|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.5.2010 22:00:08   
arruba

Kat09 drži se! Upam, da se bo vse uredilo in da se čez par mesecev še spomnila ne boš več na ta pregled..Veliko veliko user posted image user posted image user posted image in pozitivne energije tebi in tvoji pikici!

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

imena - kdaj ga sploh moraš povedati? Takoj po porodu ali šele ko pride matičarka?

Midva tudi še nimava imena, ker je na poti user posted image  in sva čisto brez idej, za user posted image  pa sem imela najmanj tri izbrana.. bojo morala počakat na drugo rundo user posted image . Trenutno imava "delovno" ime, ampak bolj zato, da ne govoriva skoz o "otročku", da imava bolj občutek, da je že čist prava mala osebica. Če sem prav prebrala relevantno zakonodajo, pa imaš čas za izbiro imena 30 dni od otrokovega rojstva (do takrat je pač v uradnih dokumentih zaveden kot deklica ali deček tainta), po 30 dneh pa ime določi CSD.

Naja7 - super novica, da bosta končno na svojem. Jaz se sicer s taščo dobro razumem in tudi moj možek s svojo, ampak to je verjetno tudi posledica dejstva, da živiva daleč od obojih staršev in so vsi potem ful veseli, kadar prideva naokrog. Si pa ne predstavljam, da bi živela pri enih ali pa pri drugih, pa čeprav imava zato samo malo stanovanje, oboji starši pa imajo orjaške hiše z neizkoriščenim podstrešjem, kjer bi se dala naredit krasna mansarda pa še babi servis bi bil na voljo.. ampak ljubi mir pač ima svojo ceno user posted image

Buškolinka - uhhh torej je konec tortic do poroda? Še dobro, da se kar hitro bliža..

oblekice - jih ne nameravam prelikavat, samo dobro preprat pa v sušilca, da bojo mehke, ker mehčalca za malčka nekaj časa ne bomo uporabljali.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
19.5.2010 22:07:40   
anajrim
Jazsem sedaj brala malo današnja poročila in sem totalno zgrožena in ogorčena nad današnjim dogajanjem pred parlamentom...pa kaj je narobe s temi študenti...kot prvo sploh ne vejo zakaj so protestirali kot drugo pa z nasiljem in vandalizmom so si položaj le poslabšali...o gorza me kar bes obdaja...sem res jezna kaj jim je tega bilo treba da so metali kamenje v tujo lastnino plačali jo bomo pa mi dvakolačevalci...o grrrrrrrrrrrrr...če se bom razburjala mogpče še prekmalu rodim...kar naj šolnine uvedejo...res sem jezna.-...

ah grem se malo pomirit na teraso....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
19.5.2010 23:06:45   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

obenem pa se tašči smejim v glavo, ker nonstop joka kako pa bo sedaj njen sin, ko ne bo več z njo in delam tako kot mi je marsikareta izmed vas rekla, skozi eno uho noter skozi drugo ven, skratka kot da je ni, seveda jo to še bolj muči, ker se ne oziram na njene izjave se začne tako jokati, da jo slišijo vsi sosedje, da so me danes spraševali če je kdo umrl, ker se še nikoli ni tako jokala. Skratka smešno do konco.

Hahahahahahaha... sori sam je res smešnouser posted image
Ampak se splača, mi2 sva ravno danes šla gledat parcelo. Sicer ne živimo skupaj, ampak v stanovanju od tašče in tasta. Sam ona2 mata občutek, da sta vedno dobrodošla, pol pa tko najdeš koga ob 7h zju3  ko ti sedi za mizo cel naspidiranuser posted image
Sma pa zadnič sam omenla kak bi mela v hiški neki narejeno, pa je že bil vik in krik.... Ne bo mogla kr "na obisk" pridit, bo mogla prej poklicatuser posted image
kat09 drži se, itaq da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.5.2010 23:12:58   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Jazsem sedaj brala malo današnja poročila in sem totalno zgrožena in ogorčena nad današnjim dogajanjem pred parlamentom...pa kaj je narobe s temi študenti...kot prvo sploh ne vejo zakaj so protestirali kot drugo pa z nasiljem in vandalizmom so si položaj le poslabšali...

