|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
19.5.2010 12:46:58   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

mavo a greste kej na morje ta vikend?
jest bi že dons šla pa nočem sama s tamalo, ker moj dela...user posted image

ja, grem v petek po tamalga v varstvo po kosilu, pa pičimo prot Krku. Grem sama, brez mojga ki tudi dela ta vikend.
A boš dol, se kaj vidmo? Jaz prej ne upam it, ker ne bo nikogar dol, da bi ta večjega okol lovil. V petek pa prideta tudi mami in oči dol, tak da ni panike

ja bom sigurno vrjetn se bova že jutr napokale in šle, pol u petek se pa vidmo...
sej sm ti dala mojo številko a ne? jst mam pa tvoje obe...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.5.2010 17:48:40   
Jada82
Ojla punce ... se spet mal oglašam!

Ojej, uboga Dotika  user posted image user posted image user posted image user posted image Tako hudo mi je zanjo ... ni besed, samo želim ji lahko, da se ji že končno uresnični največja želja! Včasih življenje res ni pravično user posted image

Kora, zanimiva zgodbica, verjamem, seveda ...

Lasje ... tudi pri nas je obup ... so mi na veliko začeli izpadat ene 2-3 tedne nazaj .. vedno več jih je ... moji lasje povsod ... pa še precej dolge imam user posted image Grem sicer kmalu h frizerju, ampak samo špice postričt ... bomo že preživeli, saj bodo nehali izpadati ...

Joj punce, jaz sem pa prav boga ... včer, ko je bilo končno dobro vreme, pa jaz zbolim .. spet user posted image user posted image user posted image Najprej sem mislila, da je maček - ker sem prejšnji večer spila deci vina. Čeprav se mi je čudno zdelo, da bi po dcl vinčka imela mačka user posted image No, potem sem začela bruhat, driska, zeblo me je, mišice bolele ... danes je pa bolje. Sicer sem ful švoh, jest še ne morem neki, pa slabo mi je na čase. Ne vem, al sem se s čim zastrupila al pa virus user posted image user posted image user posted image Svašta, no! user posted image user posted image user posted image

Krči - danes smo imeli že 2. obisk pri bioenergetiku in punce, resnično se mi zdi, da je bolje .... ko ji je na začetku pomeril energije, so bile vse zelo slabe. Danes ko je meril, je bilo že bolje. Veliko več se smeje, pogovarja, več spi čez dan, manj joka. Zvijalo jo je prej 5 minut, potem je zaspala  user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je v igralnem centru že začela prijemati igračke .. jaz sem tako vesela in samo upam, da bo še naprej tako user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj mamo v ponedeljek spet.

Evo, grem nazaj ležat ... kakor koli pogledaš, švoh sem še ...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.5.2010 17:51:52   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

joj punce, sm šla mal pogledat decemberke 2010 da vidim kako je kaj z dotiko pa sm vidla, da je izgubila svojo pikico....joj prav hudo mi je zanjo...user posted image user posted image user posted image

oh groza no...user posted image  veliko user posted image

groza user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.5.2010 19:29:16   
Nattasha
Oj!

Midve sva se danes potepale, pri "bratrancu" (očeta sta bratranca) in sva bli celo popoldan zunaj na vrtu, mala je ogromno spala in smo sončkali. Pol sva šli po atija, pa domov. Zdaj pa je ati pobegnil na fuzbal.

Punce jaz mam eno težavo. Moja mala zadnje 3 dni full malo je. Sploh nima apetita. Prej mi je pojedla do 7x po 120ml na dan. Zdaj pa že 3 dni samo 4xpo 100 al pa celo manj. Pol se pa začne kregat in odmikat hrano, davit, in na koncu full joka. Midve sva imele že na začetku težave z težo in zdaj ko je končno dobila nekaj "mišelink" evo tole.
Sem menjala mleko. Zdaj sva imeli DM, pa sem ji dala Bebo, pa je celo slabše, po mullerjevem mleku je imela full krče, Aptamil mi je že takon na začetku pljuvala ven, Hipp-a ji pa ne dam, ker imajo mamice full slabe izkušnje, ker grozno zapira....kake ideje?

Aja na zadnji posvetovalnici je imel 5240 in če naj bi res spili 150ml na kg tt..pol nama manjka full;(

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.5.2010 19:32:18   
zvesta
Nataša, ne vem kaj anj svetujem. Lahko le rečem, da ima tudi Saraja že tretji dan štrajk pri hrani.

