|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
23.5.2010 13:00:47   
bcljka

user posted image

25.5.2010
milabe - pregled
bubal - pregled
bejbika81 - pregled/UZ
bcljka - pregled/CTG
mamimo - pregled

26.5.2010
annie - pregled/UZ+CTG
ajdameti - pregled
nikita* - pregled/CTG

27.5.2010
nikri - pregled/CTG
naraščaj - pregled
tukaj - pregled
soncnica 3 - pregled/CTG

31.5.2010
Inika84 - pregled Lj
Aninchy - pregled/CTG

1.6.2010
Maxica - pregled/ctg

2.6.2010
Bonnie_RR - pregled
tina2806 - pregled/ctg
gajka - pregled
soncnizarek25 - pregled

3.6.2010
ivy@ - pregled

8.6.2010
milabe - pregled Lj/toxo
misar - pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
23.5.2010 13:01:01   
bcljka

user posted image   Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image   Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA
user posted image   Meymey - 17.5. TOMI (49cm, 2885g)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
23.5.2010 15:23:55   
Aninchy
Huh, vidm, da imate vsepovsod sonček, da ste vse zuniuser posted image No, pri nas je delno do pretežno spremenljivo oblačno z občasnim sončkom.... user posted image user posted image user posted image na kratko: spet APRIL! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
23.5.2010 15:35:39   
Maxica
Živjo še z našega konca. Mi ga uživamo, zdaj se odpravljamo malo ven na sončka. Počutje zaenkrat prav ok, včeraj smo bili na enem rojstnem dnevu in se fino najedli, spim dosti bolje, kot sem, tako da mi prav ni hudega. user posted image  Lepo nedeljo vsem. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
23.5.2010 15:40:26   
Aninchy
Maxica - lep dan tud tebi! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
23.5.2010 20:54:12   
nikcaa
no, pa sm koncno doma... sm bla pri sestrici oz. pri necakinji... iiii... jo bi skoz cartkala...
tamala pa sam spi...user posted image tako lepo zgleda ko jo bratec skoz cartka...pa lubcka... prava soncka sta....user posted image

drugace pa.... nc, cakam da pride moj z dela... da bova malcek skupaj... se tud midva mal pocartkalauser posted image

je videt da je nedelja pa da je bil lep soncek, ker ni dosti pisanja na forumu...user posted image

v torek imam pregled, da vidim kolk smo spet zrasli.. upam da ne bo spet šok kako je teza poskocila...
da ne bo na koncu 5kilski user posted image .   user posted image ojoj, ojojuser posted image

mejteSee...PAPA

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
23.5.2010 22:02:42   
Aninchy
Javljam se... cel popoldne sem karte igrala! Nimaš lepšga... user posted image
Zdej pa gledam talente, tale dečva s črnskim glasom je pa res svetovna! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
23.5.2010 23:10:29   
čeb Maja
Danes je pa res mir klele gor, se vidi da se je malo vreme popravil.

Aninchy, sem jaz tut gledala talente - a si vidla unga pikca kolk je bil bogica na konc, čist so se v zbiralnikh solzice naredile
Jaz sem pa basala sladoled med oddajo pa se učila jodlat, moj je ušel iz sobe, ta v trebuhu pa tut čist pop**** user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da tega ne bomo delal ko pride ven user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
24.5.2010 7:27:09   
gajka
Dobro jutro! Danes jaz častim user posted image !