Ja se strinjam s tabo, najhuje je to, da jih res pol ne ve zakaj so bli tam. Sicer smo pa tud mi smo mel male štipendije pa smo lih tak preživel, pa žural pa se lepo imeli. Je pa res, da ko smo pili nismo pili jegra, pa na faks smo se vozl z vlaki in ne z avtomobili... Sem zadnjič poslušala eno študentko, da ima 400 eur na mesec premalo denarja... Nekdo, ki pa dela in ima minimalno plačo, pa še kakšnega otroka pa ima dovolj?! Joj ko se samo spomnem pa me kr trese od jeze!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
20.5.2010 7:14:09   
pa&ga
Dobro jutro user posted image !

Vidim, da pridno pišete. Jaz sem do 27.05. še na bolniški potem pa dopust in porodniška. Kar hitro miniva čas. Kmalu bobo že v porodni sobi.
Po trebuhu se dogajo žurke. Zadnijč, ko sem imala uz je bila gospodična na ritki. Upajmo, da se do naslednjega obrne (07.06.)

Jaz sem tudi med tistimi, ki nima še nič pripravljeno. Bo treba malo pregledati kaj nam od Gašperja pride v poštev potem pa šoping.

A katera od vas težko spi? Jaz se trudim spati na levem boku pa imam občutek, da mi kar vse leze nekam. Potem se pa zbašem na hrbet in takrat se začne veselo premetavati.

Koliko boste kaj kratkih rokavov kupile?

Grem malo nazaj počit. Fanta sta odšla v vrtec. user posted image sem popila.

Lepo se imejte.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
20.5.2010 7:15:54   
pupika
Tole glede študentov, pa tudi mi smo bili študentje, pa smo imeli takrat okoli 30.000 sit štipendije, ap smo imeli dovolj za obleko in za celoten študij, medtem ko v času študija nisem delala preko študentskega sesrvisa, sem pa začela delat, ko semi imela status absolventke in še takrat ne zelo pogosto. Je pa res, ko sem se zaposlila, sem dokler nisem diplomirala dobivala denar na napotnico in je bilo to kar za kakih 5 mesecev. Ta čas sem pa kar konkretno zaslužila za tiosti čas. Tak, da tisti  ki bi redno delali, potem naj ne bi imeli časa za študij. No vsaj meni ni bilo takrat se za učit, ko sem že 8 ur svojo glavo uporabila za kake rešitve.

naja super zate user posted image user posted image user posted image , le tako naprej. Ni mi jasno kako se lahko tašča joka, ker se bo njen sinček odselil, pa saj ne gre v drugi kraj ali v drugo državo. Jaz sem 160 km oddaljen od družine pa je bilo na začetku hudo, potem pa se navadiš.

anajrim baby-vac je res vreden tega denarja. Tudi mi smo imeli vse možne zadeve, najprej tega na ustnik, pa sem si tudi jaz skoraj pljuča ven vrgla, pa mož tudi, pa v tistem času smo bili potem vsi bolani ne samo mali, pa tako piše kolk je dobro, da naj se ne bi prenašali virus skozi fiulter.Potem smo imeli tistega na baterije, pa je stal okoli 40E, pa sem po prvem poskušanju samo zapakirala in poslala nazaj, tudi katastrofa. Baby-vac pa deluje tako, da ga priklopiš na sesalec in ti potegne res vse kar imaš v nosu in v kanalih. Naš mali se je sedaj že kar navadil in si kar sam sedaj posesa nos. In ne moreš verjet, kaj vse potegne ven. Mi bomo počasi že drugega nabavili.Pa še prehlad kar hitro mine, in ni nekih svečk in da bi mu non stop teklo iz nosa. Pri nas kadar je prehlajen, sesamo 1 krat na dan  pred spanjem. Kadar je hujši prehlad tudi po 3-4 krat. Je pa res da se najprej otroci upirajo in jokajo, ampak se počasi navadijo in vidijo da jim s tem pomagamo.

