Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 15:11:10
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dons je pa zgleda en praznik..tamau mi spi že 2 uri.. Jeeej pri nas tudi Končno! Upam, da bo tud naslednje dni tko in da je bla tist samo prehodna faza. Optimist Torto bomo pa mi imeli verjetno pol sadne pol čokoladne, bo pa oblika avta... itak Kaj bi naš Marcel brez avta. Pri naši bo po vrhu smetana, sploh ne vem če sem že kdaj jedla torto, ki ima po vrhu to tičino maso Nimam pojma. Nam jo pa že leta za vse praznike dela gospa, ki je od bratove žene mama Odlično peče Za letos je pa rekla, da imamo tortico v dobrem, ker ni Marcelu še nič kupila... jeee Bomo pa mi tudi dva dni praznovali, samo tortico bomo imeli pa eno. Itak bo tako velika, da je še v dveh dneh ne bomo pojedli, vsaj ponavadi je tko.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 18:02:52
|
|
|
|
manna
|
ŽIVJO Da ne boste mislile da sem se na poti domov iz LJ izgubila...sem še tle. V bistvu smo šli po srečanju direkt domov, dolgčas, jaz sem pa upala na šoping. No ja..pa drugič. Drugač pa smo dobili vrtec s 1.9. in dobili smo tudi nov zobek zgoraj desno enko. Prihaja pa še leva. tadejluka, vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 21:17:17
|
|
|
|
manna
|
Uf več kot tri ure so minile, pa nobena ni nič pisala. Sem že mislila da mi ne dela internet. Al pa da ste skregane z mano. No kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 21:26:18
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Uf več kot tri ure so minile, pa nobena ni nič pisala. Sem že mislila da mi ne dela internet. Al pa da ste skregane z mano. No kje pa ste vse? Hej, jaz sem bila v službi do 18h, pol sem šla pa kupovat še en avtosedež za babičin avto Sem kupla rabljenega, ker ne bo tako veliko v uporabi. Lara se je v vrtcu že kar lepo navadila, samo zjutraj ko jo pustim tam joka, potem je pa čisto vredu. Zaenkrat je tam od 8.30-14h, drug teden bomo pa še za kakšno urico podaljšali. Mini, si klicala v vrtec, da si zvedela, da niste dobili. Mislim, da si imela ti več točk kot jaz, tako da si lahko mislim, da bo pri meni isto. Malo se pozanimaj o drugih alternativah....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 21:27:15
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Uf več kot tri ure so minile, pa nobena ni nič pisala. Sem že mislila da mi ne dela internet. Al pa da ste skregane z mano. No kje pa ste vse? Jaz sem tukaj in nisem skregana s tabo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:14:52
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg ...joj mini to so naši sosedi oz. iz tomačevega...dve leti nazaj sem pri njih naročila dve torti za karin ,okrogli z napisom karin za ta in ta roj.dan in smo dali 180€ -nič z motivom...še dans me srce boli... mini- za vrtec....iiiii lep marceli na fotkici... tadejluka-uau torta ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:16:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: manna Uf več kot tri ure so minile, pa nobena ni nič pisala. Sem že mislila da mi ne dela internet. Al pa da ste skregane z mano. No kje pa ste vse? Jaz sem tukaj in nisem skregana s tabo. ...je blo treba dat še eno žehto prat,pa po tleh pomit,pa zlikat...zdej pa rr pride na vrsto ... Uauuu za vrtec...jz bi tud ...čakam,čakam...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:17:29
|
|
|
|
bjondi
|
mini-v hali A imajo slastičarno sladki kot,pa pejd probat,če so ti všeč...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:21:32
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Mala_princeska, za vrtec in za odnos z možekom. Jaz moram pa mojega kar pohvalit, no saj kdaj je trk Marsa in Venere , a sedaj, ko imam toliko dela, lepo pride iz službe, skuha kosilo in kaj pospravi. Moram rečt, da je zlat. Hvala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:24:42
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Mini smola za vrtec, kaj bosta sedaj? Vitae za prve korake. Mini ooooooo Vitae Jakobu.... welcome to the club korakam, korakam in še malo odkorakam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:28:06
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg ...joj mini to so naši sosedi oz. iz tomačevega...dve leti nazaj sem pri njih naročila dve torti za karin ,okrogli z napisom karin za ta in ta roj.dan in smo dali 180€ -nič z motivom...še dans me srce boli... mini- za vrtec....iiiii lep marceli na fotkici... tadejluka-uau torta ... a je bila zlata al kaj??? a maš kje kako fotko? je bila vsaj dobra?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:34:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna ŽIVJO Da ne boste mislile da sem se na poti domov iz LJ izgubila...sem še tle. V bistvu smo šli po srečanju direkt domov, dolgčas, jaz sem pa upala na šoping. No ja..pa drugič. Drugač pa smo dobili vrtec s 1.9. in dobili smo tudi nov zobek zgoraj desno enko. Prihaja pa še leva. si vsaj denarnico ohranila vitalno za vrtec in zobek
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:37:45
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg ...joj mini to so naši sosedi oz. iz tomačevega...dve leti nazaj sem pri njih naročila dve torti za karin ,okrogli z napisom karin za ta in ta roj.dan in smo dali 180€ -nič z motivom...še dans me srce boli... mini- za vrtec....iiiii lep marceli na fotkici... tadejluka-uau torta ... a je bila zlata al kaj??? a maš kje kako fotko? je bila vsaj dobra? Se sploh nočm spomnit ,če imam kje kako fotko...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 23:55:49
