|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.5.2010 12:58:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Brin tudi še ne je nič od tega.

Celo starejši, ki bo kmalu star 3,5 let, je do sedaj jedel bombone točno 5x (3x po en cukrast bombon in 2x po par gumijastih medvedkov). Nikoli jih ne dobi doma. Doma dobi občasno (ko pač prosi - pa to niti slučajno ni vsak dan) malo čokolade (največkrat temne) pa kak piškot. A ja pa seveda kakšne domače piškote, ki jih sam pomaga pečt pa štrudelj ali potico od tašče. V tem smislu.
Nikoli pa še ni jedel smokijev ali čipsov ipd.

Bravo!!!user posted image user posted image user posted image Si moja vzornica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ni težko, če se odločiš. Je pa res, da potem tudi sam ne smeš tega jest. To je še najtežje user posted image  Pri nas imava skrivno zalogo in občasno zvečer, ko otroka spita, pojeva kak čips. Pa moj ima Nutelo in jo včasih zvečer je.
Sicer je pa verjetno najtežje preprečit, da take stvari ne dobi pri babicah ali od kakih dobronamernih starejših sosed user posted image
Mi imamo srečo. Moja mama že meni ni dajala sladkarij. Za ostale smo imeli pa po svoje srečo, da je imel starejši kot dojenček prehranske alergije in sva vedno to uporabila kot argument. Na srečo so vse alergije izzvenele že do prvega leta, a sva vseeno za take stvari še vedno rekla, da jih ne sme. Pa saj jih res ne sme, ker sva se midva tako odločila user posted image  user posted image  user posted image

Točno tako.
Midva oz. jaz (ker moj ne je sladkarij) še ne skrivam pred njim, ker pač ne tečnari, ker je še premajhen, da bi prepoznal po embalaži kaj je noter. Kasneje bo drugače.

Ostali pa me zaenkrat še upoštevajo, da mu ne dajeva nič takega. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.5.2010 12:59:44   
KOKICA32

Ej, moj Valentin pa se mi že dva dneva zbuja ob 05.20h zjutraj in akcija!user posted image user posted image user posted image Pa gre zvečer normalno spati, kot ponavadi. 
user posted image  Ja, če se pa že dan dela user posted image  
Sem bila sama tak otrok, da sem poleti zeloooo zgodaj vstajala. Sedaj bi pa tako spaaalaaa user posted image

Uffff, pa dobro, pač zjutraj sesam in pod umivam, pa take reči, ki bi jih drugače zvečer morala.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.5.2010 13:04:49   
Nina00

Ostali pa me zaenkrat še upoštevajo, da mu ne dajeva nič takega. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Jaz recimo ne bi mogla dat moji mami ali tašči za čuvat otroka, če bi se mi zdelo, da mu dajeta stvari za katere sva se midva odločila, da niso dobre zanj.

Je pa tašča zelo ponosna, da tako delamo in ji je sedaj prav všeč, da se lahko pohvali. user posted image  Primer, ki sem ga dodala k prejšnjem postu je bil prav na praznovanju družinskega rojstnega dne in je kar pokala od ponosa user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.5.2010 13:06:48 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.5.2010 13:05:59   
Nina00

Ej, moj Valentin pa se mi že dva dneva zbuja ob 05.20h zjutraj in akcija!user posted image user posted image user posted image Pa gre zvečer normalno spati, kot ponavadi. 
user posted image  Ja, če se pa že dan dela user posted image  
Sem bila sama tak otrok, da sem poleti zeloooo zgodaj vstajala. Sedaj bi pa tako spaaalaaa user posted image

Uffff, pa dobro, pač zjutraj sesam in pod umivam, pa take reči, ki bi jih drugače zvečer morala.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Saj je tako najboljše, da se vdaš v usodo in kaj dobrega iz tega potegneš user posted image
Mi je všeč kako razmišljaš!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.5.2010 13:11:54   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika tud še ne gnjavi, ima pa prav tako zelo rada kruh. Tija pa... poglavje zase. Pridemo v trgovino in se je treba najprej zmenit, kaj si bo zbrala, al sok al kinder jajčko. user posted image  user posted image
Drgač pa Nika dobro ve, kako zgleda kinder čokolada. Ma za jajčko tud ve, no. Sam je faca, ker ji je dost 1-2 koščka pol pa mir.Pa ji hočem dat še mal in sploh ne trza. user posted image

user posted image user posted image user posted image

A ni to super? Še preveč tega bodo pojedli v življenju, ne? Še posebej, če bo moj po mami.user posted image