Včeraj sta me dve teti od mojega (čist neodvisno) napadli, da imam pa zdaj že ful nizko trebuh in da zdaj bo pa kmalu... user posted image My ass pa nizko! Že res, da navadno sedim kot pijanc, ker se mi trebuh na noge vsede, pa moram malo bolj na široko sedet, ampak to je že ene par tednov. user posted image Porkaš, zdej pa iz principa tiščim noge skup vsaj tja do 22.6., da bodo že vsi nestrpni! Presnete babe! So me čisto prestrašile, mojega pa tudi. user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
24.5.2010 7:35:13   
misar
dobro jutro

včeraj en krasen dan. smo bili na obhajilu nečakinje in smo se imel super. fešta uspela. sem cel dan neki skakala okoli pa seveda jedla takšne in drugačne mesnine pa mi zvečer kljub temu niso noge otekale. tko, da lahko rečem sam bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

na splošno ti vikendi minejo kot bi mignil, teden je pa še hitrej okrog user posted image

še danes in jutri stisnem zobe z učenjem, v sredo pa na izpit, pol pa mir do jeseni, ko se lotim diplome. se tolažim, da  zdej pa res še čist mal. bo že user posted image user posted image
bcljka ti maš danes še en izpit a ne? držim pesti

nič, grem zdaj neki še pojest, spravit frčafelco v varstvo pol pa  gas učit

sonček razturava user posted image user posted image lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
24.5.2010 7:36:10   
dvojčica6
Dobro jutro, eno kafe vam skuham user posted image ... joj, ste ble pridne, sam za vikend me ni blo ste že naklamfale par strani... Js sm tut na Zojo83 mislila, zdej pa vidim da nas s supermanom samo dražitauser posted image In še nekaj: do junija manjka še 7 dni, tako da sveta trojica, ki misli v maj pobegnit (Zoja83, innes4, Aninchy) tko se pa nismo zmenle! Izjemoma smo pustili Kiyi, štajerki26 in meymey, ampak zdaj je pa prebegov dovolj! Pa pr majevkah je gužva že k jih prehitevamouser posted image user posted image Zdaj pa resno: vsem želim da bi čimprej in čimlažje odpravile ta težji del da pridete do ta lepšega delauser posted image user posted image user posted image
Vas mogoče že kaj dajejo živčki? Js moram priznat, da si sploh ne predstavljam kako bo stvar zgledala in ko se bo lotilo bom verjetno kar cvikala...

Glih na hitro pokomentiram kar se spomnim...

ivy@ user posted image držim pesti!

innes4 čestitke za obletnicouser posted image

gajka vidiš to je ta prava mentalitetauser posted image sploh pa v tej vročini kdo bo peglal... Drgač pa se jaz veselim, da bom peglala cunjice od user posted image glih zato ker jih še nisem in ker si mislim, da bo lažje male cotice peglat kot pa plahte od mojega user posted image ... S tem  da še nisem niti nič oprala... Torba tudi še čakauser posted image

Bam Bam
meni tut vsi govorijo,da bo že konec maja, pa sploh ne vem na podlagi česa? Menda nizko nosim, ampak meni se ne zdi tolk hudouser posted image Sploh pa mam še hude plane v juniju, 6. bom v komisiji za referendum, 11. pa mislim na pregled k optiku... in pol pa zaradi mene lahko pride moj user posted image ... user posted image user posted image user posted image ja sej vem, računi brez krčmarjauser posted image

meymey user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte s cukrčkom! joooj, kak je zlatiuser posted image

pa še neki je blo od brisač... js sm eno v Mani nabavila - jo nisem še oprala,ampak zgleda kar v redu... bi pa rada še eno mela...

pa dresi... joj, ste mi naredile lušte! Midva sva oba mahnjena na šport, kar se tiče reprezentance pa sploh, tako da mam sline do tal zarad tega dresa... mogoče ga bi pa po pošti naročila, ker dvomim, da ga imajo tle v okolici...

misar, Aninchy... eh, sej se morajo tut moški mal pripravt na prihod novega člana... boščki bojo morali tolkrat nazdravit, da morajo že zdaj povadit mačkasto počutjeuser posted image user posted image user posted image

... to je vse kar se zaenkrat spomnim...

