|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.5.2010 21:15:17   
PERSIDA
Dober večer banda.
Mi ,pa smo imeli danes ateja doma in celo se je uspel igrat z otrokomauser posted image user posted image user posted image .Kakšen dosežek je to za nas,vauuuuuuuuuu user posted image .
Drugač,pa nič novega vse postarem mulca komando pelata itakuser posted image .
Jutri ju ,pa grem cepit proti klopni bolezni.Dolgo se že odločam samo ko sem včeri Anžetu našla na nogici klopa sem danes že klicala.Ja ni druge kar naprej smo v naravi in to po štirih ,pa še gozda je veliko tak,da upam ,da delam prav in ne bota imela nekih reakcij.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.5.2010 21:16:31   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čuj, poliko oz.pariško pa si naj Lija kar sama pribori user posted image jaz bom se pol cuj slinla, ko bo jo Lija že na krožniku mela   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Persida Liji nebo NE rekla. user posted image

AMENuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.5.2010 21:21:20   
PERSIDA
Nina00 - čestitke za vrtec

tasa- prava piflarka si ratala ,ni ti videtuser posted image

kokica- lepo za piknik varianto
Mi mamo placa ko dreka,miza in stoli so v rasulu ampak še gre nekak prenest vso težo .Kaj za na žar vrč se še tudi najde samo kam vrčt ,pa je problemuser posted image .Želje so za kamin kdaj ,pa to bo ,pa še je vprašanje.Sedaj mamo v prvem planu rešit vročino v dnevni sobi.

Najaa - čestitke za Niko ,da je tak fejst pupa user posted image user posted image user posted image

trezika - user posted image ,da se vse porihta kot mora 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.5.2010 23:25:49   
leo**tia
čer pupe...mi smo malo bolani.nek prehlad se vsem vleče že od sobote prejšnje o smo bili na birmi in nas je napihalo ,mrzlo je bilo za ****...smo že boljše le da še tiji neki rumeni smrklji pritečejo,večinoma pa so beli in gostiuser posted image ...energije pa itak ma za izvoz.cel dan zunaj leta in komaj zdaj je zaspalauser posted image ...papa 8krat na dan,vse kar ji pride pod zob,pa je še vodno kost in kožauser posted image ,najraje ima sladkarije kot so smarties bonboni,in čok bananice..zna pa tud nagajat in to karuser posted image user posted image ..danes sem kosila in se je tako lepo vpesku igrala,ko pa sem zakurblala kosilnico ona iz peska na drugi kones hiše.in to 15krat, vsakič ko sem hotela kosit,,,,,,,,tak da sem kosila od 1-6ure,user posted image user posted image user posted image nagajivka....sama tudi papa,vse tudi juhco ker ko ji jaz hočem davat se razjezi kouser posted image ..govoriti je začela-daj,tako,dedi,babi,glej in tako naprej,prav zanimiva je ko govori po svoje,,,leota pa kliče neki eoluser posted image ......grem ker me vse boli ker ko kosim drugo polovico trave(zraven sosede)moram tijo noit na hrbtu v tisti nosilki,ker je sicer takoj na glavni cesti,ali pa pri sosediuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
24.5.2010 23:30:41   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ste pa naklofale... user posted image

S Tijo sma se zdej mal potepale, prišle domov in zdej grema počas po Niko. Aja, Tija je danes doma, ker gre jutri v Ce na počitnice in je mela danes bonus fraj dan. user posted image
Moram povedat, kaj je včeri naša mala frača naredila. Gre v kuhinjo in ko pridem za njo, ona sedi na svojem stolčku. user posted image Modelka je splezala na kuhinjski stol, pa na svojo mizico in skozi lukno se usedla na stolček. Ker miza je ostala gor pritrjena. Ma... sem rekla ok, zdej si pa že skor Tomaž Česen! user posted image user posted image user posted image

naša meni to dela že 2mesecauser posted image vedno jo najdem v trip-trapu,najhuje ko stoji v njem,odide gor na rač mizo in sedet na tipkovnicouser posted image user posted image .............al pa pleše po mizi kjer jemo,jaz pa slučajno cote vesim,dobro da e še cela,ko imam delo ona takoj nekaj gre naštimavat,in nikoli še ni padla ko je sama bila v kuhinji,ko p sem jaz not pa pade dol s stolcauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.5.2010 7:47:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer banda.
Mi ,pa smo imeli danes ateja doma in celo se je uspel igrat z otrokomauser posted image user posted image user posted image .Kakšen dosežek je to za nas,vauuuuuuuuuu user posted image .
Jutri ju ,pa grem cepit proti klopni bolezni.Dolgo se že odločam samo ko sem včeri Anžetu našla na nogici klopa sem danes že klicala.Ja ni druge kar naprej smo v naravi in to po štirih ,pa še gozda je veliko tak,da upam ,da delam prav in ne bota imela nekih reakcij.

To jaz že tudi kar nekaj časa razmišljam. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.5.2010 8:14:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer banda.

