Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:22:07
|
|
|
|
bačko
|
Ja vem! Pa pokliči in vprašaj.A ti dam telefonsko?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:29:26
|
|
|
|
mini86
|
sm poklicala in rabijo temnolaso punčko ker bo mamica temnolasa in bolj latino ozgleda in ne more met svetlega otroka..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:31:14
|
|
|
|
bačko
|
Ja samo naša ni temnolasa niti bolj temne polti ni.Potem pa tudi jaz ne grem!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:33:11
|
|
|
|
mini86
|
sj tm piše temnolaso punčko
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:34:12
|
|
|
|
bačko
|
Ja in jaz sem jim poslala sliko in so me včeraj klicali.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:34:15
|
|
|
|
mini86
|
ma men je to kr neki..rabimo punčko lahko pa prpelete tud fantka k se dostkrat ne loči zihr še nimata tadva otrok
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:34:48
|
|
|
|
mini86
|
ja no če so te klical pol pa ne vem kaj kompliciraš..greš in to je to
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:35:47
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ma men je to kr neki..rabimo punčko lahko pa prpelete tud fantka k se dostkrat ne loči zihr še nimata tadva otrok Pomoje res nimata otrok!Pa če pravijo da naj bo temnolasa zakaj hudiča so me potem klicali če je Lora svetlolasa!Zdaj pa ne vem kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:36:33
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja no če so te klical pol pa ne vem kaj kompliciraš..greš in to je to Saj imaš prav!Mogoče pa bodo mojo sestro za kaj ponucali.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:39:14
|
|
|
|
bačko
|
evo to je moja sestrica:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:54:01
|
|
|
|
mini86
|
kok je pa stara.. šit upam da je vitae vidla da nam mogla pridt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 11:57:46
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Pa še deževati je začelo . No, da še malo pojamram... Možek je že cel teden skoz službeno odsoten, doma samo še spi. Danes ima RD, pa ne vem, če ga bova dočakala . HB (ali niti ne) se je zbudil že 5.45, tako da smo vsaj malo bili skupaj. Jaz zalimana do konca, hiperaktiven že navsezgodaj, M pa malo žalosten, ker je moral iti. No, kje ste????? Vse že v službi??? Saj ne morem verjet! Moj dragi ima tudi danes RD in na gorenjske koncu poznam še 4 prijatelje, ki so isti dan rojeni. Izgleda je avgust dober mesec za otroke delat, no vsaj bil je dobrih 30 let nazaj!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 12:25:23
|
|
|
|
manna
|
Tecka, za torte od Mlinotesta: tiste ki jih kupiš zapakirane že vnaprej narejene so zelo dobre. Sočne, lahke, skratka fine. Baje pa tiste, ki pridejo narejene po naročilu niso enake. Nevem zakaj, to samo poročam kar sem slišala. Mi jo nismo še nikoli naročili prav posebej, če že, jo gremo kupit kar tako tja, brez naročila. Lahko pa rečem, da sem v LJ jedla že veliko boljše torte kot od Mlinotesta... no, sam tok..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 12:27:31
|
|
|
|
manna
|
bjondi, hvala za slike! Sem že pozabla kako lepe so!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 12:37:06
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kok je pa stara.. šit upam da je vitae vidla da nam mogla pridt Stara je 23 let!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 12:50:07
|
|
|
|
tadejluka
|
bačko imaš ZS
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 13:24:47
|
|
|
|
bačko
|
Tadejluka hvala!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 13:45:05
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Vitae, če nisi ušla v Lj, greva lahko na kavo. Midva sva šla k moji mami in tu je mali spal samo eno urco. Zdej bomo pa pojedli, potem pa z veseljem pade kakšna kavica ali pa kokakola A pri vas pa piha... ja to je pa pod hribi Včeraj sva šla z Marcelom mal v šoping in sem mu kupila prvo kahlico. Šele na blagajni sem ugotovila, da je pojoča Namreč, ko se otrok polula začne peti... kr neki. A ve že kaj dajete malčke na kahljico??? Sem ugotovila, da je za našega še prezgodaj, ker niti stoji ne sam in je brez veze. Bova počakala še ene dva meseca. No, in v Pikapolonici mu jz naivnica pokažem en tovornjak in ko sem mu ga vzela, je bil tak jooook, da ga je slišala cela trgovina... seveda sva ga morala potem kupiti! Me je izučilo, da so naši malčki že tako veliki, da ko se nekaj zapiči ni govora it ven brez tega. Razume pa tako še ne, da bi mu povedala, da ga bo dobil za RD ali kar koli podobnega. Ne morem verjet, koliko je naš tamau zaljubljen v avtomobile, tovornjake, traktorje... jao. Še eno vprašanje: Ali naši malčki že lahko jedo kislo zelje? Ste jim ga že kdaj dale? Pa tele čorbe ala pasulj, ješprenj...??? Ja pa še ena novica... sem bila ful vesela, ker bo vsak čas zaključil tale fax in bomo več skupaj, ko izvem, da bo šel jeseni verjetno še naprej študirat. Sej je super in mu privoščim, pa tudi pametna odločitev... sam pol bova pa spet sama, da ne govorim o naslednjem otroku, k bi ga rada imela čim prej, ampak ne spet sama