Mi smo pa pri Izaku imeli ravno edino s Hipp-om dobre izkušnje.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.5.2010 19:36:33   
Nattasha
Zvesta pa malega ni nič zaprlo? mene je kr malo strah dat, ker sem se res z veliko mamicami pogovarjala in mi je skoraj vsaka rekla, da ne Hippa...Seveda ga bom probala, če mi tega ne bo hotla jest, pa bom vidla kako bo z kakanjem. Samo tega, da mi ne je, nisem več vajena in me je mal strah, da bo spet začela hujšat...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.5.2010 19:40:38   
zvesta
točno poznam tvoje strahove glede neješčnosti.... jih preživljam že drugič...

po mojih izkušnjah imajo otroci obdobja, ko jejo in ko ne jejo.... jaz vidim, da ko ne jejo, takrat rastejo v dolžino... in se več sploh ne sekiram...

jaz vidim, da naša sedaj enostavno nima časa jest, ker jo interesira preveč drugih reči... ona meni piha v cucelj, ker bi s eona raje pogovarjala.... danes mi je pri enem obroku v pol ure hranjenja spila 10 ml user posted image

ne, Izaka ni nič zaprlo... res ne... on je imel težave s kakanjem samo 1x, pa še takrat je bil samo dojen ...

drugače pa obstaja tudi tisti roza Hipp, probiotičen...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.5.2010 20:02:49   
Kati81
Ne menjavat mleka, bo čez nekaj dni bolje, naš je tud par dni štrajkal nekaj časa nazaj zdaj pa spet lepo je. Mislim da ni mleko krivo.

LP

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.5.2010 20:21:38   
vaney
Jaz tudi mislim, da si prevečkrat zamenjala mleko. Vztrajaj nekaj časa na istem, pa boš videla...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.5.2010 20:28:11   
Nattasha
Uh nisem vredu napisala. Aptamil sem mela ko sva prišli iz porodnišnice in mi ga je pljuvala ven, takrat sem ji pol dala DM, ene 4 tedne nazaj pa sem ostala brez DM in sem imela eno podarjeno škatlo mullerjevega in sem ji takrat tisto dala, pa so se krči potencirali in sem šla nazaj na DM. Zdaj pa mi 3 dni ni jedla DM-ovega, pa sem ji dala Bebo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.5.2010 21:18:21   
Smrketa13
Mal se javljam po nekaj časa. Moj  je popoldan skos neki delal, takrat k je mel pa čas sem pa jaz mal vrtek urejala, pa presajala pa ni blo časa. Sem mal vidla slikce. Super so tile naši malčki...
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

aja, še nekaj sem pozabila...

naša biba je že zelo rada pokonci in tudi meni bi kdaj prav prišlo, če mi ne bi bilo potrebno vedno z vozičkom npr. v trgovino in bi si nabavila kengurujčka.

Kakšno je vaše mnenje glede tega? Kaj svetujejo fizioterapevti?
Uporabljala bi ga za kakšno uro na dan, več ne.

Gledam pa od BabyBjorna.

Midva sva ga kupla. Una prodajalka je rekla, da ga je uporabljala na obeh otrokih in se je super obnesu. Pa sem rekla, da ga bom vzela, če mi pa ne bo ustrezal ga bom pa vrnila. Mam od Bebe confort. Ko sem sama doma, pa hočem kej narest mi kr prov pride. Pa tut user posted image zgleda uživa. Res pa, da ga ne nosim več kot 1 uro. Mam pa tut naslednji petek fizioterapevtko pa bom vprašala kolk je kej pametno. Če ne ga bom pa nazaj nesla. Sem najprej hotla štorkljo pa se ni obnesla.

Dons sva ga šla slikat za osebno. Sploh se ni hotu nastavt, al je mel glavco dol, al je gledal drugam, al pa se je jokal. Po pol ure smo nardili eno luškano slikco. V petek mu grem delat osebno. Do morja bo že narjena.

Glede piknika bom pa še sporočila. Neki je vmes pršlo pa ni 100% al pridemo al ne.
A majo vaši user posted image velikokrat zelene kake? Neki sem prebrala, da ji dobijo, če spijejo samo predmleko... al pa če mamica pije multivitaminske tablete. Najin user posted image jih ima dons skoraj cel dan. Pa prej jih je mel tut parkrat.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.5.2010 22:12:50   
valentinčica30
Nattasha moj pije Hippovo mleko in nimamo težav s kakanjem, seveda pa pije tudi vsake toliko čaj. Smo iz Novolaca prešaltali na Hippa in nama je super, pa še če maš kako vprašanje so na Hippu ful ustrežljivi, probaj kontaktirat njihovo svetovalko, je ful prijazna pa ti bo vse razložila in tut svetovala, da se boš lažje odločila. Sicer pa kot so punce rekle vztrajaj na enem mleku.

