|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
24.5.2010 17:21:31   
Kiya
Bonnie ćestitke za Vito user posted image

Tetra plenice sem ugotovila, da jih je 30 premalo in je moj kupil še 10 dodatnih. Že v lupinici jih imam 5, pa potem v vozičku in posteljici pri vzglavju pa na previjalni, pa za kupčke podirat tako, da jih kar veliko rabim.

Smo pa včeraj krstili voziček, sej bi že v soboto pa je ful grdo vreme ratalo. Jutri pa nas obišče patronažna in k pediatru gremo, ker trenutno nimamo nobenih dodatkov k mojemu mleku (ki ni več tako kalorično kot prvo mleko) in se je mala zredila le 70g v enem tednu tako, da upam da dobimo FMS user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
24.5.2010 17:44:15   
annie
Bonnie, čestitke ob rojstvu princeske Vite!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjeti...zgleda, da že gre čisto zares, pa še v juniju nismo user posted image Je že mene kar malce panika, ampak danes imam točno še en mesec do roka poroda, tako, da naj naša user posted image še kar v trebuščku ostane, ker ima še čas...ampak zgleda, se nikoli ne ve....user posted image

Meymey, super, da že vozičkate, zlatenica pa se bo porihtala...Nik je tudi bil ob rojstvu zlateničen pa se je potem v parih dneh porihtalo user posted image

Drugače pa jaz tudi komaj čakam pregled, ki ga imam v sredo, bom imela ctg in pa še uz...komaj čakam user posted image

Uživajte, jaz pa grem končno peglat tetra pleničke in cotke za user posted image , se že cel dan zraven spravljam, sedaj pa je res skrajni čas user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 24.5.2010 17:47:32 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
24.5.2010 19:21:16   
bubal
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

p.s.: me zanima ce je katera iz primorskega konca, pa ce gre katera v porodnisnico postojna??

Jaz. user posted image

res?... no,no.. lej..ena se pa je naslauser posted image

Pa še ena se je našla ...bomo skup potiskale.

< Sporočilo je popravil bubal -- 24.5.2010 19:22:31 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
24.5.2010 20:31:54   
Bubika26
Čestitke Bonnie ob rojstvu hčerke Vite!!!!user posted image user posted image user posted image

Z mojim user posted image  sma bila v nedeljo še v Minimundusu,ker sem si zaželela zadnji izlet letos... Tako sedaj pa smo, v veselem odštevanju. Pripravljeno imamo že vse za prihod bavcka. Drugače pa tudi mene motiji  ti klici, ampak kaj ćemo tudi drugi se veselijo in komaj pričakujejo. user posted image  

Lep pozdravček,

Mi ni več za sedet pred računalnikom, ker me vse začne pritiskat pod rebra pa tak lep sonček je čez dan odzuni. 

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
24.5.2010 20:52:03   
naraščaj
Čer,

se pokorno javljam user posted image

Smo bli cel popoldne zunaj - pri mojih na igralih  - tam namrem čez poletne dni bivakiramo vsak dan, da se tama lahko naužije svežga zraka in se na igra, za povrh je pa tam ful bolj hlad, ker je ob gozdu in je polet res super.

Ko sem se vračala od mami sem se ustavla še na kmečkem turizmu, kjer mam rezervirano za praznovanje Rd, da smo dorekl stvari glede ure, hrane,... Pol sem se spomnla, da bi lahk še torto naročila in to ono brez mleka (ja tut eno takšno pekarco sem našla HB), da jo lahk pol tut moja tamala je, pa še nč se ne okusi user posted image user posted image

meymey, super k ste že zunaj. zlatenca pa bo itak zginala, ko je takšno lepo vreme.

Moja G pa ful pozn dela CTG, me prav zanima, če mi ga bo že v čet. delala, sem pa danes točn 37t.

