Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 8:26:09
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, tale sonček je pa prav lep začetek dneva tako da sem jutranji del dela že opravila. Imeli smo pa malo nemirno noč, Aleksander se je namreč precej zbujal in sem bila zjutraj čisto povožena, malemu pa se nikakor ni ljubilo vstati. Je komiral, dokler se nismo odpravili od doma. Bo že bolje Še kofi spijem, potlej pa akcija.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 8:28:35
|
|
|
|
Majuska
|
Tims, vse najboljše, želim ti čim lepše praznovanje in obilo krasnih družinski trenutkov!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 8:51:21
|
|
|
|
3jeMi
|
morgen... kako je lepo zunaj.... wiiiiiiiiiiiii... naši mulčki bodo zopet celo dopoldne zunaj populis... za Laro... s'rota mala... drugače pa upam, da boste čimveč uživali na dopustu... neboglasnica... majuska... joj, a vaša mati še vedno mulo kuhajo? ... tims... vseee najnaj... metuljcek... v kobilarni Lipica so imeli v soboto dan družin (sem v petek poznoooo zvečer dobilo sms) in so nastopali čuki in ribič pepe... itak, da smo leteli Popota gledat (o komer sem še danes zjutraj poslušala )... no, pa tudi kojki so nam bili zelo všeč še kaj, ma sem še malo na off... za vse še en velik zdaj pa kooooooooofiii tajm, aj houp...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 9:06:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 9:24:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... joj, a vaša mati še vedno mulo kuhajo? ... aha
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 9:26:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 9:30:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 9:36:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 10:21:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... joj, a vaša mati še vedno mulo kuhajo? ... aha uff vidiš mule pa pri nas doma nismo poznali, nikoli. če smo se "skregali", smo normalno govorili dalje takoj naslednji trenutek. moja mama je vedno to od mene zahtevala, se spomnim še kot otrok, kak je včasih blo težko dalje govorit, ampak je pa lepa navada in to šele zdaj vidim. tako sem bila vzgojena in takšna sem še danes, nisem nikoli na koga tako jezna, da ne bi z njim govorila, najmanj pa še na družinskega člana. moj je na začetku kdaj hotel bit tak, da kr ne bi govoril, pa sem mu kr hitro povedla, da to pri meni ne gre in se je pač strinjal, da je to eno preseravanje. tudi otroke ne bom pustila, da kuhajo mulo name ali jaz na njih. majuska, ne predstavljam si. hitro se pomenita. Ja saj tudi jaz nisem glih vajena "tihih" tednov ... pri nas je bilo običajno tako, da smo se skregali in se v nekaj dneh pomirili. Očitno mati menijo, da sem tako obupna hči, da nisem vredna enega klica, meni se zdi pa neumno, da ne more razumeti, da je meni počutje mojega sina na prvem mestu. In znam biti bolj trmasta od nje Me pa zanima, če bo mimo mene poskusila videti Aleksandra - namreč, če se bo tekom dneva kdaj oglasila pri drugi babici
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 10:35:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 11:51:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ampak paše tako zabušavati, zajtrk, pa kavica, pa časopis - je ura že 10:30, pa nisem še nič naredila uh, s kakšnim veseljem bi se ti pridružila ... Jutri začnem pa s fotografskim tečajem - je dragi ugotovil, da ob 2 otrokih bom pa ja lahko še vse poslikala. Uau - kam boš pa to hodila? Majuška - mi2 z mami sva se tudi prejšnji teden pošteno počili, ampak potem obe kar lepo pozabiva na to, sva se danes slišali in je vse OK. Sem mi zdi škoda časa, da bi trmo pasla in jo ne poklicala Rebeca - jaz tudi ne zdržim kakih tihih dnevov kaj šele tednov. Imam vedno v glavi, ko je bilo enkrat v filmu, kaj če je to zadnjič, da sem z nekom govorila. Tako da tudi vztrajam, da ne greva z možem skregana spat, ker kaj če se kateri ne zbudi, a je res to zadnje kar hočem imeti v mislih - pa nisem morbidna ali pa obsedena s smrtjo. Ampak tudi pri očetu se še vedno spomnim, da sva se nekaj za brez veze pičla in se odvihrala stran - no popravnega izpita žal nisem več mela. Pa še prevelik gobec sem, da bi bila tiho. Moj bi komot zdržal, meni se pa kar meša. Almera, tole je pa res čist preveč morbidno zvenelo ... saj ne rečem, lahko bi se zgodilo kaj takega, ampak če boš razmišljala na tak način, boš sama pripeljala do take situacije. Zato raje nehaj Glede popravnega izpita si pač moraš oprostiti - ne bom preveč filozofirala v tej smeri, drugače bom doživela tule hladen tuš, lahko pa ti kdaj kake stvari obelodanim ob kavi
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 12:30:46
|
|
|
|
3jeMi
|
ah, majuska... upam, da nisam zdaj kaj zakuhala s svojim vprašanjem... hladen tuš, zakaj že?... drugače pa muljenje... oh ja, moja mati so bili sposobni to početi po cel mesec, ampak samo na fotra, zdaj je to skrajšala na max. 3 dni , od kar smo otroci šli od doma... otroci nismo nikoli tega doživeli... moram potrkat, da se nikoli nisem z njima počila toliko, da bi šli skregani narazen... sem pa mami kar podobna, se namulim, ampak za max. en dan, več se mi ne da... ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 12:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:14:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 13:14:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ah, majuska... upam, da nisam zdaj kaj zakuhala s svojim vprašanjem... hladen tuš, zakaj že?... kaj pa naj bi zakuhala? ne razumem drugače pa muljenje... oh ja, moja mati so bili sposobni to početi po cel mesec, ampak samo na fotra, zdaj je to skrajšala na max. 3 dni , od kar smo otroci šli od doma... otroci nismo nikoli tega doživeli... moram potrkat, da se nikoli nisem z njima počila toliko, da bi šli skregani narazen... sem pa mami kar podobna, se namulim, ampak za max. en dan, več se mi ne da... ... baje je imela moja tašča včasih tihe tedne ... ja tudi po 1 mesec - včasih na fotra, včasih pa na fanta. ni čudno, da moj ne prenese, da sem tiho, ko sem jezna ali žalostna. Da vas potolažim - mati me je klicala in se menila z mano, kot da nič ni bilo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 13:20:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ja saj tudi jaz nisem glih vajena "tihih" tednov ... pri nas je bilo običajno tako, da smo se skregali in se v nekaj dneh pomirili. Očitno mati menijo, da sem tako obupna hči, da nisem vredna enega klica, meni se zdi pa neumno, da ne more razumeti, da je meni počutje mojega sina na prvem mestu. In znam biti bolj trmasta od nje Me pa zanima, če bo mimo mene poskusila videti Aleksandra - namreč, če se bo tekom dneva kdaj oglasila pri drugi babici Majuska mogoče si res obupna hči, ne vem, ampak si pa skrbna mamica!!! hvala za tole, Becky
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:40:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 13:40:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ wooohooo no vidiš. me pa celo študijo naredle okol tega, mati pa sploh pozabla, da more bit jezna bravo babi majuska. bodi brez skrbi, da mi bo to 1x servirala ... po mojem se je nazaj potegnila, ker tudi jaz nisem šparala jezika no, glavno da je mimo
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:42:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:44:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 13:51:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?