|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
22.5.2010 16:04:57   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Hrabri mišek prosi vse navijačke za podporo, kakšno pestko in pogum.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.5.2010 16:11:02   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

U glavnem nepopisno. In tako, kot je rekla Eva - kot da bi bili od nekdaj skupaj. user posted image user posted image user posted image

Naj vam od zdaj naprej samo še tako lepo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.5.2010 16:14:22   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
22.5.2010 20:19:36   
uwaga
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijačke še naprej navijajo, tulijo, stiskajo pesti, skačejo...user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.5.2010 20:27:24   
tasa_m

FaktorXuser posted image  ima vse niti v rokah, a hrabri mišek zbira ekipo (pa v njej ni samo Poldi), pripravlja se neurje, ki bi prestrašilo tudi polentojedožerko. Najbrž hrabremu mišku ne bo uspelo, a bo naredil vse, da bo faktorXuser posted image  vsaj za trenutek zatrepetal.

user posted image user posted image user posted image go,go,go hrabri mišek.
Jaz sem s teboj!!!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.5.2010 20:29:17   
Najaa
Tudi jaz sem z vsemi vami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.5.2010 20:30:11   
tasa_m
dejzi... ma saj nimam besed, kako lepo si napisala oz. opisala user posted image  user posted image

Iza srečno pot! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Mi smo pa v šopingu, danes sem rezervirala avtosedežke, grem jutri iskat, ker so full popusti pa ker sta dva se presneto pozna v denarnici. Pa čeveljce imamo, take prave cicibanove, se je pa tudi nama zataknilo pri prvih korakih (kaj  je sploh to???). Pa take krasne oblekice sem kupila za našo princesko pa za navihančka frajerske hlače. Upam, da jih bo sploh hotu nosit, ker so skoz samo v žabicah in kratkih hlačkah. Pa plenice sem kupila, sem jih tako ponosno potem nosila, naj vsi vidjo, da bomo tudi mi imeli pleničarko :)
  user posted image user posted image user posted image za uspešen nakup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.5.2010 20:39:24   
sami0804

Seveda,hrabri mišek,imaš podporo,trdno stisnjene pesti,poguma pa itak premoreš sama več kot vsi Segali,Švarciji in Van dami skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res:kje se skrivajo tisti,ki so pa uspešno posvojili iz MKuser posted image .

Iza 12345,srečno jutri v Rusijo in fajn opraviteuser posted image user posted image user posted image

Pija76,bravo,fajn je brat tudi vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzi,kot si sama ugotovila,si se ravnokar okužila s virusom,imenovanim "frišna mamica".Ni nevaren za zdravje,edino čas izginja neznano kamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Metejčika,kar te ne ubije,te naredi močnejšega.Moje osebno mnenje je,da si najhujše že doživelauser posted image user posted image user posted image user posted image ,tako da  tvoja pot lahko vodi samo še navzgor,kakorkoli se odločiš.Tudi za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Saša27,veselim se tvojega povratka iz " ilegale"user posted image user posted image .Sem se že spraševala,kaj se dogaja...

Tia-na,a ne,kako so sladki ti nakupi tik pred zdajci?Še malo,ša malo...user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.5.2010 21:05:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

To pa je prvi forum v zgodovini RR (kar je poznam), ko ne moreš mimo njega, ko ga z duškom prebereš od prve do zadnje črke, ko se noben ne krega, ko ti hkrati privabi solze v oči in nasmeh na usta, ko se zraven stopiš kot puterček, ko se lahko samo zamisliš in ko lahko samo ploskaš vsem vam puncam, ko dajete to izkušnjo skoz. Še nikoli nisem zasledila tako predstavljene teme o posvojitvi. Vse je vedno bilo zavito v sivino, tabu, skrivnost.... zdaj ste spregovorile, odprle oči in najbrž še kak par prepričale oz mu ponudile roko, da bo lažje stopil na pot, ki jo hodite ve. Vsaka vam čast in vsaki posebej en velik koš srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Star post, ampak zelo resničen. Jaz sem vas šele včeraj zasledila in vas do danes brala. Kapo dol pred vami, drage posvojene mame, ki morate prehodit tako dolgo in trnovo pot, včasih polno preprek in ves čas imate v mislih samo eno stvar, kako priti do otroka. Nekaterim je to nepojmljivo. Občudujem vas in držim pesti za vse, da dobite svoje zakladke v roke. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.5.2010 21:18:39   
Tia-na
Dobr večer dame :)

Mi gnezdimo na veliko in seveda se mi vsak dan bolj zdi, da imam vsega premalo.Itak, babe. Nikol dovolj oblačil. Imam eno vprašanje za mame ... Koliko bodijev potrebujem za začetek? Pa koliko plenic gre na dan?

To za štart, bom pa še kaj vprašala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.5.2010 21:21:04   
tajtaja
... Koliko bodijev potrebujem za začetek? Pa koliko plenic gre na dan?

Malo je odvisno tudi od starosti otroka. Za kakšno starost sprašuješ???

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.5.2010 21:24:15   
tasa_m

Mi gnezdimo na veliko in seveda se mi vsak dan bolj zdi, da imam vsega premalo.Itak, babe. Nikol dovolj oblačil. Imam eno vprašanje za mame ... Koliko bodijev potrebujem za začetek? Pa koliko plenic gre na dan?

vedet moraš da na začetku radi kaj pobruhajo,pa da kar redno še kakajo (govorim iz svojih izkušenj, mogoče nekateri manj, drugi več). Midve sva imele za začetek nekje 6-10 bodyev,ampak moja je rojena pozimi. Pleničke pa, jaz sem jo previjala nekje na 3 urce razen ponoči je nisem. Tak da tudi okoli 6-7 pleničk. Mi smo imeli srečo da je Lija vsako svežo pleničko stalno pokakala, čeprav je bila že prej pokakana, tak da je to pr nam nekaj mesecev šlo kar vse po duple količine user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.5.2010 21:28:17   
Fargesia
user posted image

SEVEDA MU BOOOO!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.5.2010 21:30:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image

SEVEDA MU BOOOO!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.5.2010 21:39:08   
Eva**
Dragi Hrabri upam da boš tega Xa user posted image ki so se mu sedaj očitno vsi klanjali zmlela v prah!

Mislim na vas , user posted image

Srčno pa si želim da ti uspe in da sta mali pikici z vama user posted image user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.5.2010 21:52:20   
DaisyE

Hrabri mišek, toliko pozitivnih misli in navijanja, kot gre zate v vesolje, mora en premik naredit. Jaz verjamem vate!!!!!!!!!!!!! In seveda držim pesti. Od punc se pa nič ne poslavljaj, so kar tvoje. Tako je in pika. Če bodo demonstracije, pa kar računaj name.

Tia-na, kar se tiče oblačenja, je bilo pri nas živo sranje, ker je bilo v Mosvi 27 stopinj že ob 9h zjutraj, midva pa s sabo samo en bodi na kratki rokav. Pa sobo smo imeli tako glupo, da nam je sonce cel popoldan not nabijalo in je bila konstantna temperatura 28 stopinj. Jaz sem mislila, da se mi bo kar utrgalo. Bodijev nismo toliko preoblačili zaradi pacanja, ker fant zelo lepo je, ampak bolj zato, ker so bili po vsakem spanju in igranju skozi in skozi premočeni.

Jaz sem vzela s sabo štiri plenice, potem sva šla pa kar tam v šoping po en paket s 24 plenicami. Porabili smo jih šele doma. Previjala sem ga zjutraj, pa pred in po vsakemu spanju (spi dvakrat dnevno), pa zvečer po umivanju, se pravi šest plenic dnevno. Če maš šanso, pa če bosta kaj prej gor, ti res priporočam, da razen cunj in igrač ne neseš s sabo ne hrane in ne plenic, pa to res tam nabaviš. Racionalizacija prtljage, pa to. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.5.2010 21:58:22   
Eva**
Bodijev, za zečertek 8-10 , glej da boš imela kakšnega z dolgimi rokavi da ji lahko čez tega oblečeš kaj z kratkimi, sedaj ko je teko butasto vreme. Potem pa se to tako lepo dopolnjuje, ko mame "šopamo".

Porabim nekje cca. 6 pleničk, jaz sem našo previjala od začetka še ponoči, ker jo je bioritem čisto povozil pa je ponoči kakala.
Sicer pa gnezdenje je fino...

Eva**

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.5.2010 22:02:49   
Eva**
Racionalizacija prtljage, pa to.

Jaz sem nesla vse s sabo, pa je z nama potoval  tudi sin , samo znajt se je treba ..... me prav zanima dejzič vaš prvo dopust, kaj boste vlekli s sabo???? Mi smo prvo leto mislili da mormo tovornjak najet. Potem se pa človek navadi in čisto fajn zorganizira in zminizira.

Sicer pa hvala za meil, so se mi usta razlezla v en velik srečen nasmeh, takšen ko ti je toplo pri srčku in se ti rosijo očke. Privoščim vam in uživajte.

< Sporočilo je popravil Eva** -- 22.5.2010 22:04:42 >

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.5.2010 22:08:13   
bela.kava
Navijačke moje hvalauser posted image jaz bi namesto enter rabila na tipkovnici

user posted image

sicer pa je v indijikoromandiji v ponedeljek praznik, nato pa bomo videli, kaj bo dobri vitez  user posted image (iz ekipe hrabrega miškauser posted image ) uspel ugotoviti v trdnjavi zlobe user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.5.2010 22:20:19   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Tia-na - Rusija user posted image user posted image  
user posted image  31. 5. 2010 - migrantski urad

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija
user posted image   v torek prvič na Urad 

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

user posted image  user posted image FENKLUB user posted image user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 22.5.2010 22:27:13 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.5.2010 22:24:45   
DaisyE
JP kofetka, tega bi pa jaz tud rabila.

Dobri vitez bo razturil. Druge ni.

Mater, sem mogla čist seznam spremenit, ker je une smajlije zablokiralo. Zdaj mi pa ni več tako všeč. Če najdete kaj luštnega, se priporočam.

Evič, veš da. Tolk, kot si ti meni pomagala... Kaj naj rečem? Hvala.

Babe, jaz grem spat. Itak presenečam samo sebe, da sploh še gledam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.5.2010 23:12:51   
alejna
Drage "posvojene mamice",danes prvic prebiram ta sporocila...lahko recem da toliko energije,optimizma,ljubezni,topline...kot jo imate vi,bi si zazelel vsak otrok imeti v svoji mamici,res ste pravi soncki!!!In vsak otrok,ki bo imel to sreco da pride v vas objem bo zares najsrecnejsi otrok na svetu!!!user posted image

< Sporočilo je popravil alejna -- 22.5.2010 23:16:43 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.5.2010 8:06:18   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Tia-na - Rusija user posted image user posted image  
user posted image  31. 5. 2010 - migrantski urad

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija
user posted image   v torek prvič na Urad 

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

user posted image  user posted image FENKLUB user posted image user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

Mene si pa pozabila user posted image , čeprav trenutno sama ne vem, ali bolj čakam iz MK ali iz Kosova. Na Kosovem mi že pripravljajo seznam papirologije, ki jo potrebujeva.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.5.2010 8:07:32   
marta82

Računaj cca. 6 plenic na dan. Bodijev je fajn met par z dolgimi rokavi, večina pa s kratkimi. Pri nas je tako, da ima včasih (vendar redko) ves dan enaga, včasih pa porabimo tri (ker se polije ipd.). Je pa (vsaj pri nas se je izkazalo) bolj praktično body s kratkimi rokavi in čez majčka z dolgimi, ki jo potem preoblačimo, ko se umaže oz. slečemo, ko mu je vroče.
Uživaj v gnezdenju.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.5.2010 8:57:59   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Na Kosovem mi že pripravljajo seznam papirologije, ki jo potrebujeva.

JUHUuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?