leo**tia
|
čer pupe...mi smo malo bolani.nek prehlad se vsem vleče že od sobote prejšnje o smo bili na birmi in nas je napihalo ,mrzlo je bilo za ****...smo že boljše le da še tiji neki rumeni smrklji pritečejo,večinoma pa so beli in gosti ...energije pa itak ma za izvoz.cel dan zunaj leta in komaj zdaj je zaspala ...papa 8krat na dan,vse kar ji pride pod zob,pa je še vodno kost in koža ,najraje ima sladkarije kot so smarties bonboni,in čok bananice..zna pa tud nagajat in to kar ..danes sem kosila in se je tako lepo vpesku igrala,ko pa sem zakurblala kosilnico ona iz peska na drugi kones hiše.in to 15krat, vsakič ko sem hotela kosit,,,,,,,,tak da sem kosila od 1-6ure, nagajivka....sama tudi papa,vse tudi juhco ker ko ji jaz hočem davat se razjezi ko ..govoriti je začela-daj,tako,dedi,babi,glej in tako naprej,prav zanimiva je ko govori po svoje,,,leota pa kliče neki eol ......grem ker me vse boli ker ko kosim drugo polovico trave(zraven sosede)moram tijo noit na hrbtu v tisti nosilki,ker je sicer takoj na glavni cesti,ali pa pri sosedi
|