Super je ja, sam tega NIMA po meni. haha, moj bolj malo sladkarij poje. Mogoče bo vsaj Nika po njemu, če že Tija ni. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.5.2010 13:12:01   
Najaa

Kaj sedaj v sezoni klopov se še da cepit? Sem mislila, da se lahko cepiš le izven sezone. Vsaj včasih je bilo tako.

Ne, baje se lahko kadarkoli cepiš.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.5.2010 13:12:05   
Najaa

Mi smo dali Tijo cepit in ravno v zač. junija bo dobila 2. dozo. Pol pa ponavljaš vsakih 5 let.

Mislim, da so treije odmerki. Prvi in drugi v razmiku cca 1 meseca, nato pa še tretji čez cca pol leta. Nato pa na 5 let.

Jaaaaaa! Se opravičujem, 2 dozi sta v razmiku enega meseca. Ma sem čisto pozabla na to. Zdej bo dobla Tija 3. dozo!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.5.2010 13:15:07   
Najaa
Ja, tole s sladkarijami... Jaz Tiji tudi nisem dajala dolgo nič takega razen temno čokolado pa kako kinder tablico... o čipsu in smokijih se ji sanjalo ni pa še zdej zelo malo tega poje, kakih lizik pa sploh ne kupim, ker to je pa res sama svinjarija. Najraje ji dam kinder jajčko, ko je itak bolj vesela igračke in pol čokolade jaz pojem, ko se ona ukvarja s tem, kaj je v jajčku. user posted image
No, pri nas se je začelo, ko sem šla jaz drugič rodit, sej veste... takrat je bila Tija veliko pri tašči in se je pač spoznala še z drugimi oblikami čokolade... user posted image Kaj čmo. Zdej me doma včasih že izsiljuje s čem sam jaz pač ne kupujem tega in ni. Imam pa srečo, da sadje pa zelo rada je, še posebej jabolka in hruške.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.5.2010 13:18:50   
Nina00

Ja, tole s sladkarijami... Jaz Tiji tudi nisem dajala dolgo nič takega razen temno čokolado pa kako kinder tablico... o čipsu in smokijih se ji sanjalo ni pa še zdej zelo malo tega poje, kakih lizik pa sploh ne kupim, ker to je pa res sama svinjarija. Najraje ji dam kinder jajčko, ko je itak bolj vesela igračke in pol čokolade jaz pojem, ko se ona ukvarja s tem, kaj je v jajčku. user posted image
No, pri nas se je začelo, ko sem šla jaz drugič rodit, sej veste... takrat je bila Tija veliko pri tašči in se je pač spoznala še z drugimi oblikami čokolade... user posted image Kaj čmo. Zdej me doma včasih že izsiljuje s čem sam jaz pač ne kupujem tega in ni. Imam pa srečo, da sadje pa zelo rada je, še posebej jabolka in hruške.

user posted image  To kar sem odebelila se mi zdi najboljše. Ker, če doma tega ni, potem ne moreš popustit in dat, ker ni user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.5.2010 13:52:10   
KOKICA32

Kaj sedaj v sezoni klopov se še da cepit? Sem mislila, da se lahko cepiš le izven sezone. Vsaj včasih je bilo tako.

