|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
19.5.2010 12:41:42   
archie
Mala, kam gres na 3D?

Vse drzimo pesti za Katrinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.5.2010 13:19:28   
katrinka
oh moje drage septembrke...jah ni ravno dobrih novic
sej sm bla vceri malo gor,sm vidla da misllite name - hvala, sploh ne veste kok mi to pomeni,a zal nisem imela moci da kaj napisem,

jah tko je - dete je sicer zraslo a je se vedno premajhno,vceri sm bla skor cel dan v porodnisnici na vsem moznih ultrazvokih,dons sm mela genski posvet,jutr mam amniocintezo,najhuje pri vsem tem da ac bomo opravili da se izkljuci moznost genetskih napak, a po vsem videnem je bolj malo moznosti da je kaj narobe,problem je v tem da imam slabo posteljico ki ne dovaja dovolj hrane otrocku,meni se mesa...ne vem kaj bom naredila, tudi jutri ko bo ac za mano se vedn nic ne bomo resili,
sebe krivim da premalo jem - ceprav so mi razlozili da nisem kriva
tok jokam...dete ful brca,vse ostalo je ok,samo hrane ni dovolj - bojim se najhujsega

namesto da bi uzivala v nosecnosti in moji mali hcerki pa tkole
namesto da bi sla na piknik v soboto k mali pa tkole
tok sm nesrecna

se opravicujem ce prevec nakladam
hvala vsem se enkrat za lepe misli,archie hvala za sms

videla sem da ste nekatere imele preglede - cestitke za dobro opravljene

se javim ko bom lahko

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.5.2010 13:21:44   
Anonimen
katrinka iz vsega srca ti želim, da bo vse ok! mislim nate! user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.5.2010 13:29:06   
tpmc
Hali halo:)

evo jaz sem zdaj delala take štime da sem si lahko nohte na nogah pobarvala! Sem odlašala cel teden s tem, je bila stara barva že fuč. Ja trebušček je že kr fajn ovira (v lepem smislu) :) joj zdaj pa še nadlak user posted image

in kako ste vse? Jaz mam izpit za izpitom in trenutno sem od dveh nardila enega,.. še osem.. juhu!! user posted image

je pa se končno pokazal sonček user posted image če se rodi v povprečno 39t je to čez naših 15 (približno) :) to bo pa ja hitro minlo, res hitro :)

midva še morva sam steno pobarvat v sobici, 4x so rekli da bo punčka ampak še zmeraj ne upam sobice pobarvat na vijoličasto :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.5.2010 13:29:42   
nenka7
katrinka, mislimo nate in ne glede na vse, pridi in se nam potoži, včasih ravno to človek potrebuje, da malo iz sebe da, pa je potem če ne drugega za psiho lažje... upamo na najboljše s teboj!!!

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.5.2010 13:33:15   
marella1
katrinka: držim pesti na rokah, nogah...pa mi smo tukaj in nam vedno lahko potožiš. Nešteto user posted image ti pošiljam za srečo.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.5.2010 13:34:20   
mala
archie - ne vem še ali bi šla v porodnišnico ali v Dravlje na 3D ultrazvok, pomoje kar v porodnišnico upam, da so natančni in na kakšne lepe slikiceuser posted image .

Katrinka - user posted image  veliko veliko počivajuser posted image .

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.5.2010 13:35:28   
tinkatonka
katrinka....nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image in jočem s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani,, z upanjem, da vse pa le ni tako črno kot izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image Javi se!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.5.2010 13:36:07   
archie
Katrinka, oh user posted image user posted image user posted image

se vedno drzimo pesti, da se bo vse srecno koncalo! Saj se mora!! saj ne morejo G kar obupat, ce se pa mali tako bori in brca!! user posted image user posted image user posted image user posted image srecno in mislimo nate!!!!!!!!!!

TPMC: midva pa sva sobico prebarvala na vijolicno. Strop ter vogale in okoli stikal. Taka nezna vijolicna. Vse ostale barve so ze ponucane v drugih prostorih in ostala nama je samo se vijolicnauser posted image . saj je taka, nevtralna barva.

Mala: porocaj potem, kako je bilo na 3D. Midva nisva se odlocena, ali bi sla ali ne. Ker 100 eur je vseeno kar precej za en UZ pregled... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.5.2010 13:37:18   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

archie - ne vem še ali bi šla v porodnišnico ali v Dravlje na 3D ultrazvok, pomoje kar v porodnišnico upam, da so natančni in na kakšne lepe slikiceuser posted image .