Lepo bodite, šibam jaz k zobarju in dat kri za sladkor.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
20.5.2010 9:10:53   
tinca10
dobro jutro!

kake čvekice ste... za en teden sva šla z mojim še na zadnji dopust pred našim user posted image  in sem rabila dva dni, da sem prečekirala kaj se vam je dogajal ;) noro

Chihuaua: čestitke še z moje strani!

pedikura: tudi jaz se pridružujem Binini pohvali. V Grosuplju v kozmetičnem salonu Maja naredijo res dobro. Ponavadi se mi ne ljubi vozit tako daleč, ampak se splača.

Še kratko malo poročilce z današnjega pregleda: naša user posted image  pridno raste, na glavici je že od morfologije, kri se je izboljšala. Za streptokok pa je rekla, da me bo testirala naslednjič in stane 12 eur. Trenutno pri polnih 34 tednih smo na +6kg. Naslednji pregled pa je že čez 14 dni 2.6.

aja pa pohvaljene vse, ki ste dodajale slikice v albume... sem imela tudi tam kar nekaj materiala za pregledat. Bom dodala kakšno slikico zdaj z morja, da vam naredim malo lušte ;)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
20.5.2010 9:14:22   
šipek
Punce, eno vprašanje! Sedaj ko boste prvič preprale nove cunjice za novorojenčka - na koliko jih boste prale? Vsaj bodyje in majčke, ki bodo direkt na koži svetujejo, da se opere na čim večji temperaturi (zaradi popka)... Jaz imam veliko Clarovih bodyjev, nekatere iz bombaža, nekatere iz bambusa, pa na vseh piše, da se pere na 40 stopinj, kar se mi zdi premalo. Jaz kar mislim, da bi jih morala oprati vsaj na 60, če ne na 90. Me pa skrbi, da se ne bodo potem totalno skrčili! user posted image  Ima katera izkušnje s tem?

Pa še to - koliko kupujete kratek rokav?

Lep pozdravček vsem na ta siv dan. Pri nas zgleda tako, kot da bo vsak čas dež...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
20.5.2010 9:41:18   
candy24
Dobro jutro,

pupika - kdaj ste začeli uporabljati baby vac? Takoj po rojstvu ali kasneje?

pranje - bakterije uničiš že pri pranju na 60 stopinj. Za tiste stvari, ki jih ne moreš prati na 60 pa lahko narediš takole. Jih opereš na 40 stopinj in jih potem dobro polikaš ter s tem narediš "sterilne" ALI pa kupiš dezinfekcijski prašek od Chiccota, ki ga dodaš pri pranju - njegov učinek pa je ravno dezinfekcija pri pranju pri nižjih temperaturah (na primer pri pranju na 30 in 40 stopinj). Nove stvari pa lahko celo pred prvo uporabo dvakrat prepereš, če seveda želiš in imaš čas, da boš potem bolj mirna... user posted image

Sedaj pa še nekaj besed mimo konteksta...

