|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
20.5.2010 12:23:39   
mini86
ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva

http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.5.2010 12:27:29   
mini86
še ena slikca od mojga pikca..

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.5.2010 12:38:02   
mini86
no klicala sem za uno torto k mi je res huda..so rekl da motiv je lahko u bistvu kerkoli cena je pa za 2x 17 kosov največ 80€..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.5.2010 13:16:49   
tadejluka
Hvala vsem babe! Upam da se kakšna želja uresniči!

Tortice:
jest mam naročeno-mi ena že skoz peče ful lepe torte (glih kar se spomnem)

in bo letos medvedek za oba z Blažom skupej za 30 oseb pršel 45 eur. So pa ful okusne in ful visoke...ma torta k je kao za 30 je za 50 kosov....

Mah vsako leto isto:(! Namest da bi pekla dobrote sem spet cel dan okrog zdravnikov!:( Blaž ma počen bobnič-SPET!!!!!!!, jest pa u nulo prehlajena!!!
Ampak pohorska omleta bo, pa kkšnga bomo tud spil a n? Me je pa možek presenetu in mi kupu fuuuuul lepo urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za RD pa 2 čevljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ene bova šla zamenat k mi niso najbolj všečuser posted image .

Mini: smola pa taka za vrtec kaj boš pa zdej?

Sej ne vem al je prpopov al neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.5.2010 13:18:57   
tadejluka
no ni.... probam še  slikce tort namreč

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
20.5.2010 13:25:13   
mini86
ma prpopi vse..uro, čevle, torto...

Neposredna povezava do sporočila: 2606
20.5.2010 13:26:30   
Tira
Tadejluka vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala princeska user posted image user posted image  za vrtec
Mini smola za vrtec, kaj bosta sedaj?

Vitae user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

Naš mali spančka svoje pol ure user posted image  Včeraj sva imela borbe in na koncu je spal na kavču ob prižganem TV celi dve uri! V svoji posteljici pa ne. Očitno je res, ko so mi kolegice govorile, da se vse lahko spremeni v enem dnevu. Pa jim nisem verjela, no zdej pa imam user posted image

Bazenček... jz bom kupila takega z napihljivimi stenami in napihljivim dnom... ne vem pa še kako velikega naj vzamem. Jz se notri ne bom kopala, nočem pa prav velikega, da ga bomo tudi na morje vzeli s seboj. Za kolegico sem ravno danes kupila v Pikapolonici tegale
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/poletje-igrace-za-v-vodo/wehncke-moj-prvi-bazen-napihljivo-dno-143x106/124504007383124503
Mi je bil ful všeč, upam da je uporaben.

July a bi te lahko tudi jz prosila za kratko obnovo Montyja na ZS user posted image  Mi ne bi škodovalo, če bi šla kakšna kila dol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.5.2010 13:34:01   
tadejluka
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2608
20.5.2010 13:34:05   
mini86
tira-ja tud mi mamo tega..

vrtec..ma ne vem kaj bomo..ziher se mi ga ne splača dt v privat varstvo ker kokr stanejo tok bom glih na mesec zaslužila preko študenta..bom pa doma..čeprav si ne predstavlam glede financ..

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
20.5.2010 13:36:01   
mini86
uf lepa tortica..

mene sam skrbi če pogledate mojo torto..je ful unga masla gor pa spodnji del je iz tičine mase verjetno..to pa mislm da mi nau ušeč in tudi mnogim drugim ne..
najbol da se tja zapelemo in uprašamo če se da to s čim nadomestit

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
20.5.2010 13:46:26   
tadejluka
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.5.2010 13:47:16   
tadejluka
No naša bo na ta način k je kužek sam da bo medo!

Neposredna povezava do sporočila: 2612
20.5.2010 13:50:27   
mini86
luškane so 

Neposredna povezava do sporočila: 2613
20.5.2010 13:50:46   
mini86
pa kje je dons tecka...pa kje se skriva mony

Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.5.2010 13:55:53   
tadejluka
user posted image

evo najdla taka bo!

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.5.2010 13:56:34   
tadejluka
zej pa neham težit...user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.5.2010 13:58:07   
mini86
a gor pride tisto maslo..

Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.5.2010 13:59:34   
MONY25
no evo, da se še js mal javm...

izkoriščam zadnje dneve z mojim Alexom, tko da uživava na polno...treba bo jit kmal na šihtuser posted image user posted image user posted image joj, kera muka,no...user posted image
pa ogromno enih cunj sm pospravla na podstrešje, tko da sm se še s tem precej ukvarjala...pa na vrtu je blo kr nekaj dela, tko da cajt mineva nenormalno hitruser posted image moj dec dela popoldne, tko da dopoldne kej delamo vzuni, popoldne pa z alexom mal lutava okol po obiskih (dokler sm še doma), pa mal po štacunah itd.

od včer naprej smo pa na alpskemu mleku! zaenkrat vse OK!

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.5.2010 14:00:08   
mini86
ej a ste vidle ta nateg..
kao ta spletična.si ane za prfume..

pač men je všeč od lacosta in je kao znižan iz 72€na 49,20...pol pa pogledam drgje še po netu je pa že ta 49,20 cena prvotna in ni u bistvu nč znižan...katastrofa

Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.5.2010 14:00:54   
tadejluka
smetana...na formuli pa na krstni je pa tičinka

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.5.2010 14:02:05   
mini86
dons je pa zgleda en praznik..tamau mi spi že 2 uri..

Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.5.2010 14:02:59   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

smetana...na formuli pa na krstni je pa tičinka

a mislš da loh sam poveš kašna smetana hočš da je gor..k ne maram pol unga filinga v ustih na nebu-kt neki mastnga

Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.5.2010 14:03:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

no evo, da se še js mal javm...

izkoriščam zadnje dneve z mojim Alexom, tko da uživava na polno...treba bo jit kmal na šihtuser posted image user posted image user posted image joj, kera muka,no...user posted image
pa ogromno enih cunj sm pospravla na podstrešje, tko da sm se še s tem precej ukvarjala...pa na vrtu je blo kr nekaj dela, tko da cajt mineva nenormalno hitruser posted image moj dec dela popoldne, tko da dopoldne kej delamo vzuni, popoldne pa z alexom mal lutava okol po obiskih (dokler sm še doma), pa mal po štacunah itd.

od včer naprej smo pa na alpskemu mleku! zaenkrat vse OK!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.5.2010 14:05:38   
tadejluka
Pa men je do zdej vse nardila tko k sem si zmisla....je pa to ena slaščičarka k doma še mal peče, doma pa iz Lahovč (mal od Mengša proti gorenjski)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
20.5.2010 14:06:37   
tadejluka
grem pečt pohorsko...

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......