mismis
|
Dober dan vsem skupaj, ponedeljek je in imamo sonček, ma kaj češ lepšga Miklica moja, ampak ti si se pa res morala mlada poročiti, so pa take zveze nekaj tako lepega, tako doživljenske sonya, ma prav grozni so tisti dnevi, ko se ti nič ne da, ti pa moraš , ker je test pokazal ovulacijo, grrr grrr, ko sva midva to prakticirala, nama je bilo obema kar malo mimo, takole na ukaz hopa cupa. Ajsi, kak si ti kaj maussii, kakšna stimulacija je bila včeraj na RTL, midva sva gledala talenta, ker sem čakala tisto zadnjo pevko, ki mi je fenomenalna Zarja, a si videla, da bo tvoj Matt drugo leto spet postal fotr, kak pa drgače na vašem koncu. Če bo bog dal in sreča minila (beri ne bo dec tečen) se pa vidiva 02.06. na kavici Hermy, a tole na avatarju je že vaša pupika? Žižek, bi pomagal pa ne ve, saj veš da meni nikoli niso dali klomifena . Za Gerry-a pa saj veš kaj pravim:"Prste k sebi!", vse ostale vam psutim, ampak tale medvedek je pa res moj. Drgač, a je bil vikend uspešen? Fidi, kje se skrivaš? no seveda tudi vsem ostalim; tassi, neodkrita, Little Star, BEBIII, Kruce, ma vsem želim prav lep dan... zdaj pa delat banda, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete