|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: Majčice 2010 - 3. del
20.5.2010 9:56:59   
j.b.
Oj hello!
Evo, smo na +5 danuser posted image

Zivepo, dohtarca je prov rekla, oooo a mamo fantka al kaj???!!! Pol je pa hitro utihnila ko sm rekla de še NČ NE VEMO, IN NOČEMO VEDETuser posted image . No, bomo vidl, tut neverjamem de je v tistih parih sekundah tak dobr vidla kuga imamo?! Sej nism 100%, jest ji kr neverjamem, in si še skoz dopovedujem da bo presenečenje, karkoli že bo. Sm pa vseeno mal jezna nanjouser posted image , ampak je bla pa drgač tkooo prjazna, da ji je oproščenouser posted image .
Aja, pa user posted image user posted image user posted image za policista user posted image user posted image user posted image user posted image

Mubi, jest sm slepa k kura, nism vidla nobenga listka, mislem de sm na netu nekoč neki prebrala. Sicer pa ni važno, maš prov, bova jutr vidle. Hjuj kej gresta hitro dva dni naokol. Evo, jutr ob takmu cajtu bom verjetno spet na ctg priklopljenauser posted image , in bova z mojmu spet študirala kako da ni nč hribčkovuser posted image .
Pa držim pesti zate, da ne bo preklampsije!

Kati, hjoooj boga, upam da čimprej rodiš in da se rešiš nadležne nadloge - bolečga žolča. Upam da po porodu tole mineuser posted image . Pa da bi se lahko čimprej vrnih najedlauser posted image user posted image user posted image

Meemee, upam da bo dans bolš dan kot včerejuser posted image

Drgač pa naš bejbi živahen 100 na uro, zgleda de se nima namena umirit in pridet na svet?! Nč, grem malo pograbit okrog hiše, je moj zalaufau Kawasakiuser posted image user posted image user posted image

Papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
20.5.2010 10:17:13   
Mubi
zivepo sm upala na mal drgačn odgovor....npr.: ja mubi, vse k smo mele drisko smo že rodile!.... heheuser posted image user posted image

j.b. ja, sej jest sm tud šele včeri vidla obvestilo, pa sm bl že večkrat tm user posted image Midva pa ne vem kdaj bova šla od doma...najbrš kr ob 7ih al pa tm nekje, ko se zbudiva pa najeva....k je dohtr reku, da nej pridem čimprej, če bo treba slučajno kri vzet kej.... učer sm mogla kr urin tud dat.... No, če se pa srečave, me pa itak ne morš zgrešit k sm ko en balon. ma ne un navadn, ampak un na helij, k po zraku leti....prbližn ista velikost user posted image
aja pa še neki....a je tebe sam sestra pregledala če si kej odprta al tud zdravnik? men je čist smešn, k sm mogla it do zdravnika.....mal mi je blo čudn, k sm mela skos ginekologinje, in ne ginekologa....zdej pa da mi kr on notr prste tlač.... hehe no, ma sm se navadla.... pa tak zanimiv pa prjazn dohtr je user posted image Na videz je podobn Sebastjanu kavaci user posted image user posted image user posted image hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.5.2010 10:26:57   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa da ŠE mal pojamram.. 3grisini palčke so ble spet usodne - za par ur trpljenja user posted image . Ne vem kaj naj zdej do poroda samo vodo pijem user posted image Sej še potisnit ne bom mela moči user posted image .

Mogoče si sicer že napisala, ampak se ne spomnim - si povedala na pregledu, da ti je tako grozno slabo? user posted image

No, pa upam, da se boš danes bolje počutila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:32:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.5.2010 10:37:59   
Meemee
Moje današnje počutje je še vedno čudno, ampak vsaj glava me ne boli več user posted image user posted image user posted image

Sem se pa že nasmejala vašim pogovorom:

zivepo - tale policaj je bil pa res user posted image user posted image user posted image

gromska in kati - vidve pa imata načrte s temile modrci user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je danes sonček zunaj, tako da mogoče pa grem na kakšen sprehod user posted image

Moj user posted image ima danes po službi spet ful opravkov. Je ravnokar izjavil, da mora še ogromno stvari zrihtat preden se user posted image rodi. Jaz naj pa samevam do takrat ali kaj user posted image user posted image Sem kar malo jezna nanj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.5.2010 10:38:04   
emibu
Jutro...