V petek sem mela tudi jaz pregled in očitno se je velikost mehurja zmanjšala (beri: user posted image se je polulal vameuser posted image ) in je vse okuser posted image user posted image user posted image ,... pa ta slavni CTG sem sprobala in je zgleda blo vse ok... naslednji pregled in CTG pa 31.5.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
24.5.2010 8:38:16   
naraščaj
Hoj, vikend minil kot bi pihnil, pa sploh ne vem kam V soboto so sosedje mel piknik pred blokom in ko smo se spravlal ven, smo kr tam obsedel, otroc pa so raztural (soseda jih ma pet, pa naša + še 3je od povabljenih)user posted image .
Včer sva hodla neke parcele gledat, pa pr mojih smo mal pekl, pol pa je tamala šla spat kr pr moji mami, si je tko zažele a tut že prejšn večer, da sva v soboto bla z user posted image  sama in sva šla na eno sladico in se v miru naspala (pustmo podrobnosti z mojimi obiski WCja)

soncnica 3 in ostale, ja hvala, sem ravno kupila eno takšno brisačko od FEHN. No za odejico pa morm it pogledat. Bom verjetn v čet, pred pregledom.

meymey, tole je blo pa kr pestro. user posted image user posted image , zdej pa se lepo cartite in uživajte v skupnih trenutkih

gajka, ne jih tok pošiljat v P, še prehitr bomo vse tam. Lepo počas, čeprav si tut jst želim, da bi blo kej prej, sam jaz bom ziher spet  čez rok, da me bodo pol spet vsi zezal user posted image
Očitno pa tebe hočjo tete nekam poslat. Ne se dat tko kot si rekla, zanalašč skup drš

bcljka, vem kok je to ko pol vsi težijo, ko si že na konc. Pa men te gužve tut niso fajn, ko se res vsak zaleti v trebuh user posted image . A so slepi????
Dans, pa držim pesti za izpit user posted image

Sej ne vem več kaj sem prebrala. Bo tole za enkart dovolj z dopoldanskegha javljanja.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
24.5.2010 8:48:46   
bridget3
Dobro jutro - vstala pred 9h, to je zame zeeeelo zgodaj user posted image

Toliko ste že napisale, da ne utegnem odgovarjati ...

Ivy? Če se prav spomnim od vsega tega branja, tebi se ni obrnil? Naj ti povem, da sem slišala več zgodb od prijateljic,
ko se jim je dojenček obrnil tik pred zdajci (ko je že vse bilo zmenjeno za CR). Držim pesti, da boš tudi ti imela to srečo.
Če pa slučajno ne, rodila boš vseeno, bodo že poskrbeli zate, da bo  vse v redu!

Vsem želim samo prijetno pričakovanje, več ne morem komentirat, ker ste preveč napisale in ne vem, kje bi začela user posted image  

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
24.5.2010 8:49:44   
Bam Bam
Hej hoj bušike!

No, zdaj sem pa tudi jaz pridna ratala z javljanjem, ko pa moram zjutraj ob kavi najprej pokukat, če imamo res kakšno prezgodnjo ubežnico v Rim.
Sicer nimam kaj novega povedat, razen to, da sedaj pa sem počasi v nizkem štartu. Cotike pripravljene, pleničke zlikane, okna pomita, z možekom sva tudi šla že na tisto "zadnjo večerjo" v dvoje, ker zdaj nekaj časa taka romantika ne bo v prvem planu. Pa sicer tudi nikoli ni bila, so bili in bodo vedno tile naši otročki :) Ampak je en umirjen obed v dveh letih tudi pasal ;) :)
No, edino torba za P še ni napolnjena.

Aha, hotla sem pokomentirat te brisače. Eno imam iz Ikee, eno iz "kdovekje", pa je čisto vseeno kakšni sta, ker meni je patronažna svetovala, da dojenčka itak najprej zaviješ v tetra pleničko, potem v brisačo, ker so pleničke bolj vpojne. Pa dejansko pridejo brisače iz sušilca res preveč mehke in slabo brišejo. Ja, tele patronažne imajo kar fajn nasvete (na žalost ne vse, kakor poslušam), tako da si kar pišite listek z vprašanji, ko bo drugi dan od prihoda iz P potrkala na vrata in prišla pogledat popek in kako gre dojenje itd...

