|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
20.5.2010 0:57:47   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Urshy,Bit, Jona Klara, in vse ostale- hvala za nasvete glede kreme, vsaka uporablja svojo user posted image , bom kar vse nabavila za vsak slučaj user posted image user posted image .

Mojškra, ko boš že ravno na šoping spreeju - Weleda Schwangerschafts Pflegeöl. Meni ga je priporočila Reby (hvala, hvala, hvala), pa sem si vzela k srcu. In voila - moj buši je vseh 9m ostal celuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.5.2010 7:51:31   
bit
Dobro jutro čačke,

kako? kot zgleda ne bo sončka danes.

user posted image

no lepo uzivajte Bitka gre pa v šolo.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.5.2010 8:29:09   
Urshy78
jutro user posted image

bit, hvala za zajtrk user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.5.2010 8:34:27   
jona klara
dobro jutro!
Mojškra- super za lepe cotke, a  si ti kupovakla v La vie, jaz sem tam in sem kupila res super hlače, tiste v h and m me moti, ker imajo pas oz. ta patent za trebuh čisto do mojih prsi, to pa ne morem nosit..groza, je res poceni ampak kako bi se pa počutila, la vie ima res lepe, mala izbirA ampak  drage.Ampak je treba pokazati bušije v lepih modelih ne bejbe.Jaz pa še samo boga molim, da mi mine še ta in drugi teden, da grem na nuhalno, da ne vidim do takrat nobene krvi in izcedkov, da se pol sprostim in predam nosečnosti, me še kr skrbi, sedaj se poslavljam iz strani decemberk za nekaj časa, ker se jih je že 7 poslovilo in ne morem več tega brati, me za vsak potre, tako.....da tudi ko uspe nosečnost smo še kr na trnih tam do 3, 4 meseca, kako pa ve nosečke, ko ste že bolj pri koncu, ste tudi tako občutile?

lep dan vsem, pa pridne bit v šoli

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.5.2010 8:44:21   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
Jaz pa še samo boga molim, da mi mine še ta in drugi teden, da grem na nuhalno, da ne vidim do takrat nobene krvi in izcedkov, da se pol sprostim in predam nosečnosti, me še kr skrbi, sedaj se poslavljam iz strani decemberk za nekaj časa, ker se jih je že 7 poslovilo in ne morem več tega brati, me za vsak potre, tako.....da tudi ko uspe nosečnost smo še kr na trnih tam do 3, 4 meseca, kako pa ve nosečke, ko ste že bolj pri koncu, ste tudi tako občutile?

Res ni prijetno brat žalostnih zgodb, moj je rekel, da sploh ne smem več na forum, ko sem mu o tem govorila. Jasno, da te skrbi in je tudi nas. Malo bolje je po NS, še dosti bolje pa po MF. Skrbi so pa lahko ves čas prisotne, če se tako odločiš...ali jih je dosti manj, če verjameš, da bo vse, kot mora biti. Meni to tokrat zelo dobro uspeva (se vidi, da sem starejša) in zato v nosečnosti neznansko uživam. Saj ne, da strahovi ne pridejo, posebno še pred NS, vendar se jih da z pozitivnimi mislimi zelo zmanjšat. Meni zelo pomaga tudi partner, ki je res pozitiven.
Začni uživati in ves čas misli le na lepe stvari,...to zelo pomaga user posted image !

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.5.2010 9:22:29   
S*
Dobro jutro!

Jona klara, jaz se še vedno ne morem prav sprostit, skoz je nekaj. Najprej si rečeš, ja se bom po 1. Uzju, potem po Ns, sedaj čakam na morfologijo, pa brcike... Mi je pa lažje, ker z AS poslušam srčka in tako vem da je pikica o.k.

Sedaj pa dobim 15 mesečno nečakinjo v varstvo, tako da bo pester dan..

