Bam Bam
|
Hej hoj bušike! No, zdaj sem pa tudi jaz pridna ratala z javljanjem, ko pa moram zjutraj ob kavi najprej pokukat, če imamo res kakšno prezgodnjo ubežnico v Rim. Sicer nimam kaj novega povedat, razen to, da sedaj pa sem počasi v nizkem štartu. Cotike pripravljene, pleničke zlikane, okna pomita, z možekom sva tudi šla že na tisto "zadnjo večerjo" v dvoje, ker zdaj nekaj časa taka romantika ne bo v prvem planu. Pa sicer tudi nikoli ni bila, so bili in bodo vedno tile naši otročki :) Ampak je en umirjen obed v dveh letih tudi pasal ;) :) No, edino torba za P še ni napolnjena. Aha, hotla sem pokomentirat te brisače. Eno imam iz Ikee, eno iz "kdovekje", pa je čisto vseeno kakšni sta, ker meni je patronažna svetovala, da dojenčka itak najprej zaviješ v tetra pleničko, potem v brisačo, ker so pleničke bolj vpojne. Pa dejansko pridejo brisače iz sušilca res preveč mehke in slabo brišejo. Ja, tele patronažne imajo kar fajn nasvete (na žalost ne vse, kakor poslušam), tako da si kar pišite listek z vprašanji, ko bo drugi dan od prihoda iz P potrkala na vrata in prišla pogledat popek in kako gre dojenje itd... Pijanice - taprvi mladič je bil pošteno zapit s strani atka, kolegov, žlahte in sosedov.... Zdaj pa sploh ne vem kako bo to izgledalo. Flaša Jacka D. je sicer že v hladilniku, ampak kako namerava moj žurkat in hkrati čuvat prvorojenca ne vem... morda ga odpelje k tašči čez noč?!? Nimam pojma, nisva še debatirala. Kako boste oz. bodo pa pri vas izvedli tisti očki, ki bodo to postali v drugo? Živčki pred porodom - ja, si upam na glas priznat, da me kar zmrazi ko pomislim na CR. V prvo sem bila tako pogumna in hrabra, ker itak nisem vedela kaj me čaka. Sedaj se pa kar malo bojim same sekcije in tistega okrevanja. Ampak, saj bomo v dobrih rokah, tako da kar pogumno! Ko dobimo tisto štručko v naročje, je v trenutku vse pozabljeno.... resnično, pa naj se sliši še tako klišejsko ;) :) No, nekaj tem sem pa le obdelala takole ob jutranji kavici. Vsem želim uspešne preglede, pa izpite, pa priprave in vse kar vas še čaka v prihodnjih dneh! Pa še nekaj - SONČEK JEEEE!!!!! Nebo je brez oblačka!!!! Izkoristite tale energetsko nabit dan za kaj simpatičnega! Cmok, cmok!
|