Pijanice - taprvi mladič je bil pošteno zapit s strani atka, kolegov, žlahte in sosedov.... Zdaj pa sploh ne vem kako bo to izgledalo. Flaša Jacka D. je sicer že v hladilniku, ampak kako namerava moj žurkat in hkrati čuvat prvorojenca ne vem... morda ga odpelje k tašči čez noč?!? Nimam pojma, nisva še debatirala. Kako boste oz. bodo pa pri vas izvedli tisti očki, ki bodo to postali v drugo?

Živčki pred porodom - ja, si upam na glas priznat, da me kar zmrazi ko pomislim na CR. V prvo sem bila tako pogumna in hrabra, ker itak nisem vedela kaj me čaka. Sedaj se pa kar malo bojim same sekcije in tistega okrevanja. Ampak, saj bomo v dobrih rokah, tako da kar pogumno! Ko dobimo tisto štručko v naročje, je v trenutku vse pozabljeno.... resnično, pa naj se sliši še tako klišejsko ;) :)

No, nekaj tem sem pa le obdelala takole ob jutranji kavici. Vsem želim uspešne preglede, pa izpite, pa priprave in vse kar vas še čaka v prihodnjih dneh!

Pa še nekaj - SONČEK JEEEE!!!!! Nebo je brez oblačka!!!! Izkoristite tale energetsko nabit dan za kaj simpatičnega!
Cmok, cmok!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
24.5.2010 8:57:47   
Maxica
Dobro jutro, danes se nam pa obeta lep in sončen dan, meni je že ful vroče, tako da se počasi odpravljamo na svež zrak. Izkoristite sonček.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
24.5.2010 9:16:32   
tukaj
Dobro  jutro,

da vas malo na hitro pozdravim.

Vreme bo danes zgleda res čudovito, že zjutraj, ko sem šla s psom ven, je bilo prijetno toplo. Ta teden je tašča v službi in jaz kuham za vse in nekak se že veselim, bomo jedli veliko zelenjave - vse po mojem okusu.

Razmišljam, kaj bi z dragim počela popoldna, ko je tako lepo vreme. Me je ravno klical in rekel, naj si nekaj zaželim, da izkoristiva še kak dan za naju.

Torej se sedaj lotim še seminarske, potem skuham kosilo, verjetno poklepetam s prijateljico in razmilsim, kako bi lahko izgledalo popoldne.user posted image user posted image

No maja bo kmalu konec  - potem pa bo neučakanosti verjetno še več. Jaz samo upam, da naš hitro zraste in da ne bo res kje čisto majčken. Mogoče me že v četrtek preseneti.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
24.5.2010 10:13:19   
innes4
Ojla user posted image

evo mene iz pregleda, nič novga. Odprta še zmerej za dva prsta, glava je res že čist nizko, mali se je ful umiril, to itak čutim, k ni nekih konkretnih brc in premikov. Sm povedala gin.da je čep šel, je reku samo aha. In to je to. Je reku, da pridem na kontrolo u četrtek 27.5., pa nej bom pozorna na kakšno odtekanje vode (glede na to, da mi je čep odpadel). Tko da jest mislm, da vam nam nikamor pobegnila...na koncu bom res še čez rok, pa me boste ve prehitevale user posted image

Sm pa že čist sita folka, vem da sm nardila glavno napako, da sm nekaterim (domači, eni prijateljici) povedala da sm že 2 prsta odprta in da mi je čep odpadel, ampak nism si mislla, da bojo ratal tko nadležni user posted image Non stop klici, če sm že šla in kaj čakam user posted image user posted image pa sms-i velik sreče...ZAKAJ ŽE??? Pa ena ugibanja kateri datum bo....groza. Pa še 11 dni do PDP-ja. Kaj bi šele blo, če bi šla čez rok. Ijoj, sm čist razpuser posted image .

