NiNiBo
|
katrinka tudi jaz mislim nate in ti posiljam en velik za vzpodbudo. Tezko je verjetno v tem trenutku slisati vzpodbudne besede. Pa vseeno, kadar ti je hudo, napisi nam kaj, potozi se nam in lazje ti bo. Seveda, pa ne misli da si ti za kaj kriva, ker to ni res. Otrok si bo vedno vzel dovolj kar rabi, ce imas ti premalo bo imel tvoj otrocicek se vedno dovolj. Posiljam ti veliko pozitivne energije, naj ti le ta vsaj malo olajsa te tezke dneve. Ko ti je hudo pomisli, da tvoj otrocek zivi in brca, s pozitivnimi misli mu poslji energije, da bo tisto hrano ki dobi cimbolje izkoristil. Pozitivne misli lahko delajo cudeze, potrudi se ze njih in naj tvoj mali cudez zraste dovolj, da bo lahko nekega dne sam zivel!! Srecanje jaz predlagam da se res dobimo na Zbiljah, v sredo 26.05.2010 ob 19.00. Bom en tak seznamcek se naredila. Tinkatonka ni panike ce ne mores, mislim da nam je vsem kar jasno, da si pod stresom. Ne bom ti govorila, kako je pomembno da se sprostis, ker sem sama totalen poden, kar se tega tice. Kakorkoli, skusaj vsaj kdaj kaksno toplo kopel, svecko ter bebika in ti, pa ni hudic, da se ne bos sprostila. Vse ostale, ki ne morete upam, da se nam bose lahko naslednjic pridruzile. Jaz moram potrkat - nimam nobenih tezav, nase dete veselo brca, najbolj po obroku hrane. Ponoci spim kot klada, podnevi sem polna energije in uzivam na nizozemscini. Noge imam mal zatekle po par urah sedenja, ampak to je bilo za pricakovati saj sem bila operirana za krcne zile. Se do petka sem na Nizozemskem, potem par dni v Svici, priletim na hitro domov in potem koncno en teden dopusta. Baje je v Izraelu kamor greva 31 stopinj, jeeee. Komaj cakam no soncek, na morje, plavanje in izlezavanje. No junij bo pa spet delaven, saj sem dobila popravke za moje tezo in na ta zavrnjenem clanek moram delat. Aja no pa se dobra novicka, imela pa sem sedaj en clanek sprejet, se kar bolje pocutim . Sedaj domaco nalogo delat, vam ter vasim trebusckom pa en lep vecer, se posebej pa katrinki- drzi se in zaupaj si, da bo tebi in tvoji bebiki uspelo!!
|