A ma katera ono stensko previjalno od IKEA?Jaz neki razmišljam, da bi jo nabavla. Mam previjalno v spalnici, sam sem pr tavlki mela še v kopalnici na pralnem stroju ono podlogo za prve mesece. Zdej mam pa manjši pralni stroj(ožji) in še sušilc morm prestavt (je na njem), pa razmišljam, da bi to nabavla. Sem neki gledala celo na bolhi, pa ni nč kaj. Morm enga še poklicat kok hoče zanjo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
24.5.2010 21:21:04   
čeb Maja
Evo jaz sem po večini zlikala cunjice, sej če odkrito priznam jih je bilo čist luštno premetavat - samo jih imam men se zdi čist preveč user posted image

Čakam še mojo mami, da mi naredi posteljnino - mi je rekla da za svojega prvega vnuka bo sama sešila (je šivilja) in sva šle zadnjič po blago in bo maneken v taki postlji spal, da mu bom še fouš.

Torba je že naštimana v sobi - prišla je že iz hodinika do sobe, je pa še vedno praznaaaa. Morm morm morm...
A boste vi kakšno dudico sabo vzele? Jaz bom eno kar prekuhala doma pa jo bom imela sabo.

majkl - aha to slišiš srček kako bije, ooo ful dobro. Samo slišim, da je na leonišču samo 1 ctg in pol morm verjetno kr zgodi pridt, če hočem bit ob 9.20 pri G, pa še v laboratorij morm prej... A ti hodiš v porodnišnico?
Pa kam kej ostale iz Lj hodite na ctg-je?

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
24.5.2010 21:25:09   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: bubal

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

p.s.: me zanima ce je katera iz primorskega konca, pa ce gre katera v porodnisnico postojna??

Jaz. user posted image

res?... no,no.. lej..ena se pa je naslauser posted image

Pa še ena se je našla ...bomo skup potiskale.

supercaaa...user posted image mogoce da se pa res trefimouser posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
24.5.2010 21:36:10   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

A ma katera ono stensko previjalno od IKEA?Jaz neki razmišljam, da bi jo nabavla. Mam previjalno v spalnici, sam sem pr tavlki mela še v kopalnici na pralnem stroju ono podlogo za prve mesece. Zdej mam pa manjši pralni stroj(ožji) in še sušilc morm prestavt (je na njem), pa razmišljam, da bi to nabavla. Sem neki gledala celo na bolhi, pa ni nč kaj. Morm enga še poklicat kok hoče zanjo.

jst jo mam! samo ti ne morem (še) povedat kako se obrestuje ker ne vem user posted image midva sva hotla prvo k mizarju dat delat, pa so vsi kr neki preveč kompliciral in k sva tole v ikei vidla sva se v sekundi odločla in uzela... men se zdi ful praktična pa še dost velka je! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

Pa kam kej ostale iz Lj hodite na ctg-je?

jst mam CTG pr svoji ginekologinji! lepo pr sestri se uležš ti prlima gor tiste "stvorke" ... in to je to (sm vidla pr eni nosečki enkrat k sm bla lih na pregledu, jutr pa bom občutla na svoji kožiuser posted image )
zdej upam da ne bom čist mim prašala... ampak a nima vsak ginekolog CTGja v svoji ambulanti?! user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
24.5.2010 21:45:04   
ajdameti
ČESTITKE TUDI OD MENE BONNIE!!!user posted image user posted image user posted image  Res lepo ime!

Narava res preseneča! Vsak trenutek se lahko prične user posted image  jaz pa še kar neke plane delam, moram še k frizerju, pa rada bi šla še malo v šoping, pa stanovanje zglancala...user posted image  samo energije mi zmanjka.
Sem že zadnjič omenila, da sem sanjala,da sem rodila fantka in ne punčke...danes sta mi pa še dve namignili, da bom imela fantka, zaradi oblike trebuha user posted image user posted image user posted image  sem se tolk nasmejala. Pa še kako sta me prepričevali user posted image

pleničke - ja res so zakon za vse mogoče, kot je tudi že Kiya ugotovila...jaz sem oprala in zlikala vso zalogo, da mi ne bo treba tako pogosto prat. So pa za podiranje kupčka veliko bolj praktične male tetra plenice (roza rob, saj jaz imam take) pa za na terenu sploh, ker ne zavzamejo toliko prostora, na previjalni pa sem sama zelo hitro začela uporabljat tudi previjalne za enkratno uporabo (mueller), precej olajša pranje user posted image

Grem še malo likat, mam kar naenkrat ful energije, ko vas berem, da me res kaj ne preseneti.

