|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.5.2010 18:31:52   
špica84
ma sj nakonc je poslal na komisjo,dobr da ni bila moja dr. in komaj cakam da nazaj pride k tip je cist adijo

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
14.5.2010 18:51:55   
Fargesia
S*, v stari pordnišnici so čez poletje tam...MŠ poteka...razen če ti je predaleč...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
14.5.2010 18:56:13   
Teta M
Živjo!

Sem se cel dan potepala, evo prej domov prišla in se seveda razveselila novičke:
Sapi: iskrene čestitke ob novi družinski članici, naj bodo mirne noči in bodite srečni!user posted image
Mojškra: no sem vesela zate, da se zadeve končno umirjajo

Ostale punce,ki ste že malo več noseče: a ste bile vse na začetku po krvnem na bolniški in predvsem koliko časa? A do prvega pregleda pri svojem G?  Sej verjetno če je vse ok, pa da ni nekih težav ,greš lahko delat? Meni se doma že meša, čeprav v službi pravijo,če si lahko zrihtam bolniško, naj si jo kar....ampak jaz ne vidim razloga da bi bila doma, če bo seveda vse ok s plodom in z mano....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
14.5.2010 19:13:18   
Teta M
Mojškra:te bom prosila za tel.številko dr.Pušenjaka da se bom tudi jaz naročila k njemu,ko bo čas...Kje pa si to bila? Sem brala da dela tudi v Dravljah? Se pravi po 35.letu starosti se to opravi na napotnico in ni nič za plačat? A si dobila tudi slikice oz.filmček na cd-ju?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.5.2010 19:41:39   
S*
Jona klara AS sem kupila v Beby centru, mislim da je bil 60 €.Deluje pa tako, da napravico, ki ima slušalke namažeš s kremo in jo prisloniš na sp. del trebuha in poiščeš srček, ki ga potem slišiš prek slušalk. Mislim pa, da se ga začne uporabljat nekje v 12 tednu. Meni je zelo všeč, da slišim utrip, je pa res, da se moram včasih kar potrudit da ga najdem, ampak se splača. Se mi pa zdi, da ta teden poleg srčka slišim tudi brcike, ker vsako toliko časa zahrešči user posted image .

Fargi, jaz sem iz Vipavske doline, tako da mi je LJ res malo predaleč.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.5.2010 20:09:49   
Fargesia
tetaM, do prvega pregleda pravijo da je fajn da si doma. potem pa če je vse ok, greš delat.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.5.2010 20:12:57   
jona klara
S*-Hvala ti za info, super, da že slišiš gibe, še malo pa jih boš čutila, noro super!!!!komaj čakam tudi jaz to...ampak je še daleč.lepo bodi, čuvaj pikico

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.5.2010 20:29:43   
Teta M
O Fargi hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4208
15.5.2010 8:36:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra:te bom prosila za tel.številko dr.Pušenjaka da se bom tudi jaz naročila k njemu,ko bo čas...Kje pa si to bila? Sem brala da dela tudi v Dravljah? Se pravi po 35.letu starosti se to opravi na napotnico in ni nič za plačat? A si dobila tudi slikice oz.filmček na cd-ju?

Ojla. Če greš na napotnico, se prijaviš na Ginekološki kliniki LJ tel: 522 6110 ali 522 60 73 (pa rečeš za dr. Pušenjaka). To je v novi porodnišnici, najprej se javiš v pritličju levo, potem pa greš v 4 nadstropje. Dobiš slikico, filmčka pa ne. Je pa moj lahko snemal s kamero, tako da imam posneto.user posted image
V Dravljah tudi dela dr. Pušenjak, cena je 60 EUR, če hočeš pa CD pa 70 EUR.
Od tam pa nimam telefonske.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
15.5.2010 8:41:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-kako je pa pri tebi z bolniško

Ja pri meni pa je tako, da mi komisija ni podaljšala (ne vem na kakšni osnovi), dala pritožbo, pritožba se rešuje, mi je pa moj zdravnik dal bolniško koliko časa hočem. Glede na to, pa da se ful dober že počutim, bi pa kar v službo šla, pa me moj možiček ne pusti user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.5.2010 8:42:17   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Želim vam en prekrasen dan ... nekaj za posladkat, ker tako kislo izgleda zunaj user posted image

user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.5.2010 8:44:23   
bit
Dobro jutro,

eno kavico vam postrešem potem greva pa v štacuno.

lepo deževno soboto vam želim

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.5.2010 8:56:59   
bit
Zup2 danes bo pa kar dvojna doza.... si me ža malček prehitela.
Sej ob takem vremenu prav paše kava.