To jaz že tudi kar nekaj časa razmišljam. user posted image

midve se bove šle verjetno v petek, ko bo ata € dal user posted image user posted image
Jaz sem tudi že klicala, pa so rekli da naj kar pridema, da ni treba se naročevat..tak da...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.5.2010 8:15:22   
tasa_m
user posted image
dobro jutro dame. Evo kavica, čaj ali pa kakao za vas da bo dan lepši.user posted image

Jaz sem spala do 7h, se nahitro hnazjrtkovala pol pa sem šla še PLUje skozi, zdaj pa se počasi pripravljam da grem na kolo pa via služba. Danes sem na blagajni (baje)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.5.2010 8:21:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Tasa hvala za kakao! user posted image Pa hitre prste v službi ti želim!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.5.2010 8:27:21   
tasa_m

Dobro jutro!user posted image

Tasa hvala za kakao! user posted image Pa hitre prste v službi ti želim!user posted image

hvala kokica, smo se mi zdi da bom do službe še ene 3-krat na wc šla user posted image user posted image user posted image

grem danes s kolesom v službo, ker nimama avta. Verjetno bo me rit tak bolela,da bom komaj do dol pregonla user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.5.2010 9:00:28   
Najaa

Dober večer banda.

Če ste veliko v gozdu, ti priporočam. Sicer pa je to stvar vsakega posameznika.
Mi smo dali Tijo cepit in ravno v zač. junija bo dobila 2. dozo. Pol pa ponavljaš vsakih 5 let.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.5.2010 9:02:10   
Najaa
Dan...

tasa srečno na blagajni! user posted image

leo*tia pa ne ji smarties bonbonov dajat, to je pa res sama svinjarija. Še v vrtcu jim teh bonbonov nismo hotle dajat, ker je sama kemija v njih. To mislim dobronamerno, ne da te kej hecam, res. user posted image

Evo, sama doma. user posted image user posted image Zdej pa grem balkon pucat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.5.2010 10:38:05   
KOKICA32

Dan...

leo*tia pa ne ji smarties bonbonov dajat, to je pa res sama svinjarija. Še v vrtcu jim teh bonbonov nismo hotle dajat, ker je sama kemija v njih. To mislim dobronamerno, ne da te kej hecam, res. user posted image

se podpišem...Moj še nič ne je sladkarij....niti slanih priboljškov....Je edino Albert kekse in pirine kekse in Mullerja...Pa se mi to zdi super, ker ko gremo v trgovini mimo teh polic, sploh ne gnjavi, da bi kaj imel, ker tega enostavno ne pozna...gnjavi pa pri kruhu...user posted image Bom še malo vztrajala pri tem načelu.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.5.2010 10:42:36 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.5.2010 11:12:27   
Najaa
Nika tud še ne gnjavi, ima pa prav tako zelo rada kruh. Tija pa... poglavje zase. Pridemo v trgovino in se je treba najprej zmenit, kaj si bo zbrala, al sok al kinder jajčko. user posted image  user posted image
Drgač pa Nika dobro ve, kako zgleda kinder čokolada. Ma za jajčko tud ve, no. Sam je faca, ker ji je dost 1-2 koščka pol pa mir.Pa ji hočem dat še mal in sploh ne trza. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.5.2010 11:38:26   
KOKICA32

Nika tud še ne gnjavi, ima pa prav tako zelo rada kruh. Tija pa... poglavje zase. Pridemo v trgovino in se je treba najprej zmenit, kaj si bo zbrala, al sok al kinder jajčko. user posted image  user posted image
Drgač pa Nika dobro ve, kako zgleda kinder čokolada. Ma za jajčko tud ve, no. Sam je faca, ker ji je dost 1-2 koščka pol pa mir.Pa ji hočem dat še mal in sploh ne trza. user posted image

user posted image user posted image user posted image

A ni to super? Še preveč tega bodo pojedli v življenju, ne? Še posebej, če bo moj po mami.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.5.2010 12:28:47   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Me moj podi dol. Mora še za službo delat.
Lahko noč!
Nočko Nina, naj bo mirna noč! user posted image

Hvala za lepe želje! user posted image
Na žalost je bila običajna noč z bujenjem vsako uro, le 1x je potegnil 2 uri skupaj user posted image  Bo treba razmislit in nekaj naredit, ker takole ne bo več šlo dolgo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.5.2010 12:32:47   
Nina00

Dober večer banda.
user posted image user posted image user posted image  Ata user posted image

Za ceplenje pa sem tudi jaz razmišljala. Starejšega smo letos cepli - smo izkoristli, ko sem ga imela še doma med porodniško in je bil zdrav, ker eno leto prej nam ni uspelo. Po cepljenju pa ni imel nobene reakcije. Brin je bil pozimi še premajhen. Mislim, da ga bomo cepli drugo leto.
Kaj sedaj v sezoni klopov se še da cepit? Sem mislila, da se lahko cepiš le izven sezone. Vsaj včasih je bilo tako.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.5.2010 12:37:43   
Nina00

