Aninchy
|
Ijoj, punce, dans pa take pokate, da sem se toook presmejala, da mi je začel trebuh na polno otrdevat U glavnem, ugotovila sem, da se mi je trebuh že čiiist spustu (res ne vem, kam še lahk gre, če se še lahk bolj??) in pa mali je ratu mal bolj miren A je to normalno? No, sej mal me žokne vsake tolk časa, ampak po moje je dal na stran treninge fuzbala! Ponavadi me vsak večer zbrca čist, včeri sem pa kr čakala, pa čakala, pa kr nč ni blo...? No, in ker sem (zato) ful na rahlo spala, sem začutla pol enkrat sred noči mal premikanja in eno nogico mi je ven porinu glih tok ko da bi hotu rečt "mami, sej sm kul" No, in pol sm končno zaspala nazaj, ko me ob pol petih zjutri zbudi mačka!! Na vsak način je hotla it noter in je čepela na okenski polici in se mi drla not (ker sem imela "kipnjen" okn). Ampak zdej je ne spustiva več tle k nama, je lahko samo pri tašči, ona pa to sploh noče razumet... In se ni dala do sedmih zjutri, ko je še mojga zbudila, tok se je drla. No, pol sm pa enkrat le zaspala, sej ne vem, kdaj. Posledično sem zdej čiiist zlamana?! Grrr! No, ja, to bo za enkrat to od mene.... Se še oglasim, ko bom bolj k seb pršla...