Sladke sanje!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
24.5.2010 22:06:36   
ivy@
ŠESTITKE BONNIE ZA TVOJO SONČICO user posted image user posted image user posted image

joj me je kr mal zmrazil,k sm vidla da je bonnie imela isti pdp kot jaz,pri meni naj počaka vsaj še 2 tedna,potem pa lahko.

no da vam povem,da sem bila danes na jesenicah na pregledu,zdravnik me je sprejel brez napotnice,naredil UZ,pregledal otročička,stehtal-imamo že 2800g,(zdravnik pravi,da bo do 3500 sigurno prišel),imam zelo malo plodovnice,frajerček pa sedi notri po turško user posted image user posted image user posted image ,smo se tako nasmejali user posted image ,uglavnem mi je predlagal CR,kot sem tudi pričakovala.čez 2 tedna imam spret pregled na jesenicah-ctg in pa pomoje datum za CR.zato pa upam,da me kaj ne prehiti.

uglavnem sem bila zelo zadovoljna,ko sem šla od tam,sedaj vsaj vem da je user posted image vredu.zdravnik res zakon,same pohvale,nisem mogla vrjet kakšna razlika je lahko od G do G.

zdej me pa zanima,če gre katera rodit na jesenice,ker jaz sem rekla,da grem tja v vsakem primeru tudi če se user posted image obrne.

upam pa samo,da ne bo moja G jezna,ker sem se kar sama naročila in odšla na pregled in posvet user posted image ,ampak kaj naj,saj se gre zame in mojgauser posted image .pa sedaj sem vsaj pomirjena in se več ne sekiram kaj in kako,vem na čem sem.

jutri ob 11h se mal name spomnte,k bom pr zobarci na stolu švicalauser posted image

lep večer vam želim in lahko nočko

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
24.5.2010 22:20:50   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: ivy@

no da vam povem,da sem bila danes na jesenicah na pregledu,

zdej me pa zanima,če gre katera rodit na jesenice,ker jaz sem rekla,da grem tja v vsakem primeru tudi če se user posted image obrne.

Kdaj pa si imela pregled dons? Ker jest sem tut bla in možno, da sva se vidle? Jest sm bla v čakalnici od 8h. Mal čez 9 sem bla pa na vrsti.
Drugač grem pa jest rodit na jesenice user posted image Iz kje pa si drugač?

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
24.5.2010 22:24:05   
čeb Maja
bcljka - jaz hodim v Leonišče in ima cela bajt samo enega, pol so pa še edin v porodnišnici. G v leonišču ti lahko napiše tut, da greš v porodnišnico, men je dal pa da grem kar pri njih in pol čakaš ko nor...
Pa isto imajo samo en UZ, tko da je super tale naš zdravstvo...
Je pa vsaj G normalen in fajn, tko da meni to odtehta.

ivy@ - super, da si šla in da si zdej mirna user posted image user posted image user posted image

ajdameti
- a si prepričana da je frčafelca user posted image user posted image user posted image Men so rekli da bo fant in se je 2x ornk (ampak res ornk) vidlo, da bo fant ampak jaz kr nič ne verjamem dokler ga ne bom imela v naročju user posted image
Samo ime mava pa tut sam za fanta izbran, za punčko pojma nimava user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
24.5.2010 22:48:20   
ivy@

IZVIRNO SPOROČILO: innes4

no da vam povem,da sem bila danes na jesenicah na pregledu,

Kdaj pa si imela pregled dons? Ker jest sem tut bla in možno, da sva se vidle? Jest sm bla v čakalnici od 8h. Mal čez 9 sem bla pa na vrsti.
Drugač grem pa jest rodit na jesenice user posted image Iz kje pa si drugač?

ja pol sva se pa sigurno vidle,jst sm mela oblečeno belo jaknico pa ob devetih sm pršla tja,vsedla sm se pa na un stol pr vratih,kera si bla pa ti??

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
24.5.2010 22:49:23   
ivy@
aja drgač sm pa iz škofje loke

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
24.5.2010 23:25:08   
innes4

ja pol sva se pa sigurno vidle,jst sm mela oblečeno belo jaknico pa ob devetih sm pršla tja,vsedla sm se pa na un stol pr vratih,kera si bla pa ti??

