|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
24.5.2010 8:26:09   
Majuska
Jutro,

tale sonček je pa prav lep začetek dneva user posted image   tako da sem jutranji del dela že opravila. Imeli smo pa malo nemirno noč, Aleksander se je namreč precej zbujal in sem bila zjutraj čisto povožena, malemu pa se nikakor ni ljubilo vstati. Je komiral, dokler se nismo odpravili od doma.

Bo že bolje user posted image

Še kofi spijem, potlej pa akcija.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
24.5.2010 8:28:35   
Majuska
Tims, vse najboljše, želim ti čim lepše praznovanje in obilo krasnih družinski trenutkov!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
24.5.2010 8:51:21   
3jeMi
morgen...

kako je lepo zunaj.... wiiiiiiiiiiiii... naši mulčki bodo zopet celo dopoldne zunaj user posted image

populis... user posted image user posted image  za Laro... s'rota mala... drugače pa upam, da boste čimveč uživali na dopustu...

neboglasnica... user posted image

majuska... joj, a vaša mati še vedno mulo kuhajo? user posted image ... user posted image

tims... vseee najnaj... user posted image

metuljcek... v kobilarni Lipica so imeli v soboto dan družin (sem v petek poznoooo zvečer dobilo sms) in so nastopali čuki in ribič pepe... itak, da smo leteli Popota gledat (o komer sem še danes zjutraj poslušala user posted image )... no, pa tudi kojki so nam bili zelo všeč user posted image

še kaj, ma sem še malo na off...

za vse še en velik user posted image

zdaj pa kooooooooofiii tajm, aj houp...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:06:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.5.2010 9:24:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... joj, a vaša mati še vedno mulo kuhajo? user posted image ... user posted image

aha user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:30:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:36:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.5.2010 10:21:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

aha user posted image

uff user posted image user posted image

vidiš mule pa pri nas doma nismo poznali, nikoli. če smo se "skregali", smo normalno govorili dalje takoj naslednji trenutek. moja mama je vedno to od mene zahtevala, se spomnim še kot otrok, kak je včasih blo težko dalje govorit, ampak je pa lepa navada in to šele zdaj vidim.

tako sem bila vzgojena in takšna sem še danes, nisem nikoli na koga tako jezna, da ne bi z njim govorila, najmanj pa še na družinskega člana.

moj je na začetku kdaj hotel bit tak, da kr ne bi govoril, pa sem mu kr hitro povedla, da to pri meni ne gre in se je pač strinjal, da je to eno preseravanje.

tudi otroke ne bom pustila, da kuhajo mulo name ali jaz na njih.

majuska, ne predstavljam si. user posted image  hitro se pomenita. user posted image user posted image

Ja saj tudi jaz nisem glih vajena "tihih" tednov ... pri nas je bilo običajno tako, da smo se skregali in se v nekaj dneh pomirili.

Očitno mati menijo, da sem tako obupna hči, da nisem vredna enega klica, meni se zdi pa neumno, da ne more razumeti, da je meni počutje mojega sina na prvem mestu. In znam biti bolj trmasta od nje user posted image

Me pa zanima, če bo mimo mene poskusila videti Aleksandra - namreč, če se bo tekom dneva kdaj oglasila pri drugi babici user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:35:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.5.2010 11:51:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ampak paše tako zabušavati, zajtrk, pa kavica, pa časopis - je ura že 10:30, pa nisem še nič naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

uh, s kakšnim veseljem bi se ti pridružila ... user posted image

Jutri začnem pa s fotografskim tečajem - je dragi ugotovil, da ob 2 otrokih bom pa ja lahko še vse poslikala.

