PERSIDA
|
DOBER DAN DRAGE DAME. Maladva prestala prvo dozo pikeca.Pogumna fanta mam ni kaj.Čez 14 dni vajo ponovimo pol,pa spet čez eno leto kasneje na 5 let.Do sedaj ni nič rarobe z njima.Rekla je edino ,da drugih reakcij naj ne bi bilo razen,da bi ju malo bolela rokica. Cena pa 33e in nekaj centov tak,da v 14 dneh se bomo spet spajtlali dnara sploh ne vem od kod še ga jemljemo .Ampak mogla sem se za to odločit,ker res ni za reskirat.Zdaj ko nam gre tako dobro ,pa naj še zarad klopa staknemo kako,ne,ne jaz se ne grem več.Upam samo ,da sta sedaj res varna pred njimi . Pol smo se pri babici nazjtrkovali in mlada princa sem popeljala malo po mbju.Itak,da smo še vedno atrakcija na stezi .Tak,da sedaj jaz vem zakaj moja rit raste brez hrane .Če mi bo uspelo dobit sliko z mobilca pol vam prilimam kako spita v vozeku ,ker pri babici ne moreta ,ker nima niti ene same postelje,boga onadva .No vsaj tak rata ko poslušata avte vozit.Jaz ne vem al sma z mojim otroke med vožnjo delala al kaj . Pol smo še malo v senčki sedeli na dvorišču.Pol je postalo brezveze in smo šli babici uničevat pohištvo .No ni take sile bolj natikat po predalih in dedijevem računalniku .Jaz sem se skrila v bratovo sobo in vam malo pišem maladva ,pa babico jezita .Se čist zbogajo ko mene ni drugač,pa samo po meni plazita . Dobre ste ,da se še vedno držite glede dobrot mi ,pa zažigamo z bobi palčkami.Ja itak je treba mamo linčat . Ampak dokler prisegata na vso zelenjavo in sadje jima bom pustila slane palčke.Je ,pa res ,da nista med šibkimi .NO sem srečnica z veliko začetnico ,ker jesta vse od a do ž.Naj tako ostane. Zadnjič sva ju tehtala in merla.IN : oba enako do pikice natančno 11200g in 80 cm dolga Me je zanimalo koliko več tehta Anže ,ker je na rokah občutno težji.Ampak me je vaga presenetla . Drugač,pa jaz sem začela že čutit tole povišanje temperature.Se špeh že topi . Včeraj smo prvič letos bili bosi zunaj .Sem mislila ,da bota mela vse porajsane prste od alsfalta ampak frajera izpeljeta to brez pikice.Jaz,pa si belim glavo z dvojnimi šuhami in ne vem kaj vse onadva ,pa to kar tak brez problemov. Ok zaj sem spet roman nakloftala ,če se še kaj spomnim še načrgolim . Pa paste ,da se ne spečete danes zunaj .
|