Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 12:23:39
|
|
|
|
mini86
|
ej če bo prlepl..a ni tale zanimiva http://www.sladkikot.com/images/torte/otroska-torta-3.jpg
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 12:27:29
|
|
|
|
mini86
|
še ena slikca od mojga pikca..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 12:38:02
|
|
|
|
mini86
|
no klicala sem za uno torto k mi je res huda..so rekl da motiv je lahko u bistvu kerkoli cena je pa za 2x 17 kosov največ 80€..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:16:49
|
|
|
|
tadejluka
|
Hvala vsem babe! Upam da se kakšna želja uresniči! Tortice: jest mam naročeno-mi ena že skoz peče ful lepe torte (glih kar se spomnem) in bo letos medvedek za oba z Blažom skupej za 30 oseb pršel 45 eur. So pa ful okusne in ful visoke...ma torta k je kao za 30 je za 50 kosov.... Mah vsako leto isto:(! Namest da bi pekla dobrote sem spet cel dan okrog zdravnikov!:( Blaž ma počen bobnič-SPET!!!!!!!, jest pa u nulo prehlajena!!! Ampak pohorska omleta bo, pa kkšnga bomo tud spil a n? Me je pa možek presenetu in mi kupu fuuuuul lepo uro za RD pa 2 čevlje ampak ene bova šla zamenat k mi niso najbolj všeč . Mini: smola pa taka za vrtec kaj boš pa zdej? Sej ne vem al je prpopov al ne
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:18:57
|
|
|
|
tadejluka
|
no ni.... probam še slikce tort namreč
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:25:13
|
|
|
|
mini86
|
ma prpopi vse..uro, čevle, torto...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:26:30
|
|
|
|
Tira
|
Tadejluka vse najboljše Mala princeska za vrtec Mini smola za vrtec, kaj bosta sedaj? Vitae za prve korake. Naš mali spančka svoje pol ure Včeraj sva imela borbe in na koncu je spal na kavču ob prižganem TV celi dve uri! V svoji posteljici pa ne. Očitno je res, ko so mi kolegice govorile, da se vse lahko spremeni v enem dnevu. Pa jim nisem verjela, no zdej pa imam Bazenček... jz bom kupila takega z napihljivimi stenami in napihljivim dnom... ne vem pa še kako velikega naj vzamem. Jz se notri ne bom kopala, nočem pa prav velikega, da ga bomo tudi na morje vzeli s seboj. Za kolegico sem ravno danes kupila v Pikapolonici tegale http://nakup.pikapolonica.com/igrace/poletje-igrace-za-v-vodo/wehncke-moj-prvi-bazen-napihljivo-dno-143x106/124504007383124503 Mi je bil ful všeč, upam da je uporaben. July a bi te lahko tudi jz prosila za kratko obnovo Montyja na ZS Mi ne bi škodovalo, če bi šla kakšna kila dol
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:34:01
|
|
|
|
tadejluka
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:34:05
|
|
|
|
mini86
|
tira-ja tud mi mamo tega.. vrtec..ma ne vem kaj bomo..ziher se mi ga ne splača dt v privat varstvo ker kokr stanejo tok bom glih na mesec zaslužila preko študenta..bom pa doma..čeprav si ne predstavlam glede financ..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:36:01
|
|
|
|
mini86
|
uf lepa tortica.. mene sam skrbi če pogledate mojo torto..je ful unga masla gor pa spodnji del je iz tičine mase verjetno..to pa mislm da mi nau ušeč in tudi mnogim drugim ne.. najbol da se tja zapelemo in uprašamo če se da to s čim nadomestit
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:46:26
|
|
|
|
tadejluka
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:47:16
|
|
|
|
tadejluka
|
No naša bo na ta način k je kužek sam da bo medo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:50:27
|
|
|
|
mini86
|
luškane so
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:50:46
|
|
|
|
mini86
|
pa kje je dons tecka...pa kje se skriva mony
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:55:53
|
|
|
|
tadejluka
|
evo najdla taka bo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:56:34
|
|
|
|
tadejluka
|
zej pa neham težit...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:58:07
|
|
|
|
mini86
|
a gor pride tisto maslo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 13:59:34
|
|
|
|
MONY25
|
no evo, da se še js mal javm... izkoriščam zadnje dneve z mojim Alexom, tko da uživava na polno...treba bo jit kmal na šiht joj, kera muka,no... pa ogromno enih cunj sm pospravla na podstrešje, tko da sm se še s tem precej ukvarjala...pa na vrtu je blo kr nekaj dela, tko da cajt mineva nenormalno hitr moj dec dela popoldne, tko da dopoldne kej delamo vzuni, popoldne pa z alexom mal lutava okol po obiskih (dokler sm še doma), pa mal po štacunah itd. od včer naprej smo pa na alpskemu mleku! zaenkrat vse OK!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:00:08
|
|
|
|
mini86
|
ej a ste vidle ta nateg.. kao ta spletična.si ane za prfume.. pač men je všeč od lacosta in je kao znižan iz 72€na 49,20...pol pa pogledam drgje še po netu je pa že ta 49,20 cena prvotna in ni u bistvu nč znižan...katastrofa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:00:54
|
|
|
|
tadejluka
|
smetana...na formuli pa na krstni je pa tičinka
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:02:05
|
|
|
|
mini86
|
dons je pa zgleda en praznik..tamau mi spi že 2 uri..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:02:59
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka smetana...na formuli pa na krstni je pa tičinka a mislš da loh sam poveš kašna smetana hočš da je gor..k ne maram pol unga filinga v ustih na nebu-kt neki mastnga
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:03:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 no evo, da se še js mal javm... izkoriščam zadnje dneve z mojim Alexom, tko da uživava na polno...treba bo jit kmal na šiht joj, kera muka,no... pa ogromno enih cunj sm pospravla na podstrešje, tko da sm se še s tem precej ukvarjala...pa na vrtu je blo kr nekaj dela, tko da cajt mineva nenormalno hitr moj dec dela popoldne, tko da dopoldne kej delamo vzuni, popoldne pa z alexom mal lutava okol po obiskih (dokler sm še doma), pa mal po štacunah itd. od včer naprej smo pa na alpskemu mleku! zaenkrat vse OK!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:05:38
|
|
|
|
tadejluka
|
Pa men je do zdej vse nardila tko k sem si zmisla....je pa to ena slaščičarka k doma še mal peče, doma pa iz Lahovč (mal od Mengša proti gorenjski)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 20.5.2010 14:06:37
|
|
|
|
tadejluka
|
grem pečt pohorsko...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......