|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
22.5.2010 10:18:48   
soncnica 3
Naraščaj, jaz sem kupila kopalne brisače s kapuco v Pikapolonici, pa mislim, da so tudi Fehn-ove, so kar malo debelejše in zelo mehke. Tam imajo tudi poletne odejice iz blaga /bombaž/, sicer same po sebi niso nekaj ekstremno cart, jaz sem vzela modro, na enem vogalu je naslikan osliček iz medvedka Pooh-a.

Vidim, da se ene že zelo približujete svojem PDP-ju, jaz bom verjetno bolj med zadnjimi, ker imam rok 27. 6., pa upam da kak dan prej pa le bo, saj mi je zdravnik napovedal krepkega dojenčka...
Pregled in ctg imam 27.5.

Junijske user posted image , vsem nam želim, da pridemo do otročkov s čim manj bolečin.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.5.2010 10:22:34   
Aninchy
Dobro jutro, dober dan!

misar - a jl? Očitno je blo včeri neki v zraku, pa to ni bla luna! user posted image Moj je tud včer mel športni dan in prišu domov šele ob 5ih!user posted image   (ker pošten ljudje hodjo po svetlim domov! - my ass!user posted image ) Pa zdej spi ko klada, tak da če grem zdej rodit, imam najslabši možen scenarij: morm iskat drug prevoz, on bo pa moj porod lepo prespau?! No, mnde še ne bom šla kr rodit... Iz principa! user posted image user posted image

Sem pa prej, ko sem se usedla za računalnik misla, da mi je začela odtekati voda! Kr naenkrat sem bla čist mokra med nogami! No, pa sem šla na wc in je bil en tak fuj-fej zeleno rumen izcedekuser posted image Kar je pri meni dokaj nenavadno, ker nimam skor niiič izcedka, pa še ta če je, je bel in sluzast... No, potem me je pa še driskača ujela. Ampak po moje je to bolj zarad lučke, ki sem jo mogla že na vsezgodi pojest...user posted image user posted image

Brisače s kapuco - jst nimam še nobene, itak se otroka prvi teden še ne kopa, tak da sem kr sporočila, da to še rabim, da ko bom rodila, mi bo kdo prinesu, tak da se mi ni treba ubadat s tem! user posted image user posted image

innes4 - no, dej pejt že rodit, tok mučkaš, da bom jst na koncu zmagala! user posted image p.s.: upam, da je res bil čep in boš kmalu cartala! user posted image user posted image

spanje - ma, jst tud spim suuuper! razn vstajanja za na wc...user posted image

tukaj - uživajte na krstu!user posted image In pa seveda, da si ponosna na svoj buši! Jst sem tudi zeeelo! Sploh zato, ker je tak luštno, ko je vse napeto in nič ne visi okoli voglov.... user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.5.2010 12:02:30   
gajka
Brisače s kapuco - imamo še od prej, pred 2 letoma kupljeni v BC, od Aljaža. Sta bili 2 čisto dovolj, če se je pa zgodilo, da sta bili obe hkrati v pranju, pa je bila tudi "navadna", brez kapuce, čisto uporabna.

Aninchy - da nam ne boš ti kam pobegnila! user posted image

Meni gre pa trebuh orng na jetra. user posted image Me prav nervira, ko se usedem, pa se mi na noge vleže, pol moram pa kot en pijanec sedet (z malo razširjenimi nogami). user posted image No, kakšne 3 tedne bom še pa že potrpela, čeprav bi bilo pa zabavno za spremembo, če bi tokrat dete celo kak dan zamujalo. user posted image Bi bili pol kar 3 raki doma in bi bil moj orng naščipan. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.5.2010 12:06:42 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.5.2010 12:37:34   
Aninchy
Ma... nč ni blo... mali me je razbrcal do konca, da sem se mogla kr dol uležtuser posted image no, pol se je pa vse skupi umiril... Tud izcedka ni več (zaenkrat), sem se pa kr križat začela, ko sem vidla, da je tašča skuhala pasulj, mene pa že tak neki driskača mučiuser posted image Pa dobr, sem vseen jedla, da ne bo slučajn kej rekla, da mi ni dobr... user posted image