Ne, baje se lahko kadarkoli cepiš.

ja, res je, sem danes klicala...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.5.2010 13:53:13   
KOKICA32

user posted image  To kar sem odebelila se mi zdi najboljše. Ker, če doma tega ni, potem ne moreš popustit in dat, ker ni user posted image

se podpišem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.5.2010 14:11:30   
KOKICA32
Pri nas bodo pa drug teden pošiljali odgovore o sprejemu v vrtec. Pa pošljejo z navadno pošiljko. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.5.2010 14:22:28   
PERSIDA
DOBER DAN DRAGE DAME.
Maladva prestala prvo dozo pikeca.Pogumna fanta mam ni kaj.Čez 14 dni vajo ponovimo pol,pa spet čez eno leto kasneje na 5 let.Do sedaj ni nič rarobe z njima.Rekla je edino ,da drugih reakcij naj ne bi bilo razen,da bi ju malo bolela rokica.
Cena pa 33e in nekaj centov tak,da v 14 dneh se bomo spet spajtlali dnara sploh ne vem od kod še ga jemljemouser posted image .Ampak mogla sem se za to odločit,ker res ni za reskirat.Zdaj ko nam gre tako dobro ,pa naj še zarad klopa staknemo kako,ne,ne jaz se ne grem več.Upam samo ,da sta sedaj res varna pred njimiuser posted image .

Pol smo se pri babici nazjtrkovali in mlada princa sem popeljala malo po mbju.Itak,da smo še vedno atrakcija na steziuser posted image .Tak,da sedaj jaz vem zakaj moja rit raste brez hraneuser posted image .Če mi bo uspelo dobit sliko z mobilca pol vam prilimam kako spita v vozeku ,ker pri babici ne moreta ,ker nima niti ene same postelje,boga onadvauser posted image .No vsaj tak rata ko poslušata avte vozit.Jaz ne vem al sma z mojim otroke med vožnjo delala al kajuser posted image .
Pol smo še malo v senčki sedeli na dvorišču.Pol je postalo brezveze in smo šli babici uničevat pohištvouser posted image .No ni take sile bolj natikat po predalih in dedijevem računalnikuuser posted image .Jaz sem se skrila v bratovo sobo in vam malo pišem maladva ,pa babico jezitauser posted image .Se čist zbogajo ko mene ni drugač,pa samo po meni plazitauser posted image .

Dobre ste ,da se še vedno držite glede dobrot mi ,pa zažigamo z bobi palčkami.Ja itak je treba mamo linčatuser posted image .
Ampak dokler prisegata na vso zelenjavo in sadje jima bom pustila slane palčke.Je ,pa res ,da nista med šibkimiuser posted image .NO sem srečnica z veliko začetnico ,ker jesta vse od a do ž.Naj tako ostane.

Zadnjič sva ju tehtala in merla.IN :
oba enako do pikice natančno   11200g in 80 cm dolgauser posted image  
Me je zanimalo koliko več tehta Anže ,ker je na rokah občutno težji.Ampak me je vaga presenetlauser posted image .

Drugač,pa jaz sem začela že čutit tole povišanje temperature.Se špeh že topiuser posted image .

Včeraj smo prvič letos bili bosi zunaj .Sem mislila ,da bota mela vse porajsane prste od alsfalta ampak frajera izpeljeta to brez pikice.Jaz,pa si belim glavo z dvojnimi šuhami in ne vem kaj vse onadva ,pa to kar tak brez problemov.user posted image

Ok zaj sem spet roman nakloftala ,če se še kaj spomnim še načrgolimuser posted image .
Pa paste ,da se ne spečete danes zunajuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
25.5.2010 14:42:05   
Nina00
Persida, super, da sta lepo prestala cepljenje. Ampak proti klopom se pa še vseeno zavarujte, ker prenašajo še druge bolezni (borelioza,...).
Imate pa danes lep dan!
Kaj kar bosa že okoli tekata user posted image  Pa ju nič ne bode?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
25.5.2010 14:43:49   
KOKICA32
Persida, super za pikeca!!! In upam, da ne bo kake reakcije!user posted image user posted image

In kje si ju cepila? Na Zavodu za zdravs. varstvo al kje? To je cena za oba al samo za enega?user posted image