Drugače je pa pri nas norišnica. Najstarejšo že drugič v 14 dneh trebuh neznansko zvija od živcev in je ful boga, jaz pa tut ker ji ne znam pomagat. Kaka nasvet kako naj otrok stres premagauser posted image

Mali je pa pravi carte, veliko se smeje ,debatira in sploh ni zahteven. Lahko rečem da je najbolj nezahteven otrok od vseh treh. Kak bi bil šele četrtiuser posted image user posted image ?

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.5.2010 23:37:18   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Drugače je pa pri nas norišnica. Najstarejšo že drugič v 14 dneh trebuh neznansko zvija od živcev in je ful boga, jaz pa tut ker ji ne znam pomagat. Kaka nasvet kako naj otrok stres premagauser posted image

Kolk je pa stara? A v šoli zaključujejo in se mora ful učit? A je mogoče povezano s kakšno zaljubljenostjo? Takemu stresu sem bila priča enkrat ko sem delala v otroški koloniji oz. šoli v naravi - so bili 4. razred OŠ... cela skupina fantov je bila zaljubljena v eno punco...so vsi jokali...res, se ne hecam, komaj sem jih k sebi spravla.

Slomak, jaz grem tud jutri dol, pridejo v petek zjutraj okna merit, pa moram bit tam. A sem ti dala tudi hr številko, a ne? Sem že pozabla. Samo ta vikend verjetno ne bom na tej št. dosegljiva, ker nimam nič nafilanega telefona, moram kartico kupit. Imam pa jaz tudi tvojo cifro, pa se bova že našli.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.5.2010 7:18:26   
valentinčica30
Mavo 4.razred. Za ocene se kljub skri samim petkam non stop sekira, sam mislim, da se ji je zdej vsega nabralo in da ji energije zmanjkuje. In brez veze je razlagat, da ocene niso vse ker za njo so. Sicer pa bodo kmal počitnice in upam da tut konec težav.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.5.2010 8:04:19   
Nattasha
Danes smo že na 2 flaškah po 120, upam, da bo tako pridna še naprej. Zdaj spančka prav zadovoljno in se naglas smeji v sanjah;))

Nič, malo pospravjanja, pa pripravim kosilo na polovico, potem pa gremo malo naokoli. Vreme je sicer spet za en drek, ampak mi je že vseeno. Dežko za voziček in marela pa palerina za mamico, pa se sploh ne dam motit.

Mariborčanke in okolica, greste na koncert R City? Mi smo se odločli da gremo, bomo že ob 5h tam, pa malo bom imela v pestunji, pol pa ko se bo sonček skril, mi tudi šibnemo domov. Seveda, če ne bo že prej jokala;))

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.5.2010 8:11:29   
MATEJKA_
tiste, ki imate težave s hrano - ste probale milumil - je isto od milupe kot aptamil, ampak je bolj sitosten in je bolj za tiste dojenčke, ki imajo težave s težo oz. se ne redijo dovolj.

naš pa je zadnjih 4ali 5 dni ravno kontra. je ko zmešan, zdaj se mi celo 2x na noč zbuja, pa včasih si čez dan še kako rundo zraven da, prej jih je imel 6, zdaj pa 7 ali celo 8. sem totalno neprespana. krči so se trenutno sicer umirili, ampak je pa to hranjenje slabše. prej je jedel ob 6h-9h-12,30-15.30-18h-2h... zdaj pa še okrog 24h, pa včasih še kaka dodatna runda čez dan. upam, da je to še vedno samo tisto obdobje rasti in da bo čim hitreje mimo, ker bi rada še kaj spala... eh, spet samo jamram...
no, pa dobra novička - je sicer že nekaj tednov ful živahen, zdaj pa se je tud na igralnici začel igrat z igračkami - tolče na veliko po njih user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.5.2010 8:14:10   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Danes smo že na 2 flaškah po 120, upam, da bo tako pridna še naprej. Zdaj spančka prav zadovoljno in se naglas smeji v sanjah;))

Nič, malo pospravjanja, pa pripravim kosilo na polovico, potem pa gremo malo naokoli. Vreme je sicer spet za en drek, ampak mi je že vseeno. Dežko za voziček in marela pa palerina za mamico, pa se sploh ne dam motit.