Jest sem sedela na klopi čist zraven tistih vrat v ambulanto. Poj k je sestra končno not poklicala, sm šla jest pa še ena notr. Jest sm bla v črni majčki pa čez sem mela vijolčn top. Kr ne morem se te spomnt user posted image a to si sedela tut pr teh vratih za v ambulanto? Ker poj sva očitno sedeli nasproti user posted image
Si imela dr.Sredanoviča, an? Men je tut on ful prijazn. Edina slabost tukej na teh pregledih je ta, da lahko zmerej naletiš na drugega ginekologa, tist k pač glih tist dan dela. Tko da jest sem mela u petk druzga, dons pa njega. In poj ma vsak tut mal drugačn način pregleda pa vse. No, ampak tko pa vsaj spoznaš različne gin.in je poj fajn če so pr porodu zravn in maš bl domač občutek, če si jih že videl prej, an.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
25.5.2010 7:22:43   
soncnica 3
Bonnie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse lepo z vašo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, drageuser posted image , tiste, ki še čakamo (pa me, ki smo konec junija moramo res še malo počakati...), vidim, da ste pridne in lepo pripravljate. Tudi jaz imam že kar večino /skoraj vse pripravljeno/, ker res nikoli ne veš, kdaj se bo začelo...
Moj prvi sin je bil rojen 6 dni čez rok, tako da se psihično kar pripravljam, da mogoče bomo pa v juliju... nikoli se ne ve. Si pa blazno želim da bi me le presenetilo in se vse skupaj začelo kakšen dan prej.

Zanimivo je brati vaše prispevke, ljudje znajo biti pa prav sitni s tistimi svojimi vprašanji, kdaj bo...? Pa še to kakšne ženščine, ki kot da niso same "probale", kako je čakati, da se ti bo rodiluser posted image .

Pri nas se je pokazal pravi fenomem amaterskih napovedovalcev spola. Še čisto vsak mi je napovedal user posted image , od tega da eni rečejo: "Ja, visoko nosiš, punčka bo...", drugi spet: "Ja, nizko nosiš, punčka bo, ja..." in podobne "zanimivosti". Še najboljš mi je, ko komentira kdo, ki še sploh svojega otročka nima...

Meni je edino in najbolj pomembno, da je naš user posted image zdrav, ampak najbolj zanimio je , da sta mi 2 ginekologa na UZ-jih povedala, da je user posted image , ha, ha, ha... Tako, da se mojim "napovedovalcem" iz srca opravičujem, ampak jih bom kar pustila v pričakovanju in tuhtanju.
No, je pa vse skupaj že malo zmedlo mojega moža, ki mi je včeraj rekel: "Ti, imaš ti še kakšno rezervo pripravljeno?", pa si jaz mislim, ja, kaj ti pa zdaj je, on pa nadaljuje: "Res nimaš nobene kiklce pripravljene?".
No, toliko o tem, pa vseeno bol verjamem G-vim napovedim, ha, ha, ha... in kot sem že napisala, da so le naši user posted image zdravi.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
25.5.2010 7:22:54   
misar
dobro jutro

kuham kavico user posted image user posted image user posted image

spet en krasen dan...da bi le zdržalo vreme čim dljeuser posted image

sicer pa nič novega, razen, da se je naša frčafelca odločila ločit od plenic user posted image user posted image (pa glih sem kupila 2 paketa novih user posted image ) v petek je prišla domov iz varstva in povedala, da noče več pleničke. za ponoči ji še dajem, čeprav je bila tud včeraj že suha, danes bom šele odkrila (ker še spi). mal me kakanje skrbi, ker včeraj ni kakala, ker za kakanje so eni posebni rituali pri njej. rabi popoln mir (kot ati user posted image user posted image user posted image )

še danes učenje, potem pa jutri dan D, nato se lahko lotim pa likanja- ki ga je za celo goro in pospravljanja, ker imamo stanovanje v razsuluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa končno lahko začnem gnezdit z užitkom user posted image

CTG- jaz v 1. nosečnosti nisem bila niti enkrat pred porodom na ctg-ju. zadnji pregled sem imela v 37 tednu pri G (zdaj ga imam v 38T) in to je bilo to. čez dva tedna sem pa rodila. mi je G rekla, da , če na rok še ne rodim, da naj grem v P na CTG in to je to user posted image user posted image user posted image
očitno majo različni G različne prijeme.

evo zdaj pa res nimam več kaj napisat.