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 13:45:13
|
|
|
|
tecka
|
Manna - hvala za info glede tort. Smo že bili v naši slaščičarni in bomo naročili kar tu, vsaj vemo kaj bomo dobili. Cena pa je 2,5 (bolj enostavna) do 3 eur na kos (oblika psa, pikapolonice, metuljčka, barbike...). Tako da tudi tu ne bo preveč poceni. Kupit pa moramo ene 30 kosov, ker bo od povabljenih polovica otrok. Naš napis na torti pa bo: Očiju in mamici, ker sta preživela prvo leto! ali pa: Kontracepciji za prvi rojstni dan. Vitae - a sem spregledala, a si se pozabila pohvalit kateri avto boš dobila No, da mi boste malo fouš, se pa pohvalim, da jaz dobim naslednji teden -nov bicikl Upam, da so kolesarske hlače dovolj elastične, da jih bom še dobila na rit
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 14:27:25
|
|
|
|
manna
|
Tira, glede kahlice - dolgo sem razmišljala kako naj s tem..In sem se odločila da bom še počakala. Jaz sem tudi kupila pojočo kahlico v pikapolonici. Razlog zakaj bom še počakala je pa ta, da se mi zdi da ko se bomo enkrat lotili odvajanja od plenic, je prav da se lotimo zares - torej ne "danes malo na kahlico, jutri spet ne, ..." in zato je boljše da počakam da bo shodila. Namreč moja kolegica je svojega 8-mesečnika dajala cel mesec večkrat na dan na kahlico, zdaj ko ima 10,5 mesecev pa se jima je urnik nekoliko spremenil in je kar nehala ga dajat na kahlico, češ saj bo pa kasneje spet probala - kar se mi zdi neumno - saj otrok zdaj še manj razume oz. ravno ko se mu je začelo svitati kaj je to, sta nehala.... No, v glavnem, mi bomo verjetno poskusili poleti, ko bo vroče in bo zelo malo oblečena.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 14:28:15
|
|
|
|
manna
|
tecka, a ti to resno glede napisa na torti? saj se hecaš a ne. kaminek zelo zelo lepa torta!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 15:11:23
|
|
|
|
Hanuši
|
Čakte punce, saj imamo KAMINEK, res si profi, a lahko tut naročimo??? manna, jaz sem se pa odločila za čist navadno kahlico, ker z drugimi nimam dobrih izkušenj. Naša mami je Hani najprej kupila tako z vratom žirafe, ja, je bila igrača in ne za lulanje, pol ji je kupila to pojočo in, ko je Hana spustila 3 kapljice, je začela pet in Hana ostalo zadrži in hop, vstat in pogledat od kod je muzika. In, ko je to ene 3x naredila, sem jo zabrisala stran, ker je vso ostalo vodo zadžala in pol po kapljicah lulala. Ne mislit, da je to sveto, lahko, da druge otročke to motivira, a ker sem imela tako izkušnjo pri Hani, sem se odločila za navadno. Joj frfutavke mam še v pečicici. Se še oglasim
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 16:03:06
|
|
|
|
mini86
|
joj kok sm besna..sto taužnt krat sm že rekla da nobenmu nč ne rihtam k js pol zmer takratko potegnem... kolegica bi šla na morje in smo se pogovarjal da bi pršla na pag..in pol je 2 dni študerala-no bolj njen a bi šli al ne zarad senca..ampak rekla je da uprašam če ma frej in sedaj k mi odpše da ma frej ona sporoči da nebi šla da grejo drugam.grrrrrrrr pismu zakaj pol sprašuje če je frej termin če ne misl jt..ne vem a bi samo js uprašala nekje za termin takrat k bi bla prepričana da hočm jt tja.. joj res sm besna...kr kadi se mi z ušes...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 16:04:59
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši manna, jaz sem se pa odločila za čist navadno kahlico, ker z drugimi nimam dobrih izkušenj. Naša mami je Hani najprej kupila tako z vratom žirafe, ja, je bila igrača in ne za lulanje, pol ji je kupila to pojočo in, ko je Hana spustila 3 kapljice, je začela pet in Hana ostalo zadrži in hop, vstat in pogledat od kod je muzika. In, ko je to ene 3x naredila, sem jo zabrisala stran, ker je vso ostalo vodo zadžala in pol po kapljicah lulala. Ne mislit, da je to sveto, lahko, da druge otročke to motivira, a ker sem imela tako izkušnjo pri Hani, sem se odločila za navadno. Se popolnoma strinjam! Tudi jz sem za navadno, sem mislila, da je ta navadna... no pa v bistvu poje. Upam, da ne bo tako kot pri vas... čeprav se mi zdi to zelo verjetno. Kahljica je kahla za lulat in ne igrača. Če ne bo dobra, bom šla pa po čist navadno. Glede navajanja na kahljico... v bistvu se mi zdi, da je bolje, če se že začne, ko otrok vsaj stoji. Zato, da se počasi privadi na kahlo, res pa mora to potekati vedno v isti rutini. V vrtcu gredo recimo po zajtrku na kahljico in pred kosilom, pa po počitku. Tudi midva bova tako delala, samo ko bo naš mali vsaj približno stal na svojih nogah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......