ronja
|
Pol mi pa pravi:'' ja pa kaj se jeziš name,... veš da te imam rad...'' In vino veritas:) Kaj se sekiraš zaradi delavcev? Misliš, da še niso videli pijanega naročnika? Po moje že večkrat;) Nima veze, kaj si o njem mislijo oni! Tudi mene bi razbesnelo, če bi vedela, da je tak vozil, jasno, ker ga nočem zgubit zaradi ene take traparije. Ampak da bi mi pa s tem sramoto delal - ne vem, no, saj vem, da ne pije vsak dan - če bi, bi me mogoče res bilo sram, če se pa bi enrkat tako napil, da mu je slabo, me pa zato še ni sram, da sem z njim... Mislim, da po vsem napisanem on tega tempa ne zdrži več, izstopit pa noče, ker je to njegova zadnja bilka, da pokaže vsem: tebi in staršem, da zmore nekaj naredit - več kot je njegov oče, ki ga mama komandira in to več kot ti zaslužiš. POvej mu, da ga imaš rada in da si razmišljala, da bi malo upočasnila tempo (oba), predno oba izgorita na tem in se čisto odtujita. Ok, pa bo kakšna najemnina več za plačat, ampak se bosta pa na koncu lahko držala za roke, ko bosta šla v to svojo novo bajto. Sicer se ti pa lahko zgodi, da ne glede na to, kako hitro bo zgrajena, bo prepozno... Če je človek do konca zgaran, začne nekje pokat, pa če si še tak optimist (takes one to know one ). Včasih je treba upočasnit, pa če nam je všeč ali pa ne (glej, kdo se oglaša ). Kar se izletov tiče, pa imate dovolj zanje, če se odpoveš cigaretam in kavicam . Pri nas ravno to vsoto, ki si jo ti navedla, porabimo za izlete (res pa noben ne kadi in ne hodiva na kavice). Seveda pa na izletih ne jemo zunaj - ampak nam je vseeno bolj všeč tako: da doma kaj pripravim/va, pa da gremo in vseeno lahko šparamo za večje kot pa da sploh ne bi šli ali pa ne bi nikoli mogli na večje... stvar prioritet.
|