.5.2010 7:25:03   
uškinamama
Jutro, dekleta.

Bela. kava user posted image  , za prvo bombo, ni kaj včasih je potrebno tudi takole, bolj na grobo. Sicer ne poznam ozadja kaj se je dogajalo, vem pa da so to le ovire na poti do user posted image . To je recimo kot, da bi imela med nosečnostjo npr. cirklažo...en kup straha in živcev..ampak na koncu bo vse okej. Verjemi mi.

Dejzi, ah dejz . No , a ni življenje lepo? Poljubčkaj prosim malega dejziča , še v mojem imenu user posted image

Matejčika -bravo za torteuser posted image  in za hiter postopek.

Eva - jaz tvojega jing-janga ne vidim user posted image , pa me hoče pobrat od radovednosti user posted image .  Glede članka, ki si ga prilepila  - kaj mislite o komentarju, ki je spodaj po člankom - v smislu, da so deklico kupili. Zanima me kako gledate posvojene mamice na to? Upam, da to lahko vprašam.

Tia na - zdaj pa res še malo user posted image

Vsem mamicam (to be) en lep dan.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.5.2010 7:29:42   
tasa_m

Tok. Tok.
Kdo je?

user posted image user posted image bela kava pozabla si na granitne kocke, to je zdaj v Sloveniji prvo "razstrelivo"user posted image user posted image

Bom pa namesto petard in bomb močno držala pestke !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.5.2010 7:32:43   
sami0804

Tako si mislila ne

The "United Colors Of Benetton" Family

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.5.2010 7:38:37   
sami0804
Matejčika...tvoje torte so pa enostavno....user posted image user posted image user posted image ...njami.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.5.2010 7:43:31   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Matejčika...tvoje torte so pa enostavno....user posted image user posted image user posted image ...njami.

ja njami in lepe user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?