|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
24.5.2010 13:48:29   
Spirit75
Ojla punce,

vem pozno se javljam. Ni bilo dostopa do računalnika. Tako pač je.

No v glavnem pri meni nič novega, selim se v naslednji mesec. Čeprav je user posted image  zamujala in sem se nekako že skoraj veselila da je bil mesec maj najin mesec, na žalost ni uspelo. Priznam zmeraj bolj sem razočarana. To je bil zadnji krog klomifena. Drugače pa je bil to najin 9. krog. Kdaj bo pa sedaj naslednja (upam da je ne bo), pa sploh ne vem, ker je ta mesec se vse pobrkljalo.

Vsem nosečkam v maju želim lepo in čim manj stresno nosečnost

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.5.2010 14:17:30   
**M**
najprej pujs666 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

drugače punce kako ste kaj, ste se mele lepo za vikend, končno je bil sonček. Jaz sem pa v soboto pekla nutelino tortico z banano, njami je bla dobra...

Drugače pri meni nič novega, prejšnji mesec mi je user posted image  zamujala en teden in se mi je očitno vse zamaknilo. Zdej bi bil že čas, da bi pritekla pa je bla šele O. No saj pomoje, ponavadi čutim ,bomo vidli kako bo. Važno, da smo bli pridni he he, dokler ne priteče pa upamo.

Lep sončen dan

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.5.2010 18:46:40   
ninchi9
Pujs 666, juhu, čestitam. user posted image user posted image
Želim ti, da bi nosečnost minila brez težav in da bi rodila zdravega otročička.

Spirit75 in ostale, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image in pa čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji krog.

Pri meni še nič novega, mislim, da bo user posted image zdaj zdaj prišla, ker me že cel teden zvija. user posted image
No, vseeno pa imam čisto malo upanja v nasproten izzid. No, bomo videli čez par dni..

Papa punce

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.5.2010 20:20:31   
tanjusi
mislim da je bilo na tej temi enkrat govora, kje si naročujete ovul . teste? A mi lahko poveste kje in kako... prosim

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.5.2010 20:42:16   
witch
Punce danes pa niste bile preveč zgovorne user posted image da se pohvalim.... meni je pa lidik kavo plačala user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Pa še knjige sem uspešno zagovarjala user posted image zdaj pa sem čisto navdušena user posted image Glava me tako močno boli, da izgledam tako user posted image ampak sem ful vesela user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.5.2010 20:43:02   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog)user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. petral (4. krog)
user posted image
9.5. spaghetek (21.krog)
user posted image
9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna  (x.krog
)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
16.5. kopriva79 (5.krog)user posted image
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image

25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
30.5. Arual (31. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: __10__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica, petral, pujs666

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.5.2010 21:21:34   
lidik
witch kaj jaz to berem????? Uspešno??????? JA SEJ SEM VEDELA !!!!!!!! Sem ti že zadnjič napisala, da ponedeljek bo srečen dan.!!!! JUPI !!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Ubožica, upam, da glavobolj mine, zdaj pa hitro user posted image da si odpočiješ in da glava neha boleti, da bova lahko jutri pokazale kako se čveka. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.5.2010 7:58:38   
lidik
tetka witch dobro jutro. Ufff nekdo si je pa danes privoščil poležavanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.5.2010 8:01:40   
witch
lidik hvala user posted image naj povem, da me je včeraj tako bolela glava, da sem v roku 6ih ur vezla kar 5 lekadolov in ni in ni nehalo. Spati nisem mogla. In ko sem ob polnoči komaj zaspala, je danes recimo ok. Ne boli več, ampak jo pa čutim. In upam, da se ne ponovi..
lidik kako si ti dans? user posted image
majčii kje se pa ti skrivaš? user posted image
picikl, anonimna bm, **M**, monstera imate že kakšne novičke? Jaz držim pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.5.2010 8:08:25   
lidik
ojej, a tako hudo je bilo. Hmmmmm kaj pa če zaradi tega, ker si morala toliko prej v mb in ker uro in pol nisi imela kaj za delat. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz sem vredu. Malo sicer zaspana, ker je moj spet ponoči rogovilil, ker ni mogel spati, ampak ok, sej bom šla pa danes malo prej spat. user posted image user posted image user posted image user posted image (to sem pa zdaj sama sebi vic povedala) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.5.2010 8:14:33   
witch
user posted image user posted image nene ni bilo to krivo user posted image user posted image jaz sem imela uro pa pol dosti dela user posted image sem šla malo po trgovinah in v knjižnico po eno knjigo. Pa avto sem 2x preparkirala in je minil čas zelo hitro user posted image
Ma ne... spala nisem kot bi mogla, pa vožnja mene ful utrudi, potem dve srečanji (zaradi katerih sem bila ful vznemirjena), potem pa še skoraj ena ura intenzivnega razmišljanja, pa je to to user posted image
Veš kaj? Daj mu danes 3 eure naj gre na športni dan in si spije ene dva piva in boš videla kak mir bo doma v postelji user posted image user posted image Če ne se pa čez vikend naspiš user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.5.2010 8:19:52   
**M**
Dobro jutro,
še ena, ki jo je včer glava bolela pa na žalost še dons drži.
Men ni nič več jasno, moja user posted image  se najavla, sm včeri ko sm prišla domov zagledala rjav izcedek, potem pa do danes nič, zjutri pa spet, tako, da čakam, da se ulije, en teden prezgodi. Se mi zdi, da jo je blo lih konc pa bo spet, groza. Js sm pa misnla, da je bla O, so ble pa priprave na user posted image , zdej pa sploh nevem če je O blauser posted image . Pa glih včeri sem pisala tle o tem, se prou glupo počutm zdej. Eh bo naslenji mesec bolje upam...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.5.2010 8:21:07   
lidik
ha ha ha veš kaj tole s pivom ne bo šlo. Še ni čisto zdrav in sem že danes zjutraj v luft skakala ker je pil vodo namesto čaja, ne morem zdaj priti domov in mu dati pivo. user posted image user posted image user posted image Čez vikend bom pa menda tudi bolj slabo spala - ker v soboto grem še vedno delat, nedelja bo pa itak tako hitro mimo - pa še na hiško greva, tako da ne vem če bo čas. Mah bo že. Sej zdaj imam izgovor da grem kdaj pa kdaj tudi popoldan malo počivat, bom že nadoknadila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.5.2010 8:41:50   
majčii
Ojla :)

