Aninchy
|
Uaaa, nusi čestitke!!! Pa je le končno ena manj... Men je pa popoldne ful zapasal na sprehod it In sem poklicala kolegico, da je šla z vozičkom zraven (mali ma 6 mesecev), ampak dlje ko do prve trgovine nism prišla... sva se mogle obrnit in it do mojih (najblližje ) na sok in kavo! Mi je ful začel dol tiščat in prav občutek sem mela, kot da mi grejo kosti narazen in da mali moli glavo not v kanal... a je to možno al sam moja domišljija?! No, pa sem si misla, še več takih sprehodov, da se še ornk raztegne pa gre malček ven! Ampak zgledal je pa ziher smešn, ker sem zadnjih sto metrov že čist upigana hodla, kt bi bla stara najmanj 80 let! Danes mali kar precej miga, očitno je včeraj pač prespal telovadbo, jst sem ga pa že "obsodla" da se je umiril... Jah tale naš mulček je kr hiper očitno... No, zdej še kr nj bo, pol bo pa kr pasal, če bo ponoč rad spal! zivepo - ijoooj, si mela pa res smotan pregled! No, nj te potolažim, da ti si ga vsaj imela... Jst mam naslednjega šele 31.!! Pa sam en CTG sem mela do zdaj prejšnji teden... tak da jst tud pojma nimam, kaj se dogaja notri in spodaj, nazadnje me niti pregledla ni, če sem kaj odprta, pa tud UZja ni nardila, da bi vidla vsaj, kok je s plodovnico in to... Grrr... Me mami tolaži, da pol je že vse v redu, če mi je dala tok pozno pregled Melia - dej spravi se že rodit no! Mislim, bolj ko se tile rogati bikci poslavljajo, bolj so naši trmasti Upam, da bojo kokr dvojček pride, vsi ven poleteli! Amen.