Od treh ponoč nč ne spim tko me zvija al kaj nevemuser posted image boli me trebuh,kakat nemoremuser posted image user posted image kak predlog?

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.5.2010 10:40:25   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Meemee: user posted image A se vidmo danes torej?

Itak. Včeraj nisem šla, ker sem bila res user posted image . Danes pa sem že v nizkem štartu user posted image
Se vidiva. Ob 12:30, a ne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.5.2010 10:41:24   
charlyka
Dober dan,

tudi jaz še vedno tukaj user posted image user posted image

Včeraj sem imela samo ctg, nič novega ...

Zivepo - v torek, na pdp sem že naročena v Celju za ctg - a naredijo samo ctg ali tudi kakšen pregled, UZ? So različni G al vedno isti? Rekli so mi, da se ni treba naročat, torej kar prideš in čakaš na vrsto al kaj? A je ful gužva? Kako pogosto pa potem moraš hodit tja, ko si enkrat že čez rok? Hvala.

Srečno vsem, ki imate danes preglede user posted image user posted image user posted image

Lep dan, pa držimo pesti, da bo vsaj malo sončka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:49:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.5.2010 11:24:04   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Podmaži jezik! user posted image

user posted image No problem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.5.2010 11:39:36   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

jb ma tm k prideš v 1.nadstropje do unih steklenih vrat je gor list napisan pa če sm prou prebrala je od 14ih do 16:30.... k sm si še rekla a sam eno urco pa pou al kaj....se bove jutr še enkrat prepričale user posted image

tle me pa spominjaš na tistga policaja! user posted image user posted image a ni to 2 urci in pol?? user posted image
Sori k se smejim sam ful mi je smešn! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.5.2010 11:48:04   
Aninchy
Ijoj, punce, dans pa take pokate, da sem se toook presmejala, da mi je začel trebuh na polno otrdevatuser posted image user posted image user posted image user posted image

U glavnem, ugotovila sem, da se mi je trebuh že čiiist spustu (res ne vem, kam še lahk gre, če se še lahk bolj??) in pa mali je ratu mal bolj mirenuser posted image A je to normalno? No, sej mal me žokne vsake tolk časa, ampak po moje je dal na stran treninge fuzbala!user posted image Ponavadi me vsak večer zbrca čist, včeri sem pa kr čakala, pa čakala, pa kr nč ni blo...? No, in ker sem (zato) ful na rahlo spala, sem začutla pol enkrat sred noči mal premikanja in eno nogico mi je ven porinu glih tok ko da bi hotu rečt "mami, sej sm kul" user posted image No, in pol sm končno zaspala nazaj, ko me ob pol petih zjutri zbudi mačka!! user posted image user posted image user posted image Na vsak način je hotla it noter in je čepela na okenski polici in se mi drla not (ker sem imela "kipnjen" okn). Ampak zdej je ne spustiva več tle k nama, je lahko samo pri tašči, ona pa to sploh noče razumet...user posted image In se ni dala do sedmih zjutri, ko je še mojga zbudila, tok se je drla. user posted image No, pol sm pa enkrat le zaspala, sej ne vem, kdaj. user posted image Posledično sem zdej čiiist zlamana?! Grrr!user posted image