študenti in protesti - sama sem študentka (sicer malo "starejša", ker sem vpisana že na magisterij) in me je danes tega celo sram. Včeraj zvečer sem bila ob gledanju posnetkov tako zelo šokirana, da sem ostala brez besed. Nočem opravičevati nasilja, ki se je zgodilo, ampak če ste natančno gledale posnetke ste lahko videle, da je bilo veliko udeležencev iz dijaških (in ne študentskih!) vrst. No, to niti ni tako bistveno, ker nasilje nikakor ni pot za reševanje problemov. Bistveno je to, da je bila velika večina udeležencev protestov zavedena. Ali kot se je izrazil en dijak "90% jih sploh ni vedelo zakaj so tam". In to je seveda žalostno. Meni je prav hudo, ker se je to zgodilo. To nasilje je sedaj vrglo slabo luč na vse študente in dijake. Poleg tega pa se je pogled javnosti sedaj popolnoma odmaknil - sedaj bodo seveda vsi omenjali to nasilje in širili nestrpnost proti tema dvema skupinama (v stilu - "ne zaslužite si nič, poglejte kaj delate", "še to naj vam vzamejo kaj imate"), namesto da bi se pogovarjali o problemih, ki resnično obstajajo. Poznam veliko osebnih zgodb - na primer študentov iz Prekmurja in drugih krajev, ki so od LJ oddaljeni več kot 150 km, ki so res zelo odvisni od svoje štipendije, otroškega dodatka in svojih pridnih rok, da delajo, da lahko "preživijo" tukaj v Lj, ker jim starši ne morejo nuditi skoraj ničesar. Pa ne želim moralizirati, ampak meni bi se to zdelo res krivično, če bi na primer sedaj uvedli šolnine in potemtakem ta oseba ne bi mogla več študirati, ker si študija ne bi mogla več privoščiti. Pravico do izobrazbe pa imamo menda vsi, a ne? Poleg tega, sicer ne vem koliko spremljate to razpravo, vlada bi rada ukinila otroške dodatke študentom in rada bi ukinila štipendije dijakom. Oprostite, ampak to res ni v redu. Preveč družin je odvisnih od teh socialnih korektivov. Še ena osebna zgodba, ki jo poznam - moja sošolka v gimnaziji je 3/4 svoje štipendije dajala za avtobusno karto. Doma je bila 40 km iz Maribora in se je vozila z avtobusom v šolo. Njena karta je še v takratnih tolarjih znašala 36.000 tolarjev. Da, niso vse karte tako poceni kot mesečna Urbana. user posted image Če mi katera ne verjame, lahko te stvari preveri, da so avtobusne karte za medkrajevni promet zelo drage. Oprostite, ampak dijaki kot so ona obstajajo še danes. Kako si bodo oni krili stroške prevoza, če jim ukinejo štipendijo in jim starši ne bodo morali dati toliko denarja mesečno za prevoz?! Kar hočem reči je samo to, da stvar ni tako črno bela in enostavna. Včerajšnjo nasilje je samo kamenček v mozaiku.

Sedaj se opravičujem, ker sem se tako razpisala glede tega. user posted image Moj post mirno ignorirajte. Napisala sem ga samo zato, ker problematiko res poznam in zelo natančno spremljam - ža zaradi svoje "poklicne deformacije"...

< Sporočilo je popravil candy24 -- 20.5.2010 9:47:18 >

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
20.5.2010 10:19:29   
Martinčka
jutro vsem...

najauser posted image user posted image user posted image user posted image ... super se boste imeli!!!!

glede študentov pa je tako tako... jaz sem včeraj z grozo gledala kaj so naredili in sem možu rekla, da naj kar vsak posameznik ki je vrgel kamen zdaj plača te stroške da bo videl kakšno škodo je nardil! meni se je to zdelo tako grdo da grozno res!
drugače pa po eni strani se strinjam da želi država malo uklestiti to svobodo študentov, ker se mi zdi da preveč študentov (jaz vem da od mojih kolegoc je takšnih 80%) izkorišča stalež študenta samo zaradi napotnic ter bonov za prehrano...in to se mi resnično ne zdi pošteno! zdaj se mi zdi da bi delodajalci bili bolj prisiljeni vzeti študente tudi v redno službo kar se mi zdi zelo pozitivno!
glede dijaške prehrane: a nam jo je pa kdo plačeval ko smo mi hodili v šolo? pa sje je bilo po televiziji koliko te hrane se vrže proč? to kar naj ukinejo! potem pa še jajce mečejo v parlament!??
glede šolnin pa menim da bi redni študij moral še naprej ostati brezplačen in tukaj se strinjam da je treba pritisnit na vlado!
glede ostalih stroškov študentov: marsikateri študent (90% vseh ki jih jaz poznam!) želijo non stop nekaj žurat in popivat.. pa veste koliko denarja gre za takšne večere? meni je pri moji plači hudo it kdaj malo ven pa počastit prijatelje (pa nism škrta, sam takoj nanese 50 eur za eno dobro rundo), oni pa skoraj vsak dan zunaj in popivajo... pa eni želijo biti v stanovanjih da ima vsak svojo sobo ipd... mah glejte vsega pa ne morete imet! na koncu pa še šolo vlečejo zaradi napotnic in se v ljubljani ali mariboru samo zabavajo ker nimajo v bližini staršev... da bi jih vse nekam poslala...
in seveda vlada nori ker želi s tem tudi spodbuditi da bi se študentje lotili študija bolj resno!
ma jaz sem študirala v ljubljani pa sem bila skupaj trikrat zunaj in se mi vsak smeji ker ne vem kje je kakšna gostilna... jah oprosti ker sem denar raje porabila za hrano, čas pa za učenje in bila konec s študijem v 2,5 letih namesto treh!aaaa... sej te razprave so res brezvezne... in najuhuje je res da resnično bo pa nastradalo tistih 10-15% študentov ki študij jemljejo resno in imajo doma res slabe socialne razmere!