trebuh - gre tud men že zlo na živce! Pa sej je fajn, ampak jst morm prav zbirat, na kter stol se lohk usedem, da lahk dam dovolj noge narazen! user posted image user posted image user posted image Se mi je trebuh v zadnjem tednu tolk dol spustu, da že morm pazit, da ga ne pohodim!user posted image

gajka - a pri vas pa trije raki? user posted image Midva z mojim sva oba ovna in sem kr mal upala, da bo mali dvojček, ker če bi še bikca ujel, bi bli pa vsi trije z rogim! user posted image Tak da že zdej planiram, da, ko/če bova imela še enga, more bit spet dvojček, da bomo v enakem razmerju! user posted image

Nč, grem se mal relaksirat...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.5.2010 14:30:28   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

innes4 - no, dej pejt že rodit, tok mučkaš, da bom jst na koncu zmagala! user posted image

hehe, maš prov, res mučkam...tolk enih ˝napovedi˝ da bom kmal šla v rim, na konc bom pa 10 dni čez rok še kr čakala na svojo štručko user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.5.2010 18:20:32   
Zoja83
pokorno se javljam user posted image  jst stavim kr na aninchy ali pa innes4-ena od vaju bo naslednja zibala user posted image
brisače mam jst dve, eno pojerbano, drugo pa iz kika (je navadna rumena, ampak tolk mehka) user posted image
danes smo meli piknik, je vmes ene trikrat ornk deževalo, ampak je blo prav luštno user posted image  sm si celo dva bandidosa privoščla user posted image  
punce jst mam skoz trebuh trd kot kamen user posted image  razen če ležim...drugače komaj čakam na jutri-mi tašča skoz "teži", da bom jutri mamica user posted image  japajade user posted image  bomo kr počakali, da stric datum da user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.5.2010 18:50:18   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
brisače mam jst dve, eno pojerbano, drugo pa iz kika (je navadna rumena, ampak tolk mehka) user posted image

Uhh, jst sem bla pa glih prej v Celju, sem šla kupit tist navijaški bodi za našga user posted image (btw tazadnjega sem dobila!!) in sem šla v KIK pogledat, če imajo rjuhe 60/120, no pa sem vidla te brisačke, pa nisem vedla če so dobreuser posted image Ker mi gre ful na živce, če mucke ostajajo na telesu, ko se obrišeš, pa rajši nisem vzela, ker sem se bala, da bi dol šlo... Pa tud sem gledala rumeno! user posted image user posted image
A si jo že oprala? Grejo kej mucke dol? Tolk da vem, da lohk letim po njo. user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
22.5.2010 18:51:41   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

pokorno se javljam user posted image  jst stavim kr na aninchy ali pa innes4-ena od vaju bo naslednja zibala user posted image

Jst se kr javim! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.5.2010 19:44:29   
nikita*
Jeeeee, uspelo nama je sobo zrihtat.user posted image user posted image Kolk sem vesela. Sem rekla mojemu user posted image , da zdaj pa tudi, če grem rodit bom pomirjena.

Drugi teden pa še cunjice operem in grem v lekarno po stvari, ki mi še manjkajo. Aja, pol bom mogoče pa že torbo pripravila user posted image user posted image

šampon: jaz ga ne bom nosila v P, ga tudi v prvo nisem. Načeloma ne poslušam starih mam pri podajanju nasvetova, ampak tukaj sem pa sprejela njihov nasvet in si nisem takoj po porodu prala glave.

brisača: imam dve že od prve, sam je ena tako tanka, da sem kupila še eno v Ikeji.

Kolki: a še katero kolki bolijo? Mane lev kolk že cel dan tako boli, da včasih tudi na nogo ne morem stopituser posted image . Noro, res!!

Aninchy in innes4: stavim na vaju, da bosta vajina user posted image kmalu pokukala na svet.