Uživajte zunaj, jaz sem še med štirimi stenami!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
25.5.2010 14:46:15   
leo**tia
persida-naš tavečji je samo cepljen,in sem srečna da sem ga ker je blizu nas mura in tako da jih imamo.....čeprav hb nisem še nobenemu našla klopa pa sta veliko v travi.samo jo redno kosim,mogoče jih zato niuser posted image ...za tamalo sem razmišljala tudi,ampak ne vem,tavečjega sem dala cepit pri 4pa pol.....kako uspavate vaše male?naša še ni spala zdaj,,,,,,pakiram jo že 2ure pa nič.ravno zdaj je v posteljki in se dere __MAMA,,,MAMA????ODI,ODIuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
25.5.2010 15:05:12   
PERSIDA
Kokica - na zavodu na prvomajski v mbju.Soba 22user posted image .
Cena je za enega za en pik .Naslednjič je spet 2* 33euser posted image

leo**tia - mi uspavamo tako ,da jih po mbju vozimouser posted image .Drugač,pa doma oba v svojo posteljo in amen.Najprej jima ni všeč ampak druga kot sprijaznit jima ne preostaneuser posted image .Vstrajam pri tem,da enkrat na dan morata počivat ,pa ,če jima je všeč al ,pa ne.

Je,pa res ,da naši mulci imajo toliko energije imajo oči zaprte ,pa še kar rit vrtijouser posted image .Na našo žalostuser posted image .Mojadva morata it nekje do 12  ,če hočeta kaj jest za kosilo drugač bi same palčke jedlauser posted image .

Da ne bo pomote razumem,da to ni cepivo ,da bi preprečlo vse bolezni ki ,jih prenašajo klopi. Ampak je proti eni bistveni  kjer se lahko poškoduje živčevje.Po domače v glavi ne funkcionira vse tako kot mora.Nikjer ne piše,da bota ravno onadva dobila kakega okuženega klopa ampak vedno obstaja kaj ,pa če.
Pa po meter veliki travi se tudi ne valjamo ampak na cm velikiuser posted image , da me nebo kdo na socialo prijavo ,da otroke v travo mečemuser posted image .

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
25.5.2010 15:07:00   
PERSIDA

Persida, super, da sta lepo prestala cepljenje. Ampak proti klopom se pa še vseeno zavarujte, ker prenašajo še druge bolezni (borelioza,...).
Imate pa danes lep dan!
Kaj kar bosa že okoli tekata user posted image  Pa ju nič ne bode?

Po alsfaltu in tlakovcih ne pika ,ker je mami s kerherom odplaknila vse kamenčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Do trave ,pa še nista prišla - poročam ko bostauser posted image .

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
25.5.2010 15:09:31   
PERSIDA
Vpis v vrtec bom dala ampak sem prepozna ,ker je vpis že mimo ampak zgubit nimam kaj.Če ne bo spomladi bo,pa jeseni.Enkrat te že bo drugač pa Benedikt v luft spustimuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
25.5.2010 15:10:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Cena je za enega za en pik .Naslednjič je spet 2* 33e

leo**tia - mi uspavamo tako ,da jih po mbju vozimouser posted image .Drugač,pa doma oba v svojo posteljo in amen.Najprej jima ni všeč ampak druga kot sprijaznit jima ne preostaneuser posted image .Vstrajam pri tem,da enkrat na dan morata počivat ,pa ,če jima je všeč al ,pa ne.

Je,pa res ,da naši mulci imajo toliko energije imajo oči zaprte ,pa še kar rit vrtijouser posted image .Na našo žalostuser posted image .Mojadva morata it nekje do 12  ,če hočeta kaj jest za kosilo drugač bi same palčke jedlauser posted image .

Da ne bo pomote razumem,da to ni cepivo ,da bi preprečlo vse bolezni ki ,jih prenašajo klopi. Ampak je proti eni bistveni  kjer se lahko poškoduje živčevje.Po domače v glavi ne funkcionira vse tako kot mora.Nikjer ne piše,da bota ravno onadva dobila kakega okuženega klopa ampak vedno obstaja kaj ,pa če.
Pa po meter veliki travi se tudi ne valjamo ampak na cm velikiuser posted image , da me nebo kdo na socialo prijavo ,da otroke v travo mečemuser posted image .