No, ja, to bo za enkrat to od mene.... Se še oglasim, ko bom bolj k seb pršla... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 11:50:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 11:53:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.5.2010 11:53:15   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

jb ma tm k prideš v 1.nadstropje do unih steklenih vrat je gor list napisan pa če sm prou prebrala je od 14ih do 16:30.... k sm si še rekla a sam eno urco pa pou al kaj....se bove jutr še enkrat prepričale user posted image

tle me pa spominjaš na tistga policaja! user posted image user posted image a ni to 2 urci in pol?? user posted image
Sori k se smejim sam ful mi je smešn! user posted image

rauen če ej mubi policaj ki je mojga ustavuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umrla bom zdle........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1266
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 11:55:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.5.2010 12:26:44   
charlyka
Hej hej

Zivepo - najlepša hvala za izčrpen scenarij user posted image user posted image Torej se bom pripravila na mučno čakanje, vsaj prvič user posted image
Tudi jaz imam raje, da me ženska G pregleda ...

Meni se pa še nič ni trebušček spustil user posted image - a to se vsem? Kako pa to zgleda - se dejansko vidi ali samo bolj dol vse tiši? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 12:42:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.5.2010 12:44:31   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Hej hej

Zivepo - najlepša hvala za izčrpen scenarij user posted image user posted image Torej se bom pripravila na mučno čakanje, vsaj prvič user posted image
Tudi jaz imam raje, da me ženska G pregleda ...

Meni se pa še nič ni trebušček spustil user posted image - a to se vsem? Kako pa to zgleda - se dejansko vidi ali samo bolj dol vse tiši? user posted image

No, upam, da men ne bo treba tolk čakat, da bo mali pred PDPjem kr ven padu! user posted image (drugač grem pa tud v Celje, tak da se tud zahvaljujem za "izčrpen scenarij") user posted image

Dol spuščen trebuh - je prav dol spuščen, oziroma prav nižje je... Jst morem zdej sedet z nogami čiiist narazn, pa mi trebuh že kr umes pade! user posted image Tak da na kak ožji stol se že komi spravim! Sem pa skos nosila ful visoko in mi še kak teden/dva nazaj ni blo težko s prekrižanimi nogami sedet. Tako da je pri meni še bolj opazno... No, vedežujejo, da bom čez kak teden rodila... UPAM! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.5.2010 12:50:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa da ŠE mal pojamram.. 3grisini palčke so ble spet usodne - za par ur trpljenja user posted image . Ne vem kaj naj zdej do poroda samo vodo pijem user posted image Sej še potisnit ne bom mela moči user posted image .

Mogoče si sicer že napisala, ampak se ne spomnim - si povedala na pregledu, da ti je tako grozno slabo? user posted image

No, pa upam, da se boš danes bolje počutila user posted image user posted image user posted image

No, jst žal nisem nič bolje. Sej ni mi slabo - boli me kt pri norcih! Danes sem šla dat še kri, da pogledajo neki v povezavi z žolčem in jetri se mi zdi. Izvidi bojo jutri (ma kok časa to traja, nooooo - včeri mi je niso mogli vzet ker 5 ur ni blo dost tešče user posted image ). Me je pa še sestra klicala z ginekološke, da imam res slab urin in da naj maximalno pijem. Jutri bom kar sama poklicala za te teste - da jih zmečajo skupaj z urinom. Zdej me je že resno strah, da je kej orenk narobe. No, možen je tudi, da je samo tamal obešen za kako rebro in da to boli. Trebuh mam namreč še vedno čisto zgoraj. O tem, kako se naštimam za "spat" pa tud raj ne bi...

Punce, bi še kej pokomentirala pa mi zdele res ni, ker čist preveč boli. Groza... Ves post samo jamranje. So not me... SORIIII babe.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.5.2010 13:03:45   
Aninchy
K_a_t_i - nč se ne opravičuj zarad bolečin... Če te boli, pač pojamri in bo mogoče mal boljše.user posted image Sicer pa nekaj pikapok zate, da je res samo mali na rebri obešen!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 13:05:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
20.5.2010 13:18:16   
Aninchy
Ufff uff, jst morm spet it na tavlko potrebo! A mislte da zarad sladoledauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 13:37:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?