Zunej je res en lep dan, ampak jest sm tok zaspana (sm vstala že pol 6h), da grem kr mal vodoravno še. Bom pa bolj popoldan izkoristla user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
24.5.2010 10:13:45   
ajdameti
Še moje sončno javljanje po dolgem času...sem vas komaj uspela prebrat tako ste se razpisale. Lepo da ni nobena prehitela, čeprav želim vsem, da se jim pot v Rim čim lepše izide.
Vikend minil kot bi trenil, saj smo bili leteči in pred porodom obiskali moje starše pa nekaj kolegov, sedaj pa res lahko rodim. Upam, da čim prej ker sem že res sama sebi neroda s tem trebuhom.
Sem sanjala, da sem rodila fantka (pričakujemo deklico) in mi je bilo grozno, da ga domov peljem v roza cunjicah user posted image  so bile tako žive sanje, da sem zjutraj že skor štartala v šoping po nekaj novega user posted image  Skartka dogaja!
Kecha - hvala za informacijo glede ginekologa, mi ga je tudi kolegica priporočila...še preden sem ga morila, sem pa povprašala ginekologinjo, ki mi dela akupunkturo, če ima še kaj frej in ji razložila situacijo....IN SUPER na prvi pregled po porodu se lahko naročim že k njej (dr. Ocvirkova)...tako, da to rešeno, upam samo, da se še do poroda kaj ne zakomplicira
Brisače s kapuco - imam še od prve naše dečve, kupljene v Ikei - priznam, da jih skoraj nisem uporabljala, samo za podlago, ker so tetra plenice v ta namen zakon...hitro vpijejo in sploh ne rabiš veliko brisat...sem ta način zelo dolgo uporabljala oz. ga še sedaj za sušenje las. Pa še lažje jih je oprat, manj prostora zavzamejo in skoz jih imaš na zalogi. Ko pa otrok že sam stoji/hodi so pa najbolj praktični kopalni plaščki v katere jih zaviješ.

Sedaj pa spet pranje, sem dobila nekaj cotk od kolegice pa jih moram še preprat.

Pridne bodite pa uživajte na sončku!

bigmama

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
24.5.2010 10:15:31   
Zoja83
bcljka za seznam user posted image user posted image user posted image
gajka držim pesti, da te bo user posted image  poslušal in zdržal do 22. user posted image
innes4 čestitke za obletnico in javi se kaj...te mam na sumu user posted image
Bam Bam tele patronažne so men prav zakon, jst sam upam, da bom dobila eno, ko je v MŠ učila (sta dve za naš konc), je mela tolk dobrih nasvetov user posted image
tukaj fajn izkoristita popoldne, dokler se še lahko gresta romantiko user posted image
Drugače sem bila včeraj na obisku pri supermanovem najboljšem prijatelju (beri pri Tomiju in meymey) in morm pohvalit punco, da že čist obvlada. Je bla pa na eni čudežni dieti, je čist shujšana user posted image  Tomi je pa itak največji cuker na svetuuser posted image  moj je bil čist šokiran (čeprav je bil nasmejan), kako majhno bitjece se rodi po 9.mesecih. Drugače sem se dans zbudila že ob pol petih in bila že 4x na wc (brez donata ali drugih pomagal), tk da je bil moj že spet user posted image  v nizkem štartu-zjutraj sploh ni hotel v službo... user posted image  vsak izgovor je dober user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
24.5.2010 11:33:08   
bridget3
Uf, kako sem vesela, ko izkušene napišete kakšen fajn nasvet (brisačke); če so boljše tetra pleničke, bom pa še kupila kak paketek le teh ... Če so res tako vsestranske, jih je fajn imet mogoče 5 več, kot 5 premalo user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
24.5.2010 11:34:00   
suzy85
Bonnie sporoča:
S svojim rojstvom nas je danes, ob 9.43 uri, malo presenetila, a vseeno zelo razveselila lepotička Vita, velika 48 cm in težka 2785 g.
Srečni veliki bratec Nik, mamica in očka

Bonnie še tukaj Iskrene čestitke ob povečanju družinice in veliko sladkega cartanja! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
24.5.2010 11:41:23   
novakatja
Živjo punce, da se še jaz malo po dolgem času oglasim.