Jst sem skoz tuki sam sem čist depresivna,.... včeri sem doživela tako razočaranje,....
Naj povzamem,... v nepremičninski firmi delam že 2 leti preko študenta, ker nikakr ni pravi čas za zaposlitev,... sedaj malo bolj pritiskam in včeraj sem šefu spet rekla da bi me lahk zaposlil, ker s 1.6. ostaneva le mi2 v firmi (ena je dala odpoved, druga na porodniško) in je spet začel neki jamrat in pol je reku da mam za razmere kakršne so če predobr šiht.... HALOOO delam svoj del, njegov, ker hod sam za 3-4 urce delat (dns ga še ni v šiht) in včeri sem prevzela delo sodelovke ki gre na porodniško.... Ja vse to delam za bornih 4 €, toliko pri nas dobi vsaka kelnarca....
bila razočarana in jokala ceu dan,... odnašam mu rit in pol tko,... tko da danes jih bo slišal sam da pride, če pride,...Ali me zaposli ali pa grem (sem se pa že v pri sorodnikih menla, k majo lokal da bi me vzel,....)
tko da držte pesti da spozna da mogoč sem pa le koristna in me zapoli,...

lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.5.2010 8:49:57   
agataema
Majči, res ni fer takole izkoriščanje. Tudi če se študenti bunijo za nov zakon, ampak dejstvo je da delodajalci izkoriščajo delo preko študenta, ker jim je itak ceneje in potem takole nočejo zaposlit. Upam, da se bo zbudil in te bo zaposlil. Držim pesti zate.user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.5.2010 8:53:00   
lidik
majčii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz upam, da se bodo tvojemu šefu pravočasno odprle oči in da bo videl kaj bo zgubil, če te ne bo zaposlil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - te so zato, da pride čimprej in da ti sporoči s katerim dnem te bo zaposlil. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.5.2010 8:57:11   
majčii
ma joooj,... tip pravi da študentsko delo je itak en drek in da kaj se študentje sploh bunijo,.... včeri mi je reku da sej vem da je prek študenta najbolš pa sem rekla da je za koga je najbolš?!?

Sicer pa škoda živčkow,....sam tko ne fer se mi zdi tko na jok mi gre vse skup.... Sicer sem se pa velik navadla in bi prow lahko mela svojo firmo, znam vse (k delam vse namest njega) :) :) vsej neki

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.5.2010 8:58:19   
majčii
aja danes je 7 dan po ovulaciji,... nič znakcow,... čakam do nedelje in testiram :) vsej neki svetlega :)

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.5.2010 9:11:53   
lidik
majčii no v glavnem potem pa še druga pošiljka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pokažejo tisti zaželjeni znaki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.5.2010 9:15:09   
majčii
hvala lidik :) jih bom rabla :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.5.2010 9:55:08   
witch
**M** mogoče je pa bila vgnezditvena kri (izcedek) in dokler je nebo upaj. Jaz ti močno držim pesti user posted image user posted image user posted image

lidik ti si kar spočij popoldne. Saj si zaslužiš user posted image izgovor pa imaš več kot dovolj dober user posted image

majčii res se mu en pusti več izkoriščati. Ker včasih vejo biti res glupi šefi... Pritisni danes na njega me pa vse močno držimo pesti, da te zaposli user posted image user posted image user posted image user posted image pa še pošiljka user posted image user posted image user posted image user posted image da te v nedeljo barvam roza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.5.2010 9:57:35   
lidik
Mislim da ne bo nič od počitka. Sem se čisto prebudila. Mogoče je bila samo jutranja lenoba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.5.2010 10:53:58   
witch
user posted image user posted image ti pa si dobra user posted image user posted image jaz pa veselo nadaljujem z user posted image  user posted image grem v ponedeljek spet na vroči stol user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.5.2010 10:57:21   
lidik
kaj? a že spet? kaj spet knjige? Ja no sej vidiš da ponedeljki so ti naklonjeni, tako da boš videla da ti kr pridno se uči in boš videla da bo spet uspešno. user posted image user posted image user posted image user posted image Poslučaj čarovnico mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.5.2010 11:04:17   
witch
Ja ja.. še 10 knjig user posted image hmmm pa so res ponedeljki boljši user posted image ker v torek nam kar 2x ni uspelo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Telesno kaznovanje otrok
LuSyLu*

Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?

DA (36%)

NE (64%)

Število vseh glasov: 1417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!