|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
21.5.2010 22:29:20   
špelin@
Danes je zame en težek dan. Ampak vseeno mi ga je vsaj malce razjasnil Daisyjin post, verjamem, da uživate na polno in prav je tako, VSI ste si to zaslužili.

Drage vse ostale, vesela sem vsakega premika naprej, ne zmorem poimensko, misli mi bežijo čisto drugam...

bela.kava, bom čisto direktna: kje, zavraga, se je sploh stvar zaštrikala??

Pazite nase in na svoje najdražje, preredko se zavedamo, koliko nam pomenijo...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.5.2010 22:45:40   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Recimo, da ti ne odgovorim, ampak ti postavim uganko ...
Na točki A je papir, ki mora priti na točko B ... na točki B vsi zelo čakajo in navijajo ... pravila igre pravijo, da je med A in B ravna črta.
V resnici pa obstaja še faktor Xuser posted image  (za katerega ti nihče ne pove, pred katerim te nihče ne posvari), ki to črto zminira in vrne papir iz točke A na točko 0.

Razmišljanje o vzrokih za to, prepustim tvoji domišljiji.  Ali obstaja hrabri mišek, ki lahko užene zlobni faktor Xuser posted image ?

Bomo videli ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.5.2010 22:48:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Recimo, da ti ne odgovorim, ampak ti postavim uganko ...
Na točki A je papir, ki mora priti na točko B ... na točki B vsi zelo čakajo in navijajo ... pravila igre pravijo, da je med A in B ravna črta.
V resnici pa obstaja še faktor Xuser posted image  (za katerega ti nihče ne pove, pred katerim te nihče ne posvari), ki to črto zminira in vrne papir iz točke A na točko 0.

Razmišljanje o vzrokih za to, prepustim tvoji domišljiji.  Ali obstaja hrabri mišek, ki lahko užene zlobni faktor Xuser posted image ?

Bomo videli ...

Na kakšnem položaju pa je ta user posted image faktor X, da to lahko stori?? Narobe svet, ej user posted image

Zakaj imam občutek, da si ti ta hrabri mišek?
user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.5.2010 23:00:08   
bela.kava

Na kakšnem položaju pa je ta user posted image faktor X, da to lahko stori?? Narobe svet, ej user posted image

user posted image

FaktorXuser posted image  ima vse niti v rokah, a hrabri mišek zbira ekipo (pa v njej ni samo Poldi), pripravlja se neurje, ki bi prestrašilo tudi polentojedožerko. Najbrž hrabremu mišku ne bo uspelo, a bo naredil vse, da bo faktorXuser posted image  vsaj za trenutek zatrepetal.
Hrabri mišek prosi vse navijačke za podporo, kakšno pestko in pogum.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.5.2010 23:15:20   
Goldy
b.k. - in že držimo pesti, navijamo, vse kar je treba!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.5.2010 0:10:34   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

b.k. - in že držimo pesti, navijamo, vse kar je treba!!!

hvala user posted image
takoj, ko bo kaj novega, se bo javil hrabri mišek zaenkrat pa samo  to be continued

Pa še obvestilo za javnost ... Za to vlogo je bil angažiran hrabri mišek, ker najbrž najbolj pooseblja duh bele.kave, ki je sicer hrabra, a v primerjavi s faktorjemXuser posted image  prava mišuser posted image . Glede na situacijo bi potrebovali kakšnega Stevena Sigala, a je žal zaseden. On bi zagotovo z enim zamahom opravil s faktorjem Xuser posted image , prestavil papir na točko B in domov pripeljal user posted image in user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.5.2010 6:31:33   
**Tinkara78**
DaisyE user posted image user posted image user posted image !

Vsem ostalim pa držim pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.5.2010 6:33:06   
**Tinkara78**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.5.2010 7:33:27   
koala
Dejzi moja tipkovnica se bo začela utapljati al pa naučila plavat! Tako čutni posti,UŽIVAJTE!!!!!!!!

bela.kava pestke, pestke, pestke, pestke, pestke, pestke, pestke in POGUM!!!!!!!!!!!!!! In jaz vem, da boš/bosta naredila vse da bo ta faktorX premagan, vrjamem v vajino zmago. Kaj pa je en Segal proti odločeni beli.kavi?? Miška!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.5.2010 8:13:57   
RAČKAPK
Dejzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.5.2010 8:34:47   
špelin@

user posted image

FaktorXuser posted image  ima vse niti v rokah, a hrabri mišek zbira ekipo (pa v njej ni samo Poldi), pripravlja se neurje, ki bi prestrašilo tudi polentojedožerko. Najbrž hrabremu mišku ne bo uspelo, a bo naredil vse, da bo faktorXuser posted image  vsaj za trenutek zatrepetal.

Absolutno imaš od mene vse troje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.5.2010 8:35:27   
Iza12345
Joj, pa kako nisem tega foruma prej odkrila... hja ni blo časa, ko sem se z birokracijo klala... user posted image . Tolk informacij, tolk spodbud, bravoooooo punce.

No, v glavnem, Dejzi, ja, jutri letiva, sem ti napisala na ZS moj gsm, naj me pokličejo, ni problema, da nesem poročilo.

