smuki
|
vaney, sej 15 plenic je res tista skrajna mera, ampak jih včasih tud porabimo. Zelo, ampak res zelo pogosto se mi zgodi, da ko jo previjem, se mi še predno potegnem hlače nazaj gor, ponovno pokaka. Probala že vse mogoče, tud to, da sem jo pustila po 15 minut brez plenice, da se je razbrcala. Ona namreč kaka fuuuuuuul in prav zaradi tega, se morava tudi ponoči previjat, ker če ne je nemirna in če že zaspi, zaspi za kakšno uro. Pediater pravi, da glede na to, da lepo pridobiva na teži, ima vso pravico, da se tolikokrat in toliko pokaka. In, če ji ne previjem takoj, ko slišim, da se pokaka oz. če se začne jokat, potem točno vem, da je pokakana. Včasih se nama zgodi, da sva kje v trgovini in tud ne morem na tist moment previt ima takoj rdečo rito in to tako, da se ji celo razjede pojavijo. Kaj čmo, za enkrat pač porabimo toliko plenic (npr. danes smo jih že 6, pa je dobr dan), umivamo s kamiličnim čajem in uporabljamo predvsem sudkrem-o. Se včasih mal pohecam, pa rečem, da ji bom, ko bo velika, od žepnine odbijala za tolk pokakanih plenic...
|