lep dan vsem in uživajte user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
25.5.2010 7:29:56   
dvojčica6
Dobro jutro zaspanke! Ajmo pokonci... zunaj sončke vabi, kafe je že kuhanouser posted image ... cunje še vedno nise oprane... aaaaaaaaa... user posted image user posted image user posted image user posted image včeri sem zagrozila user posted image da bom nesla mami domov prat če mi ne priklopi pralnega stroja in sušilca, on pa -  z nedolžnim pogledom: ma sej to se da takoj za silo poštimat če češuser posted image user posted image user posted image user posted image ... aaaaaaa... seveda čem da mi na hitro poštimaš... niti tetra plenice nimam še opranih če pač stroj ni prikloplen... Za tiste ki ne spremljate redno mojih nebuloz o pralnem/sušilnem stroju, naj povem, da pereva pri tašči spodaj, ampak za bebita sem rekla, da že hočem prat zgoraj, če že mam vse stroje, sam to zgleda ni pogoj za to da lahko perešuser posted image user posted image user posted image Mah ja, mal me je Bonnie prestrašla... pa vse ste tolk pridne... pa prvorodka sem... pa hormoni... pa nej mi že eden kupi sladoled noooouser posted image user posted image user posted image

Sva pa postelco sestavla... čeprav bo brez postelnine ker je še za opratuser posted image user posted image user posted image joj, mam enih problemov neuser posted image

Smo pa, drage dame in gospodje, nabavili voziček http://soncek.si/si/jaguar-car-super-set-vozicek-globoka-kosara-lupinica-nahrbtnik-zascita-za-noge-dez-komarje-i15236.shtml user posted image user posted image user posted image Naš je rdeč in zaenkrat se mi zdi superuser posted image

Dobim pa za rojstni dan una dresa od reprezentanceuser posted image user posted image user posted image me je včeri tašča zagrabla, da bi mi neki kupli pa da bi za user posted image pršlo prav pa sem zinla to...

Vidim da se že nekaj parčkate za potiskat vkup, v šempeter gre kak junakinja??? Sej dvomim, ma prašat ni greh...
bcljka še ena pohvala za seznamčkeuser posted image user posted image
tetra plenice... a pol mojih 10 ne bo dovolj user posted image user posted image user posted image

CTG - nekako tako kot si opisala bcljka ja... uležeš se na bok, dva paščka ti da okol trebuha, pol pa lahka ninkaš medtem ko poslušaš zvoke iz maternice in bitje srčka... zelo lepo vse skupaj... pa po moje mora to met vsaka gin. ja
ivy@ user posted image user posted image user posted image po turško, a?je faca tvoj bebi...  pa  user posted image da bi ti zobar čimhitreje minil...
Grem mal oddelat zdej ko sem se izpovedalauser posted image user posted image user posted image lep dan!!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
25.5.2010 8:03:51   
ivy@
innes4,ja jst sm tebe vidla,pa nasprot sm sedela ja,tm čist pr vratih.pa moj je biu zravn.aja pol ni nujn da je isti zdravnik al kaj??kako pa majo pol to zrihtan?ker zdravnik pa je še pol,za tratnjeka sm slišala da je pa nevem a je še ker??

CTG sm bla v kranju ene 100x k sm bla na obračanju,nč posebnga edin kar spremljaš bitje srčka bebice pa zaspiš loh zravn user posted image

cunjice so pr men že use oprane edin še par bodijev morm polikat,spucat previjalno,ker jo mam že tok časa u sobi postavleno,da se je kr dost prahu nabral user posted image ,aja pa dudice prekuhat,za vsak slučaj to je pa to.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
25.5.2010 8:13:13   
nikita*
Sonček  je,.....user posted image user posted image user posted image user posted image , mene pa čaka gora cunj, da jih polikamuser posted image . Ker imam opran en stroj, za našega novega člana, bom najprej zanj vse polikala.user posted image Imam, pa toliko cunj, da jih user posted image ne bo mogel toliko ponositi. Sem že dala vedet, da ne rabim nobenih cunj za začetek (št.56 in 62 ).