kakorkoli jaz sem že včeraj mislila da se je naša user posted image  obrnila z glavico dol, pa je bila zvečer spet prečno.. malo heca ona mamicouser posted image ... drugače pa sem zvečer še pekla palačinke in naredila sadno kupo iz jagod in lubenice in je bilo res njamiuser posted image  jaz seveda brez palačinkuser posted image  ampak še dobr da so lubenice taaaako dobreuser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
20.5.2010 10:24:16   
đanika
Jutro

ja baby vac je zakon user posted image  mi ga uporabljamo že zelo dolgo in brez tega si ne predstavljam več kako preživeti zimo...za doječke je priporočljiv samo pomojem se malo bojijo ko je sesalec glasen to še ne vem kako bomo izvajali.user posted image  upam da čim manj..

Naja7 sem vesela zate tako je bilo pri meni pred 7 leti ko sem bila noseča sem popokala in sem šla moj je pa tudi šel kr za mano tašča je pa mal čudno gledla en čas pa se je tudi navadila, da se ji je sin odselil in je šer raje z mano kot pa da bi pri njej ostal. Super se boste imeli boš videla.

Balem parcelo za hiško??? to je super. Upam da vama rata čim prej..

Kat09 držim pesti da bo vse ok.

Ne bom pa komentirala protestov in to, sem brez besed. Tako kot je že napisla Balem smo mi preživeli še z manjšimi štipendijami in dobro žurali nič nam ni manjkalo..Res pa je da se nismo vozili s super avti okoli ampak z busom al pa vlakom.

lep pozdrav pri nas spet dežuje

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
20.5.2010 10:25:03   
pupika
candy24 saj glede te problematike se strinjam s teboj. Tudi jaz sem bila študentka, samo sem lahko nekak shajala z štipendijo, pa seveda fant je takrat že imel službo in živela sem pri njih, kar pomeni sem imela hrano in stanovanje zastonj. Če bi bila v domu, bi bila seveda situacija drugačna, ker bi morala dati še za stanovanje. Se pa ne strinjam, da bi uvedli šolnino in dijakom ukinili šrtipendije. Kaj si naša preljuba vlada sploh predstavlja, toda tako kot so se obnašali včeraj pa je bila katastrofa.

Glede baby-vaca, pa ga mi uporabljamo kako leto in pol, bi ga sigurno prej začeli uporabljali, če bi prej vedela zanj, ne vem pa kako je za novorojenčke. Pri nas nismo imeli nikoli nekih problemov z prehladi do vstopa v vrtec, ko pa je šel pri 11 mesecih v vrtec pa je bil kar celo leto prehlajen.Tak, da bomo vidli kako bo pri drugem, ker prvi itak vse prinese iz vrtca. Je pa res enkratna zadeva za prehlade, ušesa so zdrava in s tem tudi manj antibiotikov, naš Gal je letos pojedel samo en antibiotik, ko je imel angino. Pred tem, ko pa baby-vaca še nismo imeli, pa je v 2 mesecih pojedel 4 antibiotike.