Užuvajte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.5.2010 20:06:54   
innes4
Hehe, aninchy zdej vse na naju stavijo, na koncu naju bo pa pol juničic prehitelo user posted image user posted image no jest upam da ne user posted image
Aninchy lohk greš tut pred mano, ampak poj pejt že hitr, da grem poj še jest user posted image user posted image

user posted image Jest mam že od dopoldan, ko mi je šel čep skos rjav izcedek, pa kr eni koščki so zraven user posted image a mogoče katera ve kaj bi to blo? A je to mogoč povezan s tem čepom, al kej tazga? Oh ja, še dobr da mam u pondelk koj zjutraj pregled, da me nau več dolg skrbel.

Šampon...jest mam na srečo take lase, da jih umivam enkrat na teden, pa še to ne ker bi imela mastne, ampak že zarad občutka. Tko da šampona v P ne bom imela.

Brisača...jest mam tut rumeno iz Kika, pa se mi zdi ful vredu, taka res fajn mehka je. Pa še eno mam, pa ne vem od kod se je vzela user posted image mislm, da mi jo je mami prinesla.

Kolki...mene je ful skrbel, da bi imela kkšne probleme, ker so mi pred nosečnostjo odkrili nepravilno obliko in ne vem kaj še, tko da tut športat ne smem kej preveč...kolo, plavanje in max 1 uro hoje brez počitka. Ampak med nosečnostjo na srečo nimam problemov nobenih, me nič ne boli user posted image user posted image upam, da se mi tut med samim porodom ne bo kej poslabšalo stanje.

Jutr zjutrej bom pa user posted image nardila user posted image . Bi jo najrajš že kr dons, sam poj ne bo cela ostala do jutr user posted image tm kjer je cukr, tm sm jest user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.5.2010 20:33:33   
meymey
Pozdravljene!!! user posted image

Mislim, da sem vam dolžna še nekaj besed o dogajanju na 17.5.2010 (upam, da me še marate med sabo ;) ).

Po Slovenija ima talent sem zadremala in se zbudila malo pred 12 uro zvečer in se po uveljavljenem režimu odpravljala v posteljo. V ponedeljek sem bila dogovorjena za zadnji poslovilni sestanek v firmi, zato sem se morala hitro spravit v posteljo.

Po vsakodnevne polnočnem lulanju sem si umivala zobe in opazila, da se mi nekaj cedi po nogah. Mirno sem si obrisala in takoj pomislila.... odteka voda??? Neeeeeee! Ko je moj stopil iz tuša, sem ga opozorila, da imam mokre hlačke. In on meni resno: "Ja, a si delala Keglove vaje???" Grrrr, madoda, pa ja vem kdaj mi uhaja urin!!! Sem se čisto razburila user posted image , on je potrgnil surlo in sva optimistično odšla v posteljo... Čez 2 sekundi sem imela Tosamin Vir vložek premočen. "Ajde gremo! Ne boš spal!".

Bom preskočla travmatično pakiranje torbe zame, ker je bil moj čisto preveč v šoku, da bi normalno funkcioniral...user posted image .

Ob 1h sem bila v Lj porodnišnici, ob 2h v porodni. Takrat so se začeli popadki na 5 in 10 min. Te sem predihavala do naslednje izmene - ob 8ih zjutraj sem potem dobila nek hormon za zorenje materničnega vratu, ker sem bila še vedno odprta le za 1,5 prsta. Ta je pospešil in okrepil popadke, da so bili že presneto neprijetni (tudi prej ni bila veselica user posted image ). Babica Betka je poslala mojega na zajtrk (bogi revež je celo noč bil z mano, malo spal na tleh na enih blazinah). Ob pol 9 me je pustil samo, šel nekaj pojest in v službo. Dogovorjeni smo bili, da se vrne okoli 12h, da prej itak nič ne bo. Če je babica Betka mislila, da so nič moji popadki, ki so bili vedno bolj močni, se je prekleto zmotila. K sreči je moj prišel nazaj,malo prej, da me je malo odrešil z masiranjem križa (toplo priporočam).