Kar se tetra plenic tiče, sploh ne vem koliko sem jih rabila pri prvi, res pa je da sem jo mogla povijati na široko, ker ji niso v P slikali kolke ( Lj porodnišnica ni imela UZ ).

ctg: jaz sem ga imela prvič prej šni teden (36t1d), zdaj sem pa naročena vsak teden. Meni se zdi CTG prav super zadeva, da vidijo kako se user posted image počuti  v "hotelu".
dvojčica6: full mi je všeč voziček user posted image

misar: držim pesti, da narediš izpituser posted image user posted image

Zdaj si grem skuaht en cappuccino, potem pa veselo v roke likalnik prijet ( veselo- se tolažim, da je to zanimivo opravilouser posted image ).

< Sporočilo je popravil nikita* -- 25.5.2010 8:20:38 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
25.5.2010 9:00:22   
Maxica
Dobro jutro, se pridružujem kavici. Spet bo en lep dan. Včeraj smo bili cel dan zunaj, mene je pa sonce prav fino opeklo. Je skoz malo pihalo, jaz pa pridno uživala na sončku, zvečer so bile pa posledice vidne.
Drugače še nič kakšnega dogajanja ne čutim, bo verjetno treba res še ena generalka po stanovanju, preden bom šla. user posted image
Z našim naročenim vozičkom tudi slabo kaže, šele konec junija naj bi bil končno v Italiji, v Sloveniji ga pa sploh ne bodo imeli. user posted image  Tako da bomo verjetno šli en dan ta teden kar po en model od Peg Perego. Bomo videli, ali Plikota ali Skate.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
25.5.2010 9:05:21   
Maxica
Eh, moj laptop kar po svoje dela, je že oddal prvi del posta. user posted image user posted image
Ok, pa nadaljujem tu.
Tetra plenic imam jaz 20, novih, imam pa tudi tiste ta male, so res praktične.
CTG bom jaz tudi imela šele drug teden, ko bom 38. teden. Je pa res fino, ker slišiš utrip user posted image . Pa po moje ga ima tudi vsak ginekolog, mar ne? user posted image
Bcljka, čestitke za izpit. user posted image
Misar, fino, da boste imeli samo enega pleničarja pri hiši, se pozna pri proračunu. user posted image user posted image
Zdaj pa peljem otroka v shoping, pol pa uživancija na sončku, drugi del.user posted image Lepo se imejte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
25.5.2010 9:14:03   
innes4

innes4,ja jst sm tebe vidla,pa nasprot sm sedela ja,tm čist pr vratih.pa moj je biu zravn.aja pol ni nujn da je isti zdravnik al kaj??kako pa majo pol to zrihtan?ker zdravnik pa je še pol,za tratnjeka sm slišala da je pa nevem a je še ker??

Sej približno se te spomnim. Če bi te še enkrat vidla, bi ziher vedla da si to ti user posted image Ne, ni nujno, da je isti zdravnik. Lahko je še Tratnjek, ja, pa ena Macunova, pa za še enga gin.vem, k sm bla v petek pri njemu, pa sm pozabila priimek. So pa vsi ok, no razen Tratnjeka se vse bojijo, ker je en tak človek, k nima glih pravega odnosa, ampak kot doktor je pa baje najboljši. Pa pustit se mu ne smeš pravjo user posted image No jest k sm bl taka, bi bla ziher čist tih, če bi mi kej teživ, poj bi se pa zunej pred bolnico jezila sama nase, k sm tok smotana, da se kr pustim in ne upam nč rečt user posted image user posted image

Dons je pa res spet en lep sončkast dan user posted image Jest se zdej sam oblečem, zrihtam, poj grem pa na en mal daljši sprehod do kolegice v trgovino na user posted image . Treba je še mal izkoristit čas za stvari k poj ne bojo več tko mogoče user posted image

ctg...jest sm ga mela že ene petkrat. Trikrat pri svoji gin. in zdej dvakrat v porodnišnici. Je pa moj user posted image en pravi zaspanček na ctg-jih, čist zmer spi in me morjo sestre štokat v trebuh, da bi se zbudu user posted image

dvojčica6...user posted image bravo za voziček user posted image je ful lep user posted image

tetra plenice...jest jih mam 20. 10 belih pa 10 pisanih. Aja pa še ene 6 malih. Tko da če jih bom rabila več, jih bom že še kupila. Verjamem pa, da se jih kr velik porabi.