Mariborčanke in okolica, greste na koncert R City? Mi smo se odločli da gremo, bomo že ob 5h tam, pa malo bom imela v pestunji, pol pa ko se bo sonček skril, mi tudi šibnemo domov. Seveda, če ne bo že prej jokala;))

mi ne gremo letos... zadnjih par let so se občutno poslabšali kar se tiče skupin, ob 17h pa so ta najbolj smotani na vrsti - kakii sebastjan ali kaj takega. naša dva pa gresta ob okrog 19h spat, tako ,da se mki zdi brezveze. pa še v tisti gužvi pol ta starejšo okoli lovit tud ni fajn...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.5.2010 9:03:32   
mavo
valentinčica, imaš ZSuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.5.2010 9:29:36   
Jada82
Nattasha, mi imamo tudi Hipp, sem probala prej tud Bebo (to je imela v porodnišnici), Novalac, Aptamil, na koncu pristali na Hippu - uporabljamo oba, plavega in roza. Nam se je najbolje obnesel. S kakanjem sploh nimamo težav - gre 1krat do 3krat na dan, tako da sem res zadovoljna. Ko sem prešla na Hipp, šele takrat je začela bolje jesti. Tako da bom sedaj definitivno imela tega. Ampak res pa ti priporočam, da ne menjaš toliko mleka ....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.5.2010 10:49:23   
punsha
ojla user posted image

jaz sem pa danes dobila prvo menstruacijo user posted image . Smo preveč o tem govorile, pa je kar prišla. Eh kar nekaj. Bom videla kako bo. Sem imela prej grozne težave z njo - hude bolečine (endometrioza, če katera pozna), zato tudi IVF. Upam da bo sedaj bolje. So mi zdravniki priporočali zanositev ravno zaradi te bolezni...

piknik, saj sem pozabila kateri datum je že, sedajle pa tudi nisem gledala. V glavnem pridem, razen če je datum 29.5, ker imamo doma veliiiiiko žurko.

Saj sploh ne vem več kaj vse sem hotela napisat... Sem že včeraj napisala cel roman, pa se mi je zbrisalo, potem pa nisem šla še enkrat tipkat. no bom pa kasneje še kaj komentirala.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.5.2010 10:51:12   
vaney
Mi smo pri Anžetu imeli že takoj na začetku težave s prebavo, je bil fullllll zaprt. Najprej smo probali Novalac, nič boljše, pa Aptamil, nič boljše, pa Bebo, nič boljše, potem sem nekje prebrala, da je Milumil super za prebavo, sem ga šla kupit in Anže se je pokakal še isti dan. Od takrat ni imel več težav s prebavo. Tako sem pri Daši kar takoj kupila Milumil in s prebavo ni težav...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.5.2010 11:02:35   
punsha
Krst midva se še odločava ali krstit al ne. Pa ne vem, a župniki tud kaj komplicirajo, ker midva nisva cerkveno poročena? Ostalo imam jaz narejeno, moj user posted image je pa samo krščen, a katera kaj ve?

Sem sedaj gledala kdaj je piknik. user posted image Oh ti šment no. Ravno na našo zabavo. Žal potem tud jaz ne morem priti. Ker bom imela doma čez 60 ljudi...Imamo žurko še za rojstvo našega user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.5.2010 12:18:08   
MATEJKA_
zdaj pa jaz tud že dvomim al imam dovolj mleka ali ne... po hranjenju se sicer ne dere, ampak si je zelo skrajšal razmake med obroki. prej je bilo na vsake 3-4h, zdaj pa na 2-3h. po hranjenju je normalno še nekaj časa budn, pol gre spat in se hitro zbudi in se tak hudo dere, če ne dobi za jest, da je groza. pa niso krči.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.5.2010 14:15:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

ojla user posted image

jaz sem pa danes dobila prvo menstruacijo user posted image . Smo preveč o tem govorile, pa je kar prišla. Eh kar nekaj. Bom videla kako bo. Sem imela prej grozne težave z njo - hude bolečine (endometrioza, če katera pozna), zato tudi IVF. Upam da bo sedaj bolje. So mi zdravniki priporočali zanositev ravno zaradi te bolezni...

jaz imam to bolezen...tud mela grozne bolečine pred in med M...tudi jaz upam da bo zdaj bolje...prej sm mogla skoz jest tabletke pa tud mi je svetovala čimprej zanosit....sam problemov z zanositvijo pa nisem mela...je kr ratalo neplanirano...user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.5.2010 14:35:21   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Krst midva se še odločava ali krstit al ne. Pa ne vem, a župniki tud kaj komplicirajo, ker midva nisva cerkveno poročena? Ostalo imam jaz narejeno, moj user posted image je pa samo krščen, a katera kaj ve?

Sem sedaj gledala kdaj je piknik. user posted image Oh ti šment no. Ravno na našo zabavo. Žal potem tud jaz ne morem priti. Ker bom imela doma čez 60 ljudi...Imamo žurko še za rojstvo našega user posted image

Mi imamo pa to soboto žurko za rojstvo naše user posted image user posted image user posted image user posted image Na Jelovici, kjer imamo vikend ... naš ati organizira (moj fotr) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.