lillchy123
|
daan jaz sem sicer še vedno v šoku, ampak se trudim biti pozitivna in gledat na stvari z lepše strani. torej- včeraj sva imela morfo, in prvič me pred pregledom niso tlačile more. naša pupa pridno raste, ko pa mi je G zmerila maternični vrat, sem videla, kako je človeški obraz lahko toliko različnih barv. od bele, modre, zelene... skratka, namesto čez 3cm je moj MV dolg 1,2 cm. tako da bolniška do konca, počivanje in čez 4 tedne kontrola. potem bomo pa vidli kaji n kako. mej e pa potolažila, da je dobro, ker smo dovolj zgodaj odkrili težavo, dobila sem neke hormonske tablete za v nožnico in se včlanila v raziskovalno skupino, kjer me je računalnik dodelil v tisto skupino, ki dobi testni vložek, tako da mi ga je takoj tudi vstavila. je bila zelo vesela, sa jverjame, da zadeva res pomaga. Moja G je namreč nosilka tega projekta v Slo. In čeprav vsak pregled čakam kar nekaj ur, mi je pa zdaj, ko ne gre vse po planih, res dobro, da hodim k njej. ja, en pregled, pa imamo spet vse načrte postavljene na glavo škoda samo, da ni bil pregled en dan kasneje, ker imava sinka na počitnicah pri mami in sva želela preživeti en romantičen večer v dvoje z veliko je zdaj prepovedano do 32. tedna ampak, bo že. zdaj bova skupaj imela zajtrke na sončku, prebrala bom lahko knjig za desetletja nazaj in naprej ... samo da pridemo do 34.tedna. držite pesti, midva sva prepričana, da bomo zmagali, s tamalo sem pa tudi zmenjena, da mora bit pridna in počakat, da bo potem imela celo življenje čas uživat. lepo se mejte