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg ...joj mini to so naši sosedi oz. iz tomačevega...dve leti nazaj sem pri njih naročila dve torti za karin ,okrogli z napisom karin za ta in ta roj.dan in smo dali 180€ -nič z motivom...še dans me srce boli... mini- za vrtec....iiiii lep marceli na fotkici... tadejluka-uau torta ... a je bila zlata al kaj??? a maš kje kako fotko? je bila vsaj dobra? Se sploh nočm spomnit ,če imam kje kako fotko... No evo jih za 180€ 2 torti ... Tko ,da lani sem pa dve vzela kr v merkatorju tam v vitrini k so po 12€ in so se ravn tko pojedle...pa ne se smejat svečkam ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 0:03:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kje je dons tecka... Upam ,da se ni kje v vrt okopala...ker je 10ki dva rojstna dneva dodelila ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 0:03:44
|
|
|
|
bjondi
|
21.05 tinca84-NIK Nik vse najboljše za prvi rojstni dan ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:47:33
|
|
|
|
mini86
|
Mini, si klicala v vrtec, da si zvedela, da niste dobili. Mislim, da si imela ti več točk kot jaz, tako da si lahko mislim, da bo pri meni isto. Malo se pozanimaj o drugih alternativah.... o kerih pa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:49:43
|
|
|
|
mini86
|
Mini, si klicala v vrtec, da si zvedela, da niste dobili. Mislim, da si imela ti več točk kot jaz, tako da si lahko mislim, da bo pri meni isto. Malo se pozanimaj o drugih alternativah.... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mini-v hali A imajo slastičarno sladki kot,pa pejd probat,če so ti všeč... da točno to bom naredila enkrat sm že jedla njihovo torto pa mi je bla všeč zato sploh vem za njih..una torta cca. 2x po 17 kosov pride največ 80€ je reku..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:50:56
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: manna ŽIVJO Da ne boste mislile da sem se na poti domov iz LJ izgubila...sem še tle. V bistvu smo šli po srečanju direkt domov, dolgčas, jaz sem pa upala na šoping. No ja..pa drugič. Drugač pa smo dobili vrtec s 1.9. in dobili smo tudi nov zobek zgoraj desno enko. Prihaja pa še leva. si vsaj denarnico ohranila vitalno za vrtec in zobek a dej dej..vitalna bi bla če bi šla v šoping k bi jo spraznla
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:52:34
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kje je dons tecka... Upam ,da se ni kje v vrt okopala...ker je 10ki dva rojstna dneva dodelila ...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:53:18
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi 21.05 tinca84-NIK Nik vse najboljše za prvi rojstni dan ... js tud voščim..čeprav njih pa ne poznam sem prišla kasneje
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 7:53:55
|
|
|
|
mini86
|
a gre kera dons al pa če ma blizu kšn hofr..pliz..k vse mi nau ratal obletat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 8:16:42
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kje je dons tecka... Upam ,da se ni kje v vrt okopala...ker je 10ki dva rojstna dneva dodelila ... Pa tako sem bila ponosna, da sem ji prva čestitala
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 8:40:10
|
|
|
|
tecka
|
Živ, punce. Ima naš ta teden še dopust, pa ga moram izkoristit včeraj smo šli v lj malo po trgovinah, potem pa na kosilo in v živalski vrt. Našega Srečka ni ganil niti slon. Komaj ga je opazil, ko je šetkal mimo njega, raje se je igral z etiketo na plišasti igrački. Naš je rekel, da ga nikoli več ne pelje tja No, ja, saj tisti otročki kotiček,kjer lahko božaš koze in prašiče, mu je bil kar všeč, ampak je bil problem, ker ga nismo hoteli dati na tla Me je pa včeraj zvečer začelo zvijat v želodcu. Samo še dober teden do vrtca...potem pa služba. Pa naš mali tako čudno spi. Ponoči 9 ali 10 ur, na jutranji spanec gre že ob 7h ali 8h. Bo kar kruto v vrtcu, kar vidim vzgojiteljico s kašo v laseh. Da ne omenjam, da bova naslednjo sredo prišla NA ZADNJE SREČANJE V KOLOSEJ. A katera ve, zakaj imajo na tej spletni strani tako slabo ponudbo avtosedežev in če se bo v zelo bližnji prihodnosti kaj popravilo? http://www.o-baby.de/agr/R%C3%B6mer-King-Plus_10305_3.html Tu smo naročili prvi sedež, zdaj bi pa še drugega 9 - 36kg, pa jih sploh nimajo več v ponudbi. A katera ve o kakšni ugodni ponudbi? Vzeli bi pa Evolvo, Kiddy ali Cybex. Tudi Recaro, ma so cene pri nas tudi tam-tam. Vidim, da že izbirate torte. Jaz bom šla v našo vaško slaščičarno - imajo kar dobre, pa upam, da ne tako drage kot v LJ. Manna - a poznaš torte iz Mlinotesta? Mogoče bi se potrudili iti tudi v Ajdovščino... http://www.narocitorto.si/ Sicer pa pridno pobiram informacije o bazenčkih in drugi navlaki. Se opravičujem za izraz, ampak avgusta bom ponovno postala teta in delam seznam stvari, ki jih ne potrebujem več in ugotavljam, koliko krame sploh nisem uporabila in koliko sem je rabila mesec, dva,...in boli denarnica (tega našemu ne priznam, vse NUJNO rabimo ) Mini jaz v Hofer ne grem. Itak ponavadi pri njihovih "akcijah" ostanem praznih rok in domov prinesemo samo sladkarije.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 21.5.2010 8:42:44
|
|
|
|
tecka
|
Aja, samo še to opozorim, da imajo v BC ta vikend spet tisto akcijo, da za nakup opreme nad 50 eur dobiš bon za 10 eur. Mogoče bomo šli pa kar tja kupit avtosedež.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......