Uau - kam boš pa to hodila? user posted image

Majuška - mi2 z mami sva se tudi prejšnji teden pošteno počili, ampak potem obe kar lepo pozabiva na to, sva se danes slišali in je vse OK.  Sem mi zdi škoda časa, da bi trmo pasla in jo ne poklicala

Rebeca - jaz tudi ne zdržim kakih tihih dnevov kaj šele tednov. Imam vedno v glavi, ko je bilo enkrat v filmu, kaj če je to zadnjič, da sem z nekom govorila. Tako da tudi vztrajam, da ne greva z možem skregana spat, ker kaj če se kateri ne zbudi, a je res to zadnje kar hočem imeti v mislih - pa nisem morbidna ali pa obsedena s smrtjo. Ampak tudi pri očetu se še vedno spomnim, da sva se nekaj za brez veze pičla in se odvihrala stran - no popravnega izpita žal nisem več mela.
Pa še prevelik gobec sem, da bi bila tiho. Moj bi komot zdržal, meni se pa kar meša.

Almera, tole je pa res čist preveč morbidno zvenelo ... saj ne rečem, lahko bi se zgodilo kaj takega, ampak če boš razmišljala na tak način, boš sama pripeljala do take situacije. Zato raje nehaj user posted image

Glede popravnega izpita si pač moraš oprostiti - ne bom preveč filozofirala v tej smeri, drugače bom doživela tule hladen tuš, lahko pa ti kdaj kake stvari obelodanim ob kavi user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.5.2010 12:30:46   
3jeMi
ah, majuska... upam, da nisam zdaj kaj zakuhala s svojim vprašanjem... user posted image
hladen tuš, zakaj že?... user posted image

drugače pa muljenje... oh ja, moja mati so bili sposobni to početi po cel mesec, ampak samo na fotra, zdaj je to skrajšala na max. 3 dni user posted image , od kar smo otroci šli od doma... otroci nismo nikoli tega doživeli... moram potrkat, da se nikoli nisem z njima počila toliko, da bi šli skregani narazen... sem pa mami kar podobna, se namulim, ampak za max. en dan, več se mi ne da... user posted image ...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 12:53:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:14:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:14:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.5.2010 13:14:51   
Majuska

ah, majuska... upam, da nisam zdaj kaj zakuhala s svojim vprašanjem... user posted image
hladen tuš, zakaj že?... user posted image

kaj pa naj bi zakuhala?  ne razumem user posted image

drugače pa muljenje... oh ja, moja mati so bili sposobni to početi po cel mesec, ampak samo na fotra, zdaj je to skrajšala na max. 3 dni user posted image , od kar smo otroci šli od doma... otroci nismo nikoli tega doživeli... moram potrkat, da se nikoli nisem z njima počila toliko, da bi šli skregani narazen... sem pa mami kar podobna, se namulim, ampak za max. en dan, več se mi ne da... user posted image ...

baje je imela moja tašča včasih tihe tedne ... ja tudi po 1 mesec - včasih na fotra, včasih pa na fanta. ni čudno, da moj ne prenese, da sem tiho, ko sem jezna ali žalostna.

Da vas potolažim - mati me je klicala in se menila z mano, kot da nič ni bilo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.5.2010 13:20:52   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ja saj tudi jaz nisem glih vajena "tihih" tednov ... pri nas je bilo običajno tako, da smo se skregali in se v nekaj dneh pomirili.

Očitno mati menijo, da sem tako obupna hči, da nisem vredna enega klica, meni se zdi pa neumno, da ne more razumeti, da je meni počutje mojega sina na prvem mestu. In znam biti bolj trmasta od nje user posted image

Me pa zanima, če bo mimo mene poskusila videti Aleksandra - namreč, če se bo tekom dneva kdaj oglasila pri drugi babici user posted image

Majuska user posted image  mogoče si res obupna hči, ne vem, ampak si pa skrbna mamica!!! user posted image user posted image

hvala za tole, Becky user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:36:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:40:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.5.2010 13:40:18   
Majuska
wooohooo user posted image user posted image  no vidiš.

me pa celo študijo naredle okol tega, mati pa sploh pozabla, da more bit jezna user posted image  bravo babi majuska. user posted image user posted image

bodi brez skrbi, da mi bo to 1x servirala ... user posted image

po mojem se je nazaj potegnila, ker tudi jaz nisem šparala jezika user posted image

no, glavno da je mimo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:42:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:44:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:47:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:48:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:51:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?