čim lepše preživite tak lep sončen dan user posted image user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
25.5.2010 9:16:42   
naraščaj
Dan,

ja res je en tak lep, jaz pa čist fuč. Se luna bliža in ga naša frčafelca že svira (začne 3-4dni prej, prav na luno pa je OK). Tako sta mene izselila iz spalnce in sem spala v otroški sobi, spat pa tko al tko tut jst isem mogla. Sovračim WC, pa naštimat se ne morm, pa kolki me bolijo pa nonstop trd trebuh user posted image . Sem pa pol ob sedmih, ko sta šla moja dva od doma zaspala ko klada za 1,5 h. Zdej sem pa še bolj zalimana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: misar
spet en krasen dan...da bi le zdržalo vreme čim dljeuser posted image
Joj, da se ti besede pozlatijo in doi  nedelje ostane tako, ko praznujem RD na kmečkem turizmu - kot piknik varjanto sem izbrala. Drgač bomo mogl pa not sedet user posted image
sicer pa nič novega, razen, da se je naša frčafelca odločila ločit od plenic user posted image [image]Ja, super, čestitam user posted image user posted image user posted image . Mi še kljub temu, da je skor leto dni brez plenic (pustmo dnevne nesreče v prvem pol leta user posted image )ponoč damo gor, ker se pa še kdaj  pa kdaj ponoč polula (če ji je hladno, ko se razkrije al pa ful pije prejšn večer/dan. Za čez dan pa kot pravim že dolgo nima več.
še danes učenje, potem pa jutri dan D,

CTG- jaz v 1. nosečnosti nisem bila niti enkrat pred porodom na ctg-ju. zadnji pregled sem imela v 37 tednu pri G (zdaj ga imam v 38T) in to je bilo to. čez dva tedna sem pa rodila. mi je G rekla, da , če na rok še ne rodim, da naj grem v P na CTG in to je to user posted image user posted image user posted image
očitno majo različni G različne prijeme.
Jaz sem ga mela men se zdi v 39t 1x -2x , pol sem pa začela tak v P hodit, ker sem bla čez rok, CE očitno škrtari user posted image

CTG, v 1. user posted image  so mele 2 al 3 G skupi, zdej, ko je privat, sem pa vidla zadnjič, da ga ma kr tam sestra v svojmu prostoru. Očitno ma svojga

dvojčica6, je le ratal nabavt voziček, super je, da ti bo še služil tko dobr kot zgledauser posted image

Sej ne vem kaj nej še pišem/komentiram, ko pa komi sedim tle, saj sem se vmes ko sem brala totalno napokala (zajtrk jogurt s kosmiči - velika porcija user posted image )  in zdej me ful tišči user posted image

Upam, da mi tamala ne zboli, ker ful kašlja - nabija in je nahodna že od ne vem kdaj, pa zjutri ji vedno nekaj iz očke prteče. No to je pa men dans tut user posted image , pa tut jst pokašlujem in me peče grlo in nahodna sem tutuser posted image

Nč grem se preobleč.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
25.5.2010 9:46:17   
ivy@
ja za dr.tratnjeka sm slišala oz prebrala na forumih,da je kao zajeban,sam da morš znat z njemu.se strinjam s tabo,jst sm tud taka da bi bla tiho.je pa res baje ful strokovnjak.

no zdej me pa zanima a kera kej ve,jst sm se na jesenice kr sama naročila na pregled brez napotnice,svojo g imam pa tukaj v škofji loki,a je možno da dobim po pošti kakšno položnico??sj pomoje bi mi povedal,da bom mogla plačat al neuser posted image
drgač je pa sestra mi rekla da bo najprej vprašala zdravnika,če me bo sprejel in me je.sej pomoje pa tud če bi mogla plačat,mi lahko zaračuna samo uz,al kako??zdej me mal skrbi,da mi nebi zasolil preveč,pa škoda da nisem prej vprašala,itak bi plačala sam res upam da nebo prevečuser posted image

še mal pa morm mojga zbudit (iz nočne) da me pele v ZD h zobarciuser posted image bogi user posted image
res komi čakam da rodim,niti vozt nemorm več od tega bušija in morm prosit za prevoz,če hočm kam pridtuser posted image

zunej je pa res zelo lepo,sam upam da nebo preveč vroče,ker za nas user posted image je bolš,da ni preveč.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!