|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
24.5.2010 16:11:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Cuker test -jaz sem nad 26let in imamo sladkorno v družini (moj ata) pa me ni dal na pregled. Šparajo zlgeda.
Za streptokok pa si bom sama plačala,ker imam vnetja skozi.

to je pa cudn,dej raje omeni svojemu g da bi blo fajn da gres
ce preguram do 36-38 tedna grem tud jaz na streptokok test

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

meni so pa na banki rekli, da kartice sploh ne rabim menjat, če me ne moti da je drug priimek, ker gre vse sedaj na številko računa in nič na ime, dost v redu drugač...

pasport sem že zrihtala, še vozniško in zdravstveno, pa bo počasi, sej drugač imajo vse podatke v računalnikih pa je povezano, samo pol jih zmede, če je na kartici drugačen priimek. bom že zrihtala počasi, je pa tako, da je kar nekaj letanja, pa si moraš pač vzeti čas, potem pa čim več v enem dnevu zrihtat pa je...

vrta tako nimava, blokarja, tako da to ne bo panike, rože mi pa tud vse takoj pocrkajo pa jih tud ne presajam user posted image  user posted image  user posted image

ja malo je zoprno k se priimki ne ujemajo...ti najprej zrihti kar je obvezn,pol pa pocasi se vse ostalo..user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.5.2010 19:09:07   
Anonimen
Hej!

Da se vam še jaz mal javim... Upam, da ste vse ok, kot mora bit user posted image
jaz sem dans bla pri zdravniku za mojo koleno in mam mal smolo... ne smem na slikanje... sem pa dobila neko mažo, da preživimo. user posted image

Glede sladkorja... jaz ne vem kak je to, ampak imam občutek, da je zelo veliko odvisno od ginekologa. Stara sem 24 let in sem že bla na testiranju za sladkor. Pa tut ne vem, da bi ker mel sladkorno v družini, jaz pa sem bla suha ko trla skorajda. Potem za toksoplazmozo zem delala že trikrat test, ker so najprej nekje nekaj izgubili (kri in izvide), potem drugič sem šla delat v mb, sicer bilo pozitivno oboje krat, ampak komi drugič so ugotovili da je stara okužba user posted image
potem tretjič pa je rekla, da gre na ziher, ker več ne ve kako in kaj je okrog te moje krvne zmede hehe user posted image
ji čist verjamem...
v glavnem, moja ginekologinja ne špara z mojim zdravstvenim zavarovanjem in prav je tako... tak ga že preveč plačujemo user posted image

nič punce, letim še mal na sončka user posted image
druge pa javte, kako je blo na morfi user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.5.2010 20:08:07   
hanizali
Punce žijo!!!
Še pol urce in bo za danes konec šihta.danes sem pa že res vsega sita,zjutraj sem že ob 7 letela k gin na pregled ,potem šibala domov na kosilo in nato direkt v službo do 20.00.Za pop....Drgači sem pa danes imela cukr test ,ker ravno vidim,da o tem debatirate in je bil OK.Delajo pa ta test vsem nosečkam od 20 do 26 tedne (to velja za ginekologe v Šempetrski porodnišnici,kamor jaz hodim.)DAnes so mi samo pritisk merili pa hemogram,ki je bolj švoh.(hemoglobin 110).Shujšala od zadnjič (pred enim mesecem ) za pol kilce.Drugo bp.
Delam pa še do 15. junuja potem pa še star in nov dopust...porodniški...Rim!
Hitim domov,LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.5.2010 20:50:20   
malecka_mateja
dan!

danes sem mela frizerko na domu in mi je pobarvala velik narastek tako da sem vsaj nekaj naredila. moje slabosti so napredovale in bruham spet kot vidrauser posted image user posted image user posted image in me je prav strah da v petek ostanem v bolnici zaradi urina ker user posted image ne dobi dovolj hrane. samo me pa čudi da sadje mi ostane v želodcu vse ostalo gre ven. upam da vsaj z sadjem dobi kaj hrane in se razvija, ker sem že fejst jezna na sebe.

pa tale živec se najbolj razboli zvečer in ponoči in mi spati ne pustiuser posted image user posted image pa glede na to da veliko počivam ne vem zakaj?če pa hodim več pa je še huje. nič mi ni prav. eh nebom več jamrala, grem se k mojemu stisnit.

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.5.2010 22:32:30   
tejči28
malecka_mateja,to pa imaš res smolo,da tolko bruhaš,upam,da te ne zadržijo spet v bolnici.