Kako si mi ti..boš počakala do torka?user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.5.2010 9:08:40   
špica84
dobro jutro user posted image

o hvala vama za kavico

komaj cakam torek,da vidmo kaj pa kaku

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
15.5.2010 9:08:53   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Zup2 danes bo pa kar dvojna doza.... si me ža malček prehitela.
Sej ob takem vremenu prav paše kava.

Kako si mi ti..boš počakala do torka?user posted image

Res paše dvojna kavica...
Glede na dogajanje pri meni, se definitivno vidimo v torek user posted image user posted image . Mala ne kaže prav nobenih znakov, da bi prišla ven user posted image . Sem pa danes zopet celo noč spala, tako da me tudi vreme ne spravi v slabo voljo user posted image .

Pa ti? Sedaj si pa že pod 100 user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
15.5.2010 9:21:01   
gapii27
sapi čestitkeee

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.5.2010 9:40:11   
S*
Dobro jutro!

Hvala vam za dvojno dozo kave, bo prav prišla glede na vreme!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.5.2010 10:27:44   
Fargesia
dobro jutro!!!
nobene kavice se ne bi branila...ker imata obe sladoled!user posted image user posted image user posted image

moj še spi...jaz sem pa danes opazila grdobe grde....stije na trebuhu...kar 7 mali črtic...fuj in fej...je mami rekla, da za te je dober razlog, za une k jih mam pa od prej (ni jih malo po nogah in latoyicah) pa ni dobrega razloga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.5.2010 11:28:45   
biba007
Evo, lubike moje. Da še tukaj pripopam malo stimulacije.

user posted image

Naša čisto frišna štručkauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
15.5.2010 11:30:35   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo, lubike moje. Da še tukaj pripopam malo stimulacije.

user posted image

Naša čisto frišna štručkauser posted image

user posted image Joj Bibek, kako je fletkan!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
15.5.2010 11:31:42   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
...jaz sem pa danes opazila grdobe grde....stije na trebuhu...kar 7 mali črtic...fuj in fej...je mami rekla, da za te je dober razlog, za une k jih mam pa od prej (ni jih malo po nogah in latoyicah) pa ni dobrega razloga.user posted image user posted image user posted image

Fargi, imaš super modro mamouser posted image . Pa HB, da jabolčka ne padejo daleč od drevesa, k'nedeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
15.5.2010 11:35:27   
BarbiG
Dan vsem skupaj.

Zup in Bit, hvala za kavico. V tem vremenu je res potrebno na en način dvignt pritisk.

Biba, joj kolk fina stimulacija. Prestolonaslednik je res pravi lepotec. user posted image

Jona klara jst imam angel sound in ker ga ne potrebujem več, sem se odločila, da ga prodam za 35 EUR. Če si zainteresirana, mi piš na ZS.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
15.5.2010 11:38:25   
BarbiG

user posted image

tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (13.12.2010)
teta M (24.12.2010)
špica84 (02.01.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita,

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

torek, 18.05.
špica84 - UZ
hermy - pregled

četrtek, 20.05.
Zup2 - pregled

petek, 21.05.
BarbiG - UZ

torek, 25.05.
teta M - pregled
bit - 3D UZ

četrtek, 27.05.
Bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

torek, 01.06.
jona klara - UZ

sreda, 02.06.
BarbiG - pregled
špica84 - pregled

četrtek, 03.06.
Urshy78 - pregled
jona klara - NS

sreda,16 .06.
S* - morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)
teta M (LJ)
špica84 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
15.5.2010 11:39:15   
BarbiG
Fargi, bodiji so ful cort. Me ma, da bi kr kakšnga kupila.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
15.5.2010 11:47:12   
Fargesia
biba, moj je rekel, da je vaš prestolonaslednik kot iz reklame!user posted image user posted image user posted image

barbi, jst bi tud kakšnega kupila! sam so kr dragi, ne?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?