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.5.2010 9:29:22   
gapii27
jutro babike...

vse nas je vrjetno skrbelo od začetka do konca... vsaka špika, vsaka mala bolečina....za vse sem iskala vzrok...ne skrbite,prepustite se...vse bo OK...

za lep dan vam pišiljam objemčke in nasmeška mojih sončkov

user posted image
jakob

user posted image
ažbe

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.5.2010 10:10:38   
jona klara
hermy 1, S*,GAPI-Hvala vam za spodbudne besede, res komaj čakam ns, pa saj bo malo te potre, ko prebereš, potem pa znate spet druge punce dvigniti, hvala, super ste, želim vam lepo in mirno nosečnost še do konca, po ns si pa tudi jaz kupim angel sound.lep dan

gapi- pošiljam lubčeke tvojima cukrčkomauser posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.5.2010 10:29:53   
Fargesia
dobro jutro! jst mam pa palačinke za zajtrk...jih je včeraj brat spekel in gor prinesel...
gapi
, sem že na fb gledala tele slikce...matr sta srčkana!!!user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.5.2010 10:56:53   
gapii27
hvala babike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.5.2010 11:21:09   
BarbiG
Dobro jutro oz. kr dober dan vsem skupaj. Se mi še zmeri spi in bom verjetno šla kr hitro nazaj drnuhat.

Gapiii, res sta sončka. Pa tako zadovoljna sta videt. user posted image

Jona klara, mislim, da je ni punce tuki gor, ki ne bi kar naprej trepetala za svoje dete. Najprej sam postopek, potem zagledaš plus in komaj čakaš UZ. Potem misliš, da bo z nuhalno vse urejeno in boš začel uživat. Ampak dokler ne začutiš brcik in ne narediš morfologije, nisi miren. Te čisto razumem, kako ti je. Jaz še zdaj trepetam, sam jst sm spet čist druga zgodba, ker nosim pod srcem dve princeski.

Fargi, palačinke bi pa tud men prijale, sploh, če bi mi jih tkole kdo naredil. Takrat so še trikrat boljše.

Bit, za jutri velja? Ob enajstih na istem placu?

Kje pa je danes zup? A je šla že v Rim? Mislim, da bo treba počas začet kr dihat, da ji priskočimo na pomoč. Bo tko kot Biba in Sapi, ko sta kr na hitrco uredile zadevo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.5.2010 13:12:22   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Bit, za jutri velja? Ob enajstih na istem placu?

Kje pa je danes zup? A je šla že v Rim? Mislim, da bo treba počas začet kr dihat, da ji priskočimo na pomoč. Bo tko kot Biba in Sapi, ko sta kr na hitrco uredile zadevo.

Barbi.. velja ista ura isti kraj  user posted image

Zup pa ni šla v Rim...je bila sedaj z manouser posted image

pačalinkeeeee.... jst tuttttt  user posted image

jona... tako kot i še prebrala...vse nas skrbi...pozitine misli omilijo skrbi

gapi....kira cukra sta tvoja čmrlja user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.5.2010 13:55:07   
zup2
Dober dan!

Evo mene izgubljenko user posted image , še sem tu! Bila sem na pregledu in CTG kaže rahlo krčenje maternice user posted image . Sicer to še nič ne pomeni, ampak jaz sem tolk vesela, da se končno vsaj nekaj dogaja user posted image . Drugače pa vse o.k., čez en teden kontrola (če prej ne rodim user posted image ).
Jutri pa nič ne obljubim, če bom lahko prišla, ker se že kar težko v avto zbašem, tako da uživajte v čvekanju. Če bom pa v dobri kondiciji se vam pa pridružim. V vsakem primeru pa še javim.

Gapi kakšna cukrčka imaš user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.5.2010 14:58:51   
jona klara
BarbiG- vem, da če nosišuser posted image user posted image je skrb še večja, držim ti pesti, da bo še naprej šlo vse kot po maslu, čuvaj se in pazi na svoji princesiosi, to ni vsakemu dano, je pa čudovit dar.Glede angel sound pa se priporočam, če še nisi prodala, 1.6 imam ns, če je vse okej kupim takoj-hvala

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.5.2010 14:59:29   
jona klara
zup2- še malo, držimo pesti in čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.5.2010 15:42:09   
BarbiG
Jona, ti ga prišparam. user posted image

Zup, user posted image user posted image user posted image . Zdaj bo šlo pa počasi zares. Ti pa verjamem, da je vedno težje se spravt v avto. Če ne bo šlo, bo šlo pa potem kakšen drugi petek že z user posted image v vozičku. Pa lepo, da si se oglasila. Sem resno že pomislila, da si začela z dihalnimi vajami.

Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.5.2010 18:13:56   
zup2
Barbi velja user posted image ! Z največjim veseljem se vam naslednjič pidružim z vozičkom. Ti pa fajn opravi jutri, držim pesti, da sta princeski še vedno tako pridni, da bo mamica ponosna nanju user posted image .
Bitka a sva midve dons tolk čvekali ali kaj, uglavnem mene je za 2,5 uri zmanjkalo na kavču user posted image . Ponoči bom pa spet ko sova!
Fargi mmmmm palačinke... jih pa že dolgo nisem jedla, sam delat se mi jih pa tudi ne ljubi, tako da jih še nekaj časa ne bom user posted image
Jona hvala za pestke.

Grem jaz še malo na kavč, ker že dolgo nisem bila user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.5.2010 20:36:11   
hermy1
Da se še jaz malo oglasim user posted image ! Sem bila pohajačka...pestovala sem dva majhna črmljčka in uživala!

Gapi, kakšni nasmeški...srčke topijouser posted image  user posted image  user posted image !!!!

Fargi, jaz sem pa včeraj kar sama pekla palačinke...jem jih pa ne pretirano rada.

Zupka, verjetno čakaš pravo lunco...da pojdete po vašo punco???

Nič ne obljubim, ampak mogoče vas pa pridem kaj pogledat, čvekice,...zdaj, ko vem kam user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
21.5.2010 8:31:48   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Danes vas pa malo posladkam
user posted image

Sem pa utrujena in neprespana, pa sama sebi grem na živce user posted image , tako da se vam danes ne bom pridružila. Ve lepo čvekajte, da nam kaj sončka zrihtate user posted image .

Lp.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.5.2010 8:45:40   
BarbiG
Dobro jutro.

Mene tudi ne bo, ker je starejši sonček zbolel in bo moj lahko domov prišel čisto zadnji čas za moj odhod v P na UZ.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.5.2010 9:05:41   
bit
Jutro,

mene tudi ne bo.

Včeraj sem imela tako hude bolečine v zgornjem delu trebuha. Nad popkom...user posted image
Moj mi je pol kuhal bebe čaj... proti večeru se je počasi umirilo. Kaj takega pa še ne....sem se že prav bala da sem fasala trebušno gripo. Prav celo črevo me je bolelo. user posted image
Razmišljala sem kaj če sem premalo jedla user posted image zjutraj ob 7.30 in pa ob 11 en toast. ob 15 me je pa zvilo.  Ko sem počasi jedla  pire kromir  mi je bilo iz ure v  uro bolje sam do 18 sem pa misnla da me bo pobralo.

Zup ti si spala mene je pa zvijalouser posted image
Hermy... nobene ne bo user posted image čez 14 dni pa bomo vse spet Zup bo prišla z vozičkomuser posted image

kje pa naša Fargiuser posted image Fargi kje si....user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.5.2010 9:27:11   
Fargesia
evo fargico... spet se mi neki vrti...grrrr...ampak se ne dam! od svakinje sestra je včeraj rodila..je imela rok na 25.5. in je šlo ekspres včeraj...ob 18h sprejeta odprta 1cm, ob 22.30 so že klicali da majo punčko.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.5.2010 9:30:02   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

evo fargico... spet se mi neki vrti...grrrr...ampak se ne dam! od svakinje sestra je včeraj rodila..je imela rok na 25.5. in je šlo ekspres včeraj...ob 18h sprejeta odprta 1cm, ob 22.30 so že klicali da majo punčko.user posted image

ooooo čestitke...user posted image user posted image user posted image   tetkauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.5.2010 9:35:46   
S*
Dobro jutro!

Mnjami jagode so danes za zajtrk. Jaz sem si jih že včeraj privoščila in to z z dvojno porcijo smetane user posted image . Očitno mi je potegnil apetit user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.5.2010 9:41:30   
zup2
Bit samo da si danes boljše, mogoče si pa res premalo jedla ali ti pa kaj ni pasalo v tistem kar si pojedla user posted image . To je zmeraj težko ugotovit.
Fargi user posted image za novo družinsko članico. Jaz bi tudi rada tako na hitrco opravla user posted image . Ali imaš tako nizek pritisk da se ti tako vrti? Sicer je pa za vse krivo vreme user posted image !
Barbi upam, da se sinček kmalu pozdravi user posted image
Hermy ne vedežuj preveč...veš kje je še polna lunca, da bi prišla naša punca user posted image user posted image . Srčno upam, da se tale vikend začne kaj bolj resno dogajat!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?