Mi smo pa včeraj bili v cirkusu in je Gal neizmerno užival, tako priden je bil, da je sedel čisto pri miru in gledal predstavo, pa še dve uri je trajala, sem bila kar malo presenečena, ker ponavadi niti 5 minut nima mira.

Mi moramo še nabaviti lupinico in prevleko za previjalno mizo, ostalo od opreme imamo, aja da ne pozabim tokrat razmišljam o slingu, ker je bil pri Gal-u voziček zelo malo rabljen in je bil ves čas na rokah.Lupinica bo sigurna od peg peregota z podstavkom, sem najdla enega zelo ugodnega za 99E, pa še novi je. Pa še Galu moramo kupit novi sedež od skupine 15kg dalje, pa sem tudi sedaj na bolhi najdla enega za 100E pa še Recarov je, ki je zelo dobra firma. Ima katera kake izkušnje z Recarovimi sedeži, mi smo do sedajimeli maxi cosi in smo bli zelo zadovoljni.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
20.5.2010 10:52:21   
Martinčka
midva pa lupinico dobiva od tete in babice, ker so se ponudili da bi oni to kupili ker ne vedo kaj biuser posted image
podlogo za previjalno bom pa dala delat v BC ko jo bom imela že doma, da bom točno vidla kakšne mere rabim.

aja glede kratkih rokavov: jaz sem jih kar nekaj kupila.. predvsem sicer oblekice brez rokavčkov in tri pajacke... ampak še vedno če je treba lahko pod oblekice dam bodi z dolgimi rokavčki ali pa čez kakšno lahko jopico... tako da jaz sem kar kupila tudi kratke rokavčke ker oblečem jo še vedno lahko naknadno,slečeš pa dolge rokavčke bolj težkouser posted image  

user posted image balemuser posted image  za parcelo! upam da vama uspe! midva sva se že tako zasidrala tukaj pri tašči da bi težko šla kam drugam, sploh ker potem bi ta hiška bila čez dve leti prazna ko se tašča in tast selita (selita se na sosednjo parcelouser posted image )... in je zato problem... če pa se onadva ne bi selila bi se pa midva že zdavnej preselila... mah so prednosti in slabosti... kaj čmo... zaenkrat nam je luštno in naj čim dlje tako ostaneuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
20.5.2010 11:12:38   
Naomi1
pa&ga ....se ti pridružjem glede slabega spanja.
Tudi sama se ponoči zbudim vsa trda. Zamenjam bok......nekaj časa je ok....potem me začne spet vse boleti.....se vržem na hrbet.....nekaj časa ok....potem spet sledi kriza. Tako da mi čez noč že zmanjka položajev.....Bog ne daj da se obrnem malo bolj na trebuh.....takoj jih dobim v rebrauser posted image

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
20.5.2010 12:50:37   
nagaja28
živjo

mene pri študentih najbolj razjezi to, da naj bi bila to neka bodoča inteligenca, pa delajo take izgrede. kam smo prišli. drugač je pa tko al tko vse brez veze. tisti ta glavni (vsi stari že 29 let in še študentje) živijo na veliki nogi, drugi študentje pa tako ali tako nimajo nič od vsega. jaz še štipendije nisem imela, pa sem vseeno preživela. malo naj si pogledajo kriterije v tujini, kjer imajo samo en rok za izpit in če te dobijo plonkat letiš iz faksa. pri nas pa lahko študirajo do ne vem katerega leta.
se tudi strinjam, da tisti, ki je zaposlen 8 ur na dan, ne more študirat.
če bodo pa uvedli šolnine, bo pa res katastrofa, študirali bodo bogataški, ki tako ali tako ne bodo doštudirali, ta pridni bodo pa izviseli.

mi imamo tudi pumpico za nos, ki je sicer z usti za potegnit ampak je tudi super. sem že večkrat slišala, da so pumpice iz BC čisto neuporabne, mi imamo pa tole iz lekarne. potegneš vraga in pol ven user posted image .
user posted image
no, jaz pa moram pohvalit mojo taščo in tasta. živimo namreč skupaj v hiši. mi smo zgoraj in imamo vse ločeno. gor nikoli ne prideta brez povabila in se nič ne vtikata v nas. ravno obratno, velikokrat tašča kaj skuha, se ponudi za varstvo, naredi domače knedle, svaljke, rezance, nudlje..., ravno zdaj pa delamo nov nadstrešek, da bo tudi naš avto varen pred točo user posted image . da ne govorim o tem, da imamo cel vrt domače zelenjave.

Martinčka, včasih je boljše imet podlogo malo ožjo, da imaš ob robu postavljene vse tiste flaške in kremice na lesu, ne na peni. meni je to zelo prav prišlo.

Šipek jaz sem bodije prala kar na 60 stopinj, pa se niso ne vem kaj skrčili. malo se sigurno bodo, samo bi se tudi pri 40 stopinjah. clarovi so pa še posebej raztegljivi sploh bambusovi, tako, da se nimaš kaj bat.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
20.5.2010 13:29:43   
Naomi1
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//uploads/1-16.pdf

Mislim, da je bila nekaj časa nazaj debata o vozičkih stokke.
Prilagam link iz baby-centra....upam,da bo komu v pomoč.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
20.5.2010 13:41:14   
balem
Mi imamo pri nas nekako pol dolgih in pol kratkih, tisto kar sva sama kupila je bol z dolgimi, ker sva vzela malo večje za kasneje, tist kar sva pa dobila je pa kr dost s kratkimi rokavčki. Imava pa tud cel kup jopic, tak da mislim da ne bo problem. Sploh pa napovedujejo nekam hladno poletje :S
A je katera že planirala kak dopust (tak bol blizu) avgusta al septembra?
Glede parcele, je pa tam ful lepo, sosedi lih dost stran, da ti ne gledajo v krožnik, pa lih dost blizu, da maš s kom za počkvekat, majčken gozda, šola dost blizu, do Celja 15 minut s kolesom, sončna lega...ampak... prvi sosedi bi bli pa moji tastari. Sicer se kr štekamo, pa sam vikendico bi mela tam, ne bi bla skoz z nami, sam majčken sem pa vseen skeptična...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.5.2010 14:06:05   
Martinčka
nagaja28 veš kaj, sva dala delat previjalno v kopalnico, ker sva naročila več omar za v kopalnico, ker imava zdaj vse bolj na železnih stojačkih in nimava kje imeti brisač, kozmetike in čistil ter podobno.. in sem narisala mizarju zraven previjalne omaro v enaki višini kot je previjalna (na 100cm) sam da seveda ožjo in bom lahko na tisto omarico odlagala takšne stvari... upam da bo prišlo vse tako kot sem si zamislila, sicer sva pa naročila še dodatno eno poličko pa jo lahko namontiram kam nad previjalno... bom vidla.. zato pa čakam končni izdelek preden grem naročit podlogouser posted image ...

balem midva načrtujeva v avgustu it za par dni do Krka, če bo vreme ok.. vse je odvisno od vremena... potem kam dlje pa februarja.. komaj že čakamuser posted image  se mi zdi da dokler so majhni je še najlažje kam it...
glede parcela je pa vse na vaju kako se odločita... mene vem da ne moti če bi bili v bližini, samo da niso v isti hiši... oziroma moj dragi pravi da je vse super dokler niso tako blizu da lahko v copatih in kopalnem plašču pridejo k tebi:) še vedno pa ne smejo biti tako daleč proč od tebe da bi želeli prespati pri tebiuser posted image  user posted image  user posted image    no midva jih bova imela vseeno tako zelo blizu ker bodo sosedje, pa vseeno, vsega ne moremo imeti a ne? user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.5.2010 14:25:46   
anajrim