Tia-na, po mojem se ne bomo dobl na piru tam gor, ker so nama 2. obisk zaenkrat prestavili. Zveva šele v torek, kako naprej. Predvidevam, da zaradi prihajajočih počitnic, da se bo lepše izšlo. Al pa kr tko, ker je treba vsake tolk mal spremenit zadevo, da se nam ne bo zdelo vse skupi čist prelahko user posted image .

Bela Kava, Matejčika in ostale borke ... en velik objem tudi od mene. Navijamo za vas in če bo treba, kot je rekla Tia-na, bomo skup stopile... itak, da se nas bodo ustrašl, sploh če so mel cajt v zadnjem času kej cajtnge brati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.5.2010 8:42:09   
koala
Iza12345 dobro opravita jutri!!!!! Pa da v torek dobita čimhitrejši datum!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.5.2010 8:47:11   
bela.kava
Iza12345 dobrodošla in vso srečo na poti v Rusijo. Še malo pa bomo vzdihovali in točili solze sreče ob tvoji zgodbi tako kot to počnemo ob Dejzijinih postihuser posted image

Sicer pa, ali se katera od vas spomni enega drugega foruma, ki ga ne bom imenovala in ene druge osebe, ki je tudi ne bom imenova in kako je ta neimenovana oseba bila tako pametna glede posvojitev in imela toliko pripomb glede Rusije. Zdaj bi morala videti, s čem se spopada hrabri mišek v indijikoromandiji, kjer je podpisan sporazum in haška konvencija.

aha, še dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.5.2010 8:51:09   
špelin@
Sicer pa, ali se katera od vas spomni enega drugega foruma, ki ga ne bom imenovala in ene druge osebe, ki je tudi ne bom imenova in kako je ta neimenovana oseba bila tako pametna glede posvojitev in imela toliko pripomb glede Rusije. Zdaj bi morala videti, s čem se spopada hrabri mišek v indijikoromandiji, kjer je podpisan sporazum in haška konvencija. 

Ja, vem, o čem govoriš... Eh, kaj naj rečem... Lahko je biti pameten... user posted image

Iza12345, srečno pot in vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.5.2010 8:51:42   
Iza12345
en veeeeeeeelik objem za hrabrega miška in da daljna indijakoromandija kmalu popusti, se še ne zaveda, kaki prekrasni starši čakajo v sloveniji  user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Iza12345 -- 22.5.2010 8:52:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.5.2010 9:21:28   
marta82
Iza SREČNO!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.5.2010 9:26:39   
marta82
BK kaj bi dala, da bi bilo kot v pravljici in bi dobrota in pogum zmagala nad zlobo, pohlepnostjo in krivico. Saj vem...ostanimo realni. Ampak dolgoročno se bo vse odvilo tako, da bo prav. Mora se!

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.5.2010 9:36:11   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

BK kaj bi dala, da bi bilo kot v pravljici in bi dobrota in pogum zmagala nad zlobo, pohlepnostjo in krivico. Saj vem...ostanimo realni. Ampak dolgoročno se bo vse odvilo tako, da bo prav. Mora se!

Mislim, da se hrabri mišek popolnoma strinja s tabo, ni mu pa jasno, kje so vsi, ki so pred njim naleteli na zlobni faktorXuser posted image , saj slednji zagotovo že vrsto let brusi in pili svojo obrtuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.5.2010 11:01:15   
tassi1

hrabri mišek- pogumno v boj!! tudi faktorX BO PORAŽEN!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.5.2010 11:16:38   
sayuri
DAisyE, sedaj je vse popolno. Čestitke mami. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.5.2010 11:26:57   
gigi1
Dejzi do zdej sploh nisem vedela, da sem taka cmera... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pijič user posted image  user posted image  user posted image  naj hitro minejo te debate z referentko in akcijaaaa user posted image

Iza srečno user posted image  user posted image  user posted image

Tia-na  user posted image  user posted image  user posted image  za nakupe

BK hrabremu mišku pošiljam vse Segale, Van Dame, Švarcije, Sly-je...pa še Bruce leeja zraven, da prestrašijo faktor x user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.5.2010 13:12:08   
Urša
Daisy, kako lepo je brat take lepe novice! Res si super mamica in vesela sem, da te je malčik dobil za svojo. user posted image  Kaj pa ven, kaj greste?

BK, držim pesti in navijam! user posted image  Za vsako rit raste palca, zapomni si!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.5.2010 13:51:07   
RAČKAPK
B.K. hrabri mišek ...najbolj spreten....

ja je najbolj spreten
tko da X nima šans

tudi jaz držim pesti, da bo vse tako kot mora bit.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.5.2010 15:25:42   
Saša27
Ooooo Daisy, kok lepo te je brati.....user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak na žalost komaj kaj vidim ker user posted image user posted image user posted image  (predstavljaj si solze, pa vesel obraz).

Bela kava, ne obupaj, bori se punca, ker mi smo vsi s tabo in navijamo, da se vse dobro končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse ostale borke in navijačke, danes ne morem drugače, kot da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vsem za podporo in lepe besede in (upsss spet solze)....

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 22.5.2010 15:26:08 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?