Berem, da se ful dogaja. Čestitke tistim, ki ste že rodile!! Uživajte!
javascript:void(AddText('user posted image '))

Jaz imam še 2 tedna do PDP. Počutim se za 2 slona. Skozi nekaj čistim, ker smo preselili spalnice v mansardo in je tooooliko za urediti. Pa sem takoj čisto hin, križ me boli, dol mi pritiska. Prvič sem bila res dosti bolj fit.

Ker je drugič, sploh še nimam čisto vsega pripravljenega. Sem morala prav malo pobsrskati po forumu, da preverim, kaj vse mi manjka. Čisto sem pozabila na povijalke, prvič smo jih rabili, potem sem jih pa posodila, nazaj pa niso prišle. Če še enkrat rabiš lastne cunjice, si kar slabe volje, ko dobiš 70% nazaj. Pa še točno se spomnim kakšnih posebej ljubkih stvari, ki potem čudežno izginejo. Na žalost sem prelena, da bi vse označila. A imate druge boljše izkušnje?
A kakšno stekleničko, če dojenje slučajno ne bi šlo, imate ali ne? Mi prvič skoraj nismo rabili, pripravljeno sem pa imela. Vse sem dala naprej.

Sinčka smo ta vikend postavili ven iz spalnice in v ta veliko posteljo. Prej ni šlo. Zdaj pa pravi, da mu ni všeč. Ponoči se zbuja, ni pa še pogruntal, da lahko ven zleze. Kaj šele bo, ko bo videl novo stanovalko v mali posteljici...

Uživajte v soncu, je kar vroče, ampak pri nas fino piha.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
24.5.2010 11:41:35   
bridget3
BONNIE, ČESTITKE!!!user posted image
17.6. JE imela rok??? Joj, punce, tole mene straši user posted image  jaz imam 21.6. ... po teh "presenečenjih" na forumu bom kar začela že pričakovati hihihi user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
24.5.2010 11:51:03   
nikita*
Čestitke Bonnie za Vito!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa že čisto blizu mene. Jaz imam rok15.6user posted image user posted image

Jaz sem bila danes v Tosami in Lekarni. Kupila vse kar bom rabila, zdaj pa mi ostane samo še baby center za drobnarije. In celo prvi stroj cunj za našega user posted image sem oprala.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
24.5.2010 11:51:34   
naraščaj
user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Bonnie, tole je blo pa res presenečenje. Želim vam veliko cartanja in nepozabnih  trenutkov.

IZVIRNO SPOROČILO: novakatja
Ker je drugič, sploh še nimam čisto vsega pripravljenega. Sem morala prav malo pobsrskati po forumu, da preverim, kaj vse mi manjka. Čisto sem pozabila na povijalke, prvič smo jih rabili, potem sem jih pa posodila, nazaj pa niso prišle. Če še enkrat rabiš lastne cunjice, si kar slabe volje, ko dobiš 70% nazaj. Pa še točno se spomnim kakšnih posebej ljubkih stvari, ki potem čudežno izginejo. Na žalost sem prelena, da bi vse označila. A imate druge boljše izkušnje?
A kakšno stekleničko, če dojenje slučajno ne bi šlo, imate ali ne? Mi prvič skoraj nismo rabili, pripravljeno sem pa imela. Vse sem dala naprej.

Jaz sem dobila vse nazaj. sem pa posodila taboljši kolegici in nato nekaj svakinji (je mela kontra spol).
Stekleničke mam pa še od prvič, za prvo silo, bo OK, če bo treba. Nimam pa na zalogi nobenga mleka, lažem, bom mela od starejše hči alernovo, ki jo morm it iskat v lekarno, sam ne vem če je primerna od rojstva dalje user posted image . Računam na to, da ga ne bom potrebovala

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?