Ob pol enih sem končno prejela prvo dozo epiduralne, odprta sem bila za 3,5 prsta. Popadki so bili zdaj že zeeeelo boleči in na eno minuto. V roku 10 minut po prejemi analgezije, so se bolečine umirile, tudi CTG je kazal ravno črto - brez popadkov. Tako sem končno malo zaspala za urco in pol, do - naslednje smene!!! user posted image Preden je babica Betka odšla mi je nabasala še umetne popadke, brez da bi pregledala koliko sem odprta - ker da naj itak ne bi več imela popadkov.

No in pol ure kasneje me je dobila v roke babica Maruša, pregledala MV... hm, nekak z lahkoto je dala roko not... pa tudi zdelo se mi je, da mi vse tišči nekam dol.
In mi z nagajivim nasmeškom reče: »Lubica, mi bomo rodili!«
A si morate misliti - popolnoma sem se odprla v uri in pol, medtem ko sem SPALA! Zadnje pol ure semimela tiste popadke, ki potiskajo doječka na pot... in epuduralna mi je začela popuščati. Babica mi je predlagala da zaključimo brez dodajanja analgezije. In ene 10 min sem imela možnost izkusiti te popadke v vsej svoji bolečini. Imela sem tisto bedno masko, ki je itak kr neki, da si ves zadet.
In na sredi potiskanja in vse bolečine sem celo mrknila za nekaj trenutkov. Prepravila me je tema in bolečina je izginila. »Tako torej izgleda, če umreš.« sem si mislila... k življenju me je privlekel glas babice »Bodo punce prinesle.« In punce so res prinesle. Prišle so zdravnice za epiduralno, gledat kaj se dogaja. Vse presenečene so ugotovile, da rojevam in mi blagovolile novo dozo analgezije.
Zaključek je bil ok. Čutila sem popadke, da sem lahko pritiskala. Babica mi je lepo pazila na presredek, zato se mi je le malo natrgal. Dobila sem samo dva zunanja šiva.
Rezultat vsega dogajanja lepo spančka v svoji posteljici. Je najlepši otrok na svetu z pogledom, ki mi vsakič stopi srce. Dročbi prstki, ki ti stiskajo kazalec, nežni vzdihi zadovoljstva ob dojenju... Ko se v trenutku zaveš, da si ti v tem trenutku najpomembnejši človek v življenju te drobne osebice. Eh, sej boste videle. Samo brez panike in z veliko mero samozavesti in optimizma stopite v materinstvo. Meni je pomagalo.

http://www.element.si/Tomi/PICT8983.JPG

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.5.2010 20:57:18   
bcljka
meymeyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot ste opazle nisem več na poroki user posted image in to že kr neki časa ne... skratka, prvo je še nekak blo kul dokler smo bli pr ženinu, pol k smo pršl pa k nevesti se je pa vsak ta drug zaletu v moj trebuh, tko da sm pol stala in mal gledala okol, da ne govorim o tem da vode v plastenkah sploh ni blo za pit?!vsi so turil neko žganje ... za vsest je blo bl mal... dogajal se pa tud ni praktično nič... in pol smo šli do cerkve, k je bla pa tok mejhna da sploh nismo mogl notr in me je moj kr domov odpelu, sm šla spat in sm se zdele zbudila... pa še tm mi je skos trebuh ibr otrdevu, tko kt še nikol do zdej... tko da bolš da sm šla... je pa res da sm se učeri učila do treh zjutri in sploh nisem bla spočita, s podočnjaki do tal user posted image

sm pa redno čekirala telefon, če je kkšna rodila user posted image

brisače s kapuco
- jst sm jih kupla v bušiju takrat k je blo -70%, 2 komada, in sta čist hude, ful velke, mehke... seveda bi ble 2 dost... ampak pol sva mogla še eno vzet v ikeji k je bla tok kjut user posted image ampak potem sva jih še 6 dobila ... user posted image user posted image user posted image tko da naš user posted image ma 9 brisač s kapuco user posted image če ne druzga, na morju ni pralnega stroja... al jih bo pa še mami uporabljala user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.5.2010 21:26:21   
gajka
meymey - super za opisano izkušnjo. A sta s Tomijem že doma?