Jaz sem spala do 7h, se nahitro hnazjrtkovala pol pa sem šla še PLUje skozi, zdaj pa se počasi pripravljam da grem na kolo pa via služba. Danes sem na blagajni (baje)
  Hvala za jutranjo poživitev! Jaz ravno kavo pijem user posted image

Danes prvič blagajna? Ti bo itak super šlo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.5.2010 12:44:22   
Nina00

Dan...

se podpišem...Moj še nič ne je sladkarij....niti slanih priboljškov....Je edino Albert kekse in pirine kekse in Mullerja...Pa se mi to zdi super, ker ko gremo v trgovini mimo teh polic, sploh ne gnjavi, da bi kaj imel, ker tega enostavno ne pozna...gnjavi pa pri kruhu...user posted image Bom še malo vztrajala pri tem načelu.
Brin tudi še ne je nič od tega.

Celo starejši, ki bo kmalu star 3,5 let, je do sedaj jedel bombone točno 5x (3x po en cukrast bombon in 2x po par gumijastih medvedkov). Nikoli jih ne dobi doma. Doma dobi občasno (ko pač prosi - pa to niti slučajno ni vsak dan) malo čokolade (največkrat temne) pa kak piškot. A ja pa seveda kakšne domače piškote, ki jih sam pomaga pečt pa štrudelj ali potico od tašče. V tem smislu.
Nikoli pa še ni jedel smokijev ali čipsov ipd.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.5.2010 12:45:24   
Nina00

user posted image user posted image user posted image

A ni to super? Še preveč tega bodo pojedli v življenju, ne? Še posebej, če bo moj po mami.user posted image

Faca Nika user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.5.2010 12:46:49   
KOKICA32

Dan...

Celo starejši, ki bo kmalu star 3,5 let, je do sedaj jedel bombone točno 5x (3x po en cukrast bombon in 2x po par gumijastih medvedkov). Nikoli jih ne dobi doma. Doma dobi občasno (ko pač prosi - pa to niti slučajno ni vsak dan) malo čokolade (največkrat temne) pa kak piškot. A ja pa seveda kakšne domače piškote, ki jih sam pomaga pečt pa štrudelj ali potico od tašče. V tem smislu.

Bravo!!!user posted image user posted image user posted image Si moja vzornica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.5.2010 12:47:49   
KOKICA32
Ej, moj Valentin pa se mi že dva dneva zbuja ob 05.20h zjutraj in akcija!user posted image user posted image user posted image Pa gre zvečer normalno spati, kot ponavadi. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.5.2010 12:48:02   
Nina00

Mi smo dali Tijo cepit in ravno v zač. junija bo dobila 2. dozo. Pol pa ponavljaš vsakih 5 let.

Mislim, da so treije odmerki. Prvi in drugi v razmiku cca 1 meseca, nato pa še tretji čez cca pol leta. Nato pa na 5 let.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
25.5.2010 12:54:46   
Nina00

Bravo!!!user posted image user posted image user posted image Si moja vzornica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ni težko, če se odločiš. Je pa res, da potem tudi sam ne smeš tega jest. To je še najtežje user posted image  Pri nas imava skrivno zalogo in občasno zvečer, ko otroka spita, pojeva kak čips. Pa moj ima Nutelo in jo včasih zvečer je.
Sicer je pa verjetno najtežje preprečit, da take stvari ne dobi pri babicah ali od kakih dobronamernih starejših sosed user posted image
Mi imamo srečo. Moja mama že meni ni dajala sladkarij. Za ostale smo imeli pa po svoje srečo, da je imel starejši kot dojenček prehranske alergije in sva vedno to uporabila kot argument. Na srečo so vse alergije izzvenele že do prvega leta, a sva vseeno za take stvari še vedno rekla, da jih ne sme. Pa saj jih res ne sme, ker sva se midva tako odločila user posted image  user posted image  user posted image

Pa vedno mi je smešno kako ga občudujejo, ker rad je sadje in zelenjavo. Potem pa jamrajo, da njihovi pa ne. Ja, saj naš tudi ne bi, če bi se že prej najedel sladkarij user posted image

Najbolj čuden pogled sem pa dobila od sosede, ko me je starejši prosil za jabolko, jaz sem pa rekla, da ne, ker bo čez četrt ure kosilo user posted image  Ampak jaz vem, da potem ne bi jedel kosila, jabolko bo pa še popoldne lahko jedel.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.5.2010 13:00:02 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
25.5.2010 12:56:18   
Nina00

Ej, moj Valentin pa se mi že dva dneva zbuja ob 05.20h zjutraj in akcija!user posted image user posted image user posted image Pa gre zvečer normalno spati, kot ponavadi. 
user posted image  Ja, če se pa že dan dela user posted image  
Sem bila sama tak otrok, da sem poleti zeloooo zgodaj vstajala. Sedaj bi pa tako spaaalaaa user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?