ronja
|
hehe, patrino, pa sva našli temo, kjer se na isto haklava . Kdo bi si mislil, da se pri spolnosti strinjava . Mal heca mora bit;). Tudi, če med dvema skačejo seksualne iskrice, ne pride vedno do spolnega odnosa petkrat na teden. Utrujenost, zaposlenost, bolezen...vse to vpliva na to. Vendar to ne pomeni, da en drugega zmerjata z nimfomanom, saj se spolna privlačnost vseeno pokaže, začuti. podpišem. Lejli, se strinjam, zelo težko je ovrednotit, kolikokrat je "normalno", kot vse ostalo, kaj je normalno v seksu (enemu misijnoarc v temi, enemu pa bič pa ketne, večinoma pa vse vmes;). Koliko je normalno za naju? Zelooo različno v različnih obdobjih in seveda precej odvisno od okoliščin (beri: a maš popoldne in jutro fraj ali skoz male za vratom:D). Midva sva bk (before kids) spala skup 2-3x/dan, zdaj spiva mogoče tokrat na teden, se zgodi, da kak teden sploh ne (torej vsaj 7x manj kot prej:D), vmes sva mela 2x po pol leta, ko sploh nisva spala skup (nisva smela, visoko rizična nosečnost). Vseeno pa so iskrice skakale (prav neprijetno, če ne smeš:D). Vendar gre pri vama tudi za empatijo do partnerja, ne da njegove želje pohodiš in ga užališ, zato da bo dal mir. To pa ni fer in tako se problem iz spalnice priplazi še drugam, zato se potem počutiš ponižano. Kar se tiče zrihtanosti: enim to več pomeni kot drugim in smo različni, zato si tudi zberemo različne partnerje. Recimo lubiju to ne pomeni kaj dosti in on me 99% časa vidi v trenirki iz vsaj druge roke ali razvlečeni pižami , sam se tudi nikoli ni rihtal in meni zrihtani moški niti niso všeč. Pa zaenkrat nimava teh problemov - tako da ni nujno to razlog, kot je že patrino povedala. Vse tisto ostalo je lahko češnjica na torti, vseeno je pa treba najprej biskvit spečt. ircomp, nima ti kaj bit nerodno! Lej, v življenju pridejo take in drugačne težave, nisi nič ti tu kriva! Mislim pa, da bi vama res lahko pomagal kak terapevt, ker kot si že sama povedala - kompleksen problem in 100 zakajev, pa nič odgovorov. Verjetno še sam ne ve, zakaj mu ni. Pač mu ni - to je nekje globoko v njem, zakaj točno pa ti me seveda ne moremo povedat, ker je milijon možnosti in nimamo pojma, katera je prava: lahko je bil vzgojen tako, da je seks nekaj grdega in je ok, samo če delaš otroka (ala klasična stroga katoliška vzgoja), to se da potem s terapijo popravit, poznam tak par (isti problem kot vidva in sta ga rešila:), lahko je v resnici latenten homoseksualec ali pa je biseksualec,ki je trenutno bolj v homo fazi, lahko ima samo po naravi izrazito nizek libido, ker ima zelo nizek testosteron, itd... Vse to je naravno, normalno in ni nič narobe s tem, je pa fajn, da vesta, kaj je... petea, vizuelno se vidi . Se strinjam s tabo sicer - mi to nikoli ni bilo jasno pri sorodnikih... Lubi ni toliko na vizuelo mahnjen (obviously:D), hvalabogu:).