Hvala. Shit to pa je drago. Uffff..Delajo samo do 16h, tak, da ne vem, kako naj to izpeljem.user posted image

Ja, ja, kaj se zdaj ven vadiš, saj vem, da morata sama z rokicami travo trgati, ker njuna mama tak nič ne naredi cel dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image (hec je bil to, da se razumememo)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
25.5.2010 15:11:26   
KOKICA32

Vpis v vrtec bom dala ampak sem prepozna ,ker je vpis že mimo ampak zgubit nimam kaj.Če ne bo spomladi bo,pa jeseni.Enkrat te že bo drugač pa Benedikt v luft spustimuser posted image .

Kar oštro ja!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
25.5.2010 15:12:37   
KOKICA32
Leotia- moj spi še vedno vsaj enkrat na dan, zelo velikokrat pa tudi 2x na dan (beri: 5/teden). Kako ga tašča uspava ne vem in niti nočem vedetiuser posted image , jaz se za 5 minutk k njemu vležem in že spi...potem pa ga samo prestavim v njegovo posteljico.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.5.2010 15:13:35 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
25.5.2010 15:15:58   
PERSIDA
(hec je bil to, da se razumememo)

Cena je za enega za en pik .Naslednjič je spet 2* 33e

Hvala. Shit to pa je drago. Uffff..Delajo samo do 16h, tak, da ne vem, kako naj to izpeljem.user posted image

Ja, ja, kaj se zdaj ven vadiš, saj vem, da morata sama z rokicami travo trgati, ker njuna mama tak nič ne naredi cel dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

Od mladih nog jih je treba navadit delat.Vsaj križ ju sedaj ne boli ko sta na štirihuser posted image .
Ne mati ,pa celi dan na riti sedi in kapučino srkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
25.5.2010 15:17:33   
KOKICA32

Od mladih nog jih je treba navadit delat.Vsaj križ ju sedaj ne boli ko sta na štirihuser posted image .
Ne mati ,pa celi dan na riti sedi in kapučino srkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj sem vedela, da se ne motim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
25.5.2010 15:42:12   
leo**tia

Dan...

tasa srečno na blagajni! user posted image

leo*tia pa ne ji smarties bonbonov dajat, to je pa res sama svinjarija. Še v vrtcu jim teh bonbonov nismo hotle dajat, ker je sama kemija v njih. To mislim dobronamerno, ne da te kej hecam, res. user posted image

Evo, sama doma. user posted image user posted image Zdej pa grem balkon pucat.

se podpišem...Moj še nič ne je sladkarij....niti slanih priboljškov....Je edino Albert kekse in pirine kekse in Mullerja...Pa se mi to zdi super, ker ko gremo v trgovini mimo teh polic, sploh ne gnjavi, da bi kaj imel, ker tega enostavno ne pozna...gnjavi pa pri kruhu...user posted image Bom še malo vztrajala pri tem načelu.
Brin tudi še ne je nič od tega.

Celo starejši, ki bo kmalu star 3,5 let, je do sedaj jedel bombone točno 5x (3x po en cukrast bombon in 2x po par gumijastih medvedkov). Nikoli jih ne dobi doma. Doma dobi občasno (ko pač prosi - pa to niti slučajno ni vsak dan) malo čokolade (največkrat temne) pa kak piškot. A ja pa seveda kakšne domače piškote, ki jih sam pomaga pečt pa štrudelj ali potico od tašče. V tem smislu.
Nikoli pa še ni jedel smokijev ali čipsov ipd.

NAŠ STAREJŠI VEDNO JE KAK ČIPS,AL SMOKI,PA TUD ČOKOLADE..IN JE TEŠKO SKRIT PRED TAMALO PA SI OD BRATECA IZBORI..IN TOČNO ŽE PREPOZNA EMBALAŽO ČOKOLADE,SMOKIJA,TOČNO VE kaj je noter,,včeraj s je leo odprl te smarties in je tako jokala in se jezila dokler ji ni dal.potem pa konec,ona bi šeee....pol sem jih jaz zmazala in je bil miruser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?