soncnica 3
|
Bonnie , vse lepo z vašo princesko No, drage , tiste, ki še čakamo (pa me, ki smo konec junija moramo res še malo počakati...), vidim, da ste pridne in lepo pripravljate. Tudi jaz imam že kar večino /skoraj vse pripravljeno/, ker res nikoli ne veš, kdaj se bo začelo... Moj prvi sin je bil rojen 6 dni čez rok, tako da se psihično kar pripravljam, da mogoče bomo pa v juliju... nikoli se ne ve. Si pa blazno želim da bi me le presenetilo in se vse skupaj začelo kakšen dan prej. Zanimivo je brati vaše prispevke, ljudje znajo biti pa prav sitni s tistimi svojimi vprašanji, kdaj bo...? Pa še to kakšne ženščine, ki kot da niso same "probale", kako je čakati, da se ti bo rodil . Pri nas se je pokazal pravi fenomem amaterskih napovedovalcev spola. Še čisto vsak mi je napovedal , od tega da eni rečejo: "Ja, visoko nosiš, punčka bo...", drugi spet: "Ja, nizko nosiš, punčka bo, ja..." in podobne "zanimivosti". Še najboljš mi je, ko komentira kdo, ki še sploh svojega otročka nima... Meni je edino in najbolj pomembno, da je naš zdrav, ampak najbolj zanimio je , da sta mi 2 ginekologa na UZ-jih povedala, da je , ha, ha, ha... Tako, da se mojim "napovedovalcem" iz srca opravičujem, ampak jih bom kar pustila v pričakovanju in tuhtanju. No, je pa vse skupaj že malo zmedlo mojega moža, ki mi je včeraj rekel: "Ti, imaš ti še kakšno rezervo pripravljeno?", pa si jaz mislim, ja, kaj ti pa zdaj je, on pa nadaljuje: "Res nimaš nobene kiklce pripravljene?". No, toliko o tem, pa vseeno bol verjamem G-vim napovedim, ha, ha, ha... in kot sem že napisala, da so le naši zdravi.
|