Ja mi smo planirali že dopust za prvih štirinajst dni v septembru na braču...pa ima moj mož takrat enkrat ene predstave v operi...pa ne moremo...bomo pa gotovo konec julija in avgusta za 3 tedne šli v kamp park umag...kampirat...če bo le vse ok z malim...zagotovo bomo hodili kampirat ker jaz nimam s tem težav...to je kamp ki je daleč najbolj spedenan v Istri...komaj čakam morje!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
20.5.2010 14:29:41   
anajrim
Sem pa od pregleda. Danes ni bilo ne vem kaj ker imam jutri tako ali tako UZ... je tipala za lego otroka pa ni mogla določit...bo pa jutri...imam pa malo slab urin tako da moram jutri zjutraj na tešče in s prvo vodo v laboratorij... Dobila sem napotnico za rešilca in za porodnišnico...jej je že tako blizu...

Potem pa drage so nosečke se vidimo v zvezdi ob 10.30!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
20.5.2010 14:31:37   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

http://portal.baby-center.si/PortalSLO//uploads/1-16.pdf

Mislim, da je bila nekaj časa nazaj debata o vozičkih stokke.
Prilagam link iz baby-centra....upam,da bo komu v pomoč.

na tej reklami oziroma novičkah je tudi napisano da bo v soboto zagotovo akcija da ob nakupu nad 50 eur dobiš za vsakih zapravljenih 50 eur 10 eur bona. mislim pa da je pisalo da velja samo za ljubljano (btc, rudnik,šiška) ter v murski soboti!

ja za stokke vozičke pa piše da se stari modeli prodajajo po 30% cenejši ceni če katero zanimajo stari stokke...

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.5.2010 14:33:56   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ja mi smo planirali že dopust za prvih štirinajst dni v septembru na braču...pa ima moj mož takrat enkrat ene predstave v operi...pa ne moremo...bomo pa gotovo konec julija in avgusta za 3 tedne šli v kamp park umag...kampirat...če bo le vse ok z malim...zagotovo bomo hodili kampirat ker jaz nimam s tem težav...to je kamp ki je daleč najbolj spedenan v Istri...komaj čakam morje!!!

anajrim je res da je med najboljšimi kampi daleč naokoli ja!!! sploh ko so ga pred leti obnovili... čeprav so se full pritoževali zakaj ga je bilo treba tako obnavljat in notri posejat rožice ipd ker se bojde cena takrat hudo zvišalauser posted image ... ampak jaz menim da tudi za kampirat potrebujemo kampe višjih standardov tako kot so tudi hoteli in app različnih kategorij!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.5.2010 14:34:56   
anajrim
user posted image JUTRI!!!!!!! user posted image user posted image

Srečanje v Ljubljani

Datum: 21.5
Ura: 10.30

pridemo:
- candy24
- anajrim
- ToppisT
- Tinca 10
- nagaja28
- kenya
- TandJ
- arruba
- anckabanancka
- srčekgirll?
- Kat09?
- Fargesia?

SE VIDIMO

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.5.2010 14:39:13   
anajrim
anajrim je res da je med najboljšimi kampi daleč naokoli ja!!! sploh ko so ga pred leti obnovili... čeprav so se full pritoževali zakaj ga je bilo treba tako obnavljat in notri posejat rožice ipd ker se bojde cena takrat hudo zvišalauser posted image ... ampak jaz menim da tudi za kampirat potrebujemo kampe višjih standardov tako kot so tudi hoteli in app različnih kategorij!

Meni se lani cena ni zdela nič kaj višja kot pa kamp puntižela pri puli ki je poden od kampov...torej od četrtka do nedelje smo za parcelo (duga katergorija od petih, ni bila tista luksury ampak naslednja kategorija) ki je imela vodo, elektriko, senco in je bila100m od morja dali s prevozom iz ljubljane za dva odrasla, avto, šotor in enega otroka cca 100 eur...to se meni zdi res poceni...seveda je notri tudi hrana...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.5.2010 14:40:36   
anajrim
Še link kampa če katero zanima: http://www.istracamping.com/HR/kampovi/Park_Umag_1784.itu

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?