Kolko vas berem in kam vse vas dajo vaši ginekologi bom jaz definitivno menjala ginekologa po porodu.Itak,če se mislimo drugo leto preselit,če bo vse posreči,mi bo mb tak predaleč,potem bo ptuj boljši in bom šla tja.Mene moj ne da na nobeno preiskavo,še Uzje mi dela samo tiste ko more,torej sem do zdaj imela 2.user posted image

Eh,bo že.

Lepo spite,nočko.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.5.2010 7:02:54   
katrinka
jutrouser posted image

malecka_mateja - ja to je pa zoprno k mas take slabosti,daj veliko pij da ne bos dehidrirala,sporoci kako bo slouser posted image user posted image user posted image

no mene je pa cvetni prah ujel...no bolje receno alergijauser posted image dokler je le kihanje,nos in malo oci sm se dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.5.2010 8:29:08   
tinkatonka
Hej punce!

Se samo na hitro javljam. Mi smo drugače OK, mam pa izredno hude bolečine v križu, ki se mi pojavijo pozno popoldne in je tako nevzdržno, da ne morem ne sedet, ne ležat, ne stat. Če se premikam je pa OK. Tak da komaj čakam, da bo četrtek in da se za 14 dni poslovim od pisarniškega stola. Če se bodo pa bolečine nadaljevale, pa najbrž tudi ne pridem več nazaj delat po izpitu. Bom vidla, čisto odvisno od počutja.

Zdaj pa delat..
LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.5.2010 8:38:48   
kajča
dobro jutro,

tudi jaz že odštevam, delam zadnjič 09.julija, ker gremo v juniju za en teden na morje. Komaj čakam.user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja jaz mislim, da nimaš kaj skrbet in da si otrok vzame kar potrebuje, le ti si prikrajšana.

Jaz sem zaenkrat čudežno brez bolečin v križu, no le v nedeljo, ko smo šli z otročkoma v hribe, me je zvečer malo bolel. Včasih imam le bolečine v spodnjem delu medenice, se pač že vse širi.

Trebušček pa raste kot strela, že v prejšnji nosečnosti so me 2 meseca pred porodom že pošiljali rodit user posted image user posted image , kako bo šele sedaj. Se sploh ne upam gibat preveč v bližini porodnišnice, ker se bojim, da me bodo kar iz ceste not potegnil, pa v porodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.5.2010 8:58:59   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Kolko vas berem in kam vse vas dajo vaši ginekologi bom jaz definitivno menjala ginekologa po porodu.Itak,če se mislimo drugo leto preselit,če bo vse posreči,mi bo mb tak predaleč,potem bo ptuj boljši in bom šla tja.Mene moj ne da na nobeno preiskavo,še Uzje mi dela samo tiste ko more,torej sem do zdaj imela 2.user posted image

Jaz dobrega G ne ocenjujem samo po tem, koliko UZ mi naredi. Meni je do sedaj naredil en UZ pri 6t4d (pa se ni nic videlo), enega cez 1 teden (da je potrdil nosecnost) ter potem naslednjega pri 11t (da je videl, ce se pravilno razvija). NS sem itak placala (pri mojem G). Ampak kljub temu se mi zdi fajn, ker ne komplicira tam, kjer ni treba, ker ima trezne odgovore (ne paničari) in ker se mi zdi, da je strokoven. OK, jaz itak nimam tezav, tako da ne vem, kako bi reagiral, ce bi imela tezave.
Ampak kaj mi pomaga slab G, ki dela na vsakem pregledu UZ?

Mene ze od vceraj bolijo meča na levi nogi. Zacuda so me nehala bolet, ko je bilo konec sluzbe user posted image user posted image . Sem sla pa zvecer rolat s psico (pa prosim brez plaza kritik user posted image ) in je blo takoooooo faaaaaaaaajn. Sva sle pa bolj na pocasi (ker je bilo za obe prvic letos) in previdno.

lep delovni dan se naprej.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.5.2010 9:17:56   
tejči28
archie jaz sem videla kar nekaj nos. na rolerjih in tudi kasneje z vozički,so šle počasi in je bilo za videt varno.

moj g je sicer strokoven,komplicira pa premalo,ker že recimo izcedkov ne jemlje resno in tudi sicer če ga kaj vprašam,prvo reče,če sem to prebrala na internetu,da ni pomembno.No kakorkoli,vsak se sam odloči.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.5.2010 9:22:19   
katrinka
tinkatonka - ja bolecine so najbrz res vecje zaradi sluzbe,mene sicer prejsnjic ni bolel hrbet k sm spredaj nosila samo noge so bile pa obupne - zaradi prevec sedenja - kaj ces,pisarnisko delouser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.5.2010 9:23:58   
archie
ja, to je potem drugo. Ce si dobila obcutek, da tvojih tezave ne jemlje resno in ce nisi zadovoljna z njim, potem je bolje, da ga zamenjas. Se strinjam.
Saj moj komentar je bil v bistvu samo na st. UZ in na strokovnost G. user posted image

No, vceraj sta 2 punci imeli morfo. Kako je bilo???