Kaj zdaj? A se ne morete zmenit, katera bo naslednja? Pol pa kar vse 3 (Aninchy, Zoja83, innes4) naenkrat v P, da bo mir! user posted image Pa recimo, da pojdite v ponedeljek, da boste še cel vikend doma. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.5.2010 22:17:27   
Kecha
pozdravljena,
sem slišala da  je ginekologinja iz laškega odšla, baje bo zdaj delala v Velenju, tašča je bila pri njej pa mi je povedala. Če ti ni predaleč poskusi pri dr. simonitiju v šentjurju, jaz hodim k njemu in mi je ful fajn, sem v 36 tednu nosečnosti in edina stvar pri kateri se ne strinjava so moji kilogrami, ker sem se kar malo poredila. Prej sem imela gin. v mariboru in ker sem se preselila sem šla vprašat pa me je vzel čeprav so mi govorili, da brez vez ne bom prišla zraven.
Lp

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.5.2010 22:22:06   
čeb Maja
meymey - čist si me uničla z uno slikico, sem čist solzna ratala. Bravo za izjemen uspeh, uživajte doma (sej zdej sta verjetno že doma). Pa javljaj nam kaj kako vama gre.... user posted image user posted image user posted image

bcljka - tko sem jaz tut prejšnji vikend ušla domov iz enega piknika, nisem mogla več. Danes sva bla tut na enem ampak sem pa skoz sedela pa počivala je bilo pa ok... Finiširamo počas pa se to tut vsakič bolj vidi user posted image

Ja katera bo zdej??? Me prav firbec matra....

Danes sem se najdla torte in me je tolk zguzil v želodec (občutek imam kot da imam njegovo rito v grlu) da imam torto še vedno v požiralniku men se zdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.5.2010 23:16:54   
nikcaa
na hitrco... en cao se od mene, prej ko skocim v posteljico...
danes sm bla cel dan doma, pri mojih, ker je sestra prisla s porodnisnice,
tako da smo naso princesko cartkaliuser posted image
plan danes je biu, da bi sla se na koncert od O.Dragojeviča, pa je posala volja..
tako da je sel samo moj user posted image .. sm pa bla skoz sigurna, da bo to moja zadnja festa prej ko pride user posted image ...

meymeyuser posted image user posted image user posted image

nockooo...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.5.2010 23:34:51   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

bcljka - tko sem jaz tut prejšnji vikend ušla domov iz enega piknika, nisem mogla več. Danes sva bla tut na enem ampak sem pa skoz sedela pa počivala je bilo pa ok... Finiširamo počas pa se to tut vsakič bolj vidi user posted image

to je res + men gre na živce k me vsak vpraša kdaj mam rok... in pol k ugotovijo kok je to kmal začnejo sprašvat to pa ono pa tretje user posted image pa ubistvu men če se ful dogaja ni panike bit, ker me valda dogajanje zamot... če se pa nimaš kam dat je pa groza user posted image

da pa nisem bla prkrajšana ob meni ... mi je možek prnesu pohan zrezk pa krompir domov user posted image dobr da je tok bliz user posted image

joj, zdej se morm pa učit... sej ne vem če se mi da... user posted image user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.5.2010 23:58:58   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

to je res + men gre na živce k me vsak vpraša kdaj mam rok... in pol k ugotovijo kok je to kmal začnejo sprašvat to pa ono pa tretje user posted image pa ubistvu men če se ful dogaja ni panike bit, ker me valda dogajanje zamot... če se pa nimaš kam dat je pa groza user posted image

da pa nisem bla prkrajšana ob meni ... mi je možek prnesu pohan zrezk pa krompir domov user posted image dobr da je tok bliz user posted image

joj, zdej se morm pa učit... sej ne vem če se mi da... user posted image user posted image

Ja zdej so se že začela vprašanja - zdej pa bo kmal a ne, sej obraz se ti je pa že ful spremenil, aja zgaga te peče - laske rastejo, kaj pa lasje - veš da si jih ne boš še 47 tednov po porodu umivala user posted image user posted image user posted image AAAAaaaaaa
bcljka - pejt spaaat, dobra si da se ti da it še učit zdele

Jaz grem prebrat še 1,25 strani enega romana pol bom pa itak mrknila.