Koliko jaz vem zelo priporočajo tudi Porodnišnico Postojna za 3D Ultrazvok.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.5.2010 13:42:06   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

TPMC: midva pa sva sobico prebarvala na vijolicno. Strop ter vogale in okoli stikal. Taka nezna vijolicna. Vse ostale barve so ze ponucane v drugih prostorih in ostala nama je samo se vijolicnauser posted image . saj je taka, nevtralna barva.

kok ste že pridni da barvate sobice. Midva bova začela po 10. juniju - D day za moj izpit. Komaj čakam, da bo za mano, saj do takrat se sploh ne morem spostit user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.5.2010 13:43:41   
tpmc
katrinka

nič ne bo dovolj kaj bomo napisale ker se boš počutila vseeno hudo, to pomeni da si dobra mama in da še boš. je pa bilo pri moji prijateljici isto, isti problem. Ti povem kako se je odvilo? Hodila je na preglede kjer so otročka redno kontrolirali in se je mesec pred porodom zakompliciralo ker ni dobil več nič hrane (brez skrbi, ugotovijo to pravi čas) in so naredili carski rez. Otroček je bil pač 4dni dlje v bolnici kot drugače. Zdaj? 15 mesecev bo star, je zdrav, živahten..

Glej sama si rekla da brca in da je vse ostalo ok, ne krivi sebe ker nisi nič kriva. Pač ene majo bolj ene manj zakomplicirano nosečnost ti si pač tukaj potegnila najkrajšo. To pa nikakor ne pomeni da se bo slabo končalo. Veseli se brc, veseli se dnevov ki prihajajo ker bomo kmalu cartale naše otročke. poskušaj se čim manj sekirat ker s slabo voljo vplivaš na ljudi ki te imajo radi. Jaz vrjamem da bo vse ok, zate in za otročka. Vem da je izkušnja do izkušnje drugače samo punca: glavo gor! Me smo s teboj, pa en objemček še zate

archie
ja vijolčna je nekako nevtralna, midva stanovanje barvama pa skoz v teh odtenkih. V vsakem prostoru pa kombinirava s tapetami. V enem prostoru je tako vijolčno rumena, v drugem vijolčno črna, itd... otroška soba pa ima tapete z srčki ki so v vseh barvah in bova kr dala mešat barvo da bo ista kot en vijoličast srček pa kar bo bo :D tudi če bo fant na koncu bo vrjetno huje to da ima roza oblačila user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.5.2010 14:11:43   
archie
Tinkatonka, ne, ne, midva sva to barvala ze lani, ko sva si rihtala mansardo. Do prihoda otroka bova pa po stenah samo se kaj polimala (ne bova risala). 

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.5.2010 14:37:45   
benika
Katrinka, koliko je tvoj otroček premajhen? A je res takšno odstopanje? Kaj so pa rekli, je zrastel primerno?

Jaz močno stiskam pesti na rokah, na nogah, še psička krempeljce skup tišči, samo da bi bilo vse OK. Če karkoli rabiš, pa če je to samo pozdrav, spodbudna beseda, karkoli, tu smo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to...nikdar in nikoli ne smeš krivit sebe, jasno!!!??? Nisi kriva, take stvari se dogajajo. Pa mogoče bi na tvojem mestu poiskala še drugo mnenje.

< Sporočilo je popravil benika -- 19.5.2010 14:38:22 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.5.2010 14:37:57   
Lenca78
Katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla vse bo vredu more bit!

Archie jest grem v postojno na 3D 4.6. ti javim kako je tam pa cena je tam 80€

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.5.2010 14:48:24   
bambinca
Katrinka res je, da ti bojo tvojega fantiča itak redno spremljali in opazovali, kako daleč bo šlo; če ne bo šlo več, bojo pač nardili CR. Vem, da je hudo, ko si misliš, zakaj ravno jaz in seveda tudi tebi pripada, da ne bi mislila na težave, ampak se bo vse umirilo in drugo poletje jih bomo že lovile tam okoli Konexauser posted image user posted image user posted image
Upam, da se vidimo drug teden!!!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.5.2010 14:49:20   
mala
Aha 3D Postojnauser posted image , to bi bila tudi opcija - za razmislituser posted image , Lenca78, kateri ginekolog ti bo pa delal ultrazvok in koliko boš noseča?

Jest bi šla tam nekje v 23. ali 24. tednu ali je prezgodaj??

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.5.2010 14:49:45   
bambinca
Jaz pa že rišem muštre, kako bom porisala sobouser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.5.2010 14:52:28   
Lenca78
Moja G mi bo delala Dr. Jordanova bom pa takrat točno 26/o noseča je rekla da ni panike do 30ga tedna sam je pa res da je pol že lohka tko obrnjen da se ga v obraz slabo vidi, jaz upam da se bo vse super vidlo pa da bo vse ok :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.5.2010 14:52:49   
archie
Srecanje: vedno pozabim odgovorit user posted image joj, pa na Zbiljah se dobite... meni je to blizje kot Lj... ampak zal med tednom ne morem user posted image .

OK, komaj cakam porocila o 3d UZ!! Meni je sicer Postojna kar dalec... najprej pocakam na morfo, potem se pa odlocam naprej.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.5.2010 15:01:03   
benika
Katrinka res je, da ti bojo tvojega fantiča itak redno spremljali in opazovali, kako daleč bo šlo; če ne bo šlo več, bojo pač nardili CR.

Točno tako. Ti si že prestopila 23. teden, ko ima otroček nekako možnosti za preživetje (pod pogojem, da tehta vsaj 500g). Zato draga moja, nič ni izgubljenega. Striktno ubogaj navodila, počivaj, počivaj na levem boku in, vem da je to nemogoče, ne sekiraj se toliko. Sedaj je čas, da poskrbiš za dete!