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.5.2010 9:33:16   
lillchy123
daan user posted image

jaz sem sicer še vedno v šoku, ampak se trudim biti pozitivna in gledat na stvari z lepše strani. torej- včeraj sva imela morfo, in prvič me pred pregledom niso tlačile more.user posted image naša pupa pridno raste, ko pa mi je G zmerila maternični vrat, sem videla, kako je človeški obraz lahko toliko različnih barv. od bele, modre, zelene... skratka, namesto čez 3cm je moj MV dolg 1,2 cm.user posted image user posted image user posted image tako da bolniška do konca, počivanje in čez 4 tedne kontrola. potem bomo pa vidli kaji n kako. mej e pa potolažila, da je dobro, ker smo dovolj zgodaj odkrili težavo, dobila sem neke hormonske tablete za v nožnico in se včlanila v raziskovalno skupino, kjer me je računalnik dodelil v tisto skupino, ki dobi testni vložek, tako da mi ga je takoj tudi vstavila. je bila zelo vesela, sa jverjame, da zadeva res pomaga. Moja G je namreč nosilka tega projekta v Slo. In čeprav vsak pregled čakam kar nekaj ur, mi je pa zdaj, ko ne gre vse po planih, res dobro, da hodim k njej.user posted image
ja, en pregled, pa imamo spet vse načrte postavljene na glavo user posted image škoda samo, da ni bil pregled en dan kasneje, ker imava sinka na počitnicah pri mami in sva želela preživeti en romantičen večer v dvoje z veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je zdaj prepovedano do 32. tedna user posted image user posted image user posted image
ampak, bo že. zdaj bova skupaj imela zajtrke na sončku, prebrala bom lahko knjig za desetletja nazaj in naprej ...user posted image user posted image user posted image
samo da pridemo do 34.tedna. držite pesti, midva sva prepričana, da bomo zmagali, s tamalo sem pa tudi zmenjena, da mora bit pridna in počakat, da bo potem imela celo življenje čas uživat.user posted image

lepo se mejte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.5.2010 9:34:24   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tinkatonka - ja bolecine so najbrz res vecje zaradi sluzbe,mene sicer prejsnjic ni bolel hrbet k sm spredaj nosila samo noge so bile pa obupne - zaradi prevec sedenja - kaj ces,pisarnisko delouser posted image

Mah tale medenični položaj otroka je čist mimo. Se mi zdi da ga nosim med nogami, tok nizko je vse skupaj po mojem občutku. Poleg tega me brca direktno v kosti in mehur, tako da prav zapeče ko je aktiven. Včeraj sem se skoraj polulala ko se je user posted image  da ga moj mehur moti in mi je zadal eno usodno brco v mehur. user posted image  Tak da pomojem bolečine v križi izvirajo tudi kaj od položaja otroka.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.5.2010 9:45:42   
archie
jao, Lillchy, sem upala, da bos imela kaksne boljse noviceuser posted image . Pa kaj je sedaj s temi morfologijami?? Same slabe novice. Drzim pesti, da v miru pridete do 34. tedna!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka: naj te cimprej neha bolet kriz! user posted image user posted image

Eno vprasanje glede (ne)potrebne opreme za novorojencka: precej ljudi kupuje tiste napravice za ciscenje zraka (ali je to za vlazenje zraka??). Ali je to reeeees potrebno?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.5.2010 10:05:10   
Jinx
Odvisno od tega, kakšen zrak imaš v stanovanju user posted image Midva imava vlažilec zraka že tako ali tako, ker imava drugače pozimi vlažnost v stanovanju okrog 20% user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.5.2010 10:20:37   
archie
bom pa tako vprasala: kaksen zrak (vlaznost) pa naj bi bil?