Lepo noč vsem

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
23.5.2010 0:41:42   
bcljka
sej sm spala celo popoldne user posted image  morm se učit ker v pondelk mam že zjutri izpit in ga morm res nrdit... pol unga 31. tud če ne... ampak tega pa res morm... user posted image  sej bo!

sladke sanje vsem k boste spale user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
23.5.2010 10:41:35   
Aninchy
Hejla!

Pr men nič ne dogaja en štuk nižje, tak da bom mogla mnde prepustit vrsto...user posted image

Včeri smo dobili nepričakovan obisk. Sta prišla od tasta brat in njegova žena. Pa sta me tok začuden pogledala, da kaj še delam user posted image ? Pa da se jima je čudno zdelo, da noben nč ne javi veselih novic, ker zdej bi pa že res mogl bituser posted image Ijooj, kk so nekateri smešni! Pa še 10 dni do PDPja, pa že takle... No, in sva se s user posted image sam spogledala, pa sva jim zagotovila, da bosta ziher zvedla, ko bo user posted image ! Tak da sta bla pol mal pomirjena... user posted image
Mislim, joj, kot da ne bi obvestila?! Haaalooooo!? user posted image

Aaaa, vidm, da sm prva danes?! No, kavica.... user posted image Jst jo ravn pijem. user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
23.5.2010 10:43:27   
Aninchy
meymey - čist hudo si napisala... jst sm se skor jokat začela zravn!user posted image user posted image Slikca je pa fenomenalna, kot češnja na torti po takem besedilu! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
23.5.2010 10:44:57   
tukaj
Hvala meymey za izčrpen opis. Upam, da uživate z malim navihančkom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi preživela krst in slavje brez posebnosti -razen da zvečer nisem več mogla obuti čevljev.
Sedaj pa čez 14 dni še obhajilo - potem pa mislim, da ni več kaj posebnega načrtovanega.

Grem malo urejati fotoalbum za mojega malega palčka, ker mislim, da po rojstvu ne bo časa za to.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
23.5.2010 10:55:17   
innes4
meymey...še enkrat čestitke, pa res si ful ful lepo napisala.
Zdej se bojo začele počas te porodne zgodbe in bo prov fajn za brat, bomo mele skos solzne oči user posted image

nadležna vprašanja...men gre to tut tolk na živce. Kdaj maš rok? Aja, a že? Ja kje pa ga nosiš? (mam mejhn trebuh), uh to bo pa kmal, an? Poj boš pa vidla kako bo zabavno, pa naspi se zdej, hehe....
Poj non stop eni klici, če je že kej,...hallllooo itak bom sporočila ko bo. Še najhujše so pa tiste: sam ne it jutr rodit, k jutr mam jest to pa to in nam mogla pridt...uglavnem kr nekej. Tistim k še bojo noseče bom z veseljem takrt vse vrnila user posted image user posted image

Torta za mojga user posted image je že narejena, zdej sam komej čakam, da jo pojem user posted image user posted image
Drugač me pa spodej (v spodnem štuku...ta je dobra aninchyuser posted image user posted image ) skos nekej špika, ampak nič konkretnega, tko da dons pomojem tut jest še ne grem user posted image Komej pa čakam jutr zjutrej k mam pregled, da povejo če je kej novga tm spodej user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
23.5.2010 12:51:01   
Zoja83
haj!
jst sm nazaj user posted image user posted image  mojga zdravnika kr ni blo user posted image  je zbolel user posted image  so mi naredili sam CTG in mi rekli naj pridem v četrtek zjutraj se pokazat in pogovorit o CR-vem pa vsaj to, da mi ne uide user posted image  drugače sm vidla, da imajo na Bregu pri Litiji dan jagod in špargljev in sma rekla z user posted image  da grema pogledat...lp

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
23.5.2010 13:00:03   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image - 22.4. EVA in LIA
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image - 17.5. TOMI

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image (nov PDP 13.6.2010)
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 87 user posted image z 88 user posted image na poti

21x  user posted image
17x  user posted image
50_x_ user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?