hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Jaz pa še samo boga molim, da mi mine še ta in drugi teden, da grem na nuhalno, da ne vidim do takrat nobene krvi in izcedkov, da se pol sprostim in predam nosečnosti, me še kr skrbi, sedaj se poslavljam iz strani decemberk za nekaj časa, ker se jih je že 7 poslovilo in ne morem več tega brati, me za vsak potre, tako.....da tudi ko uspe nosečnost smo še kr na trnih tam do 3, 4 meseca, kako pa ve nosečke, ko ste že bolj pri koncu, ste tudi tako občutile? Res ni prijetno brat žalostnih zgodb, moj je rekel, da sploh ne smem več na forum, ko sem mu o tem govorila. Jasno, da te skrbi in je tudi nas. Malo bolje je po NS, še dosti bolje pa po MF. Skrbi so pa lahko ves čas prisotne, če se tako odločiš...ali jih je dosti manj, če verjameš, da bo vse, kot mora biti. Meni to tokrat zelo dobro uspeva (se vidi, da sem starejša) in zato v nosečnosti neznansko uživam. Saj ne, da strahovi ne pridejo, posebno še pred NS, vendar se jih da z pozitivnimi mislimi zelo zmanjšat. Meni zelo pomaga tudi partner, ki je res pozitiven. Začni uživati in ves čas misli le na lepe stvari,...to zelo pomaga !
|