Srečno ljubica!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.5.2010 16:13:11   
tinkatonka
srečanje...mene ne bo. žal. Mi res zmanjkuje časa za učenje in se sploh ne bi mogla sprostiti, če bi vedla, da me doma čaka še gora papirja za preštudirat. Po 10. juniju pa kadarkoli. 

archie brce....ja pri meni znajo bit na trenutke že zelo zelo boleče. Ampak se da vse preživet user posted image , zna bit pa kdaj neprijetno za trenutek ali dva.

jutri grem pa urin dat, pa kri za ščitniške hormone. Sem zadnje čase zelo živčna, pa ne vem al je to zarad izpita, al me pa spet kaj ščitnica matra. Da o prekomerni utrujenosti sploh ne govorim. V petek nato sledi pregled pri G. Naslednji bo pa najbrž pred dopustum.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.5.2010 19:16:23   
mala
Na srečanje tudi jaz ne bom moglauser posted image , so Zbilje malo predaleč zame....upam, da bo naslednja lokacija bolj ugodna in se vam z veseljem pridružim naslednjičuser posted image user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.5.2010 20:08:54   
NiNiBo
katrinka tudi jaz mislim nate in ti posiljam en velik user posted image  za vzpodbudo. Tezko je verjetno v tem trenutku slisati vzpodbudne besede. Pa vseeno, kadar ti je hudo, napisi nam kaj, potozi se nam in lazje ti bo. Seveda, pa ne misli da si ti za kaj kriva, ker to ni res. Otrok si bo vedno vzel dovolj kar rabi, ce imas ti premalo bo imel tvoj otrocicek se vedno dovolj. Posiljam ti veliko pozitivne energije, naj ti le ta vsaj malo olajsa te tezke dneve. Ko ti je hudo pomisli, da tvoj otrocek zivi in brca, s pozitivnimi misli mu poslji energije, da bo tisto hrano ki dobi cimbolje izkoristil. Pozitivne misli lahko delajo cudeze, potrudi se ze njih in naj tvoj mali cudez zraste dovolj, da bo lahko nekega dne sam zivel!!

Srecanje jaz predlagam da se res dobimo na Zbiljah, v sredo 26.05.2010 ob 19.00. Bom en tak seznamcek se naredila. Tinkatonka ni panike ce ne mores, mislim da nam je vsem kar jasno, da si pod stresom. Ne bom ti govorila, kako je pomembno da se sprostis, ker sem sama totalen poden, kar se tega tice. Kakorkoli, skusaj vsaj kdaj kaksno toplo kopel, svecko ter bebika in ti, pa ni hudic, da se ne bos sprostila. Vse ostale, ki ne morete upam, da se nam bose lahko naslednjic pridruzile.

Jaz moram potrkat - nimam nobenih tezav, nase dete veselo brca, najbolj po obroku hrane. Ponoci spim kot klada, podnevi sem polna energije in uzivam na nizozemscini. Noge imam mal zatekle po par urah sedenja, ampak to je bilo za pricakovati saj sem bila operirana za krcne zile. Se do petka sem na Nizozemskem, potem par dni v Svici, priletim na hitro domov in potem koncno en teden dopusta. Baje je v Izraelu kamor greva 31 stopinj, jeeee. Komaj cakam no soncek, na morje, plavanje in izlezavanje. No junij bo pa spet delaven, saj sem dobila popravke za moje tezo in na ta zavrnjenem clanek moram delat. Aja no pa se dobra novicka, imela pa sem sedaj en clanek sprejet, se kar bolje pocutim user posted image .

Sedaj domaco nalogo delat, vam ter vasim trebusckom pa en lep vecer, se posebej pa katrinki- drzi se in zaupaj si, da bo tebi in tvoji bebiki uspelo!! 

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.5.2010 21:06:05   
tinkatonka
Hej!

preden se zacnem učit, še na hitro nekaj napišem. Zdaj je končno mir v hiši, mož je šel na rekreacijo, sinko spi (btw je že ful bolje, a ker je kašelj bil in je še bronhitičen ostajava še doma), jaz se grem pa učit.

mat. šola in partnerji...a pri vas bodo povsod z vami hodili. No jaz ga bom poslala na hitri tečaj za očke, ki traja en dan, natančneje 2,5 uri. Tok da dobi tisto potrdilo. Je že v prvi user posted image šel čez ta isti tečaj. Ga bom pa s tem v juliju morila, naj ima junij še frej. user posted image

katrinka....dobro opravi na jutrišnji AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a na izvide boš pa vseeno mogla čakat 14 dni? Uf upam da ne in da bodo kaj hitrejši.

Sem gledala poročila in sploh ne morem verjet kakšno neumnost so naredili študentje. Sej vem, da vseh ni za metati v isti koš, ampak kaj so naredili iz DZ - grozno.

Nič šibam se učit (čeprav nič zanimivga, ampak me čaka 140 strani angleškega poročila za predelat še danes).

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!