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.5.2010 10:53:17   
sanje2
dober, lep, sončen dan user posted image !

joj se mi kar smiliš lillchy 123 ker ne smeta user posted image user posted image user posted image  pa ravno zdaj ko pravijo da imamo največje spolno slo. glavno da bo dete zdravo in da se ne rodi prehitro.

drage mojeuser posted image  ve ste komaj zaj začele jamrat da vas kaj boli, matra,... - no mene že skoz celih 23 tednovuser posted image user posted image user posted image  to imam kazen ker prej nisem razumela tistih user posted image  ki so že zelo zgodaj jamrale, da jih bolijo noge, križ,.... sem vedno mislila da pretiravajo, da so cartljive, no zaj sem pa jaz na istem.
sta me včeraj dve ženski vprašali če imam julija rok, ker imam tak trebuh -  no jaz pa imam komaj 23 septembra, sam sem prepričana da bo prej.

zanima me če imate že vse imena izbrana, men še ni nobeno padlo v uho,,,.... čakam in čakam.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.5.2010 11:16:03   
hanizali
sanje2 tudi mi še nismo izbrali imena /sem v 25 .tednu),a mislim da bo počasi treba kaj razmislit o tem.
Vidim,da tudi že kar nekaj nakupujete jaz pa samo ogledujem.Se tolažim,da bom imela od 15. junija več časa za to ,ko bom že na dopustu.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.5.2010 12:59:40   
maca29
Lep sončen dan punce :) sem mal lena postala odkar je zunaj sonček hehe sem bolj malo tukaj.Drgač pa mali lepo napreduje vsaj izgleda tako kolkar je živahen.Me zanima kolk ste se kaj zredile v teh mesecih ??Jaz sem se od prvega pregleda do danes pridobila komaj 2 kguser posted image in mojmu ni jasno kako to da če se nič ne redim da lahko mali raste.Sej mal pa men tud ni.Pri prvemu sem se zredila za 17 kg tu pa kr nekam počas gor leze.Drgač pa se pridružujem tistim ki imate bolečine v križu auuččč.Peče boli ampak sej bomo potrpele.Naj dragi malo zmasira pa bo :):)user posted image

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.5.2010 13:14:39   
tpmc
evo ravnokar sem se prijavila na šolo za bodoče starše. 6.7. se začne, a bo še katera hodila v ukc maribor? ;)

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.5.2010 13:55:23   
malecka_mateja
dan!

zunaj je prekrasen sonček in vročin aza znoret. moj je šel v službo glih jaz grem počasi po tamalo potem pa bova pred blokom malo posedele da se bo malo igrala.

maca jaz sem nisem še nič zredila pa se mali razvija no vsaj na morfo je nbilo vse ok in je rekla da je težko kategornik in da je zelo velik z asvoje tedne tako da nič bat. sej tudi mene skrbi no mene zaradi mojega bruhanja ampk ok. upam da bodo v petek boljše novice. bomo videli

grem malo likat pol pa po tjašo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.5.2010 14:39:16   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

evo ravnokar sem se prijavila na šolo za bodoče starše. 6.7. se začne, a bo še katera hodila v ukc maribor? ;)

jaz se bom tudi zaj prijavla, prav tako v ukc maribor. samo še ne vem točno kdaj? bom vidla kaj mi bo javla za kdaj me lahko vpiše. al kak je to?

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.5.2010 15:47:44   
bambinca
Hoj punce! Končno mi je uspelo malo priti do vas- ste mi manjkale!!!
tpmc ja sem obakrat imela črpalko in moram pohvalit Avent ročno - pri 1.user posted image sem si črpala, ker se ni hotel dojiti in sem mu tako dodajala; začel je pri dveh mesecih in se dojil do moje službeuser posted image user posted image user posted image . Pri 2.user posted image sem imela pa 3 mastitise v prvm mesecu in gnojne bradavice, tako da sem si zato črpala, potem pa naprej dojila;

Včeraj sem težila, da moramo v Ikeo in seveda smo šli, ker bog ne daj, da mi kdo reče NEuser posted image ...pa smo prišli tja in obrnili, ker je bila ZAPRTA!!! Binkošti...

Danes sem imela pregled. Lahko bi imela večje vrednosti sladkorja, pritiska, železa, boljši urin,...ampak, se ne damouser posted image user posted image user posted image me pa čekira z UZ, da je z malo vse ok zaradi moje astme in za enkrat raste in se razvija...

Jutri se vidimo a ne?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.5.2010 16:05:05   
bambinca
aja, NP imam 22.6.

jutri imam pregled za znamenja; so mi jih že nekaj odstranili in